- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.701
işmi arıyorsun canım allah yardımcın olsun canım
hoşgeldin aramıza evlimisin beklarmısın yoksa nişanlımısın kaç yaşındasınn
kısacası kendini tanııtt
hayırlı uğurlu olsun cancazımm hoşgeldinn
rabbim evinde huzurlu mutlu olmanı nasip etsin inşşşşşşş
resimleri bekliyoruzz
,canımm paintte ayarlama yapabiliyorsun..oradan yap boyutu küçült resminnnamin canım hoşbuldumm resimlerin kalitesi yüksek olduğu için yükleyemiyorum canım kabul etmedi ben bir ayarlayayaım yüklemeye çalışacağım
canım arkadaşımmmayy kuzum kıyamam ben sanaaa..soğan dokunmasın diye suyunu iyice sıkarım sumaklarım ben sana..dokunmaz o şekildee
kuzumm nerelerdesinz yahuu...terki diyar etti millet burayııinş öğle sonunda gelirsinn
gel kuzum hemencecik yapayım sanaa
ohhh kuzucuklarrr gelmişşşş
çok sevindim tatlım herşeyin güzel geçmesineee...albümü merakla beliyorummm
bekliyoruz canımmamin canım hoşbuldumm resimlerin kalitesi yüksek olduğu için yükleyemiyorum canım kabul etmedi ben bir ayarlayayaım yüklemeye çalışacağım
canım arkadaşımmm
sen yaparsında yememmii bennn
harbidende çok canım çektii daha geçen gün yedim ama ekmek arasında istiyo canımm
bekliyoruz canımm
işmi arıyorsun canım allah yardımcın olsun canım
kısacası kendini tanııtt
hoşbuldum canım, daha önce de yazmıştım bu topiğ. 3,5 aylık evliyim iş arıyorumm istanbuldayımm
hanzade sende yazzz
ben sizin topiğe yazıyorum hoşş cevap alamıyorumm
canım eskiden arada size yazıyodum şimdi de bi bakiim dedim herkes evlenmiş sanırım hayırlı olsun
evet sonunda hepimiz evlendik...hamile kalanlarımız bile var aramızdaaaşaka gibii
aaaa bak bu olmadı şimcikayy bak şimdi kendimi çok suçlu hiseettimmmkeşke aynı ilde olsakta yapıversem
ayy sende yeni evlisin maşallah ne üzerine aıyosun meslek ne canımişmi arıyorsun canım allah yardımcın olsun canım
kısacası kendini tanııtt
hoşbuldum canım, daha önce de yazmıştım bu topiğ. 3,5 aylık evliyim iş arıyorumm istanbuldayımm
canım sadece lekeyse bi kan tahlili yaptır canım hamilelikte oluyo die biliyorum:26:slm kızlar.dünden beri karnım ağrıyo bugnde kahverengı leke gördüm çamaşırımda adet olcam galıbazaten daha ilk aydan heveslenmek hataydı
canım eskiden arada size yazıyodum şimdi de bi bakiim dedim herkes evlenmiş sanırım hayırlı olsun
sizin topik hangisiii...çok merak etttimmmmbizimkilerden de doğuranlar doğurmak üzere olanlar var zaman çabuk geçiyo
bizimkilerden de doğuranlar doğurmak üzere olanlar var zaman çabuk geçiyo
sizin topik hangisiii...çok merak etttimmmm
bende sizin topiğe sık bakıyorum çok hoşuma gidiyo okumak
hemişler var ne güzel maşallahh
ben daha önce görmedim ama yazdığınıı:44:
evett çoğuu arkadaş evlendii
bakıyorummm şimdi...canım eylül dostluğuna die başlığı sanırımm aynı yerdeyiz
hatta fikir olsun diye düğün fotomu bile paylaşmıştım sonra zor silmiştim
aaaa bak bu olmadı şimcikneden suçlu hissediyosun
ama aynı şehirde olmak isterdim kuzumm
ayy sende yeni evlisin maşallah ne üzerine aıyosun meslek ne canım
meslek halkla ilişkiler ve tanıtım canım ama çağrı merkezi ilanlarndan başka iş yok sanırım bizim bölüme göresen çalışıyo musun
yemeğimi yedimmmşimdide hazmetmek iççin falım sakızımı çiğniyorummm
sehker nerelerde yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?