- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.221
ne bılım ben oturup okumaya dıdık dıdık yapmaya baslarsa
yanlıslıkla eskı sayfaları acarsa hatta bu mesajı oklursa :)
tabıkı canım bır kere tanıstıktan sonra bızde gelırız gelmezsek arkadaslıga hıc baslamayalımmı dıyosun yerım senıııı :)
speedyy anladım canım :)
bende bı ıhtımal dıye zorluyorummutfak onemlı cunkuu
farkında olsa bile sesini çıkarmaz merak etme..sen sinirini stresini burada atıyorsun onun karşısına pamuk gibi yumuşak çıkıyorsun..sebebinin burası olduğunu bilir..şahsen benimki biliyoraynen öyleeee ben dostluklarımı kalıcı isterimcanım sen çok bahsetme yine sadece arada takıldığını fikir aldığını söyle. yani dertleşiyoruz falan da deme. valla benim eşim o kadar meraklıdır 1 kere açıp bakmadı. hatta nişan zamanı ben bile açıp sayfaları gösteriyodum bu kadar ileri bişeyler olabileceğinin farkında değil sanırım
canım ıste net olurs akesıfe gelıyolarCANIM anlaşacağınız mutfakla üst çizim yada 3 boyutlu çizim isteyin zaten detaylarını göstermek zorundalar
farkında olsa bile sesini çıkarmaz merak etme..sen sinirini stresini burada atıyorsun onun karşısına pamuk gibi yumuşak çıkıyorsun..sebebinin burası olduğunu bilir..şahsen benimki biliyor
canım ıste net olurs akesıfe gelıyolar
yanı her turlu bız uydururuz dıyen bı yer var malından suphelıyım
dun gelen dolapcı yaslı ıdı karakalem cızıyor defterıne :S
benım esım kızabılır dertlesıyoruz desemmm
mouseem ben bugun ıse bırı basladı dıyecegımmm bakalımm
canım ıste net olurs akesıfe gelıyolar
yanı her turlu bız uydururuz dıyen bı yer var malından suphelıyım
dun gelen dolapcı yaslı ıdı karakalem cızıyor defterıne :S
karbonatlı hıc sevmem
karbonatlı bende sevmemmmya bende mavisini sevmiyorum hemen yumuşuyo midemi bulandırıyo. ışıl hem nefesi tazeliyo
bu arada geçen haberlerde okudum sakız çiğnemek kırışıkları arttırıyomus
ya bende mavisini sevmiyorum hemen yumuşuyo midemi bulandırıyo. ışıl hem nefesi tazeliyo
bu arada geçen haberlerde okudum sakız çiğnemek kırışıkları arttırıyomus
ben cok cıgnemıyomkı ısyan dusunsun
ya bende çok çiğniyorum hergün iş yerinde nerdeyse akşama kadar ağzımda. ağzım yoruldumu çıkarırım sonra bi dahabende 2-3 günde bir çiğniyorum kız...en çok sehker çiğniyorr
kızlar napıyosunuz dün cenazedeydim amcam öldü :2::2::2::2::2::2::2:bugün aranızda olmuycm işte napsaımyokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?