Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Kizlar yaa ben okuldan gelene kadar ne cok kaynatiyosunuz boyle.... Okuldan gelene kadar siz yaziyosunuz ben gecmisi okuyana kadar siz gidiyosunuz anlamadim ki bu isten:))) hepinize selamlar bu arada

Kizlar yaa ben okuldan gelene kadar ne cok kaynatiyosunuz boyle.... Okuldan gelene kadar siz yaziyosunuz ben gecmisi okuyana kadar siz gidiyosunuz anlamadim ki bu isten:))) hepinize selamlar bu arada
hoşgeldin kuzum nasılsınnn? bebiş nasıl..kaç haftalık oldu bu arada yaaa..cinsiyeti ne acaba

semiks hoş geldin. inş miden bebeişin sen iyisindir.
süper kaynanana gittin mi? ne zaman gitcen? gidicen mi?

çok sessizzz

kızlarrr kışlık alışveriş yapamak isteyenler duyuruuu
mango giyimde 15.12.2012 tarihinden sonra %50 indirim olacak sanırım
aldığım duyumlar böyle 259 tl mont 150 140 tl olacak

çok sessizzz

hımmm eşime mont lazımdı bakabilirizi...aslında almayalım dedik..bir tane var onu giysin bu senede..seneye borç bitince daha rahat slırız

çok sessizzz

o zaman bana içi elyaflı şişme siyah veya krem rengi bir mont alırmısın şekerim. indirimden

anacım herkes dağılmış. yenidendoğdum zaten ev ve kredi mevzuları ile ilgileniyor ondan bize hayır gelmez.. ev ev diye diye korkarım ev için ...... olacak. burayı kendisi doldursun

anacım ev kredi ev kredi beynin dönmedi mi yahuu... ............ olcan diyom boşluğu sen doldur :))))))))))

de gettt :)
sımdıde tam kredılere bakmıstım yaa ıyı ya alırım 2 sene sonrada araba alrıım ben
sonra cocuk yaparım
basım dondu suanda

hımmm eşime mont lazımdı bakabilirizi...aslında almayalım dedik..bir tane var onu giysin bu senede..seneye borç bitince daha rahat slırız
canım baya güzel indirim varr ama ben geçen sene 259 tl montu 150 tl aldımm
bu senede şişme yelek istiyordum kocacım izin vermedi kısa o dedi
istediğin montu alayım dedi ama zaten var 2 tane mont gerek yokk ben indirimi bekliyorumm
deli gibi alışveriş yapacamm
o zaman bana içi elyaflı şişme siyah veya krem rengi bir mont alırmısın şekerim. indirimden

good montu duyunca kaçtı galiba

çok güldüm yaaa
kıss istediğin mont olsunn

İsyancim gecmisi okuyodum simdi geldim tekrar. Cok onemli olaylar yok sanirim.
Kizlar hepinize birden cevap verim bebisim 8 haftalik oldu daha cok kucuk cinsiyeti beli degil bulantilarim hala devam ediyo ama en azindan biseyler yiyebilmeye basladim. Cikarsam da yiyorum biraz.
Kaynanama gelince gittim aynen dun soylediklerimi soyledim kocam da destek oldu daha cok o konustu zaten memlekete gidince altinlarimi da aliyorum bunu da dedim. Annemle baslayan cumle dahi kurmamasini istedim. Ayrica t memlekete donus gunu gelene kadar bize gelmesin diye esime askim yarin bas basa sinemaya gidelim carsamba gunu arkadaslara gidelim persembe gunu bana cizme almaya gidelim zaten carsamba gunduz de doktora gidicem ayy cok meskulum cokkkk ddim o da pesimize takilmadi obur oglunda kaldi oh canima degsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…