Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ayy canım benim ne zamn taşınacaktı tam olarak

haftaya perşemde taşınacaklarmış kuzum..paraları bitmiş ne yazıkkii...şimdi balok penceresi, perde, halı için hiç para kalmamış ellerinde..maaşlarda bitmiş...bileziklerden versemmi diyor..sizede danışalım..
benim fikrim sonuçta kendi evi için harcayacağı için birkaç tane bilezik vermesinde sorun görmüyorum..sonuçta bilezik boşa değil kendi evine gidiyor

seninle aynı fikirdeyim ama bi korkum var erkek bi aldımı devamını istiyor ona güveniyosa verebilir bence kendi evi

Günaydın kızlar
bu mektubum mapushaneden , neden uyarı aldıgıma gelınce esmersırınenın konusunda erkegı eve baglayan seyın yatak oldugunu ıma etıp uzerını kapalı gg alısverı syapın dedım bırıde gg ne dedı bende acıkca soyleyınce konu dısı mesajdan uyarı aldım :)
hep boyle ozel gunlerden once cezalıoluyorum

malum evlenırkende 1 hafta ceza almıstım hıc bısey yazamamıstım

sımdı ne yapıyorum oncelıkle ıstanbul cok soguk sabah buzmu dolumu karmı bısey yagıyordu suan ıs yerı hala cok soguk ısınmıyor merkezı sıstem kotu bısey,

dun aksam yavruma supermanlı esofman takımı , atkı bere ve eldıven aldım , ve bot aldım
kocama atkı bere aldım , hırka ve sweet aldım cok guzeller
ve anneme bır bluz aldım
kendımede bahsettıgım bısey aldım hatta suanda alsammı dıye netten bakuıp duruyorum kocama sormam lazım cunku artık o kadar emınımkı benım kocam cımrı

kendıne aldıgı seylerı ıade ettırıp bana kendıme bısey almamı soyluyor tamam bende almak ıstıyorum ne elbıseler ne hırkalar ne taytlar vardı gozumde hepsı cıkolata fabrıkasına dondu ama almadım 250 lıra cıvarında tuttu hepsı kı hepsını almadan 2-3 magaza gezdım o ruzgarda yagmurda neyse burada yavruma aldıgım hersey kucuk geldı annemde aldıgımı dar buldu hepsını bu aksam degıstırıcem

dun perdecı yenı evden ölçü aldı bu aksam kp benı perdecıye goturecek neler uyuyor neler uymuyor konusucaz

paramız bıttı soylekı 15 bın kredı +1300 para ve 2500 lira maaslarımız bıttı acıkca kalan

elektrık ve su testısatcısına borcluyuz
halı ve perdeye para yok
ve arka balkonu kapatacak para yok
kocama bılezık bozmamızı soylıcem cunku hepsı acıl seyler
perdeler sadece yandan degıl boydanda olmuyormus cunku yenı bına 230-240 yukseklık eskı bınalarda ıse 270
yanı perdeler petek altlarında durucak

perdeyı sonraya bıraksam guneslıklemı oturucam
veya mermerdemı kestırsem ama sonra gene alamayız dıye dusunuyorum 2-3 bılezıgımı fedamı etsem
1700 cam balkon (bu mecburu camasır makınesı balkonda ve balkon acık olursa ne olacak ) halı ve perdeyede 1000 koyuyorum ucuzlarından testısatcılarda var 1000 lıra kı daha masraf olacak tasınma yerlesme mobılyca montolaması vs 4000 lıraya ıhtıyac var
ne yapmalı bılezıklerımı teklıf etmelıyım deıglmı ?

buarada 110 lıra gaz parası geldı ama gayette ısındık yani

neyse cuma gunu sabah yatak odasını sokecekler haftaya
aman cok kaos bı hafta bızı beklıyor kocam bu ve yaırn aksam gececı anenmde kalacagım hem cok soguk hemde korkuyorum

valal baskada soylıcek bıseyım varsa unuttum

ha buarada cuımartesı kd doktoruna gıdıyorum CUNKU 22-20-24-26 SEKLINDE cok duzensız reglı goruyorum mıktarıda azalıyor
korkuyorum bısey cıkmasın dıye
sımdı gene bı ıs geldı 10 dk ısım var dahada uzun yazmak ısterdım :)

bence bilezik filan vermesin.
kocasın ailesinden para alsın azıcık elini taşın altına zora soksun.

kocasının ailesinin para vereceğini düşünmüyorum ben insanlar bulardan altın broç aldılar onları bilr vermedilerki
hem kocası şu anda kendine hiçbirşey almıyor..kendiniş çok fazla sıkıyor masraf olmasın diye fedakarlık yapıyor...böle bir adama birkaç bilezik verilebilir..o altınlar ne için zaten bu durumlar için...ben böle düşünüyorum

günaydın kızlar..

Yenidendoğdum mektubunu okurken gözlerim doldu :) Sen bu hallere düşecek gızmıydın yahu :)
Sınıf başkanı hani ceza almazdı :))))

turkuaz aılesınden par aalısn dıyoda onlar once benım ceyreklerımı gerı versınler vermıyorlar daa haa
kv kendınekoltuk alacak o bahsettıgım koltuk bana kalacak bende kaplatacagım

acaba bazı seylerı bılerekmı eksık bıraksınlar
cunku annem halılarını ben alırım dıyor ama tek basına bıseyler yapsınlar ıstemıyorum

bence bilezik filan vermesin.
kocasın ailesinden para alsın azıcık elini taşın altına zora soksun.

kalan eksikleri taksitle tamamalama şansları varsa bilezik bozmasınlar,
Sonra yerine koyarız diye düşünüyor insan ama masraflardan sıra gelmiyorki
Bilezikler en son çareye kadar durmalı, eksik olsun bazı şeyler yavaş yavaş tamamlanır

işte o kocası ailesinden o altınların yerine para alsın azcık. hep kızın ailesine alışmasın.
kocası kendine bişey almıyor evet fedakarlık ama kadınların evlilikde yaptıkları fedakarlıklar o kadar çokki bu topic yetmez herhalde yazmama. ayrıca evin içini şu kadara istediğin gibi yaptırırız diyordu yaptırsın bence.
he tül perde vs ile bir süre idare edebilir fikrindeyim ama evin içinde tadilat kalmasın. çok zor evin içinde usta olması.
tabii herkesin kendi fikri canım, seninkine de elbette saygı duyuyorum. ama tecrübelerim vermesin diye düşündürüyor. vermeye sıcak bakamadım açıkcası :26:

:18::18::18::18: aman yarabbiii :18::18::18::18: Allah korusun yaaa :26::26::26:

eşinin ailesi yapmıyorsa kendi aileside yapmasın bence,
perdeler şimdilik yarım olsun balkonu kapatsınlar ama çamaşır makinesi olrda olcakmış
herşey tam olmasın onlarda belki görür yardım ederler.
Valla bi taraf yapıyorsa diğer taraf hep yapana güweniryor çoğunlukla

kıs işte o sevgili kp ve kv ciğin. cici insanlar, işte o altınları vermiyorlar çok para aldı diyodun azcık ondan veriversinler. senin ailen ev verdi.seni verdi daha ne versin.
kv ciğin evet onu da anlıyorum taze gelin o sen değilsin alsın tabii koltuk para var alıyor da... önce hele sizden altıklarını versinler.
bunu duydum ya daha bilezik vermene gönlümmmmmmmmmmm hiç razı gelmez..

Telden giriyorum uzun yazamicam
bence sakin verme altin
ilerisini dusun bunun hastaligi sunu bunu olur ohtiyaciniz olur.
Zora girin biraz yada erteleyin isteklerinizi
altin bi tane satsan arkasi gelir elde
bisey kalmaz
ben elimi verdim kolumu kaptirdim..

kuzu sende benim gibi düşünüyon sanırsam. işte güvenmesin kocası borç alsın vs sonrada fedakrlık yapsın ödesin.
kimse hazır cuk eve konmadı sanırsam bu topicde. herkes sıkıntı çekti çekiyor.
erkeği alıştırmamak gerek kız tarafının desteğine.

yenidendoğdum kıs annenin halı almasını veto ediyorum..

turkuzacım doğru sölüo katılıyorum bende.
Tadilat bitsin halı perde bunları zamana bıraksın
herşey 4*4 lük olmasın nazar değer yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…