Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bende alyans degıstırme
ben l aynasımı cok begenıyorum gorende cok begenıyor elbette da guzellerı avrdı tıpkı kocalarımızdan yakısıklısı bızden guzellerı oldugu gıbı
senın yerınde olsam kendıme guzel spor bı kunye alırdım guzelım
bugun trendyolda koton markasında bı mont begendım bnı ark var cok guzel 60 lıra
ama kocama ıstıyorum dıyemıyorum cızme ıstıyorum elbıse ıstıyorum bı kac mını etek ıstıyorum coraplar ıstıyorum desenlı desenlı
pıjema ıstıyorum
gecelık ıstıyorum
:S

ben kullanıyorum tektaş-yüzük birleşik alyanstan..valla çok rahatttt tek yüzük yani sonuçta
benimde ayrı alyansım ve teltaşım var ama teltaşım tırtıklı...ince badileri falan cırt yırtabiliyor
eşim doğum günümde aldı tektaş alyansı valla bir taktım bir dahada çıkarmadım...çok güzelll

bu arada alyansın bence güzelll

canım 10. gün yap daha garanti olur
bize çok ters canım ben karşıyakadayım

10 günü geçince test yap canım

bende rüyalarımda 1 haftadır bebek görüyorum kız çocuğu Allah hayırlara çıkarsın

ayy ben bu ay ne stres yaşadım yaaa hadi hayırlısı kuzum belki bu bi işarettir

bende alyansımdan soğudum yani beğenmiyorum artık sıkıldım bunu takmaktan önemi olduğu içinde bozdurup üstüne koyup alamıyorum
artık bende mayıs haziran gibi bulgari alıcam
950 tl sordum da şuan alamam
ilk önce kredi kartlarının borcunu bitirip laptpumuz bozuldu laptop alcam sonra yüzük

pofff bende çok şey istiyorum ama bu 2 ay alamıcam sanırırm

kız mouuuse sen dr gıttınmı?

benım tek tasım vardı
nısanlıyken esıme verdım bozduk bı ıhtıyaclarımızı almıstık pırlanta ıdı
herhalde bı dahada olmaz

pofff bende çok şey istiyorum ama bu 2 ay alamıcam sanırırm

ebnde halbukı kısın evde guzel guzel ne guzel gıyınır dımı :S
gıyınemıyoruz yok cunku gecende kaynanama gıtmıstım kadınlar sıkır sıkır o gıysıler yepyenı ben cırkın gıyınmıyorum :S
ama yenıu degıller kurbandan once 2 badı 2 hırka bır kot almıstım
:S
bırde converse o kadar

kızlar alyansımı değiştirmicem
yani bu zaten yanımda kalacak
satmak gibi bir niyetim asla yok
o ikili yüzükten alıcam olursa gelecek ay alırım..
masatakvimi bugün 1,000 lira alıcam heryere ödeme var malum ne yapsam diyorum şimdi kendi kendime o piti piti mi yapsam yoksa anasını satıp yüzük mü alsam

yenidendoğdum gördüm canım ege seramik rain serisi bence çok güzel güzel olacağına eminim böyle ince çizgiler her zaman tarz gelmiştir gözüme....çanakkale seramiği evet yakından görebiliyorsun bayii sine gidip nette nedense gözükmüyor bişey ...bence güzel olucak banyon canım sıkıntı yapma k.p al haberleri bakalım neler yapmış...
isyanım al bir kv vur diğerine hepsimi böyle bunların yaaa...

benim alyansımda klasik bombeli ve kalın çok seviyorum nişanlım sanırım düğün hediyesi tam tur alıcakmış bana seriyi tamamlayalım diyor tek taş-beş taş-tamtur

inş.lah eşin değişmez canım, benim kv ve görümcede, kızının kv desinin yapmadıklarını anlatıp kızıyorlar üzülüyorlar ve bunları benim yanımda konuşuyorlar.
Ben neyim sizde bana yapmadınız dememk için zor tutuyorum kendimi inanılmaz benciller, madem yapılması gerektiğini bilip karşı tarafa laf sölüosunuz
kendi gelininizede yapın dimi birde durumlarıda müsait. 1 Yıl oldu ama dün gibi üzülüyorum benim değerimi kıymetimi bilmesinler ama adaletli davrasınlar
benimde annem babam var dimi. Birde benim annem onların hepsine bohça hazırladı ve utanmadan aldılar yani ne komik.
Diyorum keşke empati duygusu herkeste gelişebilse. Şuanda eşimin ailesi olarak saygı duyuyorum o kadar, ayrı şehirlerde yaşıyoruz çok şükür :)
Görümcemde kendini eğitmekten yoksun bir eğitimci :)

cuma sabahı test yapıcam kızlar. galıba sabah ıdrarıyla oluyomuş. bilmiyorum oyle duydum
dua edin bana bebek istiyoruuuuuuuuuummm beeeeeeeeeennnn

ahh ahh benimde gönlüm nele neler istiyor...ama sadece istiyorrr

benimde çizmeme yoktu dün çizme aldım sonr aiki pantolon aldımmm pantolonum yoktu

bende cızme ıstıyorum bershakadan 130 lıra
ahh ahhh

alice dıgerını bulamadım kız ama ben bı arastırma yapayım aksama kadar

yok kuzum yaa çamaşırı ardiyeye seriyorum yatak odasına asmıyorum :26:

canımbizim evlerde mantolama var yalıtım çok iyi sıfır ev zaten ama orası neden öyle oldu bilmiyorum
başka neden olabilirki canım acaba:26: bi söyleyin ev sahibine kuzum
başım ağrıyorrrr

uykusuzluk, yorgunluktandırrr
ayyyyy her üçüde bende toplandıııı
bize çok ters canım ben karşıyakadayım

10 günü geçince test yap canım

bende rüyalarımda 1 haftadır bebek görüyorum kız çocuğu Allah hayırlara çıkarsın

hoşgeldin canımm hayırlara vesile olsun inşşş

geçmişi okumaktann gözlerim şaşı beş olduu:86::86::86::111::111::111::111::111:

yüzük müzükkk yokkkkkkkkk önce ödemeler...sonra eline harçlık para kalırsa öle...snra ay sonu gelmiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…