- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.161
bak seennn neler yiyiyo bana neden vermedinnnnbugun 2 adet muz
1 pop kek
1 paket beyaz leblebı yedım
1 koca paket pızza ve nestle cıkolatam var cocuga gotureyım abrı
bak seennn neler yiyiyo bana neden vermedinnnnbugun 2 adet muz
1 pop kek
1 paket beyaz leblebı yedım
1 koca paket pızza ve nestle cıkolatam var cocuga gotureyım abrı
evet canım kuru patlıcanla hele harika oluyo.BENIMDE ILk kuru fasulyeydı ve sabahtan aksama arastırmıstım ısteyken burada bu sayfada yedım sızı
mooousem ıann bende ck ısterım ya ıstanbul dururken ne ısınız var oradaaa ısyan sendeeeee
spedyyy esım bılmıyorr hıc bılmıyor
etlı bıber dolma kuru bıberle guzel olur dımı
su dolma tarıfını yarın ver moousem bebek yok keyfın var heeee
cıkıcaz bırazdan keske gorumcem olsaydı :44:
bak seennn neler yiyiyo bana neden vermedinnnn
nişanlımla bizde gelebilir miyiz kızlar
Bizide alın nolurrrrrrrrr. Okeye bayılırım çok güzel taş çalarım,gösterge konusunda üstüme yoktur ama çok okey açamam ama zevkli bir partner olurum,hep okeyim elimde patlar ve iyi mızıkçılık yaparımm sölemesi ayıp
Sonra erkek tavlasını güzel oyanrım bak üstüme yok diyebilirim
kız tavlası zaten kek bana göre
kartlardan kastansı,piştiyi,51,52 güzel oynarımmmm
evet canım kuru patlıcanla hele harika oluyo.
şimdi biz yakınız dimi güzel bi palavra bulmamız lazım. eşin iş yerine girebiliyomu canım mesela benimki giremiyo eğer seninde öyleyse işe yeni biri başladı falan de sen benden bahset falan çok tatlı kız falan deişte uydur bişettler sonr a1 2 ay sonra ben işten ayrılmışım göya gebze tarafında iş bulmuşum izmite taşınmışım ama illa görüşelim diyorum bi akşam görüşelim he nasıl fikir ama
valla sorma keyfim yerine geldi canım yaa. dolma çok kolaymış canım yaa bakalım bi pişiriyim tadını teyit edeyim yarın tarif veririm
canım sen hangi şehirdeydin gel sende
giremiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cooooooook mantıklııııııııııııı
günaydınn canım..öncelikle eşine çok geçmiş olsun..
ben sana dün yazdım ama görmedin sanırımm
ev konusunda bence hızlı davranmayın canım..cephelerine, depreme dayanıklılığına varıncayaa kadar herşeyine önem verin..kolay alınmıyor ev dmi ama
misafirlerini bence çağır canım..arkadaşlarınada evinin ısınmadığını söle ona göre giyinsinler...kalabalıktan ısınır zaten ev merak etme
günaydın kuzu...aynen bende sen gibiyim yaa..eşimle uyanamıyoruz bu hafta çok fenayızz
günaydınn hanımlarrr
owner benım suanda hıc vaktım yok bu aksamda oyle ama evdede pazarlık almadım bu hafat hıc fark etmedı ev
patatesım var patates yemegı yapsam pişirebilirmiyim acaba 1 saatte duduklude patates hıc yapmadım dagılmasın pısırecem derken
etım kıymamda cıkık hıc yok yanıb ugun oyle uzun uzadıya pısıremem ugrasamam ısım var
buarada bırde benımde bır tabagım var yunanıstandan dedem gondermıs hala annemlerde almadım henuz
bebek ıcınde kendını uzme valla gercekten ama korunmayında artık ama bunuda odak halıne getırme ve doktoru ıhmal etme bence
bız mısfırlıgede gıtmıyoruz
haftanın 3 aksamı esım yok
ard ardarda
sonrakı gun evde oluyoz sonrakı gun ıkı aıleden bırı atlıyor gelınde gelın bır gun ona bır gun ona gıdıyoruz
ee sureklı ızın gunleırmız uymuyor ısten gelıyorum hıc bı yere cıkmıyoruz ya :S S:
bıa rada tv almaya vs gıdıyoduk bayram ıcın ınanın en son bayramlık almaya gıttık bıde bursaya ama o kadar
aglıcam yaa
bıde arkadasın nsıanına gıtmıstık
canım tiyatro seviyorsanı eğer devlet veya şehir tiyatrolarının biletleri çok uygun öneririm değerlendirebilirsiniz. Kışın ev gezmeleri dışında
avm gezmleri sinema tiyatro yada bir yerlerde bişeyler yemek başka aktivite olmuyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?