- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.681
çokkk acıktımmmmm
akşama yemekte köfte, patates kızartması ve pirinç pilavı varrr
gelll kuzummm..hepimize yeter..
benimde kocamın canı çekmiş..kıyma çıkar akşama köfte yapalım dedi..,,nohutu hiç yemem benn
http://www.isimkolyesi.com/img_urun/03082012165153plaka_isim_kolye_2_gozlu.jpg
bende bu kolyenin ovel oanı var nazar boncuğu biraz daha büyükk
http://www.lidyana.com/media/catalo...d7223b9146d9dcb53ced065c/i/m/img_8858_1_5.jpg
ve bende bu yüzüklerden istiyorum şmdi bunlar moda hee bende tamtur yüzükeleri çok beğeniyorum
ben kalık yüzük beğeniyorum nişanlanırken de onsan almak istedim ama eşim kalın takamıyor o yüzden klasik model almıştık
gözüm var bulgaride
aynen canım dediğin gibi değer meselesi ama oğlu değer veriyor ya yeter bana...ama bizim tarafa acaip rezil oldu zaten nişanlım dedi nişanda çok utandım kendi ailemden dedi sizin tarafınız hep bişey taktı bizim taraf yemek yemeğe eğlenmeye gelmiş resmen dedi nişanda nişanlım 5taş taktı yani anlayacağın herşeyi nişanlım yapıyor kv yaptığı tek şey şu kendi kızlarının düğünde nişanda ne yapıldıkları...ben ailesiyle yüz göz olmam ama mesafemide korurum kusura bakmasınlar tın yani birde en çok sinir olduğum kendi kızlarıyla beni kıyaslaması hoş aramızda dağlar kadar fark var...
sen nası oldun biraz hafifledi mi ağrın
sonunda kk başvurusu yapabildim 2 haftaya kadar elimde olurmuş ozaman netten alışveriş çılgınlığına bende katılacam borçlarıda dedem öder artıkkk
ayy bayılıyorum bende yaaa benimde baktıkca içim kıpır kıpır oluyooo daha çok istiyorummm
bendeeeee istiyorummmmmmmmmmmm
ahhhh ahh benimde eksiğim varrrrpantolonum var botum var
ayyyyy kızlarr ben bi delilik yaptımmmm
kaz tüyü montumuuu delii gibi makinaya attımmmmm
birde baktımkiiii birden toplanmış tüyleriii:18::18:
yarın kurutemizlemeye verecemm bakalım düzelmesze yenii alacam
kocacım dün dedi sana mont alalım die istemedim ben
ayy dün akşam benimde canım köfte çektii amaaa ekmek arasında severimmmmmmmmm
bende geleyimmiiiiiiiii isyanımmm
şunu alabilirimmm...fiyatıda uygun geldi bana...ama bir erkepe danışmam lazım bunun için...
Philips AquaTouch AT-750 Islak Kuru Tıraş Makinesi - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
Kuzum eşin sıfır mı oluyo traşı?
Bence bunlar yerine bakım setleri var onlardan al. Sanırım bu sadece sinek kaydı yapıyo. :44:
ben mangodan aldım canımm çok sıcak tutuyoo ama bayaaa ağırr gerçektendeeSelam kızlar. Nasılsınızz?
kuzenimin bebegi oldu annem heveslenmese bariiii. Ay çok güzel bişey benim bile içim gitti eşim dürtüp duruyo imalı bakışlar aman aman.
Kayınvalidem benim kına yüzüğümü tamtur almış hiç bakmamıştım daha önce ama çok severek kullanıyorum.
Benim alyansım kalın ama bazen zorlanıyorum kullanırken. Gerçi ince gözükenleri sevemiyorum ellerim büyük benim. Eşim zorlanıyodu kalın yüzükle ama bombeli yaptırdık onunkini rahat şimdi.. Bvlgari hem kalın hemde enli onu deneyince parmaklarımı kapatamadım ben. :26: Çok begeniyorum ama hala başkasında gördükçe.
Şu kıyas olayından nefret ediyorum ya. 2 insan birbirini çok sevse bile birisi onları kıyaslayınca insan ister istemez sogur. Benim böyle hissettiklerim olmuştur yani.. Nişanlın biliyo ya gerisi boş.
Off of çok fena benim aram o netten alışverişle. Gerçi çok uyguna alıyorum çantamıı vs ama iştee normalde 1 alıcaksam orda 2 alıyorum. :26:
Eşiminde kaz tüyü montu var ama nasıl agııırRahat mı onlar?
Geçen gün tepe nautilusa gittik zaraya bi dalmışım benim koca korktu.
Bi kaban begendim ama bi bedeni biraz büyük diğeri biraz dar oldu benim moral tabikiii ------>
botum topuklu oldugu için sorun oluyodu baktım baktım kibar bi bot bulamadım. Topuksuz olanlar hep kaba geldi. :26:
gelll tatlımmmm...sanada ekmek arası yaparımm...içine domates, soğan koyarımm..yanınada kolaaa
ben mangodan aldım canımm çok sıcak tutuyoo ama bayaaa ağırr gerçektendee
hele montumun şapkası monttan ağırr
canım sana özel msj atacam birazdan
bu arada hoşgeldinn canım
kısss deli gibi acıktımmm
sogan mideme dokunmuyoo
insan sevdiği için çiğ tavvuk bile yermiş bende senin için yerim soğann
yok kuzum 4-5 günde bir oluyor tıraş..bende çok iyi anlamıyorum bu işten..o yüzden eşimin kardeşini yanıma alıcam büyük ihtimalle
kızlar selam naber nasılsınız
evlenmeden önce zaten giremiyordum şimdi hiç giremez oldum nasıl özledim bilemezsiniz yaa.......
sizinle konuşup dertleşmek hakikaten iyi geliyormuş insan stresini atıyormuş ......
neler yaptınız iyisiniz değilmii.....
GELİBLİĞİNİ ANLAYAMADIM CANIM RESIMLER COK UZAK GELDI BANA UZAKTAN CEKILMIS
kına resımlerı guzel ama elbısenı begendımm
hoşgeldin canımm artık buralardasın dimiikızlar selam naber nasılsınız
evlenmeden önce zaten giremiyordum şimdi hiç giremez oldum nasıl özledim bilemezsiniz yaa.......
sizinle konuşup dertleşmek hakikaten iyi geliyormuş insan stresini atıyormuş ......
KARDANMADAM hosgeldın ama evını cekseneee yaaa nolurrr
goodcum bende ekmek arası seberım mesela bız ekmegı kesmeyız elle bolerız zengın olalımd ıye :)
ıcıne salca surerım salatadan ıcıne koyarım bır tane kofteyı bastırırm ıcıne of of of dıyorum cok canım cektı
işmi arıyorsun canım allah yardımcın olsun canımyazalım canım. bi yandan sizin sayfaya bakıyorum bi yandan iş ilanlarına bakıyorum :)
uzun aradan sonra herkese merhaba hatunlarr nasılsınız
düğünüm muhteşemdiii o kadar kalabalıktı kii hep masa ilave edildi pist hiç boş kolmadı rabbime çok şükür
çok güzel geçti evime de alıştım rüyada gibiyim ve uyanmak istemiyorum =)
albüm yapıcam kızlar resimlerimize bakarsınız
ben mangodan aldım canımm çok sıcak tutuyoo ama bayaaa ağırr gerçektendee
hele montumun şapkası monttan ağırr
canım sana özel msj atacam birazdan
bu arada hoşgeldinn canım
kısss deli gibi acıktımmm
sogan mideme dokunmuyoo
insan sevdiği için çiğ tavvuk bile yermiş bende senin için yerim soğann
kızlar selam naber nasılsınız
KARDANMADAM hosgeldın ama evını cekseneee yaaa nolurrr
goodcum bende ekmek arası seberım mesela bız ekmegı kesmeyız elle bolerız zengın olalımd ıye :)
ıcıne salca surerım salatadan ıcıne koyarım bır tane kofteyı bastırırm ıcıne of of of dıyorum cok canım cektı
uzun aradan sonra herkese merhaba hatunlarr nasılsınız
düğünüm muhteşemdiii o kadar kalabalıktı kii hep masa ilave edildi pist hiç boş kolmadı rabbime çok şükür
çok güzel geçti evime de alıştım rüyada gibiyim ve uyanmak istemiyorum =)
albüm yapıcam kızlar resimlerimize bakarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?