Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Canım nişanda bohça yapmışmıydı kayinvaliden ?

bence çine sinmediyse acele etme canım içine sinene kadar uğraş birde neden banyo ve wc farklı olmasın ki benim aşağıdaki büyük ihtimal ya gri olucak yada ege seramikte bir tane beğendiğim model var victorian serisi olucak yukardaki banyoyu gördün siyah-beyaz millet çok biliyor zaten boşver sen kafana göre yaptır kimseyide kaile alma...bulabilirsen seramikleri ekle bakalım canım...birde bende şöyle takıntı var alt katta salon wc ve mutfak varya bizde hani dedimki salonum beyaz-gri ağırlıklı olucak banyomda alt kata uyumlu olsun diye gri seramik alayım diye düşündüm takıntı benimki sadece hem iki banyo farklı olursa sıkılmaz insan modelden...bende şu victorian serisini ekleyeyim buraya inşallah bulabilirim...

guzelyalı cnm ama uçkuyular ve balçova olabılır yeterkı termallı olsun ve kırası çok uçmasın
bu arada kızlar ben hala adet olmadım 4 dunde gelmesı gerekıyodu:44: acaba diyorum ama umıtlenmek ıstemıyorum zaten hep duzensız gelıyodu malum. cumaya kadar bekleyıp testmı yapsam:44:

bize çok ters canım ben karşıyakadayım

10 günü geçince test yap canım

bende rüyalarımda 1 haftadır bebek görüyorum kız çocuğu Allah hayırlara çıkarsın

işte kızlar alyansım bu ben şu ikili olanlar var ya tek taş yüzük ile alyans bitişik olan ondan istiyorum kullanan var mı?
bazıları kullanışsız diyor onun için..
yeniden doğdum söylemiştim sana nazar bocuğu yüzüğüm bu işte

bize çok ters canım ben karşıyakadayım

10 günü geçince test yap canım

bende rüyalarımda 1 haftadır bebek görüyorum kız çocuğu Allah hayırlara çıkarsın

yapıcam ama umudum yok daha ılacı bırakalı bır ay olmadı bıle. zaten hep adet duzneızlığım vardı. ama olursa çok sevınırım ben ıstıyorum çok
bend ebugunlerde habıre bebk göruyorum ama benımkı bılınçaltı.
hayır olsun ruyalarımız ınş

hayır tatlım adam gibi takı bile takmadı çok rezil oldu o ayrı

bizzat yaşamış biri olarak, aslında hiç birimizin derdi çul çaput değil ama verilen değerin göstergesi bu tarz şeyler,
evlendikten sonrada bi süre acısı geçmiyor ne yazıkki başka bişeyede sinirlensen bunlar geliyor aklına
bazen eşinden çıkarmak zorunda kalıyorsun ki hoş değil ama ailesiyle de yüz göz olmakda iyi değil

Kuzum ben kullanıyorum tek taş ile önünde tamtur yüzük birleşik gayet beğeniyorum severek kullanıyorum
ayrıca düz klasik alyansım var onuda önüne takıyorum hoş duruyor

nazarboncuklu yüzükden bende de var küpe kolye yüzük künye beğeniyorum seninki de çok güzelmiş

bende alyansımı değiştirmek istiyorum bulgari istiyorum

hayırlara cıksın inşallah canım

nazarbocuklunun bende de seti var canım ama ben en çok yüzüğünü beğeniyorum..
sanırım gelecek ay sendeki yüzükten alıcam canım çok hoş görünüyor çarşıya çıktığımda baktım da..
bi kaç kişi kullanışsız deyince vazgeçmiştim..
bulgariyi bende beğeniyorum çok güzel ama kalın olunca rahat hareket edemem diye düşünüyorum sorun olabilir diye..

canım kp sıpariş vermıs olabılır bılemıyorum artık cok gec olabılır ben cı gırlı fayans goremedım gıtıtıgmız yerde yenı urunler vardı gorduklerımden secmek ısetdım acılmamıs kutular vardı ama acelemız var pazar gunune kadar dosenmıs olması gerekıyor guzelım fayansalr bızım :S
dedıgın serıye baktım ama yer dosemesını gordum duvarını goremedım ben suanda seramıksan tango , star ,elit modellerini begendım , ve usak petek ve bolero
Ege Seramik Rain - Koctas.com.tr - Evimi Çok Seviyorum! bıde bunu begendım sankı
oyle ıste
bırı sıyah bırı kırmızı ama zaten dedıgın gıbı olacak yanı aıglrık beyaz olacak

bende onları bızım yaslar ıcın uygun bulmuyorum canımm
buarada alyansımız ne cok benzıyor :) foto cekıp koyamıyorum ama benım kı daha kalın bıre tasları daha buyuk ozel yapımdı bajka

2011 Altın Alyans Modelleri Beyaz Altindan Tasli Alyans buna benzıyor bı tarafı beyaz altın bı tarı sarı altın yuzuk boyle oyuk degıl bızım ama taslarım hafıf dalgalı gelıyor

ben kalık yüzük beğeniyorum nişanlanırken de onsan almak istedim ama eşim kalın takamıyor o yüzden klasik model almıştık
gözüm var bulgaride

buarada ben demode buluyorum dedım ama tamtur alyansın arkasında olan tek tastan degıl alyansın arkasında olandan bahsetmıstım yanlıs anlama sakın

alice bunu gordum ama canakkalenınde tum modellerınıg oremıyoruz dımı netten puf naptı kp acaba
tarzmıs begendıgın fayanslar

canım aynı benim kayınvalidem..düğüne 1 ay kala bile daha zaman var diyordu düşün artık hiçbirşeye karışmıyordu sonra bana sormuyorsunuz diye kızıyordu
salla boşver...sen sor cvp gelmezse istediğini yap..önemli olan nişanlının tavı onun ne düşündüğü gerisi boşşş

nerdeyse bizim yüzüklerin aynısı eşiminkide benimkiyle aynı taşsızı tabi
bazen diyorum ki senin alyansın benimkinden güzel aynısından bulsam alıcam
aslında alyansımı beğenerek aldım ama şimdi biraz soğudum sanki..
ama hani şu eskilerde takılan klasik alyans var yaa onuda çok seviyorum
tabi bide masatakvimindekinin aynısını istiyorum..

ne çok şey istiyorum dimi

ben kalık yüzük beğeniyorum nişanlanırken de onsan almak istedim ama eşim kalın takamıyor o yüzden klasik model almıştık
gözüm var bulgaride

abimle yengemde de bulgari alyans var ama daha incesi normallerine göre onların kide özel tasarımdı herhalde
çok beğeniyorlar yüzüklerini
bulgari istiyorsan al canım bence bende isterim ama rahat edemem diye düşünüyorum
kararımı verdim ama gelecek ay sendekinden alıyorum

aynen canım dediğin gibi değer meselesi ama oğlu değer veriyor ya yeter bana...ama bizim tarafa acaip rezil oldu zaten nişanlım dedi nişanda çok utandım kendi ailemden dedi sizin tarafınız hep bişey taktı bizim taraf yemek yemeğe eğlenmeye gelmiş resmen dedi nişanda nişanlım 5taş taktı yani anlayacağın herşeyi nişanlım yapıyor kv yaptığı tek şey şu kendi kızlarının düğünde nişanda ne yapıldıkları...ben ailesiyle yüz göz olmam ama mesafemide korurum kusura bakmasınlar tın yani birde en çok sinir olduğum kendi kızlarıyla beni kıyaslaması hoş aramızda dağlar kadar fark var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…