Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Aynen öyle
eğerr illada alacam diyosan önce şu kredi borcunu bitir
ben eve altın bağlarım ama araba almak için altın bozdurmaya karşıyım açıkcası

araba çok önemli ama altın daha iyi bir yatırım bence şahsen beim altınların hepsinin borca pırr gideceini bilmesen hayatta araba aldırmazdımmm

araba bı yatırım degıl cunku yıl dustukce degr kaybedecektır ıllakı
yılb asında nerelere gıdıyonuz

araba çok önemli ama altın daha iyi bir yatırım bence şahsen beim altınların hepsinin borca pırr gideceini bilmesen hayatta araba aldırmazdımmm

bende görümcem gibi altın ve ev meraklısı oldum
bazen kendimi ev bakarken buluyorumm
Görümcem ise ev arsa ve dükkan bakmaya bayılırrr
Biz görümceme dış işleri bakanı derizz

Son düzenleme:
araba bı yatırım degıl cunku yıl dustukce degr kaybedecektır ıllakı
yılb asında nerelere gıdıyonuz

biz öle özel bir kutlama yapmayızz..ben yılbaşını yılbaşı olarak pek görmüyorum...ailemin evindeyken halamlar gelirdi...oturur sohbet falan ederik..kuruyemiş falan alınırdı...öle geçerdi..şimdi eşimlede muhtemelen annemlere gideriz orada vakit geçiririz..

bende görümcem gibi altın ve ev meraklısı oldum
bazen kendimi ev bakarken buluyorumm
Görümcem ise ev arsa ve dükkan bakmaya bayılırrr
Biz görümceme dış işleri bakanı derizz

bende de para olsa eve bakardım valla

gunaydın emelbaha bız sana kustukkkk

ısyancım anladım canım esının annesınede gıtmek ısterse esın buarada konusmuyor ıkı aıle dımı ?

bız bılmıyoruz

haftaya perşembe eşimim doğum günü...maaşım alındı ve bitti...ne yapıcam ben şimdi yaa hediyeye para yok..
evde güzel bir yemek falan olur herhalde...mumlarıda yakarım..baş başa güzel bir yemek müzik falan..

gunaydın emelbaha bız sana kustukkkk

ısyancım anladım canım esının annesınede gıtmek ısterse esın buarada konusmuyor ıkı aıle dımı ?

bız bılmıyoruz

evet canım konuşmuyorlar..mecbur olmadıkçada görüşmezler..hafta eşimim doğum günü var..ben baş başa yemek yeriz ardındanda aileleri çağırırım çaya diyorum ama bilemiyorum..2 aileyi bir araya getirmek ne kadar mantıklı

bılemıyorumkı senın aılende sorun yok ama dımı ?
annen ne dıyor belkı ıstemeyecektır
yada onceden her ıkı aıleyede soylersın onu bılerek gelırler nereye adar karsılasmıyacaklar torun oldugunda ne olacak asıl o zaman sorun yasanır bu sekılde olursa ama barısmıyolarsada yapcak bısey yok

kıss bende para olduğundanmı bakıyorum
seviyorum allah nasip eder kuzum inşş
rabbim hayırlısıyla almanızı nasip etsin inşşş

kuzum avans istesen verirlermi acaba:44:
güzel bir masa hazırla sonradaa

kıss bende para olduğundanmı bakıyorum
seviyorum allah nasip eder kuzum inşş
rabbim hayırlısıyla almanızı nasip etsin inşşş

kuzum avans istesen verirlermi acaba:44:
güzel bir masa hazırla sonradaa

kuzum avans vermezler...bize öle birşey yokk

yok canım sen yanlıs anladın kımseyle kusmedımm

ısyancım ne oldu paralar kızz
esının maasından azıcık para al hedıye al ne alacaksın?
hangı gun esının dogum gunu calısıyormu olacaksın

canım benim ailem sorun çıkarmaz..ama şimdi 2 aile bir araya gelince buz gibi ortam olucak..eşimde bende rahatsız olucaz..adamın doğum günüde mahvolacak iki aile tabiki bir araya gelecek..düğünde falan konuştular iyilerdi..öle sorun yok ama işte soğukluk var..bende doğum gübü bunun için doğru zaman değil diye düşünüyorum...bilemiyorummm

Kızlar foto eklicemm :)

bu arada dün 1. ayımızı doldurduk eşim süpriz yapmıştı işyerine çiçek geldi akşamda yemek yedik ve pasta ve şarap almıştı :) ben hiç düşünmüyordum böyle birşey yapacağını çok sevindim yani gerek görmüyordum 1.ay filan kutlamasını vs. :)

bekliyoruz fotoları canım

ne güzelll...eşin düşünceli ve nazik davranmışşş...aferinnn enişteye

eşimi doğum haftya perşembe..hediye olarak bilemiyorum..maddi sıkıntıdayız..iyi birşey alamam alsam bile kendide kızar zaten...hiç bilmiyorum ne alacağımıı
perşembe günü işten öğlen çıkarım..eve gider güzel bir yemek yaparım..sonra dış alırım kuaföre giderim...bir güzel fön çektirim..sonra güzel bir elibise makyaj..salona masayı açarım..falan felann...blmiyorummm yaaaofff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…