Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

modokoya gitsen karar vermen çok daha kolay olur. İnternetten bi yere kadar oluyo. Malzemesini bilmiyosun vs. Ben bi kaç model begenmiştim kapagı elimde kalıcaktı nerdeyse. Aklımda gidip onu almak varken hooop tekrar baştan.
Bende insanları anlayamıyorum. En güzel gününde fesatlıklar, kısançlıklar. Nerde kötü var seni ona yönlendirmeler. Ben anladım ki ne kadar yakında olsan insanları tanıyamıyosun. Arkadaş sadce kötü günde değil iyi günde de tanınıyomuş ben bunu öğrendim. Senin iyi gününde sevinebilen çok az oluyo malesef.Allaha şkür evlenmeden hepsinden arındım, evime yuvama gelip hasetlenenler bile olurdu eminim. Annenden fiir alman en iyisi canım.
Biz nişanı, düğünü düşünürken onlarda bide para yetiştirme derdi oluyo. biz ne kadar stresliysek onlarda öyle. Ama biz o zamanlar sanırım biraz bencil oluyoruz.
Ben ailemi bırakıyorum tabi benimle ilgileniceksin dediğimi hatırlıyorum.
O bana ben seninle sevdiğim, istediğim için ilgileniyorum. Ben de ailemden ayrılıyorum ailem sen oluyosun demişti. Ç
ok utanıyorum. :26:

merhaba kızlarr

geçmişe baktım biraz
ama canım yazmak istemiyorum

yengemin kanser beynine sıçradı
şuan hastahanede durumu çok ağırlaştı doktorlar bu akşam yarın sabah kaybedebiliriz demişler
eşimi bekliyorum zaman geçmiyor
hastahaneye gideceğiz..

Canım cocukları varmıydı
Alah acıl sıfalar versın kotu dusunmeyın hemen :S

masatakvimimm çok üzüldümmm
en son senin düğün zamanında fenalaşmıştı değilmi Allahım çok acı çektirmesin kuzum..bu hali hem size hem ona acı veriyor..Rabbim büyük..şifası varsa şifasını versin yoksa acı çektirmesin size sabrını versin...çok üzüldüm şimdi

Son düzenleme:
selam kızlar
owner naber
sen
geldin yaa çooook daha iyiyim canım
hoşgeldin..

rabbim şifa versin canım
çok üzüldüm geçmiş olsun..

evet canım o yengem
beynine sıçradı dün şuan kimseyi hatırlamıyormuş
bekliyoruz rabbim acı çektirmesin

Allahtan ümit kesilmez hep bununla bekledik 4 aydır yataktan kalkamadı
artık vucud patlamaya başladı
dün kemoterapi alırsa doktorlar iyiye dönebilir dediler ama alamadı yengem
şifa ve ümit kalmadı artık kızlar

hepinize teşekkür ederim saolun

aynen canım arkadaş konusunda tek tek katılıyorum hepsine benim tek arkadaşlarım değil çok yakında akrabam olan benim yaşımdaki kızlarda benimle yarış halinde hiç bişeyden bahsetmiyorum ders aldım sorup duruyorlar nerde yaptırcan kaça yaptırcan yani hiç kendi zevklerini kullanmıyorlar utanmasalar nişanlığını bana verde ben giyeyim deiyecekler yani bayılıyorlar benimle aynı olmaya bende acaip sinir olurum böyle şeylere.evimiz içinde sizin eve bir bakarız olmadı bizde aynı tarz yaptırırz diyen bile oldu yani..benim bir arkadaşım var arkadaşım olduğunu sanıyordum neyse kız kaç sene önce niişanlandı yanındaydım,evlendi yanındaydım doğum yaptı yanındaydım babası öldü bütün gün yanındaydım zaten 6 ay sonrada benim nişanım vardı çağırdım gelmedi nişanıman neymiş bebeğini emanet edememiş kimseye ama benim nişanımdan 1 gün sonra başkasının kına gecesine gitmiş işte böyle insanlar kendilerini çok belli ediyor karnı almadı sanırım bende ne arayıp nede soruyorum ben sana böylemi yaptım e be salak anneside benim şuan ailemle oturduğum evin karşı dairesinde oturuyor kız 1 dk kapıyı çalıp nasıl gidiyor bir ihtiyacın varmı diye sormuyor gerçi ona ihtiyacım yok ama annem geçen görmüş ne zaman camda dursam buraya bakıyor dedi sana kendini göstermeye çalışırmış gib dedi aman dedim uzak olsun ama insanın böyle zamanlarda arkadaşa ihtiyacı oluyor ben bu konuda biraz şanssızım sürekli benimle rekabet halinde arkadaşlarım oldu ayy neyse bover canım bana ailem ve nişanlım yeter yakında zaten başka bir yere gidicem bende kurtulucam bu tarz insanlardan...

canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun allah şifa versin inşallah of bu kanser ne çok yayıldı ya

Son düzenleme:

aynı süreci annemde yaşadım canım yaklaşık o çocukların yaşındayken. çok iyi anlıyorum
Rabbim yakınlarına sabır ve güç versin. İnş mucize olur inş.

Rabbim büyük canımmm...inş bu dünyada çektikleri sıkıntılar oteki dünyada ona ışık olur..cennet yolu açar..kanser çok zor bir hastalık..birde gencecik..Rabbim korusunnn :26::26::26:

şu durumda söylenecek pekte bişey yok
allah sabır versin ailesine sevenlerine

ya gözlerim doldu böyle kanserden anne babasını kaybedenleri gördükçe gözlerim doluyor yavrum daha çok küçük çocukları allah kimseye yaşatmasın bu acıyı diyeceğim ama kaderin önünede geçilmiyor...of offfffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…