- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.241
yaw bizde assure yapan olmadı bakj canım çekti şimdiiiiiiiiiiiiii
kızz daha gelen bişi yokk bakalım kısmatt istiyoruz ikimizdeeeeee
ama inşş olur çok sevinirim hatta çıldırrım resmenn
olsun olsunnnnnnnvalla bend eisterim ama ev iş koca üçgeninde zor yanş
hem çalılşcm hem iş yapıcm yapmam vallaaaaaa olmas hayatta evi temzielcek eşimde diyo kaç hafta temizlik yapmadın adam akıllı diyuooo bu haft ayapım bari ütümde yarım kaldı ütüden böle yanık kokusu gibi geldi acaba bişeyi yakıp yapıoştırdımmı anlayamadım
goodcum bu çok güzel bi haber rabbim şirin bi bebiş nasip eder sana inş tatlım...
eşim kıskanacağım bi ortamda çalışmıyoki garibim maden ocağında :) başka yerde çalışıyo olsaydı belki o duyguyu yaşayabilirdim ama aşırı kıskanç olduğumu sanmıyorum senin nişanlın ne iş yapıyordu canım bu arada
bigün eşimle hastaneye gittik ayağında bişi çıkmıştı eşiminbakışlarımla yerim kocamı işte buna bittim
senden korkulur anacımmmm
aslında kıskanç olmak iyi mi kötü mü bilemiyoum ben ama
işte bazen öyle baynlar oluyor yanında sen olmasına rağmen bakıyorlar kalk kafa göz dal diyorum tabiki içimden ama
niyetinizi aldınzı takdir Allah'dan
bigün eşimle hastaneye gittik ayağında bişi çıkmıştı eşimin
bi asistan geldi bakıyoo eşimde maşallahh fiziği yerindee
asistan içine düşecek ama ben kuduruyorum baktım kızz fenaa dalyoo hemen girdim içeri aşkım bitmedimi dedim
kız bana baktı bende ben eşiyim diyince çok fena olduu
ama zor tuttum kendimi kıza dalmamak içinn
öel insanlardan nefret ederşm bende çok fena kıskancımmmmmmmmm
o daha iyiymiş cnm Alo SÜt hattı
ewet cnm harbiden oluyor annem o torba/kese onun içine koyuyor 1-2 gün bekletiyor suyu akıyor işte çok güzel oluyorr hazır süzme yoğurtlar yanında hiçbişi yanı bende dene sende eşarplada süzebilirsin ağzını bağla beklet 1-2 gün iyice suyu aksın sonra yeee
hatta kahvaltılarda felan yiyebilirsin içine kuru nane koy seviyorsanız biraz pul biber az da sarımsak karıştır hepsini ekmeğine sür yeee anammmm bana bişiler oluyorrrr
asistan içine düşecek ama ben kuduruyorum baktım kızz fenaa dalyoo hemen girdim içeri aşkım bitmedimi dedim
inşş akalım niyet ettik
inşş
oy senın ıstahın acılmıs guzelımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o keseyı havada nasıl tutuyor enteresan
:S
ben ev bakmaya gıdıyorum
inşş akalım niyet ettik
inşş
maden ocağında mı maden mühendisi eniştemiz galiba
allaha emanet olsunlar hepsi bol dua etmek lazım
kız adam madende ne görsün herif kara kara taşlar
gün ışığında snei görünce adamın gözleri kamaşıyordur
ama işi zor eşinin şaka bir yana
canım benim nişanlım yüksek gemi inşaat mühendisi
gemi yapiyorrlar böyle sismik araştırma gemileri çiziyor biçiyor
kocaman gemiyi ekip halinde inşaa ediyorlar
benim kinin görevi kalite kontrol müdürü
yani geminin içine giriyor biten yerlere test yapiyor
olmuşsa okeyliyor imza atıyor olmamşı ise imza atmıyor sanırım o kadarını bilemiyorum pekte anlamıyorum işini ama
bildiğim bu sahaya gittiğinde mesela gemiye çıkınca konuşamayız biz hiç alanlar çok darmış çünkü
kıskanççç hatunlar siziiii
off yaa kızlar sağ tarafımda bir ağrı var...reglim şu anda niye ağrıyor anlayamadım..uyuşuk uyuşuk ağrıyor...:44::44:
goodcum bu çok güzel bi haber rabbim şirin bi bebiş nasip eder sana inş tatlım...
eşim kıskanacağım bi ortamda çalışmıyoki garibim maden ocağında :) başka yerde çalışıyo olsaydı belki o duyguyu yaşayabilirdim ama aşırı kıskanç olduğumu sanmıyorum senin nişanlın ne iş yapıyordu canım bu arada
alsında benim eşim tam kıskanılacak bir ortamda çalışıyor..hastanede otomasyonda..hergün en az 100 sekreterler görüşüyorbak şimdi içime kurt düşürdünüz be anacım ben rahattım ne güzel..bizim hastanenin kızları çok fena..ya oaradakilerde öle iseeee parçalarım onlarıııı
BENDE SİNİR OLUYORUM HOŞ EVLİ OLDUĞU BELLİ OLMUYOR EŞİMİNNbigün eşimle hastaneye gittik ayağında bişi çıkmıştı eşimin
öel insanlardan nefret ederşm bende çok fena kıskancımmmmmmmmm
YÜZÜĞÜNÜ TAKAMIYO ÇÜNKÜÜ
TURALI YÜZÜNÜNÜ VAR ONU TAKAR HEP
AMİN KUZUMM İNŞŞŞŞŞinş. cnm..
öle insanlardan uzak tutsun rabbim bizleri
kıskanççç hatunlar siziiii
off yaa kızlar sağ tarafımda bir ağrı var...reglim şu anda niye ağrıyor anlayamadım..uyuşuk uyuşuk ağrıyor...:44::44:
CANIM ÜŞÜTTÜNMÜ ACABA:26:
gelde parçalamaaaa saöını başını yonmaaaaya bazı kadınlar inadına yapiyor
yanındaki bayanı deli etmek için hastalık bence buda
insan tam tersi yanında bayan var diye bakamz yav
alsında benim eşim tam kıskanılacak bir ortamda çalışıyor..hastanede otomasyonda..hergün en az 100 sekreterler görüşüyorBak şimdi içime kurt düşürdünüz be anacım ben rahattım ne güzel..bizim hastanenin kızları çok fena..ya oaradakilerde öle iseeee Parçalarım onlarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?