Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
annen vefat etmişti demi turkuazcımm...Allah gani gani rahmet eylesin inşşş :26::26:

amin cnm saol. evet canım. bayağı kötü uzun ve zor günler sonucunda çokda acı şekilde kaybettim.
bayağı kötü yani. ama en kötüsü annemi genelde en son ahlleri ile hatırlıyorum. öyle olurmuş bu çok kötü işte.
ben çocuk olmadan bir baktım ev geçindirmek zorunda olan büyük olmuşum. zor yani çocuklarına ve kadına çok üzüldüm.
Allah ım yardımcıları olsun.

turkuazcığım senin annendemi kanserden vefat etti bilmiyordum canım ya mekanı cennet olsun teyzemizin allah rahmet eylesin canım

of keyfim kaçtı ya işte hayatta böyle acı şeylerde var insan oğlu çok bencil hakikaten hayatın gerçeklerini ancak yaşayınca anlıyor

maşallah sana onca sıkıntıya rağmen hala ayaktasın
pes etmemişsin ,çalışıyosun ve en önemlisi kimseye muhtaç değilsin...
benim azıcık canım sıkılsa isyanlardayım

evet canım aynen öle oluyor...babannemde hep benim en kötü hali ile aklımda..Ama rabbim bir sabır veriyor..dayanma gücüede veriyor :26::26:
seninki çok daha çok bir durumm..Allah kimseye yaşatmasın küçük yaşta anne-baba kaybını :26::26::26:eşimden biliyorum az buçuk ne kadar zor olduğunu
inş annen senin dularınla cennetten seni izliyordur canımm :26::26::26:

annemin lafı başa gelince çekiliyor. gerçekten öyleymiş.
annemi kaybedince o kadar çok ölmek istedim ki... ama şimdi bakıyorum hayatına dönüyor herkes.
bir babam hariç babam çok yıprandı. keşkeler ile yaşıyor. insan o zaman yapamadıklarını keşkelerle kalıyor.
benimde kaderim kısmetim buymuş. elden bişi gelmez.
bazen düşünüyorum, bir insan bu kadar mı yalnız olur diyorum.
anne yok, baba zaten bıkmış hayattan.kardeş varyek yok (buda çok koyuyor gerçekte olmasa bu kadar üzülmem)
koca adam çıkmadı. hayatımız zehir etti, ev kurdum ama hayrını göremedim. bir huzurla oturup tv seyredemedim beraber.
geldik bu güne diyorum. sonumu Allah hayr etsin. tükeniyorum bazen. ama yaşamak içinde mecbur kalkıyorsun işte.
güçlü olmasaydım emin olun vuran çok olurdu, en çok da yakınlarım

kızlar ben bu konuda çok hassasım hemen etkileniyorum masatakvimimin yemgesinin kanser hastalığından sonra turkuaz'ında annesinin kanserden öldüğünü duyunca acayip keyfim kaçtı ben gideyimde biraz çam ağacı süsleyeyim noel kutladığımızdan değilde maksat dekor olsun hemde kafam dağılsın...1 saat sonra allahın izniyle geleceğim kızlar...

Canımmm çok güçlüsün gerçektenn
bu arada yetim, öksüze bir vuran bin cevap alır Rabbimden buna eminimm :26::26::26:
sana kötülük yapan kötülük bulacak kuzumm.. ben eşimi sırf bu yüzden üzemiyorum..bir öksüz yetimi üzmek çok büyük günahtır...kuranda bile yeri vardır..öksüz-yetim sevindireceksin..sarmalayaksın....üzüp hırpalamayacaksınn...bunu yapanda zaten cezasını bu dünyada olmazsa diğer dünyada zaten çekecektir.

kardeslerıne gorussene turkuaz tam anlatmadın bıze ama

bence her kadın güçlü olmalı
hayat herzaman toz pembe değil
yarın ne olacağını kimse bilemez
hayatta herşeye hazır olmak lazım
seni tebrik ediyorum canım bu dik kendinden emin duruşundan dolayı..
çok zorluklar yaşamışsın inşallah bundan sonra şansın dönecek
rabbim sana seni son nefesine kadar huzurlu musmutlu edecek bir eş nasip etsin
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

kardeslerıne gorussene turkuaz tam anlatmadın bıze ama

isyan öksüz yetim ayrı ama insanın içini yakmak günah bence. içimi yakana Allah koymasın diyorum sadece. ben yuva kurarken tek söylediğim şey şuydu
sana deli gibi aşık değilim, saygı duyoyır ve çok güveniyor. bunlar ile beraber sevgim de var. ama benim için önemli olan ben sevmekten önce güvenimi sarsma, saygını eksik etme, huzurumu bozma idi. hayatımda en çok içimi yakan kişi o dur. kalmasın inş yanına.

kardeşlerimle ilgili hiç konuşmadım burda, konuşmak da istemiyorum. fiili olarak evet hayattalar, benim kalbimde asla yoklar. bitmiştir, bitmişinde üzerine söz yoktur bende.
evliliğimde bitti, inanın şurda tanıdığım ve konuştuğum insanların dışında dile getirmiyorum. soran olursa öldü bilmiyomusunuz diyip geçiyorum. biten bitmiştir, yanımda adam gibi kalan sağlar da benimdir.
gerisi tefferuat.

Bunca şeyin altından kalkıyorsan sen çok güçlüsün arkadaşım sana vurabilmek kimsenin harcı değil.
Anneciğini rabbim yanına almış elden bişey gelmez Duaların kalbin onunla zaten,
Kardeşinin varda yok olmasına çok üzüldüm insanın en ihtiyacı olan şey bence bu dünyada,
Allah hayırlı gelinlerle karşılaştırsın.
Koca kavun değilki koklayasın, evlilikde para gibi 2 yüzlü arkadaşım.
Annenin acısına dayanmış yüreğin hayırsız bi adam yüzünden yıkılır mı,
Mutluluk acıların sonunda gelir bazen, inanıyorum temiz yüreğin ahlakın, hak ettiklerini getirecek sana.

valla yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum ama hepimiz bir şekilde sınanıyoruz canım ama ben inanıyorum ki bütün bu çektiğin acılar bir gün son bulucak öyle biri çıkıcak ki karşına hem ailen hem kocan hem annen hem baban olucak sana rabbim dermansız dert vermezmiş ben her zaman derim her acının sonu güzel bir hayattır diye sende eminim bir gün bu güzellikleri yaşayacaksın ama ayaklarının üstünde hala dimdik duruyorsun bak buda bir başarıdır...güzel günler yakındır canım allahın izniyle ...eski kocayı anma bile öyle biri olmadı hiç farzet say annene gelince ömrü bitmiş babana gelince adacağız ansızın eşini kaybetmiş ama arada babanı öp canım ona destek ol eminimki yapıyorsundur kardeşine gelincede allah yolunu açık etsin ama yeter ki sen fazla geçmişinle yaşama önüne bak canım zaman herşeyin ilacıdır...

var 18- ve 14 yaşında
bi oğlu bi kızı var canım sona geldik
yengem 2,5 yıldır kanser
dün beynine sıçramış
şuan herkes hastahanede bende gidicem

geçmiş olsun tatlım
Allah şifa versin ailesine sevenlerine sabır versin :26:
inşallah iyi haber alırsınız çok üzüldüm :26:

gofretto kuzum insan mecbur kalınca kalıyor ayakta. kalmasaydım kullanıp atanda itende çok olurdu.
Allah yardım etti meslek sahibi oldum.
çok acı olan şey, iş hayatında yöneticilerimden gördüğüm desteği bir zaman ev kurduğum insan da ve kardeşlerimden göremedim hiç.

alice cnm zaten babam bana güç veriyor. ağlasamda sıkılsamda sonra onu hatırlayıp kendimi toparlıyorum.
bakalım zaman ne gösterecek. iyi biri hayırlı biri çıkacak konusunda sadece dua ediyorum. gerisi Allah dan
ama hayırsız olcaksa Allah bana tekrar evlenmeyi nasip etmesin, hayırlı olacaksa da Rabbim ömür boyu hayırlı olacak saygılı dürüst güvenilir hayırlı birini nasip etsin inş.
zaman yaşayıp görcem işte.

shekerde bendennnnnnnnn
sheker kızz ne tatlısı yapıcan tarif istiyorummmmmmmmmmmm

kalplerası duymasın yaptım tatlımı
supangle yaptım tatlım içine 1 kaşık nutella koydum
daha kıcamlı oluyor altınada hanımeller çokodamla koydum
kocişim yesin
ben sevmem supangle

aynen kuzum öyle
evlilik kumar misali kimi kazanır kimi kaybeder..

bakın kızlar aylar önce burda bilanayla evlilik üzerine sohpetler ederdik
evlilik telaşesi daha neler neler ama şimdiyse çok başka bir yerde duruverdi hayalleri..
rabbim yardımcısı olsun

Amin canım hayırlı olacaksa huzurlu mutlu olacaksan evlenmek kısmet olsun inşallah.
Allah acıların tekrarını yaşatmasın. Babacığınla birliktemi kalıyosun?

Bende ailemden çevremden gördüğüm değeri bir eşimin ailesinden göremedim, sözde çok seviyorlar.
Kimse hak ettiğini yaşamıyor ki canım.

kalplerası duymasın yaptım tatlımı
supangle yaptım tatlım içine 1 kaşık nutella koydum
daha kıcamlı oluyor altınada hanımeller çokodamla koydum
kocişim yesin
ben sevmem supangle
amaan kalplerasi benide duymasın denicem bunu güzele benziyor
bak yine canım tatlı istedi yaa üüüf

tek isteğim hamile kalırsam tatlıdan tiksinmek istiyorum
şu dünyada kensim kadar tatlıyı seven birini daha görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…