Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
onlar gelıyorlar
yanı bız bılmıyoruz bulamıyoruz onlarda fılanca kısı tanıdık dıyor
yarın ıs cıkısı gelın
:S
sınır oluyorum ay bende cok dengesızım

speedyy anladım canım :)
bende bı ıhtımal dıye zorluyorum mutfak onemlı cunkuu

aynen öyleeee ben dostluklarımı kalıcı isterim canım sen çok bahsetme yine sadece arada takıldığını fikir aldığını söyle. yani dertleşiyoruz falan da deme. valla benim eşim o kadar meraklıdır 1 kere açıp bakmadı. hatta nişan zamanı ben bile açıp sayfaları gösteriyodum bu kadar ileri bişeyler olabileceğinin farkında değil sanırım

farkında olsa bile sesini çıkarmaz merak etme..sen sinirini stresini burada atıyorsun onun karşısına pamuk gibi yumuşak çıkıyorsun..sebebinin burası olduğunu bilir..şahsen benimki biliyor

CANIM anlaşacağınız mutfakla üst çizim yada 3 boyutlu çizim isteyin zaten detaylarını göstermek zorundalar
canım ıste net olurs akesıfe gelıyolar
yanı her turlu bız uydururuz dıyen bı yer var malından suphelıyım
dun gelen dolapcı yaslı ıdı karakalem cızıyor defterıne :S
farkında olsa bile sesini çıkarmaz merak etme..sen sinirini stresini burada atıyorsun onun karşısına pamuk gibi yumuşak çıkıyorsun..sebebinin burası olduğunu bilir..şahsen benimki biliyor

benım esım kızabılır dertlesıyoruz desemmm
mouseem ben bugun ıse bırı basladı dıyecegımmm bakalımm

hhehe tamam canım bana oda uyar problem yok

bende lacıvert falımım var
bıde pızza kraker yıeycegım bırazdan

haaa mutfak dolabı ıcınde artı astılık ev ılanlarından bakıyorum

ya bende mavisini sevmiyorum hemen yumuşuyo midemi bulandırıyo. ışıl hem nefesi tazeliyo
bu arada geçen haberlerde okudum sakız çiğnemek kırışıkları arttırıyomus
karbonatlı bende sevmemmm favorim falımmm

kırışıkmı artıroyormuşşş...aman salllaaaa

kızlar napıyosunuz dün cenazedeydim amcam öldü :2::2::2::2::2::2::2:bugün aranızda olmuycm işte napsaımyokk

bende 2-3 günde bir çiğniyorum kız...en çok sehker çiğniyorr
ya bende çok çiğniyorum hergün iş yerinde nerdeyse akşama kadar ağzımda. ağzım yoruldumu çıkarırım sonra bi daha ama kırışık olacak diye sakızdan vazgeçemem
kızlar napıyosunuz dün cenazedeydim amcam öldü :2::2::2::2::2::2::2:bugün aranızda olmuycm işte napsaımyokk

canımmm başım sağolssun çok üzüldüm

citl basın sagolsun guzelım Allah rahmet eylesın kac yasındaydı?

en en son kım bılır ne zaman cıgnemısımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…