Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bende yapıcam tarif versene, fırındamı pişiriyorsun kaç dk pişiriyorsun..borcamdamı yapıyorsunnn...anlat işteee

canım tarif defterimde yazıyo ama benimde yapılışı orda yazdığı gibi sıvısından 1 bardak ayırıyosun ununu falan sonra katıyosun. normal kek gibi borcamda pişiriyorum ben. piştikten sonra bi kaç yerindn delip ayırdığın karışımı üstüne döküyosun çok güzel oluyoo ayy canım çekti

o olaya sinir oluyorumm istila ediyolar masamı bazenn
kız azönce aklımdaydın seni yazmayı unttum baktım sen buraya yazmışsınn
iyi insan işte
teşekkürler kuzucum
kızlar bu arada normal şartlarda adete 4 gün kaldı..
hiiç umutlanmadım bu ay üzülmeyeyim diye
düşünmemeye çalışıyorum
hayırlısı olsun bakıcaz artık

Patroncugun kizi masami ve pc mi ele gecirdi telden yazziyorum.
Yan topikten misafir gelmis hosgelmissss

hadiii sinir olurum başkasının benim pc me oturmasına

kalplerası turkuaz sehker neredeler eflinamda yok başka kim vardı unuttum:26:
kalperasi yoğunmuş..
turkuaz ve sehkeri hiç bilmiyorumm :44::44:

akşam yapıcam foto çekerimm inşş unutmazsamm

teşekkürler kuzucum
düşünmemeye çalışıyorum

hayırlısı olsun kuzucummm...benimde 10-15 gündür göbeğim çıktı biraz..zayıf olunca direk göbüş çıkıyor..milleettt aaaa bebekmi var diye soruyorr...utanıyorum hayır göbek diyorumm

hayırlısı olsun kuzucummm...benimde 10-15 gündür göbeğim çıktı biraz..zayıf olunca direk göbüş çıkıyor..milleettt aaaa bebekmi var diye soruyorr...utanıyorum hayır göbek diyorumm
benide her gören soruyor bebek var mı diye sinir oluyorum sormalarına yaa
zaten aylardır istiyorum rabbim nasip etmedi bide üstüne bu sorular canımı sıkıyor

zaten aylardır istiyorum rabbim nasip etmedi bide üstüne bu sorular canımı sıkıyor

canım karambolemi olabilir diye düşünüyosun yoksa ciddi ciddi korunmuyomusunuz? bide hiç ilaç falan kullandınmı? bidaha dr ne zaman gidiceksin? sorularım bu kadar

ayy evet yaa isteyene sormak kötü oluyor..biz şimdi düşünmüyoruz...benimde göbek çıkınca hamilemisin diye sormalarına sinir oluyorum..göbekte nerden geldi bana yaaa

sen öle soranlara kulak asma kuzum..şu anda düşünmüyoruz de geç ağızlarına laf verme hiç

canım karambolemi olabilir diye düşünüyosun yoksa ciddi ciddi korunmuyomusunuz? bide hiç ilaç falan kullandınmı? bidaha dr ne zaman gidiceksin? sorularım bu kadar
canım biz 6 aydır korunmuyoruz zaten
ilk bi kaç ay baktık bebek olmuyor
doktora gittim işte doktorda kist varken hamile kalamazsın demişti
adet söktürücü kullandım ha bide adet düzenleyici 2 kez 1 hafta arayla adet oldum o sıra doktora gidemedim bayram girdi araya..
kist yok oldu mu bilmiyorum..
bu ay korunmadık yine işte sonuç olarakta günümü bekliyorum adet olursam 3. gün hormon testi için gidicem
rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..

ewet tatlım kafana akma...

bende her hastaneye gidişimde üşütsem bile hamilemisin diye soruyolar sinir oluyorum hayır ben şuan düşünmedim halde sinir oluyorumm

BEN CUMARTESI ELMALI TURTA YAPMISTIM RESIM EKLEYIMDE KISKANIN EMI
duva rkagıdı bakıyodum netten ızmırde bı yerden begendım
egenın odasını komple kagıtmı yapsam?
tv asaılacagı duvarı boyanabılır kagıt yapsam olurmu
bırdde yatak baslıgının arkasını kagıt ıstıyorum
kocam henuz cok bılmıyo

inşAllah tatlım isteyen herkese versin Allahım kuzucukları...

işin kötü yanı herkes sorun olduğunu biliy mu ne?
her gören soruyo ben bebek yok diyorum onlarda üzülme inşallah olur diyolar..
eşime bile öyle demişler geçen gün
o bile gıcık olmuş
yuhh be daha 6 ay oldu
yani ellerinden gelse adımızı kısıra çıkarırlar
nası millet yaa

teşekkürler kuzucum
düşünmemeye çalışıyorum
ayy ebnde o zamanlarda deliriyorum ne kadar düşünmeyecem desemde olmuyoorrrr
benim kocam yine cayıyo yaa deli oluyorumm

bende zaten bekarkende göbek vardı
kızlar bu arada 55 kiloyum hedefimm 50 51 inşşş

ewet tatlım kafana akma...

bende her hastaneye gidişimde üşütsem bile hamilemisin diye soruyolar sinir oluyorum hayır ben şuan düşünmedim halde sinir oluyorumm

aynennn kime ne ise

tatlım sen kendini çok yıpratma ama lütfenn..bir kere ilaçlarda hormonları 2-3 ay tutabiliyor..bu yüzdende ilaç bırakılır bırakılmaz hamile kalınamıyor..ama doktora git ve kistinin durumunu öğren canım..ve ihmal etme..Allah korusun kistler yumurtalığa yapışabiliyormuşş

ıns yenı evımde tarıfler denıcem
bu aksamda eve gec gıdıcez
ben tava pızza denemek ıstıyorum

adetimi bekliyorum zaten canım hakkımda hayırlısı neyse o olsun
herşeyin başı sağlık tabi
ben sağlıklı olmalıyım ki bebeğimde sağlıklı olsun
zaten hamiş kalırsam ilk işim sigarayıda bırakmak
bilinçli anne işteee

moousem ben mesela tıramusı sevmıyorum cok yogun acıya calan tadları
bo 8 dk brownı sankı bana acımıymıs gıbı gelıyo

takma kafanı canım ee onlarda ne desinler lafın gelişi diye diyolardır .... ama size öle geliyordurr....

bende geçen hafta dr gittim.. arada kanama oluyordu (hamile değilim ona göre) dr muayene etti miyom varmış:2:
2 tane teki 1,5 cm kare diğeri 4,5 cm kare büyük olan için ilaç ve fitil verdi 1 aya kadar şikayetler devam ederse gideceğim yoksa 2 ay sonra gideceğim.. geçmezse doğum kontrolü kesecek bakacak geçmezse kanamalar ameliyat dediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…