- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.241
Anlattıklarını okuyunca eşinle eşim çok benziyorr
bizde her hafta sonu mutlaka dışarı çıkarız
bu nedende dolayı çok para gidiyor
eşimde parayı harcamak için kazanıyoruz diyor
hoppp harcıyoruz cocuk olana kadar aslında biraz hayatımızı yaşamak istiyoruz
ilerde yeni bir ev alma durumumuz var ondan kasmıyoruz ikimizide
ayakkabı kaba geldi bana biraz ataköye bak daha güzel modeller var canım
Mmouse eşine karşı tavrını koy cnım ailesi ile konuşsun o konuşmazsa sen konuş çekinsinler senden biraz
İsyan yeşil mont sana yakışır
Bende istiyorum ama almıcam bu yıl mont hakkımı kullandım belki sezon sonu indiriminde alırım
benımd ecanım alışveriş çekti
ama ev taşıyoruz para yok
bu arada eşimi kredı çekmekten vazgeçirdim kızlar.2-3 ay sıkılalım ama borcun ustune bır borç daha eklemeyelım kredı çekmeyelım dedim. bıraz soylendı ama velhasıl cekmedık şimdilik
Eki Görüntüle 586831 Eki Görüntüle 586832
kızlar bunu almayı düşünüyorum ama çok mu kaba sizce?
Topuklu botum var topuksuz olanlardan çok hoşlanmadım bunun dışında.
canım eşim dün akşam rahatsızdı konuşamadım. Ama üzüldüm. Bu ay hiç paramız kalmadı dün bide anahtarımı evde unutmuşum yarım saat kapıda kaldım. Taksi param olmadığı için kapının önünde beklemek zorunda kaldım. Yksa kv çıkardım ama bizim ordan otobüs yok. Neyse bu basabas gelmiş aldı beni ben buz gibi eve girdik sarıldı bana ısıttı falan dedi ki benim yüzümden ne senin yüzünden dedim benim yüzümden üşüdün benle evlenmeseydin böyle olmazdı dedi. Vicdan yapmış çok üzülmüş param olmadığı için bende ses etmedim. Bugün sabah gelirken sordum annenle konuştunmu dedim hayır dedi ben icralık oluncamı konuşucaksın dedim hayır konuşucam dedi bakalım
kardanmadam canım nacizane fikrimi söyleyim mi?
Bak şimdi 2 tane bekar kaynın var ise eğer o ev üzerinde ilerde hak isterler
biz kirada oturuyoruz onlar bizim evde diye çevremizdede çok görüyoruz maalesef
bence sende eşini biraz törpüle bu konuda çocuk yokken para biriktirmek en kolayı ama çocuk ile çok zor malüm
biriktirin paranızı alın evinizi kafanız rahat olsun
sonuçta ev babasının üstünde yani diğerlerininde hakkı var ne kadarda sizin dese bile kp
eşin ona mı güveniyor acaba satarım ilerde alırım başka yerden diey
yemek yedim geldim...
masatakvimim evet bana yeşil, kahve, lacivert renkleri yakışıyor...o kabanda çok gözüm kaldı..inş sezon sonuna kalır indirime girer benim olurrr...:26::26::26:
eflinam sölediklerine katılıyorum kuzum..kardanmadam yarın kardeşleri haklarını isteybilirler..biraz para varken tutup biriktimek lazımm
ben eşimden para almaya çok çekinirim
yapamam da herhalde
ama çalışmayınca buna mecbur kalıcam bunu düşündükçede bana bişyler oluyoo
ben babamdan bile rahat para isteyemezdim..
anneme bırakırdı babam ben 1 istesem o 10 verirdi.
eşimde benden esirgemez buna çok eminim ama dikkat ettimde ben kıyamıyorum eşime
bişeyi beğensem bile söylemiyorum almak ister alır zorlanır falan diye..
Allahtan çalışıyorum da gözümde bişey kalmıyor
ben bi süreliğine ev hanımı olmak isterim ama ömür boyu çalışmamaktan ALLAH korusun yaa
hah şunuda söyleyeyim bilirsiniz şükür ki babamların durumu çok iyi
ama buna rağmen ben abimin fazla harcama yapmasını doğru bulmuyorum
yarın ne olacağı belli değil
o paraları savurmak yerine biriktirmeyi yada yatırım yapmayı deneseler çok daha iyi olur..
2 tane oğlu var abimin en azından onlar için bişeyler yapmış olur...
hem fazla harcamak parayı çar çur etmek israf
kardanmadam,masatakvimi kızlar evin hanımı olarak eşlerinizi buna yönlendirin bence...
siz karlı çıkarsınız sonra
ya kızlar bışey danışcam
banyo pembe -beyaz fayans ama ağırlıklı olarak pembe. bu banyoya pembe paspas klozet takımımı almalı . yada pembe boğar mı ne renk almalı. bi ei atıverin
yok kuzum eşim kendi üzerine olmasından rahatsız çünkü miras olaylarında sıkıntı olur diye düşünüyo. Kayınpederin başka daireleride var canım. Bi kaynım çalışmıyo zaten kp ona bakıyo bi ev parasını yemiştir. Hak iddia etmesin bi zahmet. Benim eşim bu zamana kadar maaşını ailesine vermiş hep, babasına araba almış.
Gerçi kp kıymet biliyo allahtan o da eşimin üzerine yapmış bu senin demiş. Benimki biraz antika işte istemiyo.
ya kızlar bışey danışcam
banyo pembe -beyaz fayans ama ağırlıklı olarak pembe. Bu banyoya pembe paspas klozet takımımı almalı . Yada pembe boğar mı ne renk almalı. Bi ei atıverin
niye kimse yazmıyorrr yawww
ihihihiiii
pembe-krem tonlarında olsa. pembe olsun ıstıyorum ıçınde.ama boğarsa bıde:44:
sehker hoşgeldin canım nasılsn?
sehker hoşgeldin canım nasılsn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?