Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
su dolma tarıfını yarın ver moousem bebek yok keyfın var heeee

cıkıcaz bırazdan keske gorumcem olsaydı :44:

Basına belamı arıyorsun kuzum ya hayırlısı olacaksa olsaydı çok nadir iyi görümce, mesela benim etrafımda hiç iyisi yok
benimkide tam numunelik evlere şenlik boşwer sen görümceyi :)

gel tabi canım buyur

holaaaaaaaa
ne çok konuşmuşsunuz bayanlar oku oku bitmedi
moussem canım gözün aydın test sonucun beklediğin sonucu vermiş inşallah zamanı gelince bebek sahibi olursunuz
yenidendoğdum bir arkadaşımında mutfağı beyaz ve mürdüm bu arada mutfakta laminant parke modası çıktı ama su geçirmeyen laminat olması lazım fakat ben mutfağa parke yaptırma taraftarı değilim bende şuan mutfağımı ellemedim evimizdeki mutfak dolabını adam çıkarken yenilemiş yinede benim tarzım değil lineadecor mutfak bizim mutfağa 15 bin tl fiyat verdi dedim şimdilik kalsınbende siyah-beyaz yada beyaz-gri düşünüyorum mutfağımı yerler granit olucak kesin siyah beyaz olursa...geziyormusunuz demişsiniz eşlerinizle benim adam yerinde duramaz bir gün önceden plan yapar yada aynı gün kendimi farklı yerlerde bulurum çokta para harcar hoş bende evimde vakit geçirmeyi severim soğuk günlerde evden çıkasım gelmez fazla:2:
gozdm aramıza hoşgeldin daha önce geliyormuydunda benmi görmedim seni bende istanbul'dayım adana'ya gelin gideceğim ama
kardanmadam mutfağa 2 bin tl lik masa alma sakın adamın gözünü korkutma kız(diyene bak )bende mutfağa bar tarzı masa yaptırıcam 2 de bar taburesi aldımmı tamamdır
efliş kız bazı yorumlarına çok gülüyorum şu ağaoğlu yorumunada koptum...

aklımda kalanlar bu kadar atladıysam bişey affola bayanlar...

Son düzenleme:

Kocanın 2 kaşığı varsa birini kırıcaksın diye boşuna dememişler diyorum eşime bizim evde kaşık bırakmadın diyo.

Kizlaaar bir ev daha bulduk cok begendim gordugum fotograflari ama canli hali nasil gormek lazim esime msj attim aradi pazar gunu bakmaya gidicez Allahim hayirlisini nasip etsin insaAllah ev 125 m2 3+1 3. Kat dogu cephe olmasi biraz dusunduruyor 135.000 TL...

güzeller herkese iyi geceler geldim ama gene gece gelebildim anca ...

hepinizi çok özledim...

NOT.aramıza yani katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

evlilik tarihi, nişan tarihi gibi önemli tarihlerinizi bana özel mesaj atarsanız anasayfaya eklerim girdiğimde foruma.

kardanmadam haklısın canımm
gelinim hayırlısı olsun canım inşallah işiniz rast gider canım eve bakın bakalım bir inşallah beğenir ve anlaşırsınız...
bunlardageçerim hoşgeldin canım ama özletiyorsun kendini...bu arada benim tarih kesinleşsin kına ve düğün tarihim için mesaj kutunun zilini çalıcam inşallah hehehe

canımmm hadi bakalım hayırlısı olsun..cephe doğu-güney olması daha iyi ama

yaaa nerdesin kuzum sen yaaa...çok özledimmmmm

günaydınn hanımlarrr

GÜNAYDIN HEPINIZEEE
bugun kafam karısık kaynanamınların dolapcısı geldı amca yaslıydı bbızden plan proje ıstedı bı turlu beyaz esyaları ıstegım gıbı yerlestıremıyor analmadım L bıcımı keskın donuyor ben bıraz koselı oval donsun ıstıyorum
yanı kısacası hala halledemedık dolabı :S
alice benım evım beyaz fume renklerınde
egenın odasıda beyaz beyaz halı yesıl yatak ortusu yastıklar mınder ve perde kenarlıkları var mutfagıda beyaz murdum dusundum
wc kırmızı fayans olacak yanı beyaz ama kırmızı klozet arkası olacak banyoda beyaz bordurler yanı dıklemeye grı gıbı dusunuyorum acaba ev bırbrıne cokmu uyumsuz olacak

mutfakta petegı kaldırtıyorum klıma takılacak yeter zaten petek con engel oluyor cunku falan fılann
bu aksam canakkale seramıge gıdıcezbanyo dolapları kuvet kabın(oval kuvet) banyo lavabosu vs ve seramıkler ıcın bende mutfagı seramık ıstıyorum ama herkez sız mutfakta cok oturuyorsunuz ayaklarınız usur dıyorlar
hem dıger odalar mısal grımsı beyazımsı lamınat olup mutfak bembeyaz lamınat olursa komık olmayacakmı anlamadım :S

oyle ıste dun kv ve kp bızdeydı oturdular baya bı oylee

sanırsam kvler bana davlumbaz ve halıları hedıye alacak bılemıyorum

ısyancım bızım on cehpe kuzey
arka cehpede gunay galıoba sabah oraya gunes vuruyor ogleden sonra one donuyor dogrumu ?

gelınım hayırlı olsun evı nasıl alacaksınzı?

ısyancım bızım on cehpe kuzey
arka cehpede gunay galıoba sabah oraya gunes vuruyor ogleden sonra one donuyor dogrumu ?

gelınım hayırlı olsun evı nasıl alacaksınzı?

evet canım günay cepheli eve sabah doğar ve evin içinden pek güneş çıkmaz
mutfak dolabında doğru kuzum ocak sanki daha güzel olur
laminant işine hiç girmicem kafam karıştı benimde :44::44::44:

evet canım günay cepheli eve sabah doğar ve evin içinden pek güneş çıkmaz
mutfak dolabında doğru kuzum ocak sanki daha güzel olur
laminant işine hiç girmicem kafam karıştı benimde :44::44::44:

ıste arkada butun oglene kadar gunes duruyor sonrada one cekıyor ev gunes alıyuor yanı
benım bıraz ısım var etıket basıcam urun varmıs sonrada brız mtufak bakarım
öptüm sızı
gene cuma oldu bu hafta cabuk gectı
buarada yavrum hala hasta

ççoookkk yorgunummmm

dün akşam salon, wc, banyo, karidor, antre, boş oda, mutfak full süpürdüm sildim, ozonladımm..her yer tertemiz oldu ama öldüm resmennn oturma odası ile yatak odası kaldı bugünde onları halletcemmm

çok yoruldum amaaa yaa :84::84::84::84::84::84:

günaydın

yeni mesai saatimiz ile işe başladık bugün sabah 06:30da kalktım daha şimdiden yorgunum

ne ıs yapıyorsunuzkı
aksam 1 saat erkenmı cıkacaksınızzz :S

günadyınnnn
ısyancım ne guzel hafta sonu ıs yapmayacaksın ben bu aksamda dısarıda yım hatta yarın gunduzde
bunları gezmek yerıne saymalımıyım

mutfak projesi tasarım ve çizim / sanayi mutfakları ve otel rest. gibi büyük mutfak..
akşam yarım saat erken 6 da çıkıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…