- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.561
yenidendoğdumunnn çok anlatacağı şey birikmişşşkıyamam kuzuma bennn
ayy canım benim ne zamn taşınacaktı tam olarak
haftaya perşemde taşınacaklarmış kuzum..paraları bitmiş ne yazıkkii...şimdi balok penceresi, perde, halı için hiç para kalmamış ellerinde..maaşlarda bitmiş...bileziklerden versemmi diyor..sizede danışalım..
benim fikrim sonuçta kendi evi için harcayacağı için birkaç tane bilezik vermesinde sorun görmüyorum..sonuçta bilezik boşa değil kendi evine gidiyor
Parktaki dehşet anı saniye saniye kamerada !!! lll Kartal Bebeği Kaçırıyor !!! lll - YouTube allahım sunu izleyin inanılır gbi değil :26::26::26::26:
bence bilezik filan vermesin.
kocasın ailesinden para alsın azıcık elini taşın altına zora soksun.
izleyemiyorumkiii...engelli sitee :44::44::44:
bence bilezik filan vermesin.
kocasın ailesinden para alsın azıcık elini taşın altına zora soksun.
kocasının ailesinin para vereceğini düşünmüyorum beninsanlar bulardan altın broç aldılar onları bilr vermedilerki
hem kocası şu anda kendine hiçbirşey almıyor..kendiniş çok fazla sıkıyor masraf olmasın diye fedakarlık yapıyor...böle bir adama birkaç bilezik verilebilir..o altınlar ne için zaten bu durumlar için...ben böle düşünüyorum
canım babası parkta çocuğu çimene bırakmıs oynasın die oda o arada çocuk arabsıyla ugrasıyo o sırada kartal geliyo bebeği alıyo götürüyo o sırada bebk düşüyo taşıyamıyo sanırım ucuz kurtulmuş bebiş :26:
turkuaz aılesınden par aalısn dıyoda onlar once benım ceyreklerımı gerı versınler vermıyorlar daa haa
kv kendınekoltuk alacak o bahsettıgım koltuk bana kalacak bende kaplatacagım
acaba bazı seylerı bılerekmı eksık bıraksınlar
cunku annem halılarını ben alırım dıyor ama tek basına bıseyler yapsınlar ıstemıyorum
turkuaz aılesınden par aalısn dıyoda onlar once benım ceyreklerımı gerı versınler vermıyorlar daa haa
kv kendınekoltuk alacak o bahsettıgım koltuk bana kalacak bende kaplatacagım
acaba bazı seylerı bılerekmı eksık bıraksınlar
cunku annem halılarını ben alırım dıyor ama tek basına bıseyler yapsınlar ıstemıyorum
eşinin ailesi yapmıyorsa kendi aileside yapmasın bence,
perdeler şimdilik yarım olsun balkonu kapatsınlar ama çamaşır makinesi olrda olcakmış
herşey tam olmasın onlarda belki görür yardım ederler.
Valla bi taraf yapıyorsa diğer taraf hep yapana güweniryor çoğunlukla
işte o kocası ailesinden o altınların yerine para alsın azcık. hep kızın ailesine alışmasın.
kocası kendine bişey almıyor evet fedakarlık ama kadınların evlilikde yaptıkları fedakarlıklar o kadar çokki bu topic yetmez herhalde yazmama.ayrıca evin içini şu kadara istediğin gibi yaptırırız diyordu yaptırsın bence.
he tül perde vs ile bir süre idare edebilir fikrindeyim ama evin içinde tadilat kalmasın. çok zor evin içinde usta olması.
tabii herkesin kendi fikri canım, seninkine de elbette saygı duyuyorum. ama tecrübelerim vermesin diye düşündürüyor. vermeye sıcak bakamadım açıkcası :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?