Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bu arada cilt için gelsin benim ütüleri yapsın bir zahmet demiştim hiç oralı olmadı gördünüz mü? bir atom karınca gibi dolanır ortalarda.. fosss çıktı bizim cilt huhahahah

de gettt :)
sımdıde tam kredılere bakmıstım yaa ıyı ya alırım 2 sene sonrada araba alrıım ben
sonra cocuk yaparım
basım dondu suanda

sen bu hızla bana bile ev alırsın bence. alırsın dimeee.. maşallah tam da yenidenddoğdum oldun heee... alsana kız banada küçük 1+1 bile razıyım al yeterki.
bugün birilerine birşeyleri kakalayasım var galiba
kıs seni takip ediyom nerdensin neye bakıyon huuuu peşindeyimmm

aferim kız sana..çok sevindim kuzum..senden çok eşinin konuşmasına daha çok sevindimmm peki kayınvaliden bişi demedimi :44::44:

semiks aferin iyi yapmışın. boş insanlar ile uğraşacak vaktin yok zaten senin meşgul yoğun hamile bir kadınsın değil mi
çaldığı altınları ödeyecek mi sana? bana göre habersiz aldığı için çaldı

Goodcum bebise karar vermissiniz buarada:)) insallah rabbim sana hayirli ve saglikli bir bebis naip etsin birlikte buyuturuz artik bebisleri insallah:)

Semiks arkadaşın konusunu tam olarak bilemiyorum ama artık çocuk evlendiren erkek ailelerin çoğu bir tuhaf olmuş, evlenirken çiftlere yardım etmedikleri gibi birde katkı olsun diye takılan altınlara el koymalar, nasıl bir vicdandır ahlaktır kul hakkının öbür dünyada affının olmadığının farkında değiller sanırım.
Ev, eşya kurulurken yardım etseleri sonrasında karşılıklı anlaşarak altınların bir kısmını alsalar neyse dicem, kimse gelininde gönlü olsun fikri olsun diye düşünmez olmuş resmen KADININ ADI YOK dünyasındayız.

ben burdayım canım mutfak dolabı hayallerındeyım
tarıh hayal edenlerı degıl basaranlarımı ayzardı
oylemıydı
anammm 1+1 almayım ama sana kıraya ev vereyım olmazmı :)

sen bugun bırımızı yolmayı dusunuyon farkındayız :)

bencede bugün bir yerden bişey koparacak kesinn

İsyanim kadin annemi cok kiskandi anneni boyle korudugun gibi beni de koru millet hakkimda bisey derse dedi hic seslenmedim bana mi dustu onu korumak....
Kipkirmizi oldu sinirlendi ben altinlarimi alcam banka daha guvenli gidem altinlarimin da yerine gelmesini umuyorum ama sanmiyorum basimin gozumun bebegimin sadakasi olsun neyysse dedim daha cok kizardi sinir oldu kadin esim de semiks buraya jic gelmeyebilirdi senin oyle iyi bir gelinin var ki annesinin onun arkasindan dedikodu yapmak yerine iyi sekilde bahset anne sen hacisin giybet etmek hic yakismiyo dedi. Oyle yani kuzumm.
Turkuazcim evet tabi ben cok yogun bir insanim gelmemesi herekiyo oyle yirmi gun ne isi var esimle aramizi bozan insanin:)) sorunun cevabi yukarda var sanirim canim

semiks valla kocana gıcık olmuştum Allah biliyor hemde çok gıcık.. ama şimdi gıcığım geçti. (anasına gıybet etme sen hacısın demiş ya ondan dolayı gıcığım gitti)
neyse kabus bitti kaynanan gittiğine göre.aman gelmesin eksik kalksın kendi evinde otursun yaşlı hacı teyze...

çok iyi olmuş kuzum...aferin eşinede güzel savunmuş...iyi demişi gıybet etmek ne kadar ayıp..inş eşinin tavrı hep böle devam eder şekerim

bencede bugün bir yerden bişey koparacak kesinn

yolmak molmak koparmak vs çok ayıp çokkkk
alsanız ne olur he ne olur arkadaş değilmiyiz üçyüz beşyüz

anamm bayılıyorum recepime ben yaa yirim onu yirim
Pençelerini indirince bir kedi kadar masum olmuyor mu amanınnn heyooo
nişanlım diyoki öyle bir sevgilin olsa ne yapardın acaba gıcık oluyorda kendisi
ben öyle şeyler yapsam kesin benimle ilgilenmessin diyor gıcık
Recepin yeni filmi yakında allah nasip ederse gidicem ilk filmine hemen
ceren ile cemil mi neydi ki adı

kizlar yaa ben okuldan gelene kadar ne cok kaynatiyosunuz boyle.... Okuldan gelene kadar siz yaziyosunuz ben gecmisi okuyana kadar siz gidiyosunuz anlamadim ki bu isten:))) hepinize selamlar bu arada

semikscim gelişmeler olumlu çook şükür okudum hepsini öyle yazdım
eşine bravo haklının yanında olması güzel birşey
hacı annesine öle demeside iyi gelişme
rabbim hepimizin kv lerine hidayet versin inş

Ay evet tatlim gelmesin o bundan sonra yaa huzurumuz kalmiyo o gelince. Otursun evinde ne isi var deli kadin hirsiz sey
isyancim beni de bebegini de goremezsin haksizlik karsisinda nerde durman gerektigini bil yoksa bu boyle bebek var die cok guvenme kendine yuzunu goremezsin onun arkamda durmadigin surece hamile halimle bir kere de senin vurmaya hic hakkin yok hakkimi helal etmem sana dedim durumun ciddiyetini anladi galiba...

Ay evet tatlim gelmesin o bundan sonra yaa huzurumuz kalmiyo o gelince. Otursun evinde ne isi var deli kadin hirsiz sey
isyancim beni de bebegini de goremezsin haksizlik karsisinda nerde durman gerektigini bil yoksa bu boyle bebek var die cok guvenme kendine yuzunu goremezsin onun arkamda durmadigin surece hamile halimle bir kere de senin vurmaya hic hakkin yok hakkimi helal etmem sana dedim durumun ciddiyetini anladi galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…