- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.341
perşembe günüymüş canım eniştenin doğum günü:26:
aa ben dün yatak odası eklemiştim buraya dimi hay hakkını bin yaşa haha canım ya bende daha yakından görmedim ama bunu çok beğenmiştim bu arada seninkinin yatak başıda çok güzelmiş ya uf zor işler gidip yakından bakmak en iyisi zaten canım...gelinlik olayına gelince bende senin gibi fiyat konuşsun anlaşılsın diye gelmesini istiyorum neyse hayırlısı olsun ama dediğin gibi sanırım annemden fikir alıcam maalesef etrafımda fesat arkadaşlarım olduğu için onlara güvenmiyorum annemle gitmek en doğrusu canım...bu arada dediğin gibi bu aralar strest topuyum nişanlım elim cebimden çıkmıyor diyor bu ev sürekli bişey istiyor dedi bende sen kaşındın diyorumbizim karşıdaki daireyi 145 bin tl ye almışlar 200bine kadar çıkmış masrafı biz evi 165 bine aldık hala içiyle uğraşıyoruz of offfffffffffff
merhaba kızlarr
geçmişe baktım biraz
ama canım yazmak istemiyorum
yengemin kanser beynine sıçradı
şuan hastahanede durumu çok ağırlaştı doktorlar bu akşam yarın sabah kaybedebiliriz demişler
eşimi bekliyorum zaman geçmiyor
hastahaneye gideceğiz..
Canım cocukları varmıydı
Alah acıl sıfalar versın kotu dusunmeyın hemen :S
senselam kızlar
owner naber
merhaba kızlarr
geçmişe baktım biraz
şuan hastahanede durumu çok ağırlaştı doktorlar bu akşam yarın sabah kaybedebiliriz demişler
hastahaneye gideceğiz..
masatakvimimm çok üzüldümmm
en son senin düğün zamanında fenalaşmıştı değilmiAllahım çok acı çektirmesin kuzum..bu hali hem size hem ona acı veriyor..Rabbim büyük..şifası varsa şifasını versin yoksa acı çektirmesin size sabrını versin...çok üzüldüm şimdi
modokoya gitsen karar vermen çok daha kolay olur. İnternetten bi yere kadar oluyo. Malzemesini bilmiyosun vs. Ben bi kaç model begenmiştim kapagı elimde kalıcaktı nerdeyse. Aklımda gidip onu almak varken hooop tekrar baştan.
Bende insanları anlayamıyorum. En güzel gününde fesatlıklar, kısançlıklar. Nerde kötü var seni ona yönlendirmeler. Ben anladım ki ne kadar yakında olsan insanları tanıyamıyosun. Arkadaş sadce kötü günde değil iyi günde de tanınıyomuş ben bunu öğrendim. Senin iyi gününde sevinebilen çok az oluyo malesef.Allaha şkür evlenmeden hepsinden arındım, evime yuvama gelip hasetlenenler bile olurdu eminim. Annenden fiir alman en iyisi canım.
Biz nişanı, düğünü düşünürken onlarda bide para yetiştirme derdi oluyo. biz ne kadar stresliysek onlarda öyle. Ama biz o zamanlar sanırım biraz bencil oluyoruz.
Ben ailemi bırakıyorum tabi benimle ilgileniceksin dediğimi hatırlıyorum.
O bana ben seninle sevdiğim, istediğim için ilgileniyorum. Ben de ailemden ayrılıyorum ailem sen oluyosun demişti. Çok utanıyorum. :26:
merhaba kızlarr
geçmişe baktım biraz
hastahaneye gideceğiz..
aifyet olsun tatlım
bende akşam için tatlı yapayım
Allahtan ümit kesilmez hep bununla bekledik 4 aydır yataktan kalkamadı
artık vucud patlamaya başladı
dün kemoterapi alırsa doktorlar iyiye dönebilir dediler ama alamadı yengem
şifa ve ümit kalmadı artık kızlar
hepinize teşekkür ederim saolun
Allahtan ümit kesilmez hep bununla bekledik 4 aydır yataktan kalkamadı
annen vefat etmişti demi turkuazcımm...Allah gani gani rahmet eylesin inşşş :26::26:aynı süreci annemde yaşadım canım yaklaşık o çocukların yaşındayken. çok iyi anlıyorum
Rabbim yakınlarına sabır ve güç versin. İnş mucize olur inş.
şu durumda söylenecek pekte bişey yokAllahtan ümit kesilmez hep bununla bekledik 4 aydır yataktan kalkamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?