- 24 Ağustos 2011
- 738
- 203
- 323
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.361
semiks valla kocana gıcık olmuştum Allah biliyor hemde çok gıcık.. ama şimdi gıcığım geçti. (anasına gıybet etme sen hacısın demiş ya ondan dolayı gıcığım gitti)
neyse kabus bitti kaynanan gittiğine göre.aman gelmesin eksik kalksın kendi evinde otursun yaşlı hacı teyze...
semiks valla kocana gıcık olmuştum Allah biliyor hemde çok gıcık.. ama şimdi gıcığım geçti. (anasına gıybet etme sen hacısın demiş ya ondan dolayı gıcığım gitti)
neyse kabus bitti kaynanan gittiğine göre.aman gelmesin eksik kalksın kendi evinde otursun yaşlı hacı teyze...
tey tey tey yehuuuuu
semiks in zaferini kutladım
Semiksciğimm tebrik ederim canm hamile olduğunu yeni duydum allah sağlıklı ömür nasip eylesin bebeğine
böle hamilerir görünce,duyunca gaza geliyorummmmmmmmm
dün yeni bebeği olan arkadaşımla konuştum
3 yıl kadar bebek yapmadılar
bana şimdi diyor ki neden ben bu kadar yıl beklemişim keşke ilk evlendiğimde yapsaydım dedi
Ay cok tesekkur ederim canim benim bizimki kaza oldu ama simdi onu gormememe ragmen cokkk seviyorummm:)) insalah saglikli bir sekilde kucagima alirim. Evet bebegi olan herkes boyle diyo keske daha once yapsaydim diyolar bunlari duyunca icime su serpiliyo yoksa zor alismistim sen de cok fazla da bekleme bence
İsyan turkuaz cokkkk tesekkur ederim canlarim kutlamalariniz icin mucuk mucukkk hepinizeee
Benim yaşım küçk daha kuzum yaa onun için 3 yıl kadar düşünmüyoruz kendimi anne olmaya hiç hazır hissetmiyorum
Ama seni duyunca çok sevindim
Benim yaşım küçk daha kuzum yaa onun için 3 yıl kadar düşünmüyoruz kendimi anne olmaya hiç hazır hissetmiyorum
Kac yasindasin ki tatlim??? Ben 25 yasindayim ama gelecegi varmis hosgeldi
Anca canım o zaman 26 olcamkuzum 3 yıl fazla yawwww
Kac yasindasin ki tatlim??? Ben 25 yasindayim ama gelecegi varmis hosgeldi
Anca canım o zaman 26 olcam
23 canım
aynı yaştayızz kuzum...bende seneye inş düşünürüm Rabbim nasip ederseeee:26::26::26:
Çıkıyorum ben öpüyorum hepinizi kızlar
Arkadaşım gelcek mercimek köftesi yapcaz
Goodcum bebise karar vermissiniz buarada:)) insallah rabbim sana hayirli ve saglikli bir bebis naip etsin birlikte buyuturuz artik bebisleri insallah:)
saol canımmm bakalım niyet ettik allah hayırlısını versin inşşşİsyanim kadin annemi cok kiskandi anneni boyle korudugun gibi beni de koru millet hakkimda bisey derse dedi hic seslenmedim bana mi dustu onu korumak....
Kipkirmizi oldu sinirlendi ben altinlarimi alcam banka daha guvenli gidem altinlarimin da yerine gelmesini umuyorum ama sanmiyorum basimin gozumun bebegimin sadakasi olsun neyysse dedim daha cok kizardi sinir oldu kadin esim de semiks buraya jic gelmeyebilirdi senin oyle iyi bir gelinin var ki annesinin onun arkasindan dedikodu yapmak yerine iyi sekilde bahset anne sen hacisin giybet etmek hic yakismiyo dedi. Oyle yani kuzumm.
Turkuazcim evet tabi ben cok yogun bir insanim gelmemesi herekiyo oyle yirmi gun ne isi var esimle aramizi bozan insanin:)) sorunun cevabi yukarda var sanirim canim
semiks bence bu konuşma kaynanana kapak değil tıpa olmuş ayolll
Semiksciğimm tebrik ederim canm hamile olduğunu yeni duydum allah sağlıklı ömür nasip eylesin bebeğine
böle hamilerir görünce,duyunca gaza geliyorummmmmmmmm
dün yeni bebeği olan arkadaşımla konuştum
3 yıl kadar bebek yapmadılar
bana şimdi diyor ki neden ben bu kadar yıl beklemişim keşke ilk evlendiğimde yapsaydım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?