- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.926
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.941
aliceee
tezgah hakkında bılgın vamııı
mutfak tezgahı içinmi yok be canım kendi evimizde mutfağa el sürmediğimiz için mutfak hakkında hiç bir bilgim yok canım.ama granit mi ne diyorlar o iyi diyorlar canım.:26:kayınvalidemin siyah granit içinde böyle simler var şıkır şıkır parlıyor bende mutfağımı yaptırırsam düşünüyorum bunun aynısını
Eki Görüntüle 575377
buna bide siyah buzdolabı ankastre ve bulaşık mak süper olur
bana sut beyaz lazım
evet canım ama siyahı hiç tavsiye etmiyorlar bende hep siyah alıcam diye kafaya koydum fakat gri aldım siyah tavsiye edilmediği için
19:00'da bemim yemeğim yenmiş oluyor kuzucummmm...maşallah bana çok hamarat hatunummm
eve geldim...eşim kardeşi ile geldi..kayınvaidm bir yere gitmiş..kardeşi yalnız olunca bize geldi..bem hemen mutfağa girdim saat 17:30'da...pirinç pilavı-köfte-salata-ayran yaptımm...evde lavaş vardı..tabaklara onu koydum alt tarata ısırtıp üstünede servislikleri koydumm..eşimin krdeşi bayıldıısonra bulaşıkları kaldırdım mutfağı topladım hemen browniye koyuldum..yatım frına verdim saat 18:55'tii..kekikde 19:45'de yedikkk harika olduuu
ohh afiyet olsunn ........
bende eve 18:30 gibi geldim... hemencik şehriye çorbası yaptım ( kocam çok sevmem şehriye çorbası diyodu valla 2 tabak yedi nerdeyse mismis) sonra dolaptan taze fasulye çıkardım dondurucudan onuda yaptımm mis oldu.....
kocişimle annesi bi akrabalarının cenazesine başı sağolsuna gitti ben gitmek istemedim.. birazdanda kocama ayva tatlısı yaptım bakalım gelince sevecekmi güzel oldu ama süpriz yaptımm....... şimdi onlar yokken bakayım dedim ama size sizde yoksunuz........
günaydın hanımlarrrr istanbull çok soğukkk:18::18::18::18:
eşim artık çok çok erken gidiyoo
canım kocacım uykulu gözlerle nasıl baktı bana sonra bikondurdu gitti
bende 1 saat uyumuşumm
dün gece rüyamda bunlarda gecerimi gördümm
meğersem kendiside dün akşam topicdeymiş
iyim canımm özlettin kendinii
canımmmm dün akşam rüyamda seni gördümmmmpek hatırlayamıyorum ama:26:
bu benımde favorımdır
ee tabı bız odemıs olucaz verıdıgımız paralarla dımı ama borc olarak aldılarya kp bu ay 11 bın lıra maas almıs :S
kızlar gunaydın
dun çok kırıldım eşime. malum bılıyorsunuz test negatıf çıktı . eşim bendende çok ıstediği için çok uzuldu dun akşam kendı kabuğuna çekıldı. yahu ne oluyoruz dedim. belkı aylarca olmucak belkı yıllarca. bu ne ya daha ılk ayımız bu bızım. zaten olması duşuk ıhtımaldı ne bu surat dıye kavga ettım. bırşey yok sadece uzuldum felan dedi ama ben okadar dolmuşum kı sınırımden ağladımsonrada özur dılıyo farkında değilim uzuntumden ne yaptığımın felan. benı düşünen yok tabı
çok kırıldım çok
flash falshhh
ısyanın kocası hastalanmıs hastanedelermıs geceden berı :S
.kızlar size bişey danışayımm
kv benimle kalıyor biliyorsunuz demans hastası görümce ile daha düğünden önce konuşmuştum arada alabilirmisiniz biraz bizde yanlız kalalım diye hatun tamam demişti evlendik işler değişti daha balayındayken araya araya bizi getittirdi annemi alın diye kıyametleri kopardı .... surat sallamadım yinede kocası ile bişey vardır diye çok canımı sıksamda... 3 hafta önce biraz al dedik cuma götürdü cumartesi getirdi 1 gün daha sonra eşim bununla konuştu sözüm ona biraz bizede anlayışlı olun birbirimize vakit ayıramıyoruz diye.bu bi eşimle konuşayım dedi.. eşimde baktığınız süre içerisinde para verelim dedi (annesi babadan maaş alıyorda) masraflı çünkü dedi. bu bakalım dedi... ertesi gün arıyoruz açmıyo sadece mesajla cewap veriyo hasbam... yok eşi istemiyormuş sadece haftada 1 gün alabilirmiş başka da bize bişey yapamazmış sinirlendim bende aradım açmadı eşim aradı açmadı ... bende ertesi gün mesaj yazdım ... yeter artık ne karışıyorsun bize tatilimizi bile rezil ettin diye .. sadece biraz anlayış bekledik senden başkada bişey istemedik diye.. bu bana cevap vermedi gerizekalı kardeşinide aramadı kaç gün 2 haftadır cumartesi annesini arayıp bugün seni alacağım haberin olsun diyo bende göndermiyorum evde olmayacağız biz bizi arasın seni niye arıyor diyorum.. bu hafta yine aramış dün annesini cumartesi seni alacam şimdiden söyleyim bu hafta evde dursunlar diomuş hasbamm.. ya 1 gün bakacak annesine baktı olacak istemiyorum ben 6 gün bakıyorum 1 günmü bakamayacağım kv yede bişey diyemiyorum hiçbirinden haberi yok kadının daraldım yaaa .... ne yapayım istemiyorum vermek..
konu açtım kızlar
bugün yine niyetliyim
becerikli hatunlar sizi maşallah :)))
beni mi gördün kuzum rüyanda ayyy çok merak ettim yaaa nasıl gördün acabaaki. dün gece eltimde rüyasında görmüş beni..
ooo maşallah 11 bin mii
sibelim cnm eşinde üzüldüğü için nasıl tepki vereceğini bilememiş.bu nedenle darılmayın birbirinize öpünde barışın.
aaa çok geçmiş olsun isyanım
.
cnım benim çok büyük sevap işliyorsun hasta insana bakmak ne demek çok güzel bir şey.
görümcen hiç iyi davranmamış diyelim
ama şöyle bir nokta var ben tanıdık birinde gördüm aslını olayın.
oda aynı görümcen gibi annesine bakmak istemedi hiç hep derdik nasıl evlat falan diye. ama sonra birgün öğrendim ki meğersem eşi istemiyormuş oda mecburen hep reddediyor ve sorunları baya ciddi imiş ve bakmışki kardeşinde daha rahat annesi kimseyeyede söyleyemiyor sorununu o yüzden hep kapatmış durumu kadıncağız. bazen durumlar göründüğü gibi olmuyor malesef işte.. belkide böyle bişeydir ama size söyleyemiyordur.
sen daha iyi tanırsın tabi bnmki sadece varsayım
bende yorum yazdımm
aLLAH KABUL ETSİN KUZUM
rabbim herşeyin hayırlısını versin canımGelincikler selaaaamm
2 gündür giremedim özledim sizi ama dünn kızkardeşim hastaydı bana uğradı oturdum onla,, akşam da eşim evdeydi zaten
Bugün de yine rahatsızdı işe gitmemiş ben öğleden sonra ona geldim
Yarında giremeyecem muhtemelen sizler bu yazıyı okuyacaksınız ben harıl harıl temizlik yaparken
Haftasonu kv gelecek kızlar...
Eve çeki düzen vermem lazım...
Kaç gündür gelince bunları bunları diyecem kadına diye yazdım yazdım inşallah tüm kinimi kusabilirim düşünün geceleri uykumu kaçırıyo yazdığım senaryolar...
Bana dua ederseniz çook sevinirim canlarım dua edin de herşey istediğim gibi geçsin:26:
Ben sizlere ara ara yazıp haber verecem zaten ne oluyo ne bitiyo
Hepinizi çok öpüyorum ayrıca da çok seviyorumm
Herkese gunaydin nasilsiniz?
Arkadaslar kotu bir haberim var.
Ev isi olmadi.
Ailece bakmaya gittik.
Fiyatta hic bir sekilde indirim yapmiyorlar.
133 bin lik ev ekstralar ile birlike,
Ki buna kombi dahil 140 bin i bulur.
Buda faizi ile birlike 200 bin i bulur.
Bu yuzden vazgecmek zorunda kaldik.
Moralim bozuktu yine hayal kirikligi yasadik.
Ama vardir bunda da bir hayir diyerek yolumuzda devam edicez insaAllah.
Herkese gunaydin nasilsiniz?
Arkadaslar kotu bir haberim var.
Ev isi olmadi.
Ailece bakmaya gittik.
Fiyatta hic bir sekilde indirim yapmiyorlar.
133 bin lik ev ekstralar ile birlike,
Ki buna kombi dahil 140 bin i bulur.
Buda faizi ile birlike 200 bin i bulur.
Bu yuzden vazgecmek zorunda kaldik.
Moralim bozuktu yine hayal kirikligi yasadik.
Ama vardir bunda da bir hayir diyerek yolumuzda devam edicez insaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?