Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Bu kez de uzayınca acaba bu kez yapabilcem mi diye düşünüyorum

Of geçmesi için özel bir şey uyguladın mı, yada doktor falan

Psikoloğa gittim ama acaba direk kadın doğumcuya mı gitsem

bende de oluodu canım hatta paylaşmıştım kızlarla o zaman..şükür şimdi geçti..ben anladımki kuruluktan ve kendini kasmaktan..birde sanırım bende iltihapta varmış o ara..antibiyotik içtim evde varmış 3 tane..birde kasmamaya başladım şükür geçti..ilk başta acıyor ama sonra geçiyor

ne sahılı kız :)
ya bızım arkadaslarda var 1 nısanlı subatta evlencek
bırı yenı evlı kaynanasıyla yasıyorlar davet etmedıler bızde etmedık henuz
1 nısanlı cocuk askerde
dıgerıde evlı
ılk 1. ve 3.cıftle daha cok gorustuk
2.cıft uzaktan yengemın akrabası cıktı evlendı konusamaz olduk
4.cıftın kızla mesajlasıyoz
goruscemız arkadasımızda yok galıab :26:

paates yemeği yap hem kolay oluyor. tabı ben kıymasız yapıyorum oyle sevdığım ıçın. 3 ayda baya şey oğenmışım ben ya

sütlüce sahil canım dibimizde

1 arkadaşımız 2 çocuklu
2 arkadaşımız 20günlük bebeği var
3 arkadaş eylülde evlendi
4 tek erkek bekar
5 tek kız bekar

böyle böyle bir sürü var ama hepsi ile de görüşürüz ya onlar gelir ya biz sık sık görüşürüz
çocuklu olanlar ile ona göre plan yaparız tek olanla ile ona göre

Ay o sönmeyen ferlerden bende de olsaaaa
:) olur olurmerak etmeee :)):)

ha bızdede bır tane bekar var
ıs arkadaslarım var erkek cogu ısyerınde claısan kuzenım var cok sık cıkıyolar
ne bılım kafa dengı bulmuyorum
1 de ısten arkadasım var nısanlı arada yazıyor buraya onlarla dısarıda hıc bulusmadık cıft olarak S:

bız yalnıznız galıba

Bende de bir ara iltihap oldu sonra kendiliğinden geçti. Gideyim en iyisi ben bir doktora. Kasma konusuna gelince herşey yolunda giderken iş oraya gelince derin nefes alayım falan diyorum daha kötü oluyor

ya onu ilk kez duydum ne iğnesiymiş.

git muayene ol dr

Arkadaşım vuruldu muayeneye gittiğimde bende öğreneceğim yazarım size de

kafa dengi olması da önemli

benim kadınlarkulubunden tanışıp eşli görüşerek dost olduklarım bile var canım..
öyle 3 çift var hala arada sırada görüşürüz
hiç arkadaş olmasa ikimiz başbaşa tophanemiz var bigün sizi de bekleriz isterseniz nargile severseniz tanışmış oluruz

Son düzenleme:

canım bizimde çok arkadaşımız yok sayılıdır yani onlarda yetiyo zaten vakit geçirirken zevkk alıyoruz. yılbaşında aynı kadro toplanıcaz yine eğlenceli oluyo fazla insana da gerek yok zaten

TOphaneyı severım nargıle sevmem sıgara severım okey oynamayı severım :)
ben esıme ne dıcem sızı tanıstırırken ay kendımı yalnız ve yaslı gıbı hısseıdyorums uanda

canım bizimde çok arkadaşımız yok sayılıdır yani onlarda yetiyo zaten vakit geçirirken zevkk alıyoruz. yılbaşında aynı kadro toplanıcaz yine eğlenceli oluyo fazla insana da gerek yok zaten

bizimde öle çok yok 3 çiftiz haftada bit genelde toplanırız..ya evde oturur ya bir yere gideriz..ben çok çevre olmasını sevmiyorum zaten..samimi olsun az olsunn

yemekte yokk..moralimde çok bozukkk..ben iyisi melemen yapayım bugünn

mouusem ya ıstesem cok var cevremde ama ben 25 yasında olduguma bakmayın ben oturup kas kalem sac bas sohbetı etmeyı sevmem ben daha olgun arkadaslarım olsun ısterım :26:

TOphaneyı severım nargıle sevmem sıgara severım okey oynamayı severım :)
ben esıme ne dıcem sızı tanıstırırken ay kendımı yalnız ve yaslı gıbı hısseıdyorums uanda

mouusem ya ıstesem cok var cevremde ama ben 25 yasında olduguma bakmayın ben oturup kas kalem sac bas sohbetı etmeyı sevmem ben daha olgun arkadaslarım olsun ısterım :26:

gel bana anneemmm gel banaaaaa ya ben seninle ailece görüşmeyi çok isterim yaaa keşke öyle bir şansımız olsa sigara okey falan bendensin sen yaa
olgun arkadaş istiyosan bana gel feleğin çemberinden geçtim ben

ben etli biber dolması yapıcammm bakalım becerebilicekmiyim

ownerrrr akşam bi çerez yeter dedim ya babam aradı balık aldım geliyoruz dedi hep birlikte girdik mutfağa köfte balık tavuk falan hazırladık yemek yedik e çereze gerek kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…