Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Selam kızlar nasılsınızz?
7den beri ayaktayım mutfaktan çıkamadım. Toparlanıcak bi ton şey çıktı, yer değişikliği falan.Yoruldum şimdiden.

Bi kaç gündür hep dışarı çıkıyoruz eşimle o yüzden evde yemek yok.. Şehriye çorbası, fellah köftesi, semizotu salatası, domates soslu makarna ve balkabagı tatlısı yapıcam.

Hamilemiyim acaba çok fena canım çekti

Bayılırım buna. Ceviz ekliyorum ben. Nefiss.
Yeşil kabaktanda yaparım arada. Kabak yemeyen eşim bile çok begeniyo.

canım yine iyiyiz kavgamız tartışmamız yok ama ben içten içe bu duruma çok üzülüyorum sorun çıkmasın diyede çok konuşmuyorum bu konuyu onunla

canım gerekirse sorun çıksın kavgada edin ama bu durum bir şekilde çözülmeli. kavga çıkmasın diye üstü kapatılan şeyler genelde katmerli olarak insanın karşısına çıkıyo. biran önce konuşulmalı ve çözülmeli diye düşünyüroum

bende katılıyorum sorun çıksın konuş surat as kız bağır ne bileyim sen üstünü kapadıkça onunda işine geliyor .....

olan sana olur daha yaşın ne başın ne herşeyin başı sağlık her dert sorun hastalıkda üzüntüyle başlıyor.. canım sen kendini sıkma bırak onu sık..

bu
akşam konuşucam eşimle eğer beni üzecek sözler söylerse yarın işe gelmicem
çünkü ona en büyük dersi böyle vermiş olurum..
yani anlamıyorum lafa gelince çocuk istiyor
ee bu nası iş yaa doğru dürüst borç ödemiyor ama çocuk istiyor..
yok kesin kararlıyım bana akşam konuştuğumuzda kaldıramayacağım laflar ederse tamam aylardır yaptığım kölelik benden bu kadar diyecem

merhaba bayanlar;
isyancığım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah ameliyatlık bir şey çıkmaz...
yenidendoğdum parkenizin rengi çok hoşmuş bende serfloor a bakacağım çok güzel gri ve beyaz tonları var nette görmüşdüm birde yakından bakmak için mağazasına gidicem...
darkangel canım ya ne kadar hayırsız evlatmış görümcen sende haklısın eşinle vakit geçirmek istiyorsun yeni gelin olduğun için ama bir o kadarda sevap kazanıyorsun...allah yardımcın olsun canım
mousseciğim tavuk ımmmmm iyi fikir bunuda bir deneyeyim havuç salatasına
kardanmadamcığım kabaklı arada annemde yapıyor hatta bazen salatalarda salatalık yerine annem kabak doğruyor bayılıyoruz ailecek
ownerciğim eşinle olan sürtüşmenize üzüldüm ama bence bu tip şeyler için gerekmediçe konu açmayın o konuda yazılanları okudukça sizin psikolojiniz bozulur sonra kafanızda acabalar oluşmaya başlar...
ben nişanlımla kavga ettiğim zaman ama telde,ama yanyana ya ben konuşurum o susar ya o konuşur ben susarım ama çoğunlukla nişanlım susar bittimi konuşman değip sonrada gel bir sakin sakin konuşalım yada sen biraz yanlız kal beni özle der gider yada telefonu kapatır...bizden bir örnek ama alttan almam gereken ben isem bunu bende yaparım fakat kavgalarımızı bir tek biz biliriz x ve y kişiler asla bilmez...millet bizi her zaman ne kadar güzel anlaşıyorlar diye bilsin boşverçok fazla yansıtmayın olayları canım

Allah bu erkek milletine akıllar fikirler versin inşaallah

ownercim konundada yazdığım gibi o zaman sen işi belli bir süre askıya alabilirsin
şu drumda olabilir eşinde ;ailesi yanımızda para isteince veriorlar ne ala dierek rahat davranıor olabilir
ailem daha neler yapmadıki inanamassınız demişsin koknunda işte bunu verdiği rahatlık var kocanda
nasıl olsa ownerin ailesi verir bir şekilde ama belki onu borç olarak bile görmüyordur
mantıkları farklı önde işlior bu erkeklerin gerçekten

alice açtığım konular beni kötü etkilemez çünkü ben kendi düşüncelerime yakın bulduğum yazıları dikkate alıyorum..
bugün neden konu açtım önce onu söyleyeyim kızlar ben çok fedakarlı yaptım nişanlıyken başladı bu hala devam ediyor
yorulduğumu hissediyorum artık
sanki emeklerim karşılıksız kalıyor buda beni çok üzüyor.
ailem hep yanımda bana destek maddi sıkıntım tabikide yok allaha şükür sonuçta hala babamın yanında çalışıyorum çalışmasamda ailem beni kimseye muhtaç etmez allahın izniyle..

ben eşimle bu konuda iletişim kuramıyorum amacım farklı fikirleri öğrenmekti belki benim bilmediğim yada gözden kaçırdığım şeyi söyleyen çıkacaktı nitekim öylede oldu..

ben hala eşimi çok seviyorum oda beni
yine akşam evime gidip yemeğimi yapıcam kocamla sarılıp tv izlicezz

Daha geçen gece saat 2 gibi uyandım eşime baktım Allahım sana şükürler olsun deyip uyudum..
mutluyum evliliğimden ama malesef her şey to pembe değil
bazen sıkıntılarlada mücadele etmek gerekiyor..
eşimin bu huyunu sevmiyorum benden saklamamalı hiç birşeyi..
bu akşam konuşucam bakalım inşallah faydası olur hatunlarr

benım face yokkii :)

manuel katılsam olmazmı cekılıse :)

moouse bende calsııyom gıbı

canım konunu okudum üzüldüm allah yardımcın olsun sen bence sakinliğini bozma
güzel dille tekrardan konuş
rabbim yardımcın olsun canımm

Şöyle yapalım kuzum madem face yok. Sen blog sayfasına katıl sonrada bana haber ver listeye ekleyeyim hemen. Ayrı gayrı olmasın

pembekopuktasarim.blogspot.com
ama benım oyle bı ıddamm yoook
buarada o noel babalı seyı senmı ısledın kucukken ne kultablaların aıslerdık oylee seyler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…