Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

amin canım hoşbuldumm resimlerin kalitesi yüksek olduğu için yükleyemiyorum canım kabul etmedi ben bir ayarlayayaım yüklemeye çalışacağım

canım arkadaşımmm
sen yaparsında yememmii bennn
harbidende çok canım çektii daha geçen gün yedim ama ekmek arasında istiyo canımm
amin canım hoşbuldumm resimlerin kalitesi yüksek olduğu için yükleyemiyorum canım kabul etmedi ben bir ayarlayayaım yüklemeye çalışacağım
bekliyoruz canımm

slm kızlar.dünden beri karnım ağrıyo bugnde kahverengı leke gördüm çamaşırımda adet olcam galıba zaten daha ilk aydan heveslenmek hataydı

ayy bak şimdi kendimi çok suçlu hiseettimmm keşke aynı ilde olsakta yapıversem
aaaa bak bu olmadı şimcik neden suçlu hissediyosun
ama aynı şehirde olmak isterdim kuzumm

ayy sende yeni evlisin maşallah ne üzerine aıyosun meslek ne canım
slm kızlar.dünden beri karnım ağrıyo bugnde kahverengı leke gördüm çamaşırımda adet olcam galıba zaten daha ilk aydan heveslenmek hataydı
canım sadece lekeyse bi kan tahlili yaptır canım hamilelikte oluyo die biliyorum:26:

canım eskiden arada size yazıyodum şimdi de bi bakiim dedim herkes evlenmiş sanırım hayırlı olsun

bende sizin topiğe sık bakıyorum çok hoşuma gidiyo okumak
hemişler var ne güzel maşallahh
ben daha önce görmedim ama yazdığınıı:44:
evett çoğuu arkadaş evlendii

[
canım sadece lekeyse bi kan tahlili yaptır canım hamilelikte oluyo die biliyorum:26:

ama ağrı adet ağrısı gıbı cnm bekleyeyım bugun de gelmezse yarın yada engec perşembe yaptırayım ama umudum yok bu adet ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…