Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Ay evet tatlim gelmesin o bundan sonra yaa huzurumuz kalmiyo o gelince. Otursun evinde ne isi var deli kadin hirsiz sey
isyancim beni de bebegini de goremezsin haksizlik karsisinda nerde durman gerektigini bil yoksa bu boyle bebek var die cok guvenme kendine yuzunu goremezsin onun arkamda durmadigin surece hamile halimle bir kere de senin vurmaya hic hakkin yok hakkimi helal etmem sana dedim durumun ciddiyetini anladi galiba...

Ay evet tatlim gelmesin o bundan sonra yaa huzurumuz kalmiyo o gelince. Otursun evinde ne isi var deli kadin hirsiz sey
isyancim beni de bebegini de goremezsin haksizlik karsisinda nerde durman gerektigini bil yoksa bu boyle bebek var die cok guvenme kendine yuzunu goremezsin onun arkamda durmadigin surece hamile halimle bir kere de senin vurmaya hic hakkin yok hakkimi helal etmem sana dedim durumun ciddiyetini anladi galiba...

Semiksciğimm tebrik ederim canm hamile olduğunu yeni duydum allah sağlıklı ömür nasip eylesin bebeğine

böle hamilerir görünce,duyunca gaza geliyorummmmmmmmm

dün yeni bebeği olan arkadaşımla konuştum
3 yıl kadar bebek yapmadılar
bana şimdi diyor ki neden ben bu kadar yıl beklemişim keşke ilk evlendiğimde yapsaydım dedi

Ay cok tesekkur ederim canim benim bizimki kaza oldu ama simdi onu gormememe ragmen cokkk seviyorummm:)) insalah saglikli bir sekilde kucagima alirim. Evet bebegi olan herkes boyle diyo keske daha once yapsaydim diyolar bunlari duyunca icime su serpiliyo yoksa zor alismistim sen de cok fazla da bekleme bence
İsyan turkuaz cokkkk tesekkur ederim canlarim kutlamalariniz icin mucuk mucukkk hepinizeee

Benim yaşım küçk daha kuzum yaa onun için 3 yıl kadar düşünmüyoruz kendimi anne olmaya hiç hazır hissetmiyorum
Ama seni duyunca çok sevindim

Benim yaşım küçk daha kuzum yaa onun için 3 yıl kadar düşünmüyoruz kendimi anne olmaya hiç hazır hissetmiyorum
Ama seni duyunca çok sevindim

masatakvimi kaç yaşındasın?
ben bir eğitim vermiştim. eğitimde kadınlar vardı. işte eğitim içeriği ile ilgili olarak, hayatınızda neyi yaptığınızdan pişman değilsiniz yani iyi yaptım dediğiniz şey nediri sorduk.
inanın anne olan herkes aynı şeyi söyledi. iyiki anne olmnuşum iyiki dediler. ve yine herkes keşke daha önce olsaymışım dedi. (bunların aralarında ayrılıp tek başına evlat yetiştirme mücadelesi verenlerde çoktu- tabii Allah evladı analı babalı büytüsün inş.) o yüzden ben hazır değilim diye koca ısrarı veya kaza ile anne kalan inanın o kadar insan var çevremde. hepsi kucağımıza aldığımızda hazırmıydım bile hiç aklıma gelmedi dediler.

Goodcum bebise karar vermissiniz buarada:)) insallah rabbim sana hayirli ve saglikli bir bebis naip etsin birlikte buyuturuz artik bebisleri insallah:)

saol canımmm bakalım niyet ettik allah hayırlısını versin inşşş
inşş büyütürüz kuzucuğum rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşşş
semiks bence bu konuşma kaynanana kapak değil tıpa olmuş ayolll
kıs sen çok fenasınnn çok gülyorum yaaaa

kuzum benim bi arkadaşım evlendi onlarda istemiyodu bi kaza oldu bebekleri kızın dediği beni çok etkiledi
ben bebeğim doğduğu gün doğdum dedii
ben nasıl bu yaşıma kadar hiç yaşamammışım bu çok güzel bir duygu dedi

allahım bende istiyorum hayırlı ve sağlıklı evlat ver banadaaa inşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…