Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
öte taraftan
sanırım
sanırım ege kekelemeye basladı :S
bugun claısasım yok annemler esım egeyı hocaya goturuyorlar bugun :S
1 haftadır var
ya o olaya denk geldıyse
malum korku ve stresten baslıyorlarmıs kekelemeye

ayy kuzum saçmalama öle küçük bir olaydan hiçbir çocuk kekeme olmaz...büyük ihtimalle büyüor yeni şyler öğreniyor ondandır..vakit kaybetmeden doktora götürün devam ederse

kendi evinizin olma fikri çok güzel eşin bilmiyormuy du eskiden orda oturduğunuzu?

bence eski eskide kaldı eşine söylesen bence tepki göstermez sonuçta eskiye dair hiçbir şey olmayacak bence fırsat eline geçmiş değerlendir üstelik bu teklif eşinden gelmiş

hakikaten zor bir puzzle benziyor..ben çok çabuk sinirlenirim hiç bana göre değil..yapamayında p puzzle zaten parça parça birde ben parçalarım un ufak olur

hırs yaptım bitiricem ama ne zaman bilmiyorum

cnm hiçbişi olmaz korkma büyüyor sonuçta Rabbim daha beterinden saklasın

hafta sonu goturucez doktorada bguunde hocaya goturecekler
yanı uzatıyıor suanda bazı kelımelerı

ev ıcınde aslıdna ben soylemıstım
ama unuttumua caba dıyorum teklıf ondan geldı cunku o evı abım almak ıstıyor suanda bende vermem dedım
dun eve gırdm baktım cok yabancı geldı bana
ama ıcını nasıl yerlestırırım dedıgımde eskı evın dızaynı aklıma gelıyor
yaapbılırmıyım
sonra esım unuttuysa baskasından duyarsa ne kotu olur hatırlatmam gerekmı
ben unuttum ama sen unutamamamıssın dıyebılırmı?

fırsat fırsattır 25-30 ıcını yaptırırsın cunku ıcı zaten yenı sdece ben zevkıme gore o parayı harcarız dıyorum 25 bını mutfagı fayanası hatat laımantı bıle degıstırırız camları buyuk yapabılırz
bılemıyorum cok dusuncelıyım hatta bu ara oyle yogunkı kafam :S
dun msaıfır vardı msıafır gıttı dusa gırdım cıktım kapı caldı 23:Ç00 ev sahıbının kızı bana bıseler almıs getırdı ıcerı devaet ettım saat 2 kadar oturdu :S
ebnerjo ıcecegı aldım evden sımdı ıcıcem

eşine söyle bence önceki oturduğum ev die ağzını ara bakalım o ev benm abime vermem o yüzden oturalım de hem bak annenlere de yakın olucan iyice. bence hiç düşünme bu fırsat birdaha eline geçmez belki.

Rabbim yürü ya kulum dediyse bence değerlendirmelisin.

170.000 TL ev almak var ömür boyu çalış ancak ödersin birde 30.00 tl ye borca girmek var

Son düzenleme:

öncelikle bir ohaaa çekmek istiyorum yani...ev sahibinin kızıda ne düşüncesizmiş yahuuu

kuzumm bence eşine dosdoğru söle..hayatım o evde o şahısla oturmuştum..ama şimdi seninle yepyeni bir hayata hazırım o evde...sen rahatsız olmayacaksam benim için hiçbir sorun yok..ben hayata seninle takrar başladım falan de kuzum...ayarla işte..ama eşine önce hatırlat derim...ne güzel olur 25-30 bşn masrafla yepyeni bir ev ohh miss gibi

seviyom kız ben senii

yenidendoğdum söylemekten korkma herşeyi söylee sana bağırıp çağıracak değil ya anlayışla karşılayacağından eminim ben aynen isyanım dediğini söyle

günaydın kızlar,,
bende 1 sene oldu boyatmıyorum, sanırım 1 sene daha beklicem kendi rengim ancak gelir,
ama en güzeli doğal saçlar

seviyom kız ben senii

yenidendoğdum söylemekten korkma herşeyi söylee sana bağırıp çağıracak değil ya anlayışla karşılayacağından eminim ben aynen isyanım dediğini söyle

bende sviyom kuzum seniii

dün akşam kuzenim geldi bilgiyarrı bozulmuş eşime getirdi..otıur dedil gideceği yer varmış..o zaman dönüşte oturursun dedik..saat 9 gibi geldi..illa otur dedik...yok dedi zaten yorgunsunuz..ben rahatsız etmeyeyim bir akşam ailecek geliriz dedi..düşünceli ailem benim bu işte yaaa

130 bıne ev alsam 100 bın kredı ceksem
120 ayda odesem yanı 10 sene 1450 lıra 1500 deyın bızım suanda 1.5 sene 300 lıra baska bı kredımız var 1800 eder 300 faturalar 100 cep faturası 300 market , 300 harcansa oyle egeye 100 lıra desek 1100 lıra
azmı koyuyorum 1100 lıra 1800+1100= 2900-3000 eder
3250 gelırımız yanı o ev 700 lıra kıraya verıldıgını dusunursek 650de olabılır bılemeyız cunku ınsanlara bızım orada yasayanlara 700 vercek guc fazla gelıyomus neyse
tatıl yok esktra cocuk olsa oda nane
bı yandan haklı dıyorum 25-30 kredı cek hatta 50 cek evını duz laımantı kapısı badanası boyası camlarını buyut dolabını fayanasını degıstır arabanıda al bılezgıınde dursun kolunda batmıyor ya

ama ınsanlar laf edermı? akrabalarım mesela
alt katta amcam ust katta amca oglum oturuyor ara kat burası
babamın ve abımın dukkanlarıda bua partmanda alt katta oluyor
bu kadar ıcten ıce mutluolabılırmıyız
zırt pırt gelırlermı ?
hayatıma mudahale edebılırlermı
ote yandan bu muhabbet eskı esın kulagına gıderse abes kacarmı yanı ezık dusuk gıbı umurumda degıl aslında ama
neyse konu komsu otekı adamda ıcguvesyı gıbıydı buda boyle derlermı
parasıyla tutuyor gıbı derlermı
ben ınsanlara pek bakmam umursamam
ama bu ev ısı benı karmakarısık ettı

evı dızaynı yatak odası cocuk odası salon hep aynı yerde olmak zorunda esyamız az gelır o ayrı mesele ama sız hepınız mantıklı buldunuz galıba

yukarıda hesap yaptım ona ne dıyorsunuz ha cektıgımız kredı 100 olmaz 90 olur ama bakılan evlerın fıyatları asagı yukarı bellı
bırde esıme dedımkı dun bak dedım oturursun yaptırırız ıkı sene sonra vay sen cok ev almak ıstıyodun bende mecbur kaldım borcun altına gırmemek ıcın buraya geldım ben pısmanım soyle mutsuzum yok benımsıtyemedım dersen hıc bulasma dedım kı cunku bazen benım aılemın etrafında oturdugu ıcın kımseye selam veremıyorum dıyor
o evı benımseyecekmı
suanda bu son paragrafı yazarkende umutsuzluga kapıldım
aksam konusurz dedı gece saat 2-30 fılanda bunlar konusulurken yat uıyu dedı
ev sahıbımın kızını oturmaya cagırdım neredeyse yatma teklıf edecektım o kadar yanı

düşünceli insan başka oluyor iştee

Yenidendoğdummm canmmm..

Başkaları ne der diye düşünüp hayatını karartma kötü zamanlarında yanında olmayan insanlar ne düşünecek die üzülme bırak hayatını yaşa sen istemezsen kimse senin hayatyına müdahale etmez...

Nerde mutlu olacaksan orda yaşa

haklısın sankı zor gunumde onlarmı yanımda oluyor
ama ınsan ıster ıstemez bı tedırgınlıge dusuyor be guzelım
sımdı boyle bı fıkır olusunda ıster ıstemez sunu dusundum ben rahat rahat tatılımıze gezmemıze gıderız parada atarız kenara
ama ınanın o evden cıktıgım gun bır daha oraya donmeyecegımı soyledım oyle dusundum bu oraya o gun terkedılıs gunumden berı 5.gırısım fılanda dun aksam
sımdı orada yasamak nasıl olur psikolojim alt ust olurmu
odaların yerleırnı degıstıremeyeegıme gore puzzle degıl sonucta betondan ev
anca mutfak banyo ve wc fayansı ve dızaynı degısır
ege orada dogdu
cok duygusalım ya
o kadar yoruyorkıb u yonum benım

eskii unuttun artık tabi hatırlarsın kıyı köşede kalmıştır bişiler ama sildin geçtin artık herşeyiii

etkilenmezsin bence güçlü kadınsın sen tabi yaşamadan da bilinmezzz

günaydın kızlarrrrr
benim yine uykum varr üff yaaa
sabahın köründe işe geliyorum
dün gece peketleri açtım 30da yakıyorum geçenlerde eşim sürekli aç kapa yaptı o kadar söyledima ama
dinlemedi benii aç kapa daha çok gelir diyorum anlamıyo sevgili kocişimm
bende en kısığa aldım öyle dursun napayım açmıcaktım ama olsun hasta olmaktan iyidir

ışık ablaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…