Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
herkese günaydınlarr
sabahları kalkmakta hala zorlanıyorum
ooofff bee çalışmasaydım ne güzel öğlene kadar tembellik ederdim yatakta sıcacık ooh miss
bişey sorcam size abim bu akşam evinde yok bacımda abla yarın gelde abimin evinde kalalım kızlarıda çağırırız sabahlarız dedi ama ben kararsızım gitsem mi acaba yaa
bide eşim evde olacak sonuçta yemekte yok
ama gitmeyide istiyorum ne yapsam acep:26:

bence gıtmemelısın canım daha once aynı hataları yaptım
ne olursa olsun sen artık evlısın
hatta evıne esınde evdeyken yanı gece yatmaya kuzenlerını bıle almamalısın bu onlara guvenmedıgınden degıl asla

gitme kuzum..haaa gidersende gece kalma...akşam eşin seni geri alsın...evli bir hatunun ben gece yatılı kalmasından hoşlanmıyorum açıkçası

günaydın kızlarrr
işler yoğun dünden beri pek ortak ollamıcam bugün size

eşinle dün akşam konuştunuzmuuu :44::44::44:
acaba esıme bılez<ıklerımle arabamı aldırsam :S

ben öle yaptım ama mecburiyetten yaptım...yoksa o altınlarda borca harca gidecekti..elimize mal kalsın istedim..yoksa altınlarla bilezik aldırmazdımm

günaydın hanımnlarrr kocacım bugün işe geç kaldıı
saat çalmamış uyanamadık
aşçıları ameliyat olmuş onun yerine bakıyooooo
inşş baş aşçıı olurrrr

acaba esıme bılez<ıklerımle arabamı aldırsam :S

canım ben duşakabında buzlu camı seviyorum ama bu gösterdiğinde güzelmişş
bu arada sen ne istiyorsun biliyomusunnnnnnn,
dayak istiyosun dayakkkkk
kuzum bi birikimin var neden hemen biyerlere harcamayı düşünüyosunn ala alaaaa
kalsın bileziklerinde yarının ne olacağı belli olurmuu
sen o eve birikim için geçmedinmi canımmm
elinde ne var ne yok hepsini harcama
senin 1 çocuğun varr olmuyor amaa

owner canım bencede git ama kalma isyan haklı bende pek hoşlanmam sen evlisin artık kuzum
hee eşinde gelir kalır o başka ama ben eşimi yanlız bırakıpta
başka biyerde kalamam heraldee

mmouse canım bu arada regl oldunmu doktora gittinmi

Son düzenleme:
dün akşam eve gittim...yemeği ocağa koydum eşim geldi..nerede ise 1 aydır annesine gitmiyoruz...yarın isyan getirmiyor olur dedim..hafi kalk yemeği alalım annende vardır bişiler orada yiyelim dedim..eşim kabul etti..yemeğimizi aldık gittik...eşim, annesi, kardeşi uemek yedik...sonrada oturduk ailecek the walking dead adlı dizinin 2 bölümünü izledik ve evimize geldik...insan huzurunun bozulmaması adına nelere katlanıyormuş susuyormuş...şimdi annemleri daha iyi anlıyorumm

ısyancım ne yemegı yapmıstın
ben yaptıgım yemeklerı baskarına yedırecegım zamna cok korkuyorum ya yaglı olduysa ya pısmedıyse vs vs dıye dun esım nohutta bı tad var ve cok yaglı dedı :S
uzuldummmmmmmmmmm

goodcum aam arabada laızm ama dımı

patates yemeği yapıcam demiştim ya kuzum onu yaptım...birde domates çorbam vardı..aldım ikisini götürdüm...eşim çok güzel olmuş dedi ama kayınvalidemden bişi duymadımmm :44::44::44: bence tadı yağı yerindeydi...beğenmezlersede beğenmesinler...benim adım hıdır elimden gelen budur yaniii

konuştuk canım hata yapmışım dedi özür diledi ben karımı üzmem yardım ederim bundan sonra dedi. anlaştık barıştık canım sabah bi baktım yatağı topluyo

canım evet araba iyi oluyo ama inan bana çokk masraffff
geçen ay 1000 tl bakıma gitti
bu ay vergisi var
benzin vs ooooo çokk masraff:18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
kac lıra vergı odenıyor
nakıt alınırsa kaskoya gerek yok dımı
trafık zaten zorunlu
ee ısede arabayla gıtmıcez

isyan iyi yapmışsın yemeği götürmüşsün demesede olur önemli değill
yenidendoğdum kızım bi tek dur yaaa ne arabası sana altın filan yerinde durmuyo insanın ummadığı vakit ihtyacı olur ev ev diyodun ev oldu arabaaa

onvercim bence kalma yeni evlisin senya eşin öle bişey yapsa kabul etmezsinnn gidersen geri dönnn

kac lıra vergı odenıyor
nakıt alınırsa kaskoya gerek yok dımı
trafık zaten zorunlu
ee ısede arabayla gıtmıcez

valla vergisi ne kadar bilmiyorum canım arabaya göre değişiyo sanırım
bizim rassat arabamız
benim eşimde arabayla gitmiyodu ama 500 tl her ay yakıt parası geliyoo
kış geldi mecbur gidiyoo artık arabayla
kasko bence o önemli canım

bana kalırsa hiçç o altınları arabaya bağlama derim dursun bankada biriksin canım
ileri dönük kalsın yinede sen bilirsin kuzum

soyle 20 lıraya araba alırız dıye dusunmustum ama
neyse artık bı duralım barı anca ama bızısede arabayla gıtmıcez servısımız var ıkımızınde
ee gezmeyede gıtmıyoz evın onunde kuzu gıbı yatacakmı ne

konuştuk canım hata yapmışım dedi özür diledi ben karımı üzmem yardım ederim bundan sonra dedi. anlaştık barıştık canım sabah bi baktım yatağı topluyo

ohh ne güzellll

evet kuzum iyi oldu...eşim mutlu oluyor en azındann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…