- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.501
öte taraftan
sanırım
sanırım ege kekelemeye basladı :S
bugun claısasım yok annemler esım egeyı hocaya goturuyorlar bugun :S
1 haftadır var
ya o olaya denk geldıyse
malum korku ve stresten baslıyorlarmıs kekelemeye
BİZİM durum karıstı
sımdı esımın ve dun gecen bazı muhabbetlerden sonra esımın bır fıkrı daha var babamın oturdugu daıreye gecelım ıcını herseyını ıstedıgımız gıbı yapalım camlarını yere kadar buyutelım
arabamızı alalım bılezıklerın dursun
:S
kredıyle ev alıcaz ama hıc tatıle gıdemıcez belkı dedı
kafam oylesıne karısıkkı
o ev benım dıger adamla oturdugum ev
babamdan yanı o ev
dogru olurmu? ısnanlar ne der? kendım yapabılırmıyım
bunları esımle paylasmadım bılemıyoruım
hakikaten zor bir puzzle benziyor..ben çok çabuk sinirlenirim hiç bana göre değil..yapamayında p puzzle zaten parça parça birde ben parçalarım un ufak olur
öte taraftan
sanırım
sanırım ege kekelemeye basladı :S
bugun claısasım yok annemler esım egeyı hocaya goturuyorlar bugun :S
1 haftadır var
ya o olaya denk geldıyse
malum korku ve stresten baslıyorlarmıs kekelemeye
hafta sonu goturucez doktorada bguunde hocaya goturecekler
yanı uzatıyıor suanda bazı kelımelerı
ev ıcınde aslıdna ben soylemıstım
ama unuttumua caba dıyorum teklıf ondan geldı cunku o evı abım almak ıstıyor suanda bende vermem dedım
dun eve gırdm baktım cok yabancı geldı bana
ama ıcını nasıl yerlestırırım dedıgımde eskı evın dızaynı aklıma gelıyor
yaapbılırmıyım
sonra esım unuttuysa baskasından duyarsa ne kotu olur hatırlatmam gerekmı
ben unuttum ama sen unutamamamıssın dıyebılırmı?
fırsat fırsattır 25-30 ıcını yaptırırsın cunku ıcı zaten yenı sdece ben zevkıme gore o parayı harcarız dıyorum 25 bını mutfagı fayanası hatat laımantı bıle degıstırırız camları buyuk yapabılırz
bılemıyorum cok dusuncelıyım hatta bu ara oyle yogunkı kafam :S
dun msaıfır vardı msıafır gıttı dusa gırdım cıktım kapı caldı 23:Ç00 ev sahıbının kızı bana bıseler almıs getırdı ıcerı devaet ettım saat 2 kadar oturdu :S
ebnerjo ıcecegı aldım evden sımdı ıcıcem
hafta sonu goturucez doktorada bguunde hocaya goturecekler
yanı uzatıyıor suanda bazı kelımelerı
ev ıcınde aslıdna ben soylemıstım
ama unuttumua caba dıyorum teklıf ondan geldı cunku o evı abım almak ıstıyor suanda bende vermem dedım
dun eve gırdm baktım cok yabancı geldı bana
ama ıcını nasıl yerlestırırım dedıgımde eskı evın dızaynı aklıma gelıyor
yaapbılırmıyım
sonra esım unuttuysa baskasından duyarsa ne kotu olur hatırlatmam gerekmı
ben unuttum ama sen unutamamamıssın dıyebılırmı?
fırsat fırsattır 25-30 ıcını yaptırırsın cunku ıcı zaten yenı sdece ben zevkıme gore o parayı harcarız dıyorum 25 bını mutfagı fayanası hatat laımantı bıle degıstırırız camları buyuk yapabılırz
bılemıyorum cok dusuncelıyım hatta bu ara oyle yogunkı kafam :S
dun msaıfır vardı msıafır gıttı dusa gırdım cıktım kapı caldı 23:Ç00 ev sahıbının kızı bana bıseler almıs getırdı ıcerı devaet ettım saat 2 kadar oturdu :S
ebnerjo ıcecegı aldım evden sımdı ıcıcem
öncelikle bir ohaaa çekmek istiyorum yani...ev sahibinin kızıda ne düşüncesizmiş yahuuu
kuzumm bence eşine dosdoğru söle..hayatım o evde o şahısla oturmuştum..ama şimdi seninle yepyeni bir hayata hazırım o evde...sen rahatsız olmayacaksam benim için hiçbir sorun yok..ben hayata seninle takrar başladım falan de kuzum...ayarla işte..ama eşine önce hatırlat derim...ne güzel olur 25-30 bşn masrafla yepyeni bir ev ohh miss gibi
bende bi ara sarı kullandım tatlım yapmaş değilim ama çabuk döndüm hatamdam 2 senede vazgeçtim
uzattım biraz sonra bi kestirdim 3 senede kendi rengimde uzattım belimde şimdi saçalrım hemde kendi renginde
arada bi boyasammı diyorum ama vazgeçiyorum yine
seviyom kız ben senii
yenidendoğdum söylemekten korkma herşeyi söylee sana bağırıp çağıracak değil ya anlayışla karşılayacağından eminim ben aynen isyanım dediğini söyle
bende sviyom kuzum seniii
dün akşam kuzenim geldi bilgiyarrı bozulmuş eşime getirdi..otıur dedil gideceği yer varmış..o zaman dönüşte oturursun dedik..saat 9 gibi geldi..illa otur dedik...yok dedi zaten yorgunsunuz..ben rahatsız etmeyeyim bir akşam ailecek geliriz dedi..düşünceli ailem benim bu işte yaaa
günaydın kızlar,,
bende 1 sene oldu boyatmıyorum, sanırım 1 sene daha beklicem kendi rengim ancak gelir,
ama en güzeli doğal saçlar
Yenidendoğdummm canmmm..
Başkaları ne der diye düşünüp hayatını karartma kötü zamanlarında yanında olmayan insanlar ne düşünecek die üzülme bırak hayatını yaşa sen istemezsen kimse senin hayatyına müdahale etmez...
Nerde mutlu olacaksan orda yaşa
günaydın cnm
doğal renkte saç daha sağlıklı daha hoş görünüyor
haklısın sankı zor gunumde onlarmı yanımda oluyor
ama ınsan ıster ıstemez bı tedırgınlıge dusuyor be guzelım
sımdı boyle bı fıkır olusunda ıster ıstemez sunu dusundum ben rahat rahat tatılımıze gezmemıze gıderız parada atarız kenara
ama ınanın o evden cıktıgım gun bır daha oraya donmeyecegımı soyledım oyle dusundum bu oraya o gun terkedılıs gunumden berı 5.gırısım fılanda dun aksam
sımdı orada yasamak nasıl olur psikolojim alt ust olurmu
odaların yerleırnı degıstıremeyeegıme gore puzzle degıl sonucta betondan ev
anca mutfak banyo ve wc fayansı ve dızaynı degısır
ege orada dogdu
cok duygusalım ya
o kadar yoruyorkıb u yonum benım
http://www.kadinlarkulubu.com/tarot-ozel-bolumu/572097-melek-destesi-olan-var-28.html#post27489130
bakın benle ilgili ne çıktı okuyun bundan sonra adım ışık abla :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?