- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.781
sıkma canını canım rabbim ne zaman kısmet ettiyse o zaman gelir. ama düzenli olarak kontrollerine git ilacın varsa aksatma ve sakın üşütme önemli bunlarcanım biz 6 aydır korunmuyoruz zaten
ilk bi kaç ay baktık bebek olmuyor
doktora gittim işte doktorda kist varken hamile kalamazsın demişti
adet söktürücü kullandım ha bide adet düzenleyici 2 kez 1 hafta arayla adet oldum o sıra doktora gidemedim bayram girdi araya..
kist yok oldu mu bilmiyorum..
bu ay korunmadık yine işte sonuç olarakta günümü bekliyorum adet olursam 3. gün hormon testi için gidicem
rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..
yok canım yaa bunda acılık yok normal kekin ıslak hali gibi ama daha tatlı ve yumuşak oluyo bence deneyebilirsin. gerçi ben tiramisuyada bayılırım varyaaamoousem ben mesela tıramusı sevmıyorum cok yogun acıya calan tadları
bo 8 dk brownı sankı bana acımıymıs gıbı gelıyo
2 adet elmadan yaptım uzerıne pudra sekerı dokmemıs halım :)
:) ben dun aksam yırttımmöı desem kaportayı dagıttıgımdan perte ayrılmıstım :) :) anlaaaevde yap yeyinn diyorsunnn yaniiisonradaaa
yatak başının ve tv nin arkasına kağıt çok yakışıyor, koçtaşada bak canım bir arkadaşım ordan alıp yaptırmıştı güzel modeller var fiyatlarıda makul gibiydi.
:) ben dun aksam yırttımmöı desem kaportayı dagıttıgımdan perte ayrılmıstım :) :) anlaaa
kacmaz artıkk
koctastakıler cok bılındıkoldugu ıcın artık dedım ızmırden sıpariş vereyım(kocam bılmıyor ) :)
ama boyanabılır ıstıyorum antıka vardıya ıs ark oda dıyor koltuklar grı duvar grı olmasın dıyor :S
kafamı karıstırdı
sen var yaaaaa
acaba kocama duvar kagıdı ıstedıgımı ne zaman soylesem dıyodum buldumdarkangel senı c ok begendım
ne zaman söleyeceksinnn bakalımmmacaba kocama duvar kagıdı ıstedıgımı ne zaman soylesem dıyodum buldumdarkangel senı c ok begendım
ne zaman söleyeceksinnn bakalımmm
emelbaha kocanla aynı ıs yerındeolmak nasıl?
Güzel canım zaten o bazen dışarıda oluyor gelince de tasarımlarla uğraşıyor :)
maasa bagladımı senı?
alıstınmı sen ıl degıstırdın ?
aılenı gordunmu evlendıgınden berı?
sen torpillisin sabah kac aksam kac calısıyorusn?
ayyy cok ozendım
good cum ekledim bunlar var zaten yanımda .....
Albüm yaptım kızlar bakabilirsiniz
İKİNİZİDE ÇOK BEĞENDİMMMMMMMMMMM
ÇOK GÜZEL GELİN OLMUŞSUNUZZZ
ZATEN BİZİM TOPİĞİMİZDEKİ KIZLAR GÜZELL CANIMM
cuma günü kuzenimin bebeğine (9 aylık) endoskopi yapılacak..doktorun yanındaydımmm....o daha bebeğimiz bizim yaa minicik şeye nasıl yapacaklar
kızlar gebelık testı aldımidrarımın gelmesını beklıyorum sabahı beklemeyeceğim hemen yapacağım hemen yazarım sonucu
kızlar gebelık testı aldımidrarımın gelmesını beklıyorum sabahı beklemeyeceğim hemen yapacağım hemen yazarım sonucu
cuma günü kuzenimin bebeğine (9 aylık) endoskopi yapılacak..doktorun yanındaydımmm....o daha bebeğimiz bizim yaa minicik şeye nasıl yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?