- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.921
bende bu ara yoğurtlu havuç salatasına sardım...
Eki Görüntüle 574458
Malzemeler :
Yarım kg havuç.
Yarım kg yoğurt.
1-2 diş sarımsak.
Çok az sıvı yağ.
Çok az zeytinyağ.
Tuz.
Havuçlarımızı yıkayalım, soyacak yardımı ile güzelce tıraşlıyalım, rendeleyelim. Tavamıza çok az sıvı yağ koyalım, havuçlarımızı ekleyelim ve tuzumuzuda serpelim güzelce orta hararetli ocakda kavuralım. Kavrulan havuçlarımızı soğuması için kenarda bekletelim.
Sarımsaklarımızı soyalım ve tuz ekleyip ezelim. Büyükce bir kapaklı kaseye sarımsaklarımızı, yoğurdumuzu koyalım ve güzelce karıştıralım. ( Pürüzsüz bir karışım olmalı ) bu karışıma ılık haldeki kavurduğumuz havuçlarımızı ekleyelim ve yavaşca çok hırpalamadan yoğurdumuzla, havucumuzu karıştıralım. Bu aşamada tadına bakalım tuz ayarını, yoğurdun kıvamını konturol edelim. Tadı, kıvamı yerindeyse servis tabağımıza yerleştirelim.
Üzerine sızma zeytinyağ gezdirelim. İstediğimiz şekilde süsleyelim. ( maydanoz, dereotu, taze nane, pulbiber ) kullanabiliriz.
alıntıdır...
canım yine iyiyiz kavgamız tartışmamız yok ama ben içten içe bu duruma çok üzülüyorum sorun çıkmasın diyede çok konuşmuyorum bu konuyu onunlaya herşey iyiydi niye öyle oldunuz siz yaaa
canım yine iyiyiz kavgamız tartışmamız yok ama ben içten içe bu duruma çok üzülüyorum sorun çıkmasın diyede çok konuşmuyorum bu konuyu onunla
canım gerekirse sorun çıksın kavgada edin ama bu durum bir şekilde çözülmeli. kavga çıkmasın diye üstü kapatılan şeyler genelde katmerli olarak insanın karşısına çıkıyo. biran önce konuşulmalı ve çözülmeli diye düşünyüroum
canım gerekirse sorun çıksın kavgada edin ama bu durum bir şekilde çözülmeli. kavga çıkmasın diye üstü kapatılan şeyler genelde katmerli olarak insanın karşısına çıkıyo. biran önce konuşulmalı ve çözülmeli diye düşünyüroum
bubende katılıyorum sorun çıksın konuş surat as kız bağır ne bileyim sen üstünü kapadıkça onunda işine geliyor .....
olan sana olur daha yaşın ne başın ne herşeyin başı sağlık her dert sorun hastalıkda üzüntüyle başlıyor.. canım sen kendini sıkma bırak onu sık..
benım face yokkii :)
manuel katılsam olmazmı cekılıse :)
moouse bende calsııyom gıbı
bu
akşam konuşucam eşimle eğer beni üzecek sözler söylerse yarın işe gelmicem
çünkü ona en büyük dersi böyle vermiş olurum..
yani anlamıyorum lafa gelince çocuk istiyor
ee bu nası iş yaa doğru dürüst borç ödemiyor ama çocuk istiyor..
yok kesin kararlıyım bana akşam konuştuğumuzda kaldıramayacağım laflar ederse tamam aylardır yaptığım kölelik benden bu kadar diyecem
ama benım oyle bı ıddamm yoookŞöyle yapalım kuzum madem face yok. Sen blog sayfasına katıl sonrada bana haber ver listeye ekleyeyim hemen. Ayrı gayrı olmasın
pembekopuktasarim.blogspot.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?