- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.121
Bu kez de uzayınca acaba bu kez yapabilcem mi diye düşünüyorum
Of geçmesi için özel bir şey uyguladın mı, yada doktor falan
Psikoloğa gittim ama acaba direk kadın doğumcuya mı gitsem
Sanırım gidicem doktora. Çünkü bazen ertesi güne acısı kalıyor.
Bir de 3 iğne varmış bu kanserlerden korunmak için. Her kadın ömründe 1 kez yaptırıyor. Ama hamile olmamak gerekiyor. Hem onu da öğrenirim
biz bu hafta pazarttesi evdeydik bide dün işte markete gittik sonra eve geçtik. bugün ve yarında dışardayız.
ailemiz biraz geniş benim tarafım özellikle bu hafta aile gezisi ile geçti.
arkadaşlarla dışarı çıkarız , sık sık tophaneye giderizöyle işte kafamız nereye eser ise
illa evde olacak ise evimizin aşağısı sahil yürüyüşe gideriz
owner benım suanda hıc vaktım yok bu aksamda oyle ama evdede pazarlık almadım bu hafat hıc fark etmedı ev
patatesım var patates yemegı yapsam pişirebilirmiyim acaba 1 saatte duduklude patates hıc yapmadım dagılmasın pısırecem derken
etım kıymamda cıkık hıc yok yanıb ugun oyle uzun uzadıya pısıremem ugrasamam ısım var
buarada bırde benımde bır tabagım var yunanıstandan dedem gondermıs hala annemlerde almadım henuz
bebek ıcınde kendını uzme valla gercekten ama korunmayında artık ama bunuda odak halıne getırme ve doktoru ıhmal etme bence
bız mısfırlıgede gıtmıyoruz
haftanın 3 aksamı esım yok
ard ardarda
sonrakı gun evde oluyoz sonrakı gun ıkı aıleden bırı atlıyor gelınde gelın bır gun ona bır gun ona gıdıyoruz
ee sureklı ızın gunleırmız uymuyor ısten gelıyorum hıc bı yere cıkmıyoruz ya :S S:
bıa rada tv almaya vs gıdıyoduk bayram ıcın ınanın en son bayramlık almaya gıttık bıde bursaya ama o kadar
aglıcam yaa
bıde arkadasın nsıanına gıtmıstık
benım ferım sonmedı henuz mooousem sen anla
ne sahılı kız :)
ya bızım arkadaslarda var 1 nısanlı subatta evlencek
bırı yenı evlı kaynanasıyla yasıyorlar davet etmedıler bızde etmedık henuz
1 nısanlı cocuk askerde
dıgerıde evlı
ılk 1. ve 3.cıftle daha cok gorustuk
2.cıft uzaktan yengemın akrabası cıktı evlendı konusamaz olduk
4.cıftın kızla mesajlasıyoz
goruscemız arkadasımızda yok galıab :26:
:) olur olurmerak etmeee :)):)Ay o sönmeyen ferlerden bende de olsaaaa
sütlüce sahil canım dibimizde
1 arkadaşımız 2 çocuklu
2 arkadaşımız 20günlük bebeği var
3 arkadaş eylülde evlendi
4 tek erkek bekar
5 tek kız bekar
böyle böyle bir sürü var ama hepsi ile de görüşürüz ya onlar gelir ya biz sık sık görüşürüz
çocuklu olanlar ile ona göre plan yaparız tek olanla ile ona göre
bende de oluodu canım hatta paylaşmıştım kızlarla o zaman..şükür şimdi geçti..ben anladımki kuruluktan ve kendini kasmaktan..birde sanırım bende iltihapta varmış o ara..antibiyotik içtim evde varmış 3 tane..birde kasmamaya başladım şükür geçti..ilk başta acıyor ama sonra geçiyor
ya onu ilk kez duydum ne iğnesiymiş.
git muayene ol dr
:)
ha bızdede bır tane bekar var
ıs arkadaslarım var erkek cogu ısyerınde claısan kuzenım var cok sık cıkıyolar
ne bılım kafa dengı bulmuyorum
1 de ısten arkadasım var nısanlı arada yazıyor buraya onlarla dısarıda hıc bulusmadık cıft olarak S:
bız yalnıznız galıba
Arkadaşım vuruldu muayeneye gittiğimde bende öğreneceğim yazarım size de
:) olur olurmerak etmeee :)):)
ha bızdede bır tane bekar var
ıs arkadaslarım var erkek cogu ısyerınde claısan kuzenım var cok sık cıkıyolar
ne bılım kafa dengı bulmuyorum
1 de ısten arkadasım var nısanlı arada yazıyor buraya onlarla dısarıda hıc bulusmadık cıft olarak S:
bız yalnıznız galıba
kafa dengi olması da önemli
benim kadınlarkulubunden tanışıp eşli görüşerek dost olduklarım bile var canım..
öyle 3 çift var hala arada sırada görüşürüz
hiç arkadaş olmasa ikimiz başbaşa tophanemiz varbigün sizi de bekleriz isterseniz nargile severseniz tanışmış oluruz
canım bizimde çok arkadaşımız yok sayılıdır yani onlarda yetiyo zaten vakit geçirirken zevkk alıyoruz. yılbaşında aynı kadro toplanıcaz yine eğlenceli oluyo fazla insana da gerek yok zaten
TOphaneyı severım nargıle sevmem sıgara severım okey oynamayı severım :)
ben esıme ne dıcem sızı tanıstırırken ay kendımı yalnız ve yaslı gıbı hısseıdyorums uanda
TOphaneyı severım nargıle sevmem sıgara severım okey oynamayı severım :)
ben esıme ne dıcem sızı tanıstırırken ay kendımı yalnız ve yaslı gıbı hısseıdyorums uanda
mouusem ya ıstesem cok var cevremde ama ben 25 yasında olduguma bakmayın ben oturup kas kalem sac bas sohbetı etmeyı sevmem ben daha olgun arkadaslarım olsun ısterım:26:
bizimde öle çok yok 3 çiftiz haftada bit genelde toplanırız..ya evde oturur ya bir yere gideriz..ben çok çevre olmasını sevmiyorum zaten..samimi olsun az olsunn
yemekte yokk..moralimde çok bozukkk..ben iyisi melemen yapayım bugünn
gel bana anneemmm gel banaaaaaya ben seninle ailece görüşmeyi çok isterim yaaa keşke öyle bir şansımız olsa sigara okey falan bendensin sen yaa
olgun arkadaş istiyosan bana gel feleğin çemberinden geçtim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?