Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yenidendoğdum soruyorrr

gofretttooo neminin mailm adresini soruyor bizim kız...sen bana özelden yaz ileteyim bizimkine

yenidendoğdum bende seni öptüm..
kıs sen dün ne yazında bu kadar ceza almışın anlamadım. göremedim yazdığını bulamadım.
neyse bundan sonra yazma öle bişeyler oki doki . herşey ok mi huuuu

şimdi sana cvp yazarrr
ayyy kızlar bugün öldüm öldüm çook yoğundu arada girip okumaya çalıştım o kadar özledim siiz yaaa

uhuuu hediyeye bakkk bende almak isterdim ama hediyeyi sunmayı hiç beceremem yaaa

valla bende becerememmm çok özledim bende seni kuzu yok..yokluğun nasıl belli bilemezsinn

kıs bu msj sana
dilim seni dilim dilim dileyim, başıma geleni senden bileyim
bence sana acıyıp, cezanı kaldırcaklar bu gidişle

harbiden noel anne olamazmış utanırmışşşş (bende yedimm)

turkuaz mecburen oki dicekmişşş (yaramaz kıs duramaz bu yine)

haftaya perşembe taşınıyorlarmış.. tam yazdığını anlayamadım ama sanırım diğer perşembeye kadar izinliymişş karman çorman bir mesajdan iletiler sizeee

yenidendoğdummmm bende senii yerimmmm

haftaya perşembe akşamı taşınmaya başlıcaklarmış..yıl başından sonra çarşamaya kadar izinliymişş

mmouseee oda benim gibi seni çok özlemişş

bu mesajda yöneticilere yeniden doğdumdannn; cezasını kısalmasını talep ediyor..bir daha konu dışı hiçç konumuşcakmışşş..cezası çok uzunmuşşş...

yenidendoğdum seni özledimmmmmmmmmmm çabuk gellllllyasenszi olmuyomuş sarı kuzummmmmmmm

ben birazdan çıkıyorum canlar...pasteneye gidicem..pasta siparişi vericemm...2 kişilik versem yeter küçük birşey yaptırcam..gidip bakayım..off evin orada pastanede yok bildiğim kadarı ile..nese arar bulurum sanırımm...eşim eve varmadan varmam lazımm

ne zaman çıktın tatlım
bi denkgelmedik bugün

kuzenimmm bime uğrayacak hazır yaş pasta keki alacak...yarın öğle arasına evime gideceğiz..pastayı ben yapıcam..o da sofrayı hazırlıcak salona..ben yarın gidişte sadece kendimi hazırlıcam..birde tavuk var onu fırına koyucam..sağolsun kuzimmm yardım edecekk bir pastaya o kadar para verme yazık dedi..böle yapalım daha güzel olur dedi..canım benimm

günaydın kızlarr.
Hava nasıl soğuk ya bişeyler uçuşuyo dışarda. Kocamı işe göndermek istemedim valla, Allah'a emanet.
Soğukta yataktan çıkasım yok.

Erkekler öyle canım ya ben heryerde taşırım onun ismini ama eşim pek göz önünde yaşamaktan hoşlanmaz. Ona göre sevgi gösterisi vs.

Benim bildiğim kadarıyla siz gidip hep kalıyosunuz yada ben öyle anladım. :44:
bir aydır gitmyosanız her hafta git ama kalmak ne ya? Bide bunun için baskı yapması falan tavrını belli etmen iyi olmuş. Anne deme konusunda ben bazen çok şaşırıyorum insanlara, herkesin içinde annecim vs diyolar, birbirlerini deli gibi seviyolar ama kayınvalidelerinden neler çektiklerini yada yalnızken ne laflar söylendiğini biliyorum. Ben de çok zorlanmıştım söylerken, sevmediğimden yada sorun oldugundan değil annemden başkasına anne demek zor gelmişti. Alıştım şimdi çünkü her söylediğimde kv ve kp çocuk gibi sevindiklerini görebiliyorum. Eşimde mutlu oluyo. söylemekle dil aşınmaz ya amannn

diğerlerini alıntı yapmamışım galiba. Buna yazıcam cevaplarımııı.
Ya eşim benim doğum günümde bi pasta yaptırmış fotografımız vardı üzerinde ama minicik bişey. Ekstrede bi bakıyorum 45 tl? tarihe baktım doğum günüm.
Hem sinir oldum hem bişeyde diyemedim.
En güzeli sizin yapmanız, kuzeninde yardım edicekmiş.
Çok yorulmamış olursun.

kızlar nasılsınız ben grmyrum pek ama aklım hep szlerde size bır haber verym ben hamlym oglum olcak :)

30 agustosta evlendin kız bu ilk gece bebegi mi yoksaaa Aklıma direk o geldi çünkü ben çok korkmuştum Ayyyyy çok sevindim ya. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin oglunu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…