Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
sıkma canını canım rabbim ne zaman kısmet ettiyse o zaman gelir. ama düzenli olarak kontrollerine git ilacın varsa aksatma ve sakın üşütme önemli bunlar
moousem ben mesela tıramusı sevmıyorum cok yogun acıya calan tadları
bo 8 dk brownı sankı bana acımıymıs gıbı gelıyo
yok canım yaa bunda acılık yok normal kekin ıslak hali gibi ama daha tatlı ve yumuşak oluyo bence deneyebilirsin. gerçi ben tiramisuyada bayılırım varyaaa

2 adet elmadan yaptım uzerıne pudra sekerı dokmemıs halım :)

vayyy hatuna bak bide kalp yapmış yaaa ellerine sağlık kuzum

evde yap yeyinn diyorsunnn yaniii sonradaaa
:) ben dun aksam yırttımmöı desem kaportayı dagıttıgımdan perte ayrılmıstım :) :) anlaaa
kacmaz artıkk

yatak başının ve tv nin arkasına kağıt çok yakışıyor, koçtaşada bak canım bir arkadaşım ordan alıp yaptırmıştı güzel modeller var fiyatlarıda makul gibiydi.

koctastakıler cok bılındıkoldugu ıcın artık dedım ızmırden sıpariş vereyım(kocam bılmıyor ) :)
ama boyanabılır ıstıyorum antıka vardıya ıs ark oda dıyor koltuklar grı duvar grı olmasın dıyor :S
kafamı karıstırdı

sen var yaaaaa

Güzel canım zaten o bazen dışarıda oluyor gelince de tasarımlarla uğraşıyor :)

maasa bagladımı senı?
alıstınmı sen ıl degıstırdın ?
aılenı gordunmu evlendıgınden berı?
sen torpillisin sabah kac aksam kac calısıyorusn?
ayyy cok ozendım

maasa bagladımı senı?
alıstınmı sen ıl degıstırdın ?
aılenı gordunmu evlendıgınden berı?
sen torpillisin sabah kac aksam kac calısıyorusn?
ayyy cok ozendım

Maaşa bağlamadı şuan ama gerektiğinde istediğim kadar alıyorum :)
ailemi iki kere gördüm geçen hafta 3 gün ailemde kaldım :)
sabah beraber geliyoruz akşam beraber gidiyoruz :)
10:00 gibi iş başı yapıyoruz 17.00 yada 17.30 gibi çıkıyoruz :) işimiz olursa bende onunla kalıyorum :)

cuma günü kuzenimin bebeğine (9 aylık) endoskopi yapılacak..doktorun yanındaydımmm....o daha bebeğimiz bizim yaa minicik şeye nasıl yapacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…