Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
nasıl yani anlayamadım
kayınvaliden sizde kalıyoo rahatsızdı sanırım dimii :26:
kardeşide pay istiyoo
keşke satmasaydı muthaite verseydi
darkangel konunu okucam sımdı
apandısit cıkmıs
ılaca baslamıslar aksam akadar bellı olcakmıs amelıyatta olaıblırmıs

allah acil şifa versin inşş

evet hayatım kp 11 yıl önce vefat etmiş.....

anneside kızında kalmak istemiyo bu olaylar olmadan önce birkaç günlüğüne kızına gitmek istermisin arada onada git diye ikna etmeye çalışıyoruz. yok ne işim var kızımda o çalışıyo istemiyorum oraya gitmek dedi 1-2 günlüğüne bile gitmem diyordu.... ben burda iyiyim diyodu (bu lafa çok kırılmıştım çünkü bende çalışıyorum en nihayetinde )

şimdi kadına ne dediyse gidecem 1 gün kalacamda geleceğim diyor..... zaten bizi arama teşrifinde bulunmuyor hanımefendi...

demans demıstın
su evımsensındekı hastalık dımı
kv evde yalnız nasıl kalaıblıyor pekı canım ?

para vermeyın kadınıda vermeyın S:

ama darkangel o paranın bolusulmesı en dogurusu ama bılıyormusun ev alsaydınız yarın obur gun nasıl oan pay verecektınızkı ıyı olmus bence

nasıl yani anlayamadım
kayınvaliden sizde kalıyoo rahatsızdı sanırım dimii :26:
kardeşide pay istiyoo
keşke satmasaydı muthaite verseydi

allah acil şifa versin inşş

annesi bizde eşimle öle romantik bir anımız bile yok anlayacağınız ama kadına üzülüyorum bişeyde diyemiyorum bazen sinirlerim dahi kaldırmıyo... eşimle başbaşa yemek bile yiyemiyorum... ama anneside bizimle yesin istiyorum akşama kadar çalıştığımız için evde tek başına sıkılıyo... ben herkesi anlıyorum da beni anlayan yok malesef......

demans demıstın
su evımsensındekı hastalık dımı
kv evde yalnız nasıl kalaıblıyor pekı canım ?

para vermeyın kadınıda vermeyın S:

ya hakkaten 20 bin falan para kaldıhatta diğer erkek kardeşi var 2,5-3 de ona verdi herhalde ben istemiyorum zaten ama eşim artık çok kızıyor vermeyeceğim diyor parayı anneme parayla bakıttıktan sonra gider dinlenmek istediğimizde dinlenme evine veririm 1 haftalığına daha iyi diyor....

demans evet evimsensin deki çok ileri safhası şeker komasına girince öle olabiliyor ama 1 yıldır şükür komaya girmiyor düzenli bakılıyor çünkü ....

sadece sabah biz çıkarken mutfağı kitliyoruz yoksa dolabı boşaltıyor doyma güdüsü çok yok...

sabah erkenden kalkıp kahvaltısını öğle yemeğini ara öğünlerini hazırlayıp çıkıyorum...

akşama kadar gelmeyeceğimizi bildiği için öğünlerine dikkat ediyor yoksa aç kalacağını biliyor...

Son düzenleme:

canımm üzüldüm nasıl insanlar var bir evlat annesine nasıl bakmaz yaa allah muhafazaa
nasıl para ister anlam veremedim doğrusu ya o kadın seni aylarca karnında taşıdı bütün zahmetini çekti sonra gel parayla bak yada bakma olurmu böyle şey yaa
eeee kadın elini vicdanına koyy beee
çok sinirlendim görümceneee
bu kadar ileri olduğunu bilmiyordum kk içinde üzüldüm allah yardımcısı olsun inşş rabbim şifasını versin

canım seni anlıyorum ne hissettiğini düşünebiliyorum derdi veren mevlam dermanıda verir inşş

yaşlı bakmanın çok byük sıkıntıları var ama bir o kadar da sevabı var canım yaa rabbim sana nasip etmiş bunu bilirim bizdede vardı yaşlı çok zordr ama onun mükafatı çok byük olurmuş. üzme kendini rabbim herkese hakkı olanı versin

kadına bakmak yönünde bir sıkıntım yok gerektiğince yardım etmeye çalışıyorum bakmaya çalışıyorum kızı yüzünden sinirlerim bozulsada çok daralmak istemiyorum rabbim sevabını versin diye ama kızı ben okadar mesaj yazdım cevap vermedi ya ona sinir oluyorum ... beni adam hesabına takmıyo cevap vermeyerek sen kimsin diyo bu beynimde döndükçe en ağır küfürleri sayıyo olarak hissediyorumm ... onun adı geçtiği zaman nefesim daralıyor zaten panik atağım var iyice daralıyorum başlıyorum ağlamaya kendime hakim olamıyorum...

benim isteğim ayda 1 hafta ya birbirimize vakit ayırıp biraz kafa dağıtmak... biz hiç kocamla başbaşa tv dahi seyredemiyoruzz...

canım cok uzuldm :S
pekı aklı dengesı yerınde dımı kendını kaybetmıyor
tv fılan ızlıyormu
yemeklerı sogukmu yuıyor

kardesının para ıstemesı cok sacma
kendımı onun yerıne koyamıyorum :S

evet ayda bır hafta gayette alabılır annesını

gorumcen kucukmu kv neden ona gıtmek ıstmeıyor acaba :S

akli dengesi yerinde ilaçlarını ve iğnesini düzenli ya kullanıyor canımm

öğlen koyduğum yemekleri zeytinyağlı yapıyorum ısıtma işlemini yaparken ocağı açık unuta biliyor onun için istemiyoruz canım muftak kilitli kalıyor..

tv izlemesine bayılıyor hiç kaldırmayalım ordan onu o derece Allah dan öle yoksa çok sıkılırdı..

ayrı odası varmı kv
bılmıyorumya o ozverının sende olması harıka bısey elbette mecbur oldugunda bakılır ama ne bılım ben cok zorlanırdım gıbıme gelıyor

ayarlıyorsunkendını ona gore yemeklerı fılan mutfagı kıtlı bırakmanız cok guzel dısarı falan cıkmıyor hep evde ev ısı fılan yapabılıyormu

ayrı yatak odası var ama orayı yatmadan yatmaya kullanıyor odasında bir kanepesi var inşAllah birde tv alacağız ....
yok canım zaten birazda temmellik varmış eşim öle diyor bir iş yapmıyor sadece ben bazen işe gitmeden çamaşır sereceğim olursa sen bırak ben sereyim der onu serer.. başka bişey yapmıyor ... dışarı çıkmıyor hep evde yazın balkona falan çıkıyorduu kış geldi oda yok ama zaten oturduğumuz site güvenlikli onu düşünerek de burada oturuyoruz canım..

neyse kızlar sabah sabah iyi daralttım sizi değilmi oh rahatladım birazda olsa bazen konuşmak istiyor insan eşimde çok üzülüyo onun için çok onunla konuşmak istemiyorum çünkü saymak istiyorum kardeşine olmuyoo...

gülelim birazda ........

anladım canım sıkma canını degıstırebılecegın degıl bu sevab kazanıyorsun
canım yapıcak bısey yok dınlenme evı yerıne gorumcen utanmazsa gonderın ama cok ayıp yanı gorumcen acemı bırıde degıl
neysee kapattık mevzuyu

canım odasına bi tv alsanız belki rahat edersinzi babannem bizde kalıyo oda sürekli yanımızdaydı odasına tv aldık şimdi yemekte bizle ondan sonra çekililyo odasına meyvesini falanda koyuyoruz yorgun oluyo zaten yattığı yerde tv falan izliyo oda rahat ediyo annemlerde. sıkma canını canım görümcenide insan yerine koyma bence o yüzden sallama. sıkıldıkça yaz bize iyi geliyo burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…