- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.341
de gettt :)
sımdıde tam kredılere bakmıstım yaa ıyı ya alırım 2 sene sonrada araba alrıım ben
sonra cocuk yaparım
basım dondu suanda
Allah Bi Yastıkta Kocatsın Kızlar İnş..
İsyancim gecmisi okuyodum simdi geldim tekrar. Cok onemli olaylar yok sanirim.
Kizlar hepinize birden cevap verim bebisim 8 haftalik oldu daha cok kucuk cinsiyeti beli degil bulantilarim hala devam ediyo ama en azindan biseyler yiyebilmeye basladim. Cikarsam da yiyorum biraz.
Kaynanama gelince gittim aynen dun soylediklerimi soyledim kocam da destek oldu daha cok o konustu zaten memlekete gidince altinlarimi da aliyorum bunu da dedim. Annemle baslayan cumle dahi kurmamasini istedim. Ayrica t memlekete donus gunu gelene kadar bize gelmesin diye esime askim yarin bas basa sinemaya gidelim carsamba gunu arkadaslara gidelim persembe gunu bana cizme almaya gidelim zaten carsamba gunduz de doktora gidicem ayy cok meskulum cokkkk ddim o da pesimize takilmadi obur oglunda kaldi oh canima degsin
anacım herkes dağılmış. yenidendoğdum zaten ev ve kredi mevzuları ile ilgileniyor ondan bize hayır gelmez.. ev ev diye diye korkarım ev için ...... olacak. burayı kendisi doldursun
semiks aferin iyi yapmışın. boş insanlar ile uğraşacak vaktin yok zaten senin meşgul yoğun hamile bir kadınsın değil mi
çaldığı altınları ödeyecek mi sana? bana göre habersiz aldığı için çaldı
sen bu hızla bana bile ev alırsın bence. alırsın dimeee.. maşallah tam da yenidenddoğdum oldun heee... alsana kız banada küçük 1+1 bile razıyım al yeterki.
bugün birilerine birşeyleri kakalayasım var galiba
kıs seni takip ediyom nerdensin neye bakıyon huuuu peşindeyimmm
Allah yanlız kocatmasın sekerımcanım saol da benim kocam yok. bana Allah yalnız kocatmasın desen sevinirimtabi hayırlısıyla inş
bencedeben burdayım canım mutfak dolabı hayallerındeyım
tarıh hayal edenlerı degıl basaranlarımı ayzardı
oylemıydı
anammm 1+1 almayım ama sana kıraya ev vereyım olmazmı :)
sen bugun bırımızı yolmayı dusunuyon farkındayız :)
İsyanim kadin annemi cok kiskandi anneni boyle korudugun gibi beni de koru millet hakkimda bisey derse dedi hic seslenmedim bana mi dustu onu korumak....
Kipkirmizi oldu sinirlendi ben altinlarimi alcam banka daha guvenli gidem altinlarimin da yerine gelmesini umuyorum ama sanmiyorum basimin gozumun bebegimin sadakasi olsun neyysse dedim daha cok kizardi sinir oldu kadin esim de semiks buraya jic gelmeyebilirdi senin oyle iyi bir gelinin var ki annesinin onun arkasindan dedikodu yapmak yerine iyi sekilde bahset anne sen hacisin giybet etmek hic yakismiyo dedi. Oyle yani kuzumm.
Turkuazcim evet tabi ben cok yogun bir insanim gelmemesi herekiyo oyle yirmi gun ne isi var esimle aramizi bozan insanin:)) sorunun cevabi yukarda var sanirim canim
bencedebugün bir yerden bişey koparacak kesinn
ben burdayım canım mutfak dolabı hayallerındeyım
tarıh hayal edenlerı degıl basaranlarımı ayzardı
oylemıydı
anammm 1+1 almayım ama sana kıraya ev vereyım olmazmı :)
sen bugun bırımızı yolmayı dusunuyon farkındayız :)
kizlar yaa ben okuldan gelene kadar ne cok kaynatiyosunuz boyle.... Okuldan gelene kadar siz yaziyosunuz ben gecmisi okuyana kadar siz gidiyosunuz anlamadim ki bu isten:))) hepinize selamlar bu arada
semiks valla kocana gıcık olmuştum Allah biliyor hemde çok gıcık.. ama şimdi gıcığım geçti. (anasına gıybet etme sen hacısın demiş ya ondan dolayı gıcığım gitti)
neyse kabus bitti kaynanan gittiğine göre.aman gelmesin eksik kalksın kendi evinde otursun yaşlı hacı teyze...
semiks valla kocana gıcık olmuştum Allah biliyor hemde çok gıcık.. ama şimdi gıcığım geçti. (anasına gıybet etme sen hacısın demiş ya ondan dolayı gıcığım gitti)
neyse kabus bitti kaynanan gittiğine göre.aman gelmesin eksik kalksın kendi evinde otursun yaşlı hacı teyze...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?