- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.901
nasıl yani anlayamadım2 ay önce eşim annesinin gecekondu evi vardı onu sattı madem biz bakıyoruz şuanda kirada oturuyoruz ev alalım dedi buda tamam dedi kardeşi ... eşimde pay isteme annem hayatta o hayattayken mal bölüşmesi yapmayalım dedi tamam dedi... şimdi 10 günde olsa baksam parayı ver öle bakayım diye tutturmuşş.. hayır zaten gece kondu ev ne para edecekki ev satılınca zaten borcumuz var diye tirip yaparakaldı para yinede bizimki kıyamadı.. ev parası bölündü ... ev etmiyodu zaten off yaaa çok daraldım kızlar 2,5 aylık evliyım bu mal beni deli etti ....
darkangel konunu okucam sımdı
apandısit cıkmıs
ılaca baslamıslar aksam akadar bellı olcakmıs amelıyatta olaıblırmıs
ısyanın eşıne uzuldum ınş amelıyat gerekmez ALLAH şıfa versin
bu arada cnm kaynanan yalnız mı o yuzden mı sızde kalıyor?. ne ayıp ya kızı bakmak ıçın para mı ıstıyo . bır annenın boyle ortada kalması ne kadar kötu. ben kızı olsam once ben alırım gelınının yerıne
biz kardeşine anneye baksın diye para verecekmişiz onada eyvallah dedim zaten hatun anneye bakmak istemediği için herşeye he desek bu sefer başka şeylerle geliyo......
kadına üzülüyorum Allah kimseye hayırsız evlat vermesin ......
nasıl yani anlayamadım
kayınvaliden sizde kalıyoo rahatsızdı sanırım dimii :26:
kardeşide pay istiyoo
keşke satmasaydı muthaite verseydi
allah acil şifa versin inşş
demans demıstın
su evımsensındekı hastalık dımı
kv evde yalnız nasıl kalaıblıyor pekı canım ?
para vermeyın kadınıda vermeyın S:
kızlar size bişey danışayımm
kv benimle kalıyor biliyorsunuz demans hastası görümce ile daha düğünden önce konuşmuştum arada alabilirmisiniz biraz bizde yanlız kalalım diye hatun tamam demişti evlendik işler değişti daha balayındayken araya araya bizi getittirdi annemi alın diye kıyametleri kopardı .... surat sallamadım yinede kocası ile bişey vardır diye çok canımı sıksamda... 3 hafta önce biraz al dedik cuma götürdü cumartesi getirdi 1 gün daha sonra eşim bununla konuştu sözüm ona biraz bizede anlayışlı olun birbirimize vakit ayıramıyoruz diye.bu bi eşimle konuşayım dedi.. eşimde baktığınız süre içerisinde para verelim dedi (annesi babadan maaş alıyorda) masraflı çünkü dedi. bu bakalım dedi... ertesi gün arıyoruz açmıyo sadece mesajla cewap veriyo hasbam... yok eşi istemiyormuş sadece haftada 1 gün alabilirmiş başka da bize bişey yapamazmış sinirlendim bende aradım açmadı eşim aradı açmadı ... bende ertesi gün mesaj yazdım ... yeter artık ne karışıyorsun bize tatilimizi bile rezil ettin diye .. sadece biraz anlayış bekledik senden başkada bişey istemedik diye.. bu bana cevap vermedi gerizekalı kardeşinide aramadı kaç gün 2 haftadır cumartesi annesini arayıp bugün seni alacağım haberin olsun diyo bende göndermiyorum evde olmayacağız biz bizi arasın seni niye arıyor diyorum.. bu hafta yine aramış dün annesini cumartesi seni alacam şimdiden söyleyim bu hafta evde dursunlar diomuş hasbamm.. ya 1 gün bakacak annesine baktı olacak istemiyorum ben 6 gün bakıyorum 1 günmü bakamayacağım kv yede bişey diyemiyorum hiçbirinden haberi yok kadının daraldım yaaa .... ne yapayım istemiyorum vermek..
annesi bizde eşimle öle romantik bir anımız bile yok anlayacağınız ama kadına üzülüyorum bişeyde diyemiyorum bazen sinirlerim dahi kaldırmıyo... eşimle başbaşa yemek bile yiyemiyorum... ama anneside bizimle yesin istiyorum akşama kadar çalıştığımız için evde tek başına sıkılıyo... ben herkesi anlıyorum da beni anlayan yok malesef......
ya hakkaten 20 bin falan para kaldıhatta diğer erkek kardeşi var 2,5-3 de ona verdi herhalde ben istemiyorum zaten ama eşim artık çok kızıyor vermeyeceğim diyor parayı anneme parayla bakıttıktan sonra gider dinlenmek istediğimizde dinlenme evine veririm 1 haftalığına daha iyi diyor....
demans evet evimsensin deki çok ileri safhası şeker komasına girince öle olabiliyor ama 1 yıldır şükür komaya girmiyor düzenli bakılıyor çünkü ....
sadece sabah biz çıkarken mutfağı kitliyoruz yoksa dolabı boşaltıyor doyma güdüsü çok yok...
sabah erkenden kalkıp kahvaltısını öğle yemeğini ara öğünlerini hazırlayıp çıkıyorum...
akşama kadar gelmeyeceğimizi bildiği için öğünlerine dikkat ediyor yoksa aç kalacağını biliyor...
ya hakkaten 20 bin falan para kaldıhatta diğer erkek kardeşi var 2,5-3 de ona verdi herhalde ben istemiyorum zaten ama eşim artık çok kızıyor vermeyeceğim diyor parayı anneme parayla bakıttıktan sonra gider dinlenmek istediğimizde dinlenme evine veririm 1 haftalığına daha iyi diyor....
demans evet evimsensin deki çok ileri safhası şeker komasına girince öle olabiliyor ama 1 yıldır şükür komaya girmiyor düzenli bakılıyor çünkü ....
sadece sabah biz çıkarken mutfağı kitliyoruz yoksa dolabı boşaltıyor doyma güdüsü çok yok...
sabah erkenden kalkıp kahvaltısını öğle yemeğini ara öğünlerini hazırlayıp çıkıyorum...
akşama kadar gelmeyeceğimizi bildiği için öğünlerine dikkat ediyor yoksa aç kalacağını biliyor...
yaşlı bakmanın çok byük sıkıntıları var ama bir o kadar da sevabı var canım yaa rabbim sana nasip etmiş bunu bilirim bizdede vardı yaşlı çok zordr ama onun mükafatı çok byük olurmuş. üzme kendini rabbim herkese hakkı olanı versin
canım cok uzuldm :S
pekı aklı dengesı yerınde dımı kendını kaybetmıyor
tv fılan ızlıyormu
yemeklerı sogukmu yuıyor
kardesının para ıstemesı cok sacma
kendımı onun yerıne koyamıyorum :S
evet ayda bır hafta gayette alabılır annesını
gorumcen kucukmu kv neden ona gıtmek ıstmeıyor acaba :S
akli dengesi yerinde ilaçlarını ve iğnesini düzenli ya kullanıyor canımm
öğlen koyduğum yemekleri zeytinyağlı yapıyorum ısıtma işlemini yaparken ocağı açık unuta biliyor onun için istemiyoruz canım muftak kilitli kalıyor..
tv izlemesine bayılıyor hiç kaldırmayalım ordan onu o derece Allah dan öle yoksa çok sıkılırdı..
ayrı odası varmı kv
bılmıyorumya o ozverının sende olması harıka bısey elbette mecbur oldugunda bakılır ama ne bılım ben cok zorlanırdım gıbıme gelıyor
ayarlıyorsunkendını ona gore yemeklerı fılan mutfagı kıtlı bırakmanız cok guzel dısarı falan cıkmıyor hep evde ev ısı fılan yapabılıyormu
neyse kızlar sabah sabah iyi daralttım sizi değilmi oh rahatladım birazda olsa bazen konuşmak istiyor insan eşimde çok üzülüyo onun için çok onunla konuşmak istemiyorum çünkü saymak istiyorum kardeşine olmuyoo...
gülelim birazda ........
kadına bakmak yönünde bir sıkıntım yok gerektiğince yardım etmeye çalışıyorum bakmaya çalışıyorum kızı yüzünden sinirlerim bozulsada çok daralmak istemiyorum rabbim sevabını versin diye ama kızı ben okadar mesaj yazdım cevap vermedi ya ona sinir oluyorum ... beni adam hesabına takmıyo cevap vermeyerek sen kimsin diyo bu beynimde döndükçe en ağır küfürleri sayıyo olarak hissediyorumm ... onun adı geçtiği zaman nefesim daralıyor zaten panik atağım var iyice daralıyorum başlıyorum ağlamaya kendime hakim olamıyorum...
benim isteğim ayda 1 hafta ya birbirimize vakit ayırıp biraz kafa dağıtmak... biz hiç kocamla başbaşa tv dahi seyredemiyoruzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?