- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.561
bende alyans degıstırmenerdeyse bizim yüzüklerin aynısı eşiminkide benimkiyle aynı taşsızı tabi
bazen diyorum ki senin alyansın benimkinden güzel aynısından bulsam alıcam
aslında alyansımı beğenerek aldım ama şimdi biraz soğudum sanki..
ama hani şu eskilerde takılan klasik alyans var yaa onuda çok seviyorum
tabi bide masatakvimindekinin aynısını istiyorum..
ne çok şey istiyorum dimi
abimle yengemde de bulgari alyans var ama daha incesi normallerine göre onların kide özel tasarımdı herhalde
çok beğeniyorlar yüzüklerini
bulgari istiyorsan al canım bence bende isterim ama rahat edemem diye düşünüyorum
kararımı verdim ama gelecek ay sendekinden alıyorum
işte kızlar alyansım bu ben şu ikili olanlar var ya tek taş yüzük ile alyans bitişik olan ondan istiyorum kullanan var mı?
bazıları kullanışsız diyor onun için..
yeniden doğdum söylemiştim sana nazar bocuğu yüzüğüm bu işte
Eki Görüntüle 572967 Eki Görüntüle 572968
canım 10. gün yap daha garanti olurguzelyalı cnm ama uçkuyular ve balçova olabılır yeterkı termallı olsun ve kırası çok uçmasın
bu arada kızlar ben hala adet olmadım 4 dunde gelmesı gerekıyodu:44: acaba diyorum ama umıtlenmek ıstemıyorum zaten hep duzensız gelıyodu malum. cumaya kadar bekleyıp testmı yapsam:44:
bize çok ters canım ben karşıyakadayım
10 günü geçince test yap canım
bende rüyalarımda 1 haftadır bebek görüyorum kız çocuğu Allah hayırlara çıkarsın
nerdeyse bizim yüzüklerin aynısı eşiminkide benimkiyle aynı taşsızı tabi
bazen diyorum ki senin alyansın benimkinden güzel aynısından bulsam alıcam
aslında alyansımı beğenerek aldım ama şimdi biraz soğudum sanki..
ama hani şu eskilerde takılan klasik alyans var yaa onuda çok seviyorum
tabi bide masatakvimindekinin aynısını istiyorum..
ne çok şey istiyorum dimi
abimle yengemde de bulgari alyans var ama daha incesi normallerine göre onların kide özel tasarımdı herhalde
çok beğeniyorlar yüzüklerini
bulgari istiyorsan al canım bence bende isterim ama rahat edemem diye düşünüyorum
kararımı verdim ama gelecek ay sendekinden alıyorum
bende rüyalarımda 1 haftadır bebek görüyorum kız çocuğu Allah hayırlara çıkarsın
bende alyans degıstırme
ben l aynasımı cok begenıyorum gorende cok begenıyor elbette da guzellerı avrdı tıpkı kocalarımızdan yakısıklısı bızden guzellerı oldugu gıbı
senın yerınde olsam kendıme guzel spor bı kunye alırdım guzelım
bugun trendyolda koton markasında bı mont begendım bnı ark var cok guzel 60 lıra
ama kocama ıstıyorum dıyemıyorum cızme ıstıyorum elbıse ıstıyorum bı kac mını etek ıstıyorum coraplar ıstıyorum desenlı desenlı
pıjema ıstıyorum
gecelık ıstıyorum
:S
pofff bende çok şey istiyorum ama bu 2 ay alamıcam sanırırm
bende alyans degıstırme
ben l aynasımı cok begenıyorum gorende cok begenıyor elbette da guzellerı avrdı tıpkı kocalarımızdan yakısıklısı bızden guzellerı oldugu gıbı
bugun trendyolda koton markasında bı mont begendım bnı ark var cok guzel 60 lıra
ama kocama ıstıyorum dıyemıyorum cızme ıstıyorum elbıse ıstıyorum bı kac mını etek ıstıyorum coraplar ıstıyorum desenlı desenlı
pıjema ıstıyorum
gecelık ıstıyorum
ben kullanıyorum tektaş-yüzük birleşik alyanstan..valla çok rahatttttek yüzük yani sonuçta
benimde ayrı alyansım ve teltaşım var ama teltaşım tırtıklı...ince badileri falan cırt yırtabiliyor
eşim doğum günümde aldı tektaş alyansı valla bir taktım bir dahada çıkarmadım...çok güzelll
bu arada alyansın bence güzelll
kızlar alyansımı değiştirmicembende alyansımdan soğudum yani beğenmiyorum artık sıkıldım bunu takmaktan önemi olduğu içinde bozdurup üstüne koyup alamıyorum
artık bende mayıs haziran gibi bulgari alıcam
950 tl sordum da şuan alamam
ilk önce kredi kartlarının borcunu bitirip laptpumuz bozuldu laptop alcam sonra yüzük
bende görüyorum...1 kez erkek bebek 2 kez kız bebek doğurdum rüyamdaadeneyim oluyorrr
aynen canım dediğin gibi değer meselesi ama oğlu değer veriyor ya yeter bana...ama bizim tarafa acaip rezil oldu zaten nişanlım dedi nişanda çok utandım kendi ailemden dedi sizin tarafınız hep bişey taktı bizim taraf yemek yemeğe eğlenmeye gelmiş resmen dedi nişanda nişanlım 5taş taktı yani anlayacağın herşeyi nişanlım yapıyor kv yaptığı tek şey şu kendi kızlarının düğünde nişanda ne yapıldıkları...ben ailesiyle yüz göz olmam ama mesafemide korurum kusura bakmasınlar tın yani birde en çok sinir olduğum kendi kızlarıyla beni kıyaslaması hoş aramızda dağlar kadar fark var...
bende alyans degıstırme
pıjema ıstıyorum
gecelık ıstıyorum
bende alyans degıstırme
pıjema ıstıyorum
gecelık ıstıyorum
başka neden olabilirki canım acaba:26: bi söyleyin ev sahibine kuzumyok kuzum yaa çamaşırı ardiyeye seriyorum yatak odasına asmıyorum :26:
canımbizim evlerde mantolama var yalıtım çok iyi sıfır ev zaten ama orası neden öyle oldu bilmiyorum
başım ağrıyorrrr
ayyyyy her üçüde bende toplandııııuykusuzluk, yorgunluktandırrr
kızlar alyansımı değiştirmicem
yani bu zaten yanımda kalacak
satmak gibi bir niyetim asla yok
o ikili yüzükten alıcam olursa gelecek ay alırım..
masatakvimi bugün 1,000 lira alıcam heryere ödeme var malum ne yapsam diyorum şimdi kendi kendime o piti piti mi yapsam yoksa anasını satıp yüzük mü alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?