Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yaw bizde assure yapan olmadı bakj canım çekti şimdiiiiiiiiiiiiii

ayyy kıyamam gel beraber yiyelimm

ya ben evi arıyorum anneme diyorum aşure getiren oldumu oda ewet diyor tamam sakla onu bir yere kardeşim yemesin diyorum gülüyor

çok severim akşam sobada ısıttım yedim 2 tabak :)

Rabbim yapanlardan razı olsun kabul eder inş..

maden ocağında mı maden mühendisi eniştemiz galiba
allaha emanet olsunlar hepsi bol dua etmek lazım
kız adam madende ne görsün herif kara kara taşlar
gün ışığında snei görünce adamın gözleri kamaşıyordur
ama işi zor eşinin şaka bir yana

canım benim nişanlım yüksek gemi inşaat mühendisi
gemi yapiyorrlar böyle sismik araştırma gemileri çiziyor biçiyor
kocaman gemiyi ekip halinde inşaa ediyorlar
benim kinin görevi kalite kontrol müdürü
yani geminin içine giriyor biten yerlere test yapiyor
olmuşsa okeyliyor imza atıyor olmamşı ise imza atmıyor sanırım o kadarını bilemiyorum pekte anlamıyorum işini ama
bildiğim bu sahaya gittiğinde mesela gemiye çıkınca konuşamayız biz hiç alanlar çok darmış çünkü

bigün eşimle hastaneye gittik ayağında bişi çıkmıştı eşimin
bi asistan geldi bakıyoo eşimde maşallahh fiziği yerindee
asistan içine düşecek ama ben kuduruyorum baktım kızz fenaa dalyoo hemen girdim içeri aşkım bitmedimi dedim
kız bana baktı bende ben eşiyim diyince çok fena olduu
ama zor tuttum kendimi kıza dalmamak içinn

niyetinizi aldınzı takdir Allah'dan

inşş akalım niyet ettik
inşş

oy senın ıstahın acılmıs guzelımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

o keseyı havada nasıl tutuyor enteresan
:S

ben ev bakmaya gıdıyorum

inş. cnm..

öle insanlardan uzak tutsun rabbim bizleri

kıskanççç hatunlar siziiii

off yaa kızlar sağ tarafımda bir ağrı var...reglim şu anda niye ağrıyor anlayamadım..uyuşuk uyuşuk ağrıyor...:44::44:

ya bazı kadınlar inadına yapiyor
yanındaki bayanı deli etmek için hastalık bence buda
insan tam tersi yanında bayan var diye bakamz yav

işi güzelmiş :) çok yurt dışına çıkıyormu ?? hasretlik olmaz çok inşallah ben o nu çok derinden yaşıyorum walla allah hepimizin yardımcısı olsun...eşimin işi evet ağır ama neyseki kömü ocağı değil krom ocağı ve ordaiş güvenlik uzmanı sürekli madende değil günde 2-3 defa giriyor madene

alsında benim eşim tam kıskanılacak bir ortamda çalışıyor..hastanede otomasyonda..hergün en az 100 sekreterler görüşüyor bak şimdi içime kurt düşürdünüz be anacım ben rahattım ne güzel..bizim hastanenin kızları çok fena..ya oaradakilerde öle iseeee parçalarım onlarıııı

parcalaaaaaaaa

İşte o kızlar şeytan kızlarr eşleriniz işte o anda nefsine uymuyorsa korkmayınn zaten ne işleri olur öle kızlarla yaa olsaydı onlardan birilerini seçer evlenirlerdi etrafda çok ama onlar tam tersini yaptılar ne güzellll

ya bazı kadınlar inadına yapiyor
yanındaki bayanı deli etmek için hastalık bence buda
insan tam tersi yanında bayan var diye bakamz yav
gelde parçalamaaaa saöını başını yonmaaaa
Allahım uzak tutsun inşşşş

kuzum eşine güven
Ben eşime güvenirim allaha şükür
zaten eşim kimsecikleri görmüyokii
Bi giriyo mutfağa akşam çıkyoo tek gördüğü tava kepçee

günaydın hatunlar.

good can şimdeden hayırla ve sağlıkla gelsin inş. iyi güzel bebek olacak ne güzel haber de eeeee ben nasıl seveceğim bunu düşününce canım sıkıldı. bu arada ben çocukları gerçekten çok severim. yemeğini birisi yedirsin ama yediremem ama oynarım, araba silahcılık, atcılık, resim yaparım renk öğretirim herbişeyi yaparım ama yemek yediremem yahu :18::18:

eflinam ben çok kıskancımdır ama kendimi frenlerim hep.ama çok delirtti ise anasından emdiği sütü burnundan getiririm.sana da tavsiyem aklında varsa bile erkeğe bunu sakın hissettirme yani olmayacaksa der der der oldurursun misali. yokken aklına sokma ama o uzaktayken peri kızı ol.masum, sevgi pıtırcığı ol

isyan bence çorbanı sen altından ala ala iyice karıştırmadın. eğer kaşığı üstünden doğru karıştırdaysan ondan kesebilir.içine yumurta veya un koyduysan bunuda iyi harmanlamadığın için kesebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…