Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
aliceee
tezgah hakkında bılgın vamııı

mutfak tezgahı içinmi yok be canım kendi evimizde mutfağa el sürmediğimiz için mutfak hakkında hiç bir bilgim yok canım.ama granit mi ne diyorlar o iyi diyorlar canım.:26:kayınvalidemin siyah granit içinde böyle simler var şıkır şıkır parlıyor bende mutfağımı yaptırırsam düşünüyorum bunun aynısını

buna bide siyah buzdolabı ankastre ve bulaşık mak süper olur

bana sut beyaz lazım

canım senin mutfak mürdüm olmayacakmı bence süt beyaz değilde krem ve mürdüm uyumunu bizzat yakından gördüm çok uyumlu oluyor ama mutfak dolaplarında beyaz da varsa süt beyaz granitlerde var hatta sen bir koçtaşa baksana canım granit varmı orda bilmiyorum ama mutfak tezgahlarıda var orada

evet canım ama siyahı hiç tavsiye etmiyorlar bende hep siyah alıcam diye kafaya koydum fakat gri aldım siyah tavsiye edilmediği için

benim beyaz eşyalar siyah canım bana da öyle dediler ama benim tutkum ağır bastı mutfağı karanlık gösterir bile dediler ama çok memnunum gelen ooo süper diyo hiçte kararmamış diyo. buzdolabı cam olduğu için 2 3 günde bir cam beziyle siliyorum 10 sn mi almıyo valla ben çok seviyorumm

becerikli hatunlar sizi maşallah :)))

beni mi gördün kuzum rüyanda ayyy çok merak ettim yaaa nasıl gördün acabaaki. dün gece eltimde rüyasında görmüş beni..

bu benımde favorımdır

ee tabı bız odemıs olucaz verıdıgımız paralarla dımı ama borc olarak aldılarya kp bu ay 11 bın lıra maas almıs :S

ooo maşallah 11 bin mii

sibelim cnm eşinde üzüldüğü için nasıl tepki vereceğini bilememiş.bu nedenle darılmayın birbirinize öpünde barışın.

flash falshhh
ısyanın kocası hastalanmıs hastanedelermıs geceden berı :S

aaa çok geçmiş olsun isyanım

.

cnım benim çok büyük sevap işliyorsun hasta insana bakmak ne demek çok güzel bir şey.
görümcen hiç iyi davranmamış diyelim

ama şöyle bir nokta var ben tanıdık birinde gördüm aslını olayın.

oda aynı görümcen gibi annesine bakmak istemedi hiç hep derdik nasıl evlat falan diye. ama sonra birgün öğrendim ki meğersem eşi istemiyormuş oda mecburen hep reddediyor ve sorunları baya ciddi imiş ve bakmışki kardeşinde daha rahat annesi kimseyeyede söyleyemiyor sorununu o yüzden hep kapatmış durumu kadıncağız. bazen durumlar göründüğü gibi olmuyor malesef işte.. belkide böyle bişeydir ama size söyleyemiyordur.

sen daha iyi tanırsın tabi bnmki sadece varsayım

konu açtım kızlar

bende yorum yazdımm

bugün yine niyetliyim

aLLAH KABUL ETSİN KUZUM

Gelincikler selaaaamm
2 gündür giremedim özledim sizi ama dünn kızkardeşim hastaydı bana uğradı oturdum onla,, akşam da eşim evdeydi zaten
Bugün de yine rahatsızdı işe gitmemiş ben öğleden sonra ona geldim
Yarında giremeyecem muhtemelen sizler bu yazıyı okuyacaksınız ben harıl harıl temizlik yaparken
Haftasonu kv gelecek kızlar...
Eve çeki düzen vermem lazım...
Kaç gündür gelince bunları bunları diyecem kadına diye yazdım yazdım inşallah tüm kinimi kusabilirim düşünün geceleri uykumu kaçırıyo yazdığım senaryolar...
Bana dua ederseniz çook sevinirim canlarım dua edin de herşey istediğim gibi geçsin:26:
Ben sizlere ara ara yazıp haber verecem zaten ne oluyo ne bitiyo
Hepinizi çok öpüyorum ayrıca da çok seviyorumm

Herkese gunaydin nasilsiniz?
Arkadaslar kotu bir haberim var.
Ev isi olmadi.
Ailece bakmaya gittik.
Fiyatta hic bir sekilde indirim yapmiyorlar.
133 bin lik ev ekstralar ile birlike,
Ki buna kombi dahil 140 bin i bulur.
Buda faizi ile birlike 200 bin i bulur.
Bu yuzden vazgecmek zorunda kaldik.
Moralim bozuktu yine hayal kirikligi yasadik.
Ama vardir bunda da bir hayir diyerek yolumuzda devam edicez insaAllah.

günaydın hanımlarrr
artık eşimi uğurlayamıyorum
beni uyandırmadan gidiyo işe

canım çok özledim seniiiiii ya bu arada seni aramak istiyorum ama eşin vardır die çekiniyorum :26:
rüyamı hatırlamıyorum sadece yüzünü hatırlıyorum yeşil şal vardı tek hatırladığım bu:26:
hayırlara vesile olsun inşşş
rabbim herşeyin hayırlısını versin canım
inşş herşey gönlünce olur

canım vardır bundada bir hayır
inşş daha iyi bir ev bulursunuz
rabbim büyüktür:26:

günaydın kızlarrrr

canım her işte bir hayır vardır üzme sakın kendini belki çok daha iyisini bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…