- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.541
size bişey danışacağım bayanlar biliyorsunuz ailemle iadei ziyarete gitmiştik 3 günlüğüne adana'ya kayınvalidem bizi yemeğe aldı size sormak istediğim şu hiç bizim düğünden bahsetmedi hani adetlerinizde neler yapılır diye konuştuğu şeyler hep ya politika yada kendi kızlarını övmesi...istanbul'a döndük annem dediki sen düğündede bohça falan bekleme dedi ama ben damadıma yapacağım dedi ben bekledim kayınvalidem sorsun anneme hani kınada neler yapılır bir sor be kadın dimi kendi kızları kına gecesi yapmamış bende yapmıcam sandı sanırım ben yapacağım birde kadın ben ne zaman konuşsam başka şeylerle ilgileniyor bende sesimi yükselterek konuşuyorum üstüne basa basa anlasın diye...türünün son örneği bu hatun ya birde kendi emekli öğretmen karşısındaki insanları talebeleri gibi görüyor uyuz oluyorum böylelerine hiçde kaile almıyorum kendisini
CANIM SECTIK AMA cok ıcıme sınmedı oradan secmek zorunda kaldık cunku ındırım yapıcaklar bıze
sımdı bı kac not aldım kp ardım seramıksan ve usak seramıktende begendım
ege seramıkten hangılerını sectım bulsabılırsem gosterweyım ama kıme dedıysem banyo ve wc neden ayrı renk ve model cok sacma dedıler tabı kp fayanscıyla anlastıysa yapıcak bısey yok
Canım nişanda bohça yapmışmıydı kayinvaliden ?
guzelyalı cnm ama uçkuyular ve balçova olabılır yeterkı termallı olsun ve kırası çok uçmasın
bu arada kızlar ben hala adet olmadım 4 dunde gelmesı gerekıyodu:44: acaba diyorum ama umıtlenmek ıstemıyorum zaten hep duzensız gelıyodu malum. cumaya kadar bekleyıp testmı yapsam:44:
bize çok ters canım ben karşıyakadayım
10 günü geçince test yap canım
bende rüyalarımda 1 haftadır bebek görüyorum kız çocuğu Allah hayırlara çıkarsın
hayır tatlım adam gibi takı bile takmadı çok rezil oldu o ayrı
işte kızlar alyansım bu ben şu ikili olanlar var ya tek taş yüzük ile alyans bitişik olan ondan istiyorum kullanan var mı?
bazıları kullanışsız diyor onun için..
yeniden doğdum söylemiştim sana nazar bocuğu yüzüğüm bu işte
Eki Görüntüle 572967 Eki Görüntüle 572968
yapıcam ama umudum yok daha ılacı bırakalı bır ay olmadı bıle. zaten hep adet duzneızlığım vardı. ama olursa çok sevınırım ben ıstıyorum çok
bend ebugunlerde habıre bebk göruyorum ama benımkı bılınçaltı.
hayır olsun ruyalarımız ınş
Kuzum ben kullanıyorum tek taş ile önünde tamtur yüzük birleşik gayet beğeniyorum severek kullanıyorum
ayrıca düz klasik alyansım var onuda önüne takıyorum hoş duruyor
nazarboncuklu yüzükden bende de var küpe kolye yüzük künye beğeniyorum seninki de çok güzelmiş
bende alyansımı değiştirmek istiyorum bulgari istiyorum
hayırlara cıksın inşallah canım
canım kp sıpariş vermıs olabılır bılemıyorum artık cok gec olabılır ben cı gırlı fayans goremedım gıtıtıgmız yerde yenı urunler vardı gorduklerımden secmek ısetdım acılmamıs kutular vardı ama acelemız var pazar gunune kadar dosenmıs olması gerekıyor guzelım fayansalr bızım :Sbence çine sinmediyse acele etme canım içine sinene kadar uğraş birde neden banyo ve wc farklı olmasın ki benim aşağıdaki büyük ihtimal ya gri olucak yada ege seramikte bir tane beğendiğim model var victorian serisi olucak yukardaki banyoyu gördün siyah-beyaz millet çok biliyor zaten boşver sen kafana göre yaptır kimseyide kaile alma...bulabilirsen seramikleri ekle bakalım canım...birde bende şöyle takıntı var alt katta salon wc ve mutfak varya bizde hani dedimki salonum beyaz-gri ağırlıklı olucak banyomda alt kata uyumlu olsun diye gri seramik alayım diye düşündüm takıntı benimki sadece hem iki banyo farklı olursa sıkılmaz insan modelden...bende şu victorian serisini ekleyeyim buraya inşallah bulabilirim...
işte kızlar alyansım bu ben şu ikili olanlar var ya tek taş yüzük ile alyans bitişik olan ondan istiyorum kullanan var mı?
bazıları kullanışsız diyor onun için..
yeniden doğdum söylemiştim sana nazar bocuğu yüzüğüm bu işte
Eki Görüntüle 572967 Eki Görüntüle 572968
nazarbocuklunun bende de seti var canım ama ben en çok yüzüğünü beğeniyorum..
sanırım gelecek ay sendeki yüzükten alıcam canım çok hoş görünüyor çarşıya çıktığımda baktım da..
bi kaç kişi kullanışsız deyince vazgeçmiştim..
bulgariyi bende beğeniyorum çok güzel ama kalın olunca rahat hareket edemem diye düşünüyorum sorun olabilir diye..
Kuzum ben kullanıyorum tek taş ile önünde tamtur yüzük birleşik gayet beğeniyorum severek kullanıyorum
ayrıca düz klasik alyansım var onuda önüne takıyorum hoş duruyor
nazarboncuklu yüzükden bende de var küpe kolye yüzük künye beğeniyorum seninki de çok güzelmiş
bende alyansımı değiştirmek istiyorum bulgari istiyorum
hayırlara cıksın inşallah canım
buarada ben demode buluyorum dedım ama tamtur alyansın arkasında olan tek tastan degıl alyansın arkasında olandan bahsetmıstım yanlıs anlama sakın
size bişey danışacağım bayanlar biliyorsunuz ailemle iadei ziyarete gitmiştik 3 günlüğüne adana'ya kayınvalidem bizi yemeğe aldı size sormak istediğim şu hiç bizim düğünden bahsetmedi hani adetlerinizde neler yapılır diye konuştuğu şeyler hep ya politika yada kendi kızlarını övmesi...istanbul'a döndük annem dediki sen düğündede bohça falan bekleme dedi ama ben damadıma yapacağım dedi ben bekledim kayınvalidem sorsun anneme hani kınada neler yapılır bir sor be kadın dimi kendi kızları kına gecesi yapmamış bende yapmıcam sandı sanırım ben yapacağım birde kadın ben ne zaman konuşsam başka şeylerle ilgileniyor bende sesimi yükselterek konuşuyorum üstüne basa basa anlasın diye...türünün son örneği bu hatun ya birde kendi emekli öğretmen karşısındaki insanları talebeleri gibi görüyor uyuz oluyorum böylelerine hiçde kaile almıyorum kendisini
neden yanlış anlayım tatlım :))
nerdeyse bizim yüzüklerin aynısı eşiminkide benimkiyle aynı taşsızı tabicanım kp sıpariş vermıs olabılır bılemıyorum artık cok gec olabılır ben cı gırlı fayans goremedım gıtıtıgmız yerde yenı urunler vardı gorduklerımden secmek ısetdım acılmamıs kutular vardı ama acelemız var pazar gunune kadar dosenmıs olması gerekıyor guzelım fayansalr bızım :S
dedıgın serıye baktım ama yer dosemesını gordum duvarını goremedım ben suanda seramıksan tango , star ,elit modellerini begendım , ve usak petek ve bolero
Ege Seramik Rain - Koctas.com.tr - Evimi Çok Seviyorum! bıde bunu begendım sankı
oyle ıste
bırı sıyah bırı kırmızı ama zaten dedıgın gıbı olacak yanı aıglrık beyaz olacak
bende onları bızım yaslar ıcın uygun bulmuyorum canımm
buarada alyansımız ne cok benzıyor :) foto cekıp koyamıyorum ama benım kı daha kalın bıre tasları daha buyuk ozel yapımdı bajka
2011 Altın Alyans Modelleri Beyaz Altindan Tasli Alyans buna benzıyor bı tarafı beyaz altın bı tarı sarı altın yuzuk boyle oyuk degıl bızım ama taslarım hafıf dalgalı gelıyor
ben kalık yüzük beğeniyorum nişanlanırken de onsan almak istedim ama eşim kalın takamıyor o yüzden klasik model almıştık
gözüm var bulgaride
bizzat yaşamış biri olarak, aslında hiç birimizin derdi çul çaput değil ama verilen değerin göstergesi bu tarz şeyler,
evlendikten sonrada bi süre acısı geçmiyor ne yazıkkibaşka bişeyede sinirlensen bunlar geliyor aklına
bazen eşinden çıkarmak zorunda kalıyorsun ki hoş değil ama ailesiyle de yüz göz olmakda iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?