- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.741
bende yapıcamtarif versene, fırındamı pişiriyorsun kaç dk pişiriyorsun..borcamdamı yapıyorsunnn...anlat işteee
o olaya sinir oluyorumm istila ediyolar masamı bazennPatroncugun kizi masami ve pc mi ele gecirdi telden yazziyorum.
Yan topikten misafir gelmis hosgelmissss
teşekkürler kuzucumo olaya sinir oluyorumm istila ediyolar masamı bazenn
kız azönce aklımdaydın seni yazmayı unttum baktım sen buraya yazmışsınn
iyi insan işte
Patroncugun kizi masami ve pc mi ele gecirdi telden yazziyorum.
Yan topikten misafir gelmis hosgelmissss
kalperasi yoğunmuş..kalplerası turkuaz sehker neredeler eflinamda yok başka kim vardı unuttum:26:
canım tarif defterimde yazıyo ama benimde yapılışı orda yazdığı gibi sıvısından 1 bardak ayırıyosun ununu falan sonra katıyosun. normal kek gibi borcamda pişiriyorum ben. piştikten sonra bi kaç yerindn delip ayırdığın karışımı üstüne döküyosun çok güzel oluyoo ayy canım çekti
teşekkürler kuzucum
kızlar bu arada normal şartlarda adete 4 gün kaldı..
hiiç umutlanmadım bu ay üzülmeyeyim diye
düşünmemeye çalışıyorum
hayırlısı olsun bakıcaz artık
benide her gören soruyor bebek var mı diye sinir oluyorum sormalarına yaahayırlısı olsun kuzucummm...benimde 10-15 gündür göbeğim çıktı biraz..zayıf olunca direk göbüş çıkıyor..milleettt aaaa bebekmi var diye soruyorr... utanıyorum hayır göbek diyorumm
benide her gören soruyor bebek var mı diye sinir oluyorum sormalarına yaa
zaten aylardır istiyorum rabbim nasip etmedi bide üstüne bu sorular canımı sıkıyor
benide her gören soruyor bebek var mı diye sinir oluyorum sormalarına yaa
zaten aylardır istiyorum rabbim nasip etmedi bide üstüne bu sorular canımı sıkıyor
canım biz 6 aydır korunmuyoruz zatencanım karambolemi olabilir diye düşünüyosun yoksa ciddi ciddi korunmuyomusunuz? bide hiç ilaç falan kullandınmı? bidaha dr ne zaman gidiceksin? sorularım bu kadar
ayy evet yaa isteyene sormak kötü oluyor..biz şimdi düşünmüyoruz...benimde göbek çıkınca hamilemisin diye sormalarına sinir oluyorum..göbekte nerden geldi bana yaaa
sen öle soranlara kulak asma kuzum..şu anda düşünmüyoruz de geçağızlarına laf verme hiç
canım biz 6 aydır korunmuyoruz zaten
ilk bi kaç ay baktık bebek olmuyor
doktora gittim işte doktorda kist varken hamile kalamazsın demişti
adet söktürücü kullandım ha bide adet düzenleyici 2 kez 1 hafta arayla adet oldum o sıra doktora gidemedim bayram girdi araya..
kist yok oldu mu bilmiyorum..
bu ay korunmadık yine işte sonuç olarakta günümü bekliyorum adet olursam 3. gün hormon testi için gidicem
rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..
işin kötü yanı herkes sorun olduğunu biliy mu ne?ayy evet yaa isteyene sormak kötü oluyor..biz şimdi düşünmüyoruz...benimde göbek çıkınca hamilemisin diye sormalarına sinir oluyorum..göbekte nerden geldi bana yaaa
sen öle soranlara kulak asma kuzum..şu anda düşünmüyoruz de geçağızlarına laf verme hiç
ayy ebnde o zamanlarda deliriyorum ne kadar düşünmeyecem desemde olmuyoorrrrteşekkürler kuzucum
kızlar bu arada normal şartlarda adete 4 gün kaldı..
hiiç umutlanmadım bu ay üzülmeyeyim diye
düşünmemeye çalışıyorum
hayırlısı olsun bakıcaz artık
hayırlısı olsun kuzucummm...benimde 10-15 gündür göbeğim çıktı biraz..zayıf olunca direk göbüş çıkıyor..milleettt aaaa bebekmi var diye soruyorr... utanıyorum hayır göbek diyorumm
ewet tatlım kafana akma...
bende her hastaneye gidişimde üşütsem bile hamilemisin diye soruyolar sinir oluyorum hayır ben şuan düşünmedim halde sinir oluyorumm
tatlım sen kendini çok yıpratma ama lütfenn..bir kere ilaçlarda hormonları 2-3 ay tutabiliyor..bu yüzdende ilaç bırakılır bırakılmaz hamile kalınamıyor..ama doktora git ve kistinin durumunu öğren canım..ve ihmal etme..Allah korusun kistler yumurtalığa yapışabiliyormuşşcanım biz 6 aydır korunmuyoruz zaten
ilk bi kaç ay baktık bebek olmuyor
doktora gittim işte doktorda kist varken hamile kalamazsın demişti
adet söktürücü kullandım ha bide adet düzenleyici 2 kez 1 hafta arayla adet oldum o sıra doktora gidemedim bayram girdi araya..
kist yok oldu mu bilmiyorum..
bu ay korunmadık yine işte sonuç olarakta günümü bekliyorum adet olursam 3. gün hormon testi için gidicem
rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..
adetimi bekliyorum zaten canım hakkımda hayırlısı neyse o olsunaynennn kime ne ise
tatlım sen kendini çok yıpratma ama lütfenn..bir kere ilaçlarda hormonları 2-3 ay tutabiliyor..bu yüzdende ilaç bırakılır bırakılmaz hamile kalınamıyor..ama doktora git ve kistinin durumunu öğren canım..ve ihmal etme..Allah korusun kistler yumurtalığa yapışabiliyormuşş
işin kötü yanı herkes sorun olduğunu biliy mu ne?
her gören soruyo ben bebek yok diyorum onlarda üzülme inşallah olur diyolar..
eşime bile öyle demişler geçen gün
o bile gıcık olmuş
yuhh be daha 6 ay oldu
yani ellerinden gelse adımızı kısıra çıkarırlar
nası millet yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?