Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
nişanlımla bizde gelebilir miyiz kızlar
Bizide alın nolurrrrrrrrr. Okeye bayılırım çok güzel taş çalarım,gösterge konusunda üstüme yoktur ama çok okey açamam ama zevkli bir partner olurum,hep okeyim elimde patlar ve iyi mızıkçılık yaparımm sölemesi ayıp

Sonra erkek tavlasını güzel oyanrım bak üstüme yok diyebilirim
kız tavlası zaten kek bana göre
kartlardan kastansı,piştiyi,51,52 güzel oynarımmmm

Bizide alın nolurrrrrrrrr. Okeye bayılırım çok güzel taş çalarım,gösterge konusunda üstüme yoktur ama çok okey açamam ama zevkli bir partner olurum,hep okeyim elimde patlar ve iyi mızıkçılık yaparımm sölemesi ayıp

evet canım kuru patlıcanla hele harika oluyo.
şimdi biz yakınız dimi güzel bi palavra bulmamız lazım. eşin iş yerine girebiliyomu canım mesela benimki giremiyo eğer seninde öyleyse işe yeni biri başladı falan de sen benden bahset falan çok tatlı kız falan de işte uydur bişettler sonr a1 2 ay sonra ben işten ayrılmışım göya gebze tarafında iş bulmuşum izmite taşınmışım ama illa görüşelim diyorum bi akşam görüşelim he nasıl fikir ama
su dolma tarıfını yarın ver moousem bebek yok keyfın var heeee

cıkıcaz bırazdan keske gorumcem olsaydı :44:

valla sorma keyfim yerine geldi canım yaa. dolma çok kolaymış canım yaa bakalım bi pişiriyim tadını teyit edeyim yarın tarif veririm

canım sen hangi şehirdeydin gel sende

giremiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cooooooook mantıklııııııııııııı

Selam canim kusura bakma gormedim gercekten telefondan baglaniyorum gecmisi zar zor takip ediyorum. Sagol canim esim bugun biraz daha iyi. Bugun soyledim davet etmek istiyorum ama salonum isinmiyor dedim sag olsunlar onemli degil kalin giyip geliriz dediler. Yakin zamanda davet ederim insaAllah. Evet ya ev konusunda cok dikkat etmemiz lazim bir sefer aliyoruz insaAllah hakkimizda en hayirli olani olur. Sen nasilsin evlilik nasil gidiyor canim?

canım tiyatro seviyorsanı eğer devlet veya şehir tiyatrolarının biletleri çok uygun öneririm değerlendirebilirsiniz. Kışın ev gezmeleri dışında
avm gezmleri sinema tiyatro yada bir yerlerde bişeyler yemek başka aktivite olmuyorki

sevıyoruz ama nısanlılıktan berı evlencez dıye bısey yapamıyoruz evlendık hem zamansızlık hemde parayı cok dusunmekten bısey yapamıyoruz ama catlıcam ya
kurban bayramından once ortakoye gıttık
bı o yanı dusunsenıze kac zaman gecmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…