- 7 Haziran 2012
- 5.060
- 1.650
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.181
canım sen hangi şehirdeydin gel sende
su dolma tarıfını yarın ver moousem bebek yok keyfın var heeee
cıkıcaz bırazdan keske gorumcem olsaydı :44:
senın esıne ne dıcez mooousemmmmmmmmmmm
istanbuldayım canımmm yakın sayıluıruz aslında
nişanlımla bizde gelebilir miyiz kızlar
Bizide alın nolurrrrrrrrr. Okeye bayılırım çok güzel taş çalarım,gösterge konusunda üstüme yoktur ama çok okey açamam ama zevkli bir partner olurum,hep okeyim elimde patlar ve iyi mızıkçılık yaparımm sölemesi ayıp
Sonra erkek tavlasını güzel oyanrım bak üstüme yok diyebilirim
kız tavlası zaten kek bana göre
kartlardan kastansı,piştiyi,51,52 güzel oynarımmmm
holaaaaaaaa
ne çok konuşmuşsunuz bayanlar oku oku bitmedi
moussem canım gözün aydın test sonucun beklediğin sonucu vermiş inşallah zamanı gelince bebek sahibi olursunuz
yenidendoğdum bir arkadaşımında mutfağı beyaz ve mürdüm bu arada mutfakta laminant parke modası çıktı ama su geçirmeyen laminat olması lazım fakat ben mutfağa parke yaptırma taraftarı değilim bende şuan mutfağımı ellemedim evimizdeki mutfak dolabını adam çıkarken yenilemiş yinede benim tarzım değil lineadecor mutfak bizim mutfağa 15 bin tl fiyat verdi dedim şimdilik kalsınbende siyah-beyaz yada beyaz-gri düşünüyorum mutfağımı yerler granit olucak kesin siyah beyaz olursa...geziyormusunuz demişsiniz eşlerinizle benim adam yerinde duramaz bir gün önceden plan yapar yada aynı gün kendimi farklı yerlerde bulurum çokta para harcar hoş bende evimde vakit geçirmeyi severim soğuk günlerde evden çıkasım gelmez fazla:2:
gozdm aramıza hoşgeldin daha önce geliyormuydunda benmi görmedim senibende istanbul'dayım adana'ya gelin gideceğim ama
kardanmadam mutfağa 2 bin tl lik masa alma sakın adamın gözünü korkutma kız(diyene bak ) bende mutfağa bar tarzı masa yaptırıcam 2 de bar taburesi aldımmı tamamdır
efliş kız bazı yorumlarına çok gülüyorum şu ağaoğlu yorumunada koptum...
aklımda kalanlar bu kadar atladıysam bişey affola bayanlar...
Kizlaaar bir ev daha bulduk cok begendim gordugum fotograflari ama canli hali nasil gormek lazim esime msj attim aradi pazar gunu bakmaya gidicez Allahim hayirlisini nasip etsin insaAllah ev 125 m2 3+1 3. Kat dogu cephe olmasi biraz dusunduruyor 135.000 TL...
güzeller herkese iyi geceler geldim ama gene gece gelebildim anca ...
hepinizi çok özledim...
NOT.aramıza yani katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
evlilik tarihi, nişan tarihi gibi önemli tarihlerinizi bana özel mesaj atarsanız anasayfaya eklerim girdiğimde foruma.
ısyancım bızım on cehpe kuzey
arka cehpede gunay galıoba sabah oraya gunes vuruyor ogleden sonra one donuyor dogrumu ?
gelınım hayırlı olsun evı nasıl alacaksınzı?
evet canım günay cepheli eve sabah doğar ve evin içinden pek güneş çıkmaz
mutfak dolabında doğru kuzum ocak sanki daha güzel olur
laminant işine hiç girmicem kafam karıştı benimde :44::44::44:
günaydın
yeni mesai saatimiz ile işe başladık bugünsabah 06:30da kalktım daha şimdiden yorgunum
ne ıs yapıyorsunuzkı
aksam 1 saat erkenmı cıkacaksınızzz :S
günadyınnnn
ısyancım ne guzel hafta sonu ıs yapmayacaksın ben bu aksamda dısarıda yım hatta yarın gunduzde
bunları gezmek yerıne saymalımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?