Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Selam kizlar hepinize guzel mutlu bir hafta diliyorummm) bilgisayarim bozuk bu ay alamicaz galiba o Yuzden telden giriyorum yazmak da okumak da zor oluyo
dun doktora gittik bebisin hareketlerine baktik ultrasondan cok hareketli masallah hic yerinde durmuyo yaramaz 12 haftalik olmus cok hosumuza gitti onu oyle oynarken gorunce:)))) Allah isteyen herkese nasip etsin zor bir surec ama plansiz oldugu halde dunden sonra cok guzel geldi bana.
Nisan sepetlerinden bahsetmissiniz benim nisan degil de dugunde nikah sekerlerini koydugumuz cok suslu incili tullu bir sepetim var ben de ona bebisin odasini yapinca icine bebisin sampuanini kremini yagini sabununu falan koyarim die dusundum.
Az sonra pazara gidecegim ama aksama ne yapacagimi bilmiyorummm

Nişan sepetlerinden bahsetmişsinizzz.
Benim nişan sepetim banyoda klozetin üzerinde duruyo içinde kozmetik vs var. Gerçi biz genelde ebeveyn banyosunu kullanıyoruz, klozetide kullanmıyoruz zaten..
Kınada 2 sepet bi tepsi almıştık ben kırmızı yerine beyaz aldım ama kayınvalidemdeler şuan. Ben napıcam onlarııı? Kayınvalidem hatıradır diyo ama bence kalabalık. Bi tane yetiyo.

herkese hayırlı haftlar olsun hatunlar...soğuk,karanlık,yağmurlu,puslu bir isatanbuldan herkese sevgiler...

canım alayım demiş ya onun için dedim bende arada alınmış olur diye.m2 si ne kadara geliyor acaba?kutusu 58 tl aslında iyi imiş bizim bir bayide ithal grohe markaların m2 si 200€uro mesela ama süperrrrrr.herşey ateş pahası allahım yardımcımız olsun inşaallah hepimize
pazartesı ıcın harıka bır haberrr

31 aralıkta calısıyormusunuz kızlar?

çalışırız ama 1 ocak tatil olur herhalde elemanlar gelmeyiz biz dediler eee tabşkş bende glemem işim ne:)
canım beyaz hemen hemen her renge uyar ama kırmızı ve pembe boğabilir hoş olmaz
krem rengi yaptırdım ben nişan sepetimi dantelli,incili,satenli çok gğzel birşeydi ilerde evime kullanırım bende inş
aallah

Selam kızlar..
Nasılsınız?

iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
boğazlarım şişti demişsin çok geçmiş olsun
valla benim ayak parmaklarımmın ucunu hissetmiyorum yavvv

[B]masatakvimi 5 taş pırlanta istedim demişsin
valla enişte belki sürpriz yaparda alır bilinmze
ahh biz bayanlardaki pırlanta ,altın,takı sevgisi nasıl törpülücez bilmemm[/B]
ben geldim..yemeğimi yedim ama çok ağır geldi..midem fena şişti

canım 3 aylık olmuş o zaman bebiş maaşallah çok sevindim.
şimdi sen onu oda seni hissediyordur değil mi?
allahım analı babalı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
olmayan ve isteyen herkeede nasip etsin hyırlısı ile

bu arada benim bilgisayarım hala gelmedi yavvv aradım adamı getircem dedi bu saat oldu getirmedi
2 kere aradım açmıcak adam en sonunda telini:)bıktı benden valla

Sağol canım, evet çok soğuk İstanbulll.
Hemencik kavuş bari bilgisayarına.

kuzum sorma ya sahalardan baya uzak kaldım idmansızım resmen
1 haftadır ofiste kendi kendime konuşmaya başladım
müzik yok,net yok,işlerim birikti,kimsede yok benden başka sohbet edebileceğim ofiste
imalata devamlı inemiyorum hepsi erkek bir yere kdara
güya bugün gelçek ama bakalım gelir inşaallah

gooodunda bilgisayarı yok ne yapçaz biz böle kuzucum yavvv yazık bize ama yaaa

kalplerasi,sehker,prenses,owner,moon,turkuaz yokkk hiç aaa nerde bu kızlarrrrr
valla şaka maka topiğin eski tadı tuzu yok
bende yavaş yavaş başka topiklere mi kaysam nedir bilemedim ki:)
2013 gelinlerine abone oldum amannn neler neler allahım akıl fikir versin büyüklerimize inşaallah

kuzummm nasılsınnn bakalımmm şıu bilgisayarlarınız yapılsın ama yaaa...yenisi gelceksede gelsinnn

biri bana ownerınnn telini özelden yazsınnn yaaa...yeni gördüm konusunu...çok mrk ettim kendisini

evet aynen ya bor suru kayıp kız var
moon gırmeyecek demıstın ama geldı bı ara
bence o donecek
turkuaz ara ara baska yerlere yazıyor
ama yogun dedıydı

owner gelmeyecek dendı
kalplerarası sonradna gordum gelmıyeegım dedı :S

Niye ne var ki onlardaa? :44:

moon artık çok girmiyor arada gelirim dedi..telde görüşüoruz biz onunla..ama ownerı çok mrk ettim yahuuu :44::44::44:

tamam kızlar beyaz nışan sepetımı kullancam banyoda sağolun fıkırlerınız ıçın
yenıdendoğdum sendekı fızık bende olsa ıkısınıde almazdım çok daha guzellerını bulabılırsın

boyle dantellı tullu seylerı cok sevıyorum
ay bu aksam alısverıse gıtsem gıtsemmmm
kocam lımıt koymasa
of neler alırdım al be 500 lıra dese bne sevınırım ha :26:

boyle dantellı tullu seylerı cok sevıyorum
ay bu aksam alısverıse gıtsem gıtsemmmm
kocam lımıt koymasa
of neler alırdım al be 500 lıra dese bne sevınırım ha :26:

bana 200 lira al aşkım dese bile göbek atarım...ama ne yazıkki yokki adamda da ne yapsın yanii...napalım sıkıcaz dişimizi

eşimin doğum gününe 3 gün var ve benim hala hediyem yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…