- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.221
ownercım hormon testı en ıyı adetın uçuncu gunu belirlenır. gecmış yıllarda çok gıttım bılıyorum.ama senın adetın gelmıyorsa bence bekleme gıt. ultarasonla bakarlar.
hatta bı anımı anlatayım. 4-5 yıl kadar once gene adet duzensızlığı ıçın gıttım.doktor bana ılaç verdi yasmındı galıba. adet gelınce başlayacaksın dedi. benım bı turlu adetım gelmedı. tekrar gıttım doktora adetın gelmesı ıçın ılaç yazdı. o ılacı eczaneden almak ıçın eczaneye 15 tl mı ne odedım. hatta eczanedekıler bana dediki ilaç 2 tl mış normalde. güldüler felan neyse dedım yapcak bışey yok. ılacı aldım eve gıttım ılacı içmeden adet geldı ıyımıhayır eczaneye verdığım parayamı yanayım tekrar doktora görunmek ıçın verdiğim parayamı
ben maya koymamıştım hiç
k.tozuyla yaptım niye lastik gibi olu peki..
sibel ve yeniden doğdum ikinizinde Allah yardımcısı olsun taşınmak zordur herhalde
evlenirken ev kurmak dışında hiç taşınmadım bilmiyorum nasıl bişey olduğunu
bizde taşınıcaz ama nisan mayıs gibi
eşim tayin isterse şehirdışına istemezseyibne antepte başka bir semte taşınıcaz
ama ikimizde antep dışına taşınmak istiyoruz
konya,kayseri veya samsun düşünüyoruz
bu ay çokmu ödeme yaptınız kuzum bizde tel aldık ettik para az kaldı nese bu hafta sabredelim esim maas alcak işte pztesi oda kredi kartı ödencek paraay güç yetnyoı
evet canım 13 gün benide geçen seneden 3 gün vardı 7 gün tuttumkuzum sen 5,5 evde iyi oluyorsun ben 19:15 ten önce eve giremiyorum vallahi
üstünü değiştir elini yüzünü yıka hazırlan derken 19:30
yemek ye 20:00 oluyor kaldır derken 20:30
sonra pertim çıkıyor annemle odamıza geçeriz tv izleriz kitap okuruz tavla oynarız kart oynarız kuran okuruz
evlenince inşaallah bende yapabilirim
maaşallah ya sen baya tuttun oruç
kaza mı tutuyorsun goodcum y
benimde 12 gün var 2 gününü tuttum 10 gün kaldı ama şimdi hastayım
tutmak lazım hep öteliyorum birikti allah affetsin
kuzum bu aralar yoğun oluyorum hergün yeni iş veriyolarhoşgeldin goodcum
bende anca gelebildim akşama misafirim var
yemek yaptım bir sürü iş çok yorgunummmmmm....
Eki Görüntüle 586831 Eki Görüntüle 586832
Kızlar bunu almayı düşünüyorum ama çok mu kaba sizce?
Topuklu botum var topuksuz olanlardan çok hoşlanmadım bunun dışında.
kuzum ne yazıkki böle nisan ayına kadar...bizim borç çokkk...maaşlarda öle yüksek değil...ee birde yakıt paraı var kışın...nese Alah büyük halledeceğizdir inşş :26::26:
edeceklerdi ama ben istemicem artık..annem versede alıp biriktircem..son olan olaylardan sonra canom sıkıldı...eşimin ailesinin yapmadığı kötülük kalmadı ama yinede baş taçları...benim ailemin yapmadığı yardım yapmadığı iyilik kalmadı onların statüsünden altta..o yüzden artık istemicem..zorlansın eşim umrumda değil..ailen yardım etmetecekmiydi yakıta
canım ben severim böyle botları
bence güzel ama en önemlisi senin içine sinmesi
kuzucuğumm sende bebiş istiyomuşsunn hadi bakalımm
owner canım üzülme ne olur inşş hepimizin bebişi olacakkkk
canım bişi soracam diğer oğlu nerde otoruyo kiradamıYenidendogdum ama ben evime bişey yapamıyorum bizim olmadıgı için. Ben de senin yaptıklarını yapabilmek isterdim ama bu eve ne yapsam olmaz, ne kadar oturucaz belli degil. Kp bu ev sizin desede bizim değil, iki oglu daha var nihayetinde. Ev alıp taşınmak istiyoruz. Kısaca ölme eşşeğim ölme bizim hesap
Hepsi olur inşallah, kendi evinize yerleştikten sonra düzeninizi kurar herşeyi doya doya yaşarsınız.
Can sıkıntısından el işi yapıyorum.
kendi çeyizime bişey yapmamıştım kardeşciğime yapıyorum.
Kuzenlerime, anneme, kayınvalideme vee kendime terlik çantası yaptım, bide kendime gece çantası. Sevmem aslında ama neye yapsam diye şaşırdım çok şık buluyorum.
Elimdeki bitsin sonra bunu yapıcam çok begendim.
Eki Görüntüle 586882
Ben etek giyince bununla sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum. Çünkü sürekli pantolon giymiyorum.Baktıkça alasım geliyo.
istiyorum ama bi kaç ay daha bekleriz sanırım.
canım bişi soracam diğer oğlu nerde otoruyo kiradamı
neden öyle düşünüyosun adam demiş sizin eviniz die ama :44:
ben seviyorum böyle botları
etekle yürüken yukarı çıkabilir eteğin:26:
canım eşin kaçta geliyoriştenKardeşleri bekar canım ama yakındır evlenmeleri. Eşimin kendi isteği bu, sanırım aile apartmanında oturmak istemiyor. Şimdi sadece annesi var ama daha sonra gelinler vs. olucak.
Eşim gelsin o karar versin bu bota ben begendim gibi o da begenirse alırım.
çok yoğunummm
canım eşin kaçta geliyorişten
bende kaban istiyorum :26:
kaz tüyü montm var
sütlükahve tonlarında istiyorum
aslında yeşil istiyorum
yaa bilemiyorumm ne istediğimii
ben işlerimi bitirdimmm
öğlen yine başlar yoğunluk
canım eşin kaçta geliyorişten
bende kaban istiyorum :26:
kaz tüyü montm var
sütlükahve tonlarında istiyorum
aslında yeşil istiyorum
yaa bilemiyorumm ne istediğimii
ben işlerimi bitirdimmm
öğlen yine başlar yoğunluk
bende yeşil kaşe istiyorummm...bir tane gördüm..üzerindeki fermuar altın sarısı aama mat...çok yakışmıştı fakat 220 tl dedi..mümkün değil alamayızzz...ama ayeşil çok istiyorum..inş seneye
yok yaa yeşillede kahverengi bana çok uyumlu geliyor...bende vardı kavherengi çizme..yanında altın sarısı düğmesi var..onun üzerinede lacivrt kahve karışımı altın sarısı fermuarlı çanta vardı..bu 3'ünü kombin yapardım ama ne yazıkki 200 tl param yokkBen Zara'da gördüm bi tane yeşil kaşe dizlerime geldi kruvaze düğmeli gold düğme ama mat, çok hoştu. Ben onu alırsam bide ona göre kombin yapma derdim olucaktı. Antrasit, siyah, kahve. En temizi.
yok yaa yeşillede kahverengi bana çok uyumlu geliyor...bende vardı kavherengi çizme..yanında altın sarısı düğmesi var..onun üzerinede lacivrt kahve karışımı altın sarısı fermuarlı çanta vardı..bu 3'ünü kombin yapardım ama ne yazıkki 200 tl param yokkben yeşil, lacivert ve kahverengi üçlüsüne bayılıyorum kıyafette, çantada birde bordo ve altın sarısı ikisine
Günaydın kızlar.
Nasılsınızz?
Dn kafa dağıtmak için sabahtan akşama kadar evi temizledim. Eşim geldi zor bıraktırdı. Sonra uyumuş kalmışım zaten.
Gece rüyama giriyo, eşime anlatamıyorum psikolojim altst oldu.
Yıkıldım resmen, rabbim bana yaşattıklarını, bana karşı yaptıgı iyiliğide kötülüğüde karşısına misliyle çıkarsın diyorum.
Sizden dualarınıza benide katmanızı istiyorum.
Herneysee.
Dün pirinçli kabak yemegi yapmıştım ama suyunu çekmiş bide ona ayrıca sinir oldum.
Masatakvimi gibi ben de çok alışveriş yapıyorum malesef. Evlenmeden önce böyleydim sanırım eşim onu saglamaya çalışıyo, gerçi kendiside benden farklı degil. Geçen arkadaşlarla alışveriş merkezine gittik bişeyler bakıyolar ben de sıkıldım başka şeylere bakıyorum neye baksam onu alalım bunu alalım diyo halbuki ihtiyacım yok. Ben biraz dikkat etmeye çalışsam o böyle yapınca kendimi engelleyemiyorum. Her haftasonu dışarı çıkmak istiyo dışarı çıkıncada az para harcamıyoruz malesef. Benzin, yemek, çay-kahve ohooo. Geçen çıkmayalım dedim sıkılıyoruz sen de bunalıyosun, tartışıyoruz dedi. Sen git dedim gitti 1 saat sonra geldi hemen güya sıkılıyodu.
15 günde 1 çıkıcaz artık. O haftada 1 akşam zaten arkadaşlarıyla toplanıyor, ben de öyle.
Çok fazla borcumuz olmasa bile sürekli bişeyler çıkıyo bir an önce borçlardan kurtulup birikime geçmek istiyorum.
Bazen ben ödüyorum faturaları, gerçi çok bişeyde gelmiyo ama rahatlıyo bi nebze.
Eşim genelde bütün parasını evde bırakır. Sanırım bu yüzden kendimi evin maliye bakanı gibi hissedip tasarrufa girişiyorum (giden parayı ben görüyorum tabii. :18:) Banada günde 30-40 lira arası bişey bırakır yoksa ben hayatta para isteyemem.
Çalışmanın güzelliği burda.
Birdeeee sanırım artık ben de bebek istiyorum.Çok erken ama görünce içim gidiyo, kendimi engellemeye çalışıyorum ama içten içe istiyorum.
İlk defa size itiraf ediyorum.
Tek kalınca çok konuştum gelin artıkk.
Eşimin akrabalarından biri canım, sözümden bu yana sürekli görüşürdük. Çok severdim kendisini hatta şöyle söyleyebilirim; kayınvalidemi bile benimseyememişken ona çok ısınmıştım.
Allah'a havale ettim. İyiliğide olmuştur kötülüğüde. Hepsi karşısına çıkacak eminim.
Borçla yaşayıp idareli olmayıda ögrenicez, kötü günlerde destek olmayıda inşallah feraha kavuşucaz.
Eşimin akrabası canımı sıktı bi hayli, geçiçek inşallah.
Yeni yeni istemeye başladım, eşimin henüz haberi yok.
Ay sonunda 3 ay dolucak. Yeniyim daha
Haklısın kuzum ben çalışmıyorum ama evde oturmuyorum ki.
Anneme gidiyorum, arkadaşlarımla görüşüyorum, cuma sohbetlerine gidiyorum bide haftasonu çıkıyoruz.
Benim eşimin harcamalarını görsen haklısın dersin, sinemaya gideriz mısır alır, arada bidaha mısır ister, girmeden önce yemek yeriz çıkarız tatlı ister, dışarda nargile içmek ister çay içer içerde içer. Bitmez yani keyfine çok düşkün.
Allah'a şükür kötü degil ama borçluyuz ötesi var mı?
Alışkanlıklarımız bunlar kuzum ya o da ben de ilk defa boç ödüyoruz. Alışamadık tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?