Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

bu kötü olmuş işte
haklısın caım çok iyi bir doktora görünmem lazım bir an evvel
benimde ona benzer olu yaa işte
adet söktürücü yazdı doktor kullandım adet olmadım
2.kutuyu yazdı yine kullandım yine olmadım
tam doktora gitmeye karar verdim adet oldum

konya yazın konyaaa...buraya gelin yaa ownerrr harika olurrrrrr...

bu ay çokmu ödeme yaptınız kuzum bizde tel aldık ettik para az kaldı nese bu hafta sabredelim esim maas alcak işte pztesi oda kredi kartı ödencek paraay güç yetnyoı

kuzum ne yazıkki böle nisan ayına kadar...bizim borç çokkk...maaşlarda öle yüksek değil...ee birde yakıt paraı var kışın...nese Alah büyük halledeceğizdir inşş :26::26:

[FONT=comic sans ms, sans-serif]Yenıdendogdugum ıcın 2 gun ama haftaya carsambayaa kadarda olmucammm hanıı[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]ısyancımda kurtulacak[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bızdede para kalmadı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]2 bılezık gıdecek artık sureklı ustalara borclandık[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]dıger seylerı aıleler karsılıyacak ama bızım hakketten gıysıye ıhtıyacımız var soyle bı okuyorum[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]karsılastırıyorumda[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]en kısıtlı yasayan bızız muhtemelen[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]yanı sımdıye kadar boyle olmus[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif] gezmeyede gıtmıyoruz aayrettenn[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]evlendıgımızden berı bır kere ortakoye gıttık o kadar [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]gıttıgımız nısan ve dugunlerı saymam[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]derı kalan avmlere gıttık evet ama hep bı market yok tv yok egeye gıysı almak ıcın[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]gezmek mahıyetlı degıldı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]uzuluyorum ve bunalıyorum[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada vip dukkanında lanet olası hala hıc guzel bısey yok 133 lırayla ne alacaksam oaradan sımdı :S

Owner ıkı veya uc kere gıtmeye bakmasın bence gıtsın neden reglı olamıyor onu ogrensın sonrada hormonlara baktırabılır [/FONT]

günaydınnn hanımlarrrrrrr
sabah yoğunluğuuu çok oluyoo gelemiyorumm
ama hep aklımdasınızzz

evet canım 13 gün benide geçen seneden 3 gün vardı 7 gün tuttum
hoşgeldin goodcum
bende anca gelebildim akşama misafirim var
yemek yaptım bir sürü iş çok yorgunummmmmm....
kuzum bu aralar yoğun oluyorum hergün yeni iş veriyolar
ama benim için iyi oluyoo işi öğreniyorum
Eki Görüntüle 586831 Eki Görüntüle 586832

Kızlar bunu almayı düşünüyorum ama çok mu kaba sizce?
Topuklu botum var topuksuz olanlardan çok hoşlanmadım bunun dışında.

canım ben severim böyle botları
bence güzel ama en önemlisi senin içine sinmesi
kuzucuğumm sende bebiş istiyomuşsunn hadi bakalımm

owner canım üzülme ne olur inşş hepimizin bebişi olacakkkk

Yenidendogdum ama ben evime bişey yapamıyorum bizim olmadıgı için. Ben de senin yaptıklarını yapabilmek isterdim ama bu eve ne yapsam olmaz, ne kadar oturucaz belli degil. Kp bu ev sizin desede bizim değil, iki oglu daha var nihayetinde. Ev alıp taşınmak istiyoruz. Kısaca ölme eşşeğim ölme bizim hesap
Hepsi olur inşallah, kendi evinize yerleştikten sonra düzeninizi kurar herşeyi doya doya yaşarsınız.

Can sıkıntısından el işi yapıyorum.
kendi çeyizime bişey yapmamıştım kardeşciğime yapıyorum.

Kuzenlerime, anneme, kayınvalideme vee kendime terlik çantası yaptım, bide kendime gece çantası. Sevmem aslında ama neye yapsam diye şaşırdım çok şık buluyorum.
Elimdeki bitsin sonra bunu yapıcam çok begendim.

ailen yardım etmetecekmiydi yakıta
edeceklerdi ama ben istemicem artık..annem versede alıp biriktircem..son olan olaylardan sonra canom sıkıldı...eşimin ailesinin yapmadığı kötülük kalmadı ama yinede baş taçları...benim ailemin yapmadığı yardım yapmadığı iyilik kalmadı onların statüsünden altta..o yüzden artık istemicem..zorlansın eşim umrumda değil..

canım ben severim böyle botları
bence güzel ama en önemlisi senin içine sinmesi
kuzucuğumm sende bebiş istiyomuşsunn hadi bakalımm

owner canım üzülme ne olur inşş hepimizin bebişi olacakkkk

Ben etek giyince bununla sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum. Çünkü sürekli pantolon giymiyorum. Baktıkça alasım geliyo.
istiyorum ama bi kaç ay daha bekleriz sanırım.

canım bişi soracam diğer oğlu nerde otoruyo kiradamı
neden öyle düşünüyosun adam demiş sizin eviniz die ama :44:

Ben etek giyince bununla sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum. Çünkü sürekli pantolon giymiyorum. Baktıkça alasım geliyo.
istiyorum ama bi kaç ay daha bekleriz sanırım.

ben seviyorum böyle botları
etekle yürüken yukarı çıkabilir eteğin:26:

canım bişi soracam diğer oğlu nerde otoruyo kiradamı
neden öyle düşünüyosun adam demiş sizin eviniz die ama :44:

ben seviyorum böyle botları
etekle yürüken yukarı çıkabilir eteğin:26:

Kardeşleri bekar canım ama yakındır evlenmeleri. Eşimin kendi isteği bu, sanırım aile apartmanında oturmak istemiyor. Şimdi sadece annesi var ama daha sonra gelinler vs. olucak.
Eşim gelsin o karar versin bu bota ben begendim gibi o da begenirse alırım.

canım eşin kaçta geliyorişten
bende kaban istiyorum :26:
kaz tüyü montm var
sütlükahve tonlarında istiyorum
aslında yeşil istiyorum
yaa bilemiyorumm ne istediğimii

ben işlerimi bitirdimmm
öğlen yine başlar yoğunluk

6bucukta evde oluyo canım en geç 7 oluyo.
Benimde kabanım var ama daha uzununu istiyorum. Gerçi şimdi idare ediyorum gecen sene aldım bunuda ama kısa geldi şimdi nedense.
Benim çok sevdiğim yeşil parkam vardı ama eşim erkek şeyi bu dediiii

bende yeşil kaşe istiyorummm...bir tane gördüm..üzerindeki fermuar altın sarısı aama mat...çok yakışmıştı fakat 220 tl dedi..mümkün değil alamayızzz...ama ayeşil çok istiyorum..inş seneye

Ben Zara'da gördüm bi tane yeşil kaşe dizlerime geldi kruvaze düğmeli gold düğme ama mat, çok hoştu. Ben onu alırsam bide ona göre kombin yapma derdim olucaktı. Antrasit, siyah, kahve. En temizi.

Ben Zara'da gördüm bi tane yeşil kaşe dizlerime geldi kruvaze düğmeli gold düğme ama mat, çok hoştu. Ben onu alırsam bide ona göre kombin yapma derdim olucaktı. Antrasit, siyah, kahve. En temizi.
yok yaa yeşillede kahverengi bana çok uyumlu geliyor...bende vardı kavherengi çizme..yanında altın sarısı düğmesi var..onun üzerinede lacivrt kahve karışımı altın sarısı fermuarlı çanta vardı..bu 3'ünü kombin yapardım ama ne yazıkki 200 tl param yokk ben yeşil, lacivert ve kahverengi üçlüsüne bayılıyorum kıyafette, çantada birde bordo ve altın sarısı ikisine

Sürekli nasıl kombin yapıcam diye düşünürüm ben. Ama ben de bayılırım bordo ve altın uyumunaaa. Bu sene çok moda hemen aldım bi kaç şey bordo bordooo
kahve ve yeşilide kazakta seviyorum. Canım çekti alışveriş.

Allah'a şükür kötü degil ama borçluyuz ötesi var mı?
Alışkanlıklarımız bunlar kuzum ya o da ben de ilk defa boç ödüyoruz. Alışamadık tabi.

Anlattıklarını okuyunca eşinle eşim çok benziyorr
bizde her hafta sonu mutlaka dışarı çıkarız
bu nedende dolayı çok para gidiyor
eşimde parayı harcamak için kazanıyoruz diyor
hoppp harcıyoruz cocuk olana kadar aslında biraz hayatımızı yaşamak istiyoruz
ilerde yeni bir ev alma durumumuz var ondan kasmıyoruz ikimizide

ayakkabı kaba geldi bana biraz ataköye bak daha güzel modeller var canım

Mmouse eşine karşı tavrını koy cnım ailesi ile konuşsun o konuşmazsa sen konuş çekinsinler senden biraz

İsyan yeşil mont sana yakışır
Bende istiyorum ama almıcam bu yıl mont hakkımı kullandım belki sezon sonu indiriminde alırım

benımd ecanım alışveriş çekti
ama ev taşıyoruz para yok
bu arada eşimi kredı çekmekten vazgeçirdim kızlar.2-3 ay sıkılalım ama borcun ustune bır borç daha eklemeyelım kredı çekmeyelım dedim. bıraz soylendı ama velhasıl cekmedık şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…