- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.321
saol kuzummmmohh ne güzel...afiyet olsun şifa olsun kuzumaaaRabbim bizede hacca gitmeyi nasip etsin inşş:26::26:
hoşgeldin kuzum nasılsınnn? bebiş nasıl..kaç haftalık oldu bu arada yaaa..cinsiyeti ne acabaKizlar yaa ben okuldan gelene kadar ne cok kaynatiyosunuz boyle.... Okuldan gelene kadar siz yaziyosunuz ben gecmisi okuyana kadar siz gidiyosunuz anlamadim ki bu isten:))) hepinize selamlar bu arada
Kizlar yaa ben okuldan gelene kadar ne cok kaynatiyosunuz boyle.... Okuldan gelene kadar siz yaziyosunuz ben gecmisi okuyana kadar siz gidiyosunuz anlamadim ki bu isten:))) hepinize selamlar bu arada
Kizlar yaa ben okuldan gelene kadar ne cok kaynatiyosunuz boyle.... Okuldan gelene kadar siz yaziyosunuz ben gecmisi okuyana kadar siz gidiyosunuz anlamadim ki bu isten:))) hepinize selamlar bu arada
çok sessizzz
kızlarrr kışlık alışveriş yapamak isteyenler duyuruuu
mango giyimde 15.12.2012 tarihinden sonra %50 indirim olacak sanırım
aldığım duyumlar böyle259 tl mont 150 140 tl olacak
çok sessizzz
kızlarrr kışlık alışveriş yapamak isteyenler duyuruuu
mango giyimde 15.12.2012 tarihinden sonra %50 indirim olacak sanırım
aldığım duyumlar böyle259 tl mont 150 140 tl olacak
good montu duyunca kaçtı galiba
anacım herkes dağılmış. yenidendoğdum zaten ev ve kredi mevzuları ile ilgileniyor ondan bize hayır gelmez.. ev ev diye diye korkarım ev için ...... olacak. burayı kendisi doldursun
ne dıyon kız :)
anacım ev kredi ev kredi beynin dönmedi mi yahuu... ............ olcan diyom boşluğu sen doldur :))))))))))
canım baya güzel indirim varr ama ben geçen sene 259 tl montu 150 tl aldımmhımmm eşime mont lazımdı bakabilirizi...aslında almayalım dedik..bir tane var onu giysin bu senede..seneye borç bitince daha rahat slırız
o zaman bana içi elyaflı şişme siyah veya krem rengi bir mont alırmısın şekerim. indirimden
good montu duyunca kaçtı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?