- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.521
yenidendoğdum bende seni öptüm..
kıs sen dün ne yazında bu kadar ceza almışın anlamadım. göremedim yazdığını bulamadım.
neyse bundan sonra yazma öle bişeyler oki doki . herşey ok mi huuuu
ayyy kızlar bugün öldüm öldüm çook yoğundu arada girip okumaya çalıştım o kadar özledim siiz yaaa
uhuuu hediyeye bakkk bende almak isterdim ama hediyeyi sunmayı hiç beceremem yaaa
yenidendoğdum soruyorrr
gofretttooo neminin mailm adresini soruyor bizim kız...sen bana özelden yaz ileteyim bizimkine
haftaya perşembe akşamı taşınmaya başlıcaklarmış..yıl başından sonra çarşamaya kadar izinliymişş
mmouseee oda benim gibi seni çok özlemişş
bu mesajda yöneticilere yeniden doğdumdannn; cezasını kısalmasını talep ediyor..bir daha konu dışı hiçç konumuşcakmışşş..cezası çok uzunmuşşş...
hoşbulduk canımmmm
evett maşallah diyelimm
hızlı ve güzel ben klavyeme değiştirmedim banada almışlar ama klavyem zaten yeni
kolonda almış onuda değiştirmedim
saoll canımmmmm iyim kuzucuğum asıl sen nasılsın hiçç konuşamıyoruz seninle
evet canım yeni kurdular
şimdi bkaç proğram daha kurdu
daha eksik olan proğramlar var:26:
bu kadar kusur kadı kızındada varr
akşama ne yemek varr kızlarrrr
bende nohut-turşu var hazırda...yanına ne yapsam acaba :44::44::44:
kızlar nasılsınız ben grmyrum pek ama aklım hep szlerde size bır haber verym ben hamlym oglum olcak :)
kızlar nasılsınız ben grmyrum pek ama aklım hep szlerde size bır haber verym ben hamlym oglum olcak :)
o der öle canım vala alışkın olduğum için yapısına bağışıklık kazandım duygularını içinde yaşayan biri biz 7. yılımıza gircez ilk zamnlar gümüş yüzük yaptırmıştı isimlerimiz yüzün dışında yazıyo böle davincinin şifresi gbi hem içine hem dışına yazdırmıştı o zamn 19 yaşındaydı şimdi haytta takmaz
benm doğum günüde ayın birinde bakalım eşim bişey yapckmı gecen sene beraberdik nişanlıyken bizde kalmıştı
telim bozuldu çalışmıyo tabiki hafta sonı kauyınvademdeydik pazar güünü gelemkistedim benmki gelmedi kızdım bide hastaydımdım insan yatıp kalkmıyo adet olmusum karnım ağrıyp benm kocadamaç izleme gtti kızdım epeyyy pazartesi sabahta kalktım surat asık bi şekilde işe geldik kalmak istemedem karnım ağrıyo dedim yok kalıcz insan yatıp kalkamıyo neymiş efendim biraydor gtmyomusuzda biraz küüss yani anneme anne demiyosun da vırtta zırtta epey tartıştık küsüzz söleyemiyorum baskı yapıyooo olmuyo olmuyooo
ben birazdan çıkıyorum canlar...pasteneye gidicem..pasta siparişi vericemm...2 kişilik versem yeter küçük birşey yaptırcam..gidip bakayım..off evin orada pastanede yok bildiğim kadarı ile..nese arar bulurum sanırımm...eşim eve varmadan varmam lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?