- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.581
sen nası oldun biraz hafifledi mi ağrınbende cızme ıstıyorum bershakadan 130 lıra
ahh ahhh
alice dıgerını bulamadım kız ama ben bı arastırma yapayım aksama kadar
gittim canım pko falan kalmamış gayet sağlıklısın dedi ilacı korunmak istiyosan kullan onun haricinde tedavi amaçlı gerek yok dedi. bende eşime sordum kullanma gerek yok dedi artık her ay beni çekersiniz burdakız mouuuse sen dr gıttınmı?
bende cızme ıstıyorum bershakadan 130 lıra
ahh ahhh
ayy bayılıyorum bende yaaa benimde baktıkca içim kıpır kıpır oluyooo daha çok istiyorummmay ben şuaralar yönelmiş durumdayım kendimi nette bebek eşyaları filan bakarken buluyorum
gönlümden geçmiyor değil ama zamanımız var daha 2015e kadar günler böyle geçicek :):):):)
bendeeeee istiyorummmmmmmmmmmmcuma sabahı test yapıcam kızlar. galıba sabah ıdrarıyla oluyomuş. bilmiyorum oyle duydum
dua edin bana bebek istiyoruuuuuuuuuummm beeeeeeeeeennnn
ahh ahh benimde gönlüm nele neler istiyor...ama sadece istiyorrr
benimde çizmeme yoktu dün çizme aldım sonr aiki pantolon aldımmm pantolonum yoktu
yaa yapma allah askına bence alma bak soylıyım cok fena bısey benım suanda yok esımın varsen nası oldun biraz hafifledi mi ağrın
sonunda kk başvurusu yapabildim 2 haftaya kadar elimde olurmuş ozaman netten alışveriş çılgınlığına bende katılacam borçlarıda dedem öder artıkkk
oyyy masalalhh o zaman full dıkkat ne dıyeyımm yoksa bebekmı ıstıcenız anlamadımmmgittim canım pko falan kalmamış gayet sağlıklısın dedi ilacı korunmak istiyosan kullan onun haricinde tedavi amaçlı gerek yok dedi. bende eşime sordum kullanma gerek yok dedi artık her ay beni çekersiniz burda
ahh bershaka benim mekanım kızımmmm en iyisi biz senle cevahirde buluşalım
...............
inş.lah eşin değişmez canım, benim kv ve görümcede, kızının kv desinin yapmadıklarını anlatıp kızıyorlar üzülüyorlar ve bunları benim yanımda konuşuyorlar.
Ben neyim sizde bana yapmadınız dememk için zor tutuyorum kendimi inanılmaz benciller, madem yapılması gerektiğini bilip karşı tarafa laf sölüosunuz
kendi gelininizede yapın dimi birde durumlarıda müsait. 1 Yıl oldu ama dün gibi üzülüyorum benim değerimi kıymetimi bilmesinler ama adaletli davrasınlar
benimde annem babam var dimi. Birde benim annem onların hepsine bohça hazırladı ve utanmadan aldılar yani ne komik.
Diyorum keşke empati duygusu herkeste gelişebilse. Şuanda eşimin ailesi olarak saygı duyuyorum o kadar, ayrı şehirlerde yaşıyoruz çok şükür :)
Görümcemde kendini eğitmekten yoksun bir eğitimci :)
http://images.ticiz.com/548313_w640_h640_mine_klasik_bordr_lacivert.jpg için Google Görsel Sonuçları
bırı bu borduru sadece ama olsun
sıyah bu uzerınde hafıf sımler var bu sarmasıkların
bu banyo ıcın bırd ekucuk ıcın olana bı bakayım bulabılecekmıyım esım ege ve canakkaleden aksama kadar bak aksama sıpariş verıcem dedi
bende cızme ıstıyorum bershakadan 130 lıra
ahh ahhh
benm çizmeninde yanlardan filan yırtıkalr vardı kuzu en son fermuarı filan elimde kaldı spğor ayakkabıylada olmuyodu ikitane pantolonum vardoı dar eskimişti eşimdekızıyodu bana dün iki pantolon aldı bide çizme
kızlar alyansımı değiştirmicem
yani bu zaten yanımda kalacak
satmak gibi bir niyetim asla yok
o ikili yüzükten alıcam olursa gelecek ay alırım..
masatakvimi bugün 1,000 lira alıcam heryere ödeme var malum ne yapsam diyorum şimdi kendi kendime o piti piti mi yapsam yoksa anasını satıp yüzük mü alsam
bence bu topiğğin adı yeni bir hayat değil garibanlar olmalıymış...o zaman yalnış isim koymuşuzz yazılanları okuyunca kendimize garibannn diyesimm geldii
bende kot pantolon
bikaç tane daha üst
mont
pijama
şal
çanta
vede yüzük istiyoruuuumm
Selam kizlar.
Saatlerdir bekliyorum bi türlü cevap yazamadim.
Gecmisi okumadan direk isyancigimin yazdigina binaen topluca cevap vereyim dedim : )
Simdi ev 0 bina ve kaliteli ürünler kullanilmis.
Örnegin mutfakta lavabonun üzerinde olan fayanslar koctastan alinmis kaliteli ürünmüs.
Emlakci mütaitin cok ince calistigini söyledi bu yüzden de ucuza kacmayip özen gösterdi dedi.
Bunu mesela kapinin kilidinden bile anladik.
Kapinin kilidi cok farkliydi bir kez cevirince biri asaga biri yukari dogru kilit cikiyordu.
Hirsizin acamayacagi bir kilitimis. Öylede görünüyordu zaten.
Isyancim kapilarin rengi yesil demissin malesef flash yüzünden öyle cikmis canim : )
Kapilarin rengi beyaz aslinda.
Birde odalar salon haric kücük demissin canim.
Biz bilerek ve isteyerek öyle olsun dedik : )
Suan ki evimiz 130 m² ve isitamiyoruz cok büyük geliyor bize.
Bu evin salonu büyük ve en önemli oda o zaten.
Diger odalar kücük olsun hem temizligi kolay olur hem isitma yönünden kolay olur dedik.
Zaten Allah nasip ederse iki tane cocuk odasi yapmak istiyoruz.
Yatak odasida yatak ve gardorob sigsin daha fazlasini istemem.
Büyük evin dezavantajlarini suan cekiyoruz cünkü.
Onun haricinde merkeze cok yakin ama sakin bir yerde olmasini da begendik.
Alis veris merkezine yürüme mesafesinde (5dk ya var ya yok).
Benim ailem onayladi bu aksam esimin ailesiyle konusucaz.
Emlakci esimle konusmus kapora istemis.
Almayacagimiz taktirde de kaoprayi geri iade edecegini söylemis.
Baska fotograflara bakanlar var mi kizlar?
Albümü kaldiriyorum simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?