Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
gofretto canım kısmi babamlayım diyim.

Kalparasi canım burda tatlı konuşanlar var. benden duymuş olmada SEHKER yapmış. OWNER da yoldan çıktı.
bunlara izaha sok bacım.

bende senin gibi düşünüyorum hayatımda ilgi sevgi göremediğim insanlar eşimin ailesi sadece
hep söylüyorum eşime düşündükçe üzülüyorum o sebeple aklıma getirmemeye çalışıyorum

aynen canım kumar, İyi ailede yetişmiş, meslek sahibi olmak, düzgün ahlaklı ve güzel olmak
Huzurlu mutlu evliliğin olacak demek değil, ne yazık ki.

ay çok güldürdünüz beni sanki kendim için diyorum be yaaaa yiyin şişin patlayın yürüyemeyin yuvarlanın hemi ohhhhhhhhhhhhhhhhhh rahatladım
kalplerası duymasın yaptım tatlımı
supangle yaptım tatlım içine 1 kaşık nutella koydum
daha kıcamlı oluyor altınada hanımeller çokodamla koydum
kocişim yesin
ben sevmem supangle

bende senin gibiyim bayılırım tatlıya çikolataya

bende senin gibi düşünüyorum hayatımda ilgi sevgi göremediğim insanlar eşimin ailesi sadece
hep söylüyorum eşime düşündükçe üzülüyorum o sebeple aklıma getirmemeye çalışıyorum

hatırlamak istemesende bazen aklına geliyor
olsun diyorum bu sayede ailemin ve kendimin değerini daha iyi anladım.

şeker ve owner sizden bir ricam var şimdi açın düğün fotoğraflarınıza bakın sonrada ayna karşısına geçin sonra gidip koca bi çikolata yiyin tabi yiyosa

yaaa canım tatlı çektiiiii :84::84::84::84:

en iyisi çikolata yiyeyim biraz bastırsınn

çok fenasınız heeee...davul gibi olucazzz böle giderseee

sende kilo aldın ama
bak yine kınıyosun yarın kesin tatlı krizine girersin

ben kilo alıyorumda sizin gibi yok datlıııııııııı yok çikolata die kıvranmıyorum hatun iş değiştirdim hareketsizlik bitirdi diğer işimde sürekli sahadaydım buralarda oküs gibim oturuyorum :'(

gel iyilik yap sizde beni uyarın yediğimde alla allaaaa iyiliğede gelmionuz haaa walla

Son düzenleme:
şeker ve owner sizden bir ricam var şimdi açın düğün fotoğraflarınıza bakın sonrada ayna karşısına geçin sonra gidip koca bi çikolata yiyin tabi yiyosa

geçen gün düğün resimlerini görmek istedi biri
açtım gösterdim
kızın ilk tepsini ne kadar zayıfmışsın
bari küt diye söyleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…