Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
çokkk acıktımmmmm

akşama yemekte köfte, patates kızartması ve pirinç pilavı varrr

gelll kuzummm..hepimize yeter..
benimde kocamın canı çekmiş..kıyma çıkar akşama köfte yapalım dedi..,,nohutu hiç yemem benn

ayy dün akşam benimde canım köfte çektii amaaa ekmek arasında severimmmmmmmmm
bende geleyimmiiiiiiiii isyanımmm

Selam kızlar. Nasılsınızz?
kuzenimin bebegi oldu annem heveslenmese bariiii. Ay çok güzel bişey benim bile içim gitti eşim dürtüp duruyo imalı bakışlar aman aman.

Kayınvalidem benim kına yüzüğümü tamtur almış hiç bakmamıştım daha önce ama çok severek kullanıyorum.

ben kalık yüzük beğeniyorum nişanlanırken de onsan almak istedim ama eşim kalın takamıyor o yüzden klasik model almıştık
gözüm var bulgaride

Benim alyansım kalın ama bazen zorlanıyorum kullanırken. Gerçi ince gözükenleri sevemiyorum ellerim büyük benim. Eşim zorlanıyodu kalın yüzükle ama bombeli yaptırdık onunkini rahat şimdi.. Bvlgari hem kalın hemde enli onu deneyince parmaklarımı kapatamadım ben. :26: Çok begeniyorum ama hala başkasında gördükçe.

Şu kıyas olayından nefret ediyorum ya. 2 insan birbirini çok sevse bile birisi onları kıyaslayınca insan ister istemez sogur. Benim böyle hissettiklerim olmuştur yani.. Nişanlın biliyo ya gerisi boş.

sen nası oldun biraz hafifledi mi ağrın
sonunda kk başvurusu yapabildim 2 haftaya kadar elimde olurmuş ozaman netten alışveriş çılgınlığına bende katılacam borçlarıda dedem öder artıkkk

Off of çok fena benim aram o netten alışverişle. Gerçi çok uyguna alıyorum çantamıı vs ama iştee normalde 1 alıcaksam orda 2 alıyorum. :26:

Eşiminde kaz tüyü montu var ama nasıl agııır Rahat mı onlar?

Geçen gün tepe nautilusa gittik zaraya bi dalmışım benim koca korktu.
Bi kaban begendim ama bi bedeni biraz büyük diğeri biraz dar oldu benim moral tabikiii ------>

botum topuklu oldugu için sorun oluyodu baktım baktım kibar bi bot bulamadım. Topuksuz olanlar hep kaba geldi.
:26:

ben mangodan aldım canımm çok sıcak tutuyoo ama bayaaa ağırr gerçektendee
hele montumun şapkası monttan ağırr
canım sana özel msj atacam birazdan
bu arada hoşgeldinn canım

gelll tatlımmmm...sanada ekmek arası yaparımm...içine domates, soğan koyarımm..yanınada kolaaa

kısss deli gibi acıktımmm
sogan mideme dokunmuyoo
insan sevdiği için çiğ tavvuk bile yermiş bende senin için yerim soğann

Hoşbuldum kuzuuum. Bekliyorum canım..

yok kuzum 4-5 günde bir oluyor tıraş..bende çok iyi anlamıyorum bu işten..o yüzden eşimin kardeşini yanıma alıcam büyük ihtimalle

En iyisi

kızlar selam naber nasılsınız

evlenmeden önce zaten giremiyordum şimdi hiç giremez oldum nasıl özledim bilemezsiniz yaa.......
sizinle konuşup dertleşmek hakikaten iyi geliyormuş insan stresini atıyormuş ......
neler yaptınız iyisiniz değilmii.....

ben yemeğe gidip geliyorum hepinizi öptümm öğleden sonra inşallah girebilirimm......

KARDANMADAM hosgeldın ama evını cekseneee yaaa nolurrr

goodcum bende ekmek arası seberım mesela bız ekmegı kesmeyız elle bolerız zengın olalımd ıye :)
ıcıne salca surerım salatadan ıcıne koyarım bır tane kofteyı bastırırm ıcıne of of of dıyorum cok canım cektı

hoşgeldin canımm artık buralardasın dimii
afiyet olsun bende yemeğimi yedim

kısss çok fena canım çektii bek şimcikkkk
biber salçası olacak ama yeşillik soğan ooff offf

uzun aradan sonra herkese merhaba hatunlarr nasılsınız
düğünüm muhteşemdiii o kadar kalabalıktı kii hep masa ilave edildi pist hiç boş kolmadı rabbime çok şükür
çok güzel geçti evime de alıştım rüyada gibiyim ve uyanmak istemiyorum =)
albüm yapıcam kızlar resimlerimize bakarsınız

yazalım canım. bi yandan sizin sayfaya bakıyorum bi yandan iş ilanlarına bakıyorum :)
işmi arıyorsun canım allah yardımcın olsun canım
hoşgeldin aramıza evlimisin beklarmısın yoksa nişanlımısın kaç yaşındasınn
kısacası kendini tanııtt

hayırlı uğurlu olsun cancazımm hoşgeldinn
rabbim evinde huzurlu mutlu olmanı nasip etsin inşşşşşşş
resimleri bekliyoruzz

ayy kuzum kıyamam ben sanaaa..soğan dokunmasın diye suyunu iyice sıkarım sumaklarım ben sana..dokunmaz o şekildee

kuzumm nerelerdesinz yahuu...terki diyar etti millet burayıı inş öğle sonunda gelirsinn

gel kuzum hemencecik yapayım sanaa

ohhh kuzucuklarrr gelmişşşş
çok sevindim tatlım herşeyin güzel geçmesineee...albümü merakla beliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…