Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Ay aynııı. Ben niye çalışıyorum sen yemiceksin ben gezmicem napıcaz diyo ama işte hepsini harcama be adam diyorum olur mu yoook.

Ben çok korkuyorum krediden nedense.:18:
Allah yardımcınız olsun inşallah çekmenize gerek kalmaz.

Eki Görüntüle 586831 Eki Görüntüle 586832

kızlar bunu almayı düşünüyorum ama çok mu kaba sizce?
Topuklu botum var topuksuz olanlardan çok hoşlanmadım bunun dışında.

canım bu bana biraz ağır geldi
etekin altında pek güzel olmayabilir ama sen beğendi isen al gitsin anacımmmm

demekki uygun zamanı bekliyor mausem
sende biraz gitme üstüne konuşçam dediyse konuşur klasik türk erkeği
bizim ailelerimiz ile ilgili birşey olsa pat diye sölerler ama konu kendilerininki olunca korkarlar
sabır et biraz bakalım sende pusuda dur
konuşmassada sen gir devreye valla de böle böle biz ödeyemiyoruz diye

kardanmadam canım nacizane fikrimi söyleyim mi?
Bak şimdi 2 tane bekar kaynın var ise eğer o ev üzerinde ilerde hak isterler
biz kirada oturuyoruz onlar bizim evde diye çevremizdede çok görüyoruz maalesef
bence sende eşini biraz törpüle bu konuda çocuk yokken para biriktirmek en kolayı ama çocuk ile çok zor malüm
biriktirin paranızı alın evinizi kafanız rahat olsun
sonuçta ev babasının üstünde yani diğerlerininde hakkı var ne kadarda sizin dese bile kp
eşin ona mı güveniyor acaba satarım ilerde alırım başka yerden diey

yemek yedim geldim...

masatakvimim evet bana yeşil, kahve, lacivert renkleri yakışıyor...o kabanda çok gözüm kaldı..inş sezon sonuna kalır indirime girer benim olurrr...:26::26::26:

eflinam sölediklerine katılıyorum kuzum..kardanmadam yarın kardeşleri haklarını isteybilirler..biraz para varken tutup biriktimek lazımm

Yok kuzum eşim kendi üzerine olmasından rahatsız çünkü miras olaylarında sıkıntı olur diye düşünüyo. Kayınpederin başka daireleride var canım. Bi kaynım çalışmıyo zaten kp ona bakıyo bi ev parasını yemiştir. Hak iddia etmesin bi zahmet. Benim eşim bu zamana kadar maaşını ailesine vermiş hep, babasına araba almış.
Gerçi kp kıymet biliyo allahtan o da eşimin üzerine yapmış bu senin demiş. Benimki biraz antika işte istemiyo.

ben eşimden para almaya çok çekinirim
yapamam da herhalde
ama çalışmayınca buna mecbur kalıcam bunu düşündükçede bana bişyler oluyoo
ben babamdan bile rahat para isteyemezdim..
anneme bırakırdı babam ben 1 istesem o 10 verirdi.
eşimde benden esirgemez buna çok eminim ama dikkat ettimde ben kıyamıyorum eşime
bişeyi beğensem bile söylemiyorum almak ister alır zorlanır falan diye..
Allahtan çalışıyorum da gözümde bişey kalmıyor
ben bi süreliğine ev hanımı olmak isterim ama ömür boyu çalışmamaktan ALLAH korusun yaa

hah şunuda söyleyeyim bilirsiniz şükür ki babamların durumu çok iyi
ama buna rağmen ben abimin fazla harcama yapmasını doğru bulmuyorum
yarın ne olacağı belli değil
o paraları savurmak yerine biriktirmeyi yada yatırım yapmayı deneseler çok daha iyi olur..
2 tane oğlu var abimin en azından onlar için bişeyler yapmış olur...
hem fazla harcamak parayı çar çur etmek israf

kardanmadam,masatakvimi kızlar evin hanımı olarak eşlerinizi buna yönlendirin bence...
siz karlı çıkarsınız sonra

ya kızlar bışey danışcam
banyo pembe -beyaz fayans ama ağırlıklı olarak pembe. bu banyoya pembe paspas klozet takımımı almalı . yada pembe boğar mı ne renk almalı. bi ei atıverin

Kuzum zaten sen istemeden eşin bırakıyor
ben eşime daha bana para ver demedim o yüzden sorun olmuyor..
Evet biz çok para harcıyoruz farkındayım eşimde farkındadır ama ne zaman harcıyacağız
Dün akşam eşim tatil planı yapıyor baktım netten otel araştırıyor ben bu yıl gidemeyiz diye düşünmüştüm ama gitcez diyor
bir daha belki gidemeyiz mantığıyla hareket ediyor
çünkü ikimizinde ortak kararları var
bu evde max. 5 yıl oturmak gibi mesela
ondan sonra zaten ev alcaz borç olcak cocuk olcak bu kadar rahat bir hayat olmayacak
anlatabildim mi yani eşim şimdi kasmak istemiyor bende..

ya kızlar bışey danışcam
banyo pembe -beyaz fayans ama ağırlıklı olarak pembe. bu banyoya pembe paspas klozet takımımı almalı . yada pembe boğar mı ne renk almalı. bi ei atıverin

Canım pembe çok yoğun gelir kırık beyaz veya krem bak daha güzel gösterir

maaşallah ya kp başka daireleride varsa istanbul gibi yerde durumu baya iyi demektir kuzum...
Kayınbiraderin çalışmıyr ve bir daire parası mı yedişansa bak biz daire alalım diye ölüyoruz millet çalışmadan daireyi ççatır çatır yiyor afiyet olsun mu diyeyim bilememdim valla

ya kızlar bışey danışcam
banyo pembe -beyaz fayans ama ağırlıklı olarak pembe. Bu banyoya pembe paspas klozet takımımı almalı . Yada pembe boğar mı ne renk almalı. Bi ei atıverin

canım pembe boğar bence krem,ekru veya kırık beyaz alabilirisn
içindede pembe tonları olabilir takımın benim fikrim

pembe-krem tonlarında olsa. pembe olsun ıstıyorum ıçınde.ama boğarsa bıde:44:

Canım bence pembe olsun ama içinde başka renklerde olsun...mesele krem rengi üzerinde küçük pembe güller olur yeşil uaprakları ile blirlikte..içindeki yeşilde banyoya değişik hava verir..benim fikrim bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…