- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.621
garibanlar topluluğu hepinize iyi akşamlar
ben anacuğuma gidiyorum bu akşam yarın görüşürüz hatunlarr
Aaaa herkes gitmiişş(
herkese günaydınlarr
sabahları kalkmakta hala zorlanıyorum
ooofff bee çalışmasaydım ne güzel öğlene kadar tembellik ederdim yatakta sıcacık ooh miss
bişey sorcam size abim bu akşam evinde yok bacımda abla yarın gelde abimin evinde kalalım kızlarıda çağırırız sabahlarız dedi ama ben kararsızım gitsem mi acaba yaa
bide eşim evde olacak sonuçta yemekte yok
ama gitmeyide istiyorum ne yapsam acep:26:
herkese günaydınlarr
sabahları kalkmakta hala zorlanıyorum
ooofff bee çalışmasaydım ne güzel öğlene kadar tembellik ederdim yatakta sıcacık ooh miss
bişey sorcam size abim bu akşam evinde yok bacımda abla yarın gelde abimin evinde kalalım kızlarıda çağırırız sabahlarız dedi ama ben kararsızım gitsem mi acaba yaa
bide eşim evde olacak sonuçta yemekte yok
ama gitmeyide istiyorum ne yapsam acep:26:
günaydın kızlarrr
işler yoğun dünden beri pek ortak ollamıcam bugün size
acaba esıme bılez<ıklerımle arabamı aldırsam :S
acaba esıme bılez<ıklerımle arabamı aldırsam :S
ısyancım ne yemegı yapmıstın
ben yaptıgım yemeklerı baskarına yedırecegım zamna cok korkuyorum ya yaglı olduysa ya pısmedıyse vs vs dıye dun esım nohutta bı tad var ve cok yaglı dedı :S
uzuldummmmmmmmmmm
goodcum aam arabada laızm ama dımı
gitme kuzum..haaa gidersende gece kalma...akşam eşin seni geri alsın...evli bir hatunun ben gece yatılı kalmasından hoşlanmıyorum açıkçası
eşinle dün akşam konuştunuzmuuu :44::44::44:
ben öle yaptım ama mecburiyetten yaptım...yoksa o altınlarda borca harca gidecekti..elimize mal kalsın istedim..yoksa altınlarla bilezik aldırmazdımm
ısyancım ne yemegı yapmıstın
ben yaptıgım yemeklerı baskarına yedırecegım zamna cok korkuyorum ya yaglı olduysa ya pısmedıyse vs vs dıye dun esım nohutta bı tad var ve cok yaglı dedı :S
uzuldummmmmmmmmmm
goodcum aam arabada laızm ama dımı
kac lıra vergı odenıyor
nakıt alınırsa kaskoya gerek yok dımı
trafık zaten zorunlu
ee ısede arabayla gıtmıcez
konuştuk canım hata yapmışım dedi özür diledi ben karımı üzmem yardım ederim bundan sonra dedi. anlaştık barıştık canımsabah bi baktım yatağı topluyo
isyan iyi yapmışsın yemeği götürmüşsün demesede olur önemli değill
yenidendoğdum kızım bi tek dur yaaa ne arabası sana altın filan yerinde durmuyo insanın ummadığı vakit ihtyacı olur ev ev diyodun ev oldu arabaaa
onvercim bence kalma yeni evlisin senya eşin öle bişey yapsa kabul etmezsinnn gidersen geri dönnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?