- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.201
mmouseee kocanlar konuştunmuuu :44::44::44:
citl'im nasılsınn :44::44::44:
kızlar dün patlıcanlı köfte yapptım akşam süper oldu yaaa...eşim sen 4 ayda resmen aşçı oldun dedii
Eki Görüntüle 586831 Eki Görüntüle 586832
Kızlar bunu almayı düşünüyorum ama çok mu kaba sizce?
Topuklu botum var topuksuz olanlardan çok hoşlanmadım bunun dışında.
bende yapmak istiyorumda haftaya falan yaparım artık inş...sen o zaman bana yine atrif yazarsın..şimdi kaydetmiyorumm
napım kuzum onvere tarif veriyorummm poğaça güzel oluyo tarifte 3 tepsi çıkıyo siz yarı malzemelerini koyun malum iki kişiyizzzzz
kızlar dün patlıcanlı köfte yapptım akşam süper oldu yaaa...eşim sen 4 ayda resmen aşçı oldun dedii
canım bildiğim kadarıyla sen ev hanımısınAllah'a şükür kötü degil ama borçluyuz ötesi var mı?
Alışkanlıklarımız bunlar kuzum ya o da ben de ilk defa boç ödüyoruz. Alışamadık tabi.
aldım tarifi zamanım olursa yaparım bi daha
olur kuzucum doktora gt sen bu poğaça çok güzel oluyo ben yaptım ablamdan almıştım
kuuz ben sana tarif veriyim ama baya çok çıkıyo yarısını koy malzemelerin çok güzel oluyor poğaça
2 subardağı süt
1 su bardağı zeytinyağı
1 su bardağından biraz eksik ılık su
1 paket pak maya paket şeklinde olanlardaaan kare olandan değil kabartma tozu gibi oluyor
2 yumurta akları içine sarıları üstüne
1 çorba kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz tadına bak tuz biraz az olabiliyo biraz daha ekleyebilirsin
yeterince un
sırayla koy kuzu yoğur tombik tombik oluyo çok güzel ben yapıyorum tatlımm
[FONT=comic sans ms, sans-serif]mouusemm[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]evet bende soracaktım sen konustunmuuu esınleee??[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]kardanmadam senın canın kuzenemı sıkkın amma buyuttun yaaa[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada gunluk 30-40 lıra harcamıyorsundur degılmı ?[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]sıbelcımm sız ne zaman tasınacaksınızzz, [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]mutfak esyalarını gazetyelere sarmam gerekmıs ızce onlar ıcınde kolı fılan var bu hafta egeyı hıc almıcam her aksam bısey toparlıcaz bakalım nasıl olacak[/FONT]
olur kuzucum doktora gt sen bu poğaça çok güzel oluyo ben yaptım ablamdan almıştım
kuuz ben sana tarif veriyim ama baya çok çıkıyo yarısını koy malzemelerin çok güzel oluyor poğaça
2 subardağı süt
1 su bardağı zeytinyağı
1 su bardağından biraz eksik ılık su
1 paket pak maya paket şeklinde olanlardaaan kare olandan değil kabartma tozu gibi oluyor
2 yumurta akları içine sarıları üstüne
1 çorba kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz tadına bak tuz biraz az olabiliyo biraz daha ekleyebilirsin
yeterince un
sırayla koy kuzu yoğur tombik tombik oluyo çok güzel ben yapıyorum tatlımm
Eki Görüntüle 586831 Eki Görüntüle 586832
Kızlar bunu almayı düşünüyorum ama çok mu kaba sizce?
Topuklu botum var topuksuz olanlardan çok hoşlanmadım bunun dışında.
canım eşim dün akşam rahatsızdı konuşamadım. ama üzüldüm. bu ay hiç paramız kalmadı dün bide anahtarımı evde unutmuşum yarım saat kapıda kaldım. taksi param olmadığı için kapının önünde beklemek zorunda kaldım. yksa kv çıkardım ama bizim ordan otobüs yok. neyse bu basabas gelmiş aldı beni ben buz gibi eve girdik sarıldı bana ısıttı falan dedi ki benim yüzümden ne senin yüzünden dedim benim yüzümden üşüdün benle evlenmeseydin böyle olmazdı dedi. vicdan yapmış çok üzülmüş param olmadığı için bende ses etmedim. bugün sabah gelirken sordum annenle konuştunmu dedim hayır dedi ben icralık oluncamı konuşucaksın dedim hayır konuşucam dedi bakalım
kafam allak bullak oldu isyan 2 defa gitmem şart mı doktoraownere tavsıyem doktora gıtmesı hormon bana baktılar 4çgun ıdı
gıtmısken baktılar ama en makbulu sanırım 3.gunu olması ama emın degılım
kardanmadamın ekledıgı resımlerıde goremıyorum :S
owner sen pogcayı muhtemelen mayalı yaptın
mayalıda sert olabılıyor ve cok cabuk bayatlıyor
cıtlın verdıgı tarıften yapıyorum bende karbatma tozu veya karbonat
pogcanın ıc mal koyacagına yerede bır sıvı yaglı parmak basarsan guzel olur
ben artık para işlerine borçlara falan karışmıyorum eşimede hiiiç sormuyorum..öteki haftaya kadar bekle bakalım...konuşmazsa sen tam olarak otur konuş..bu adamların annelerinden çekinceleri ne anlayamıyorum..ben olsam aileme dan diye sölerim yanii
üzüldüm kuzum dışarda kalıp üsümene kıyamam sana
bizde de bu ay para kalmadı..4-5 ayda böle gidecek durum öle görünüyor...haftada 10 tl harçlık ayırdık bu ay...ilk defa bu kadar züürt geziyorumm
Benim eşimde şaşırıyo ama yaptıgım yemeklere değil o tarifleri nerden bulduguma. Sebzeden hiç hoşlanmaz ama ben yapınca bi şekilde yiyo ve seviyo. Gerçi her markete gittiğimizde hep ot aldık yeaaaa diye mızmızlanıyo.
Patlıcana bayılırım, ben de annemler geldiğinde yapmıştım borcamda, çok begenmişlerdi. Sonra kendimize yaptıgımda patlıcanları kızartmadım kurudu köfteler. Kızartmak lazımmış.
Ben de geçen pazar açma yaptım. Bu malzemelerden ama 1 bardak ılık süt 1 bardak ılık su, 1 bardak zeytinyagı, 1 yumurta akı, 4,5-5 bardak un, şeker tuz aynı koydum bende. Dediğin maya instant maya değil mi? Sizin ölçü iki katı mı yoksa değişiyo mu pogaca ve açma tarifleri? :26:
Ownercim mayalanmasını yeterince beklememiş olabilirsin. Akşamdan hamuru yap buzdolabına koy sabah ilk iş onu çıkar ılık bi yerde beklet sonra yap. Diğer türlü dediğin gibi oluyo.
ben maya koymamıştım hiçinstat maya kabartmma tozugibi paketlerde olanlardan bir paket koydum tatlım benm verdiğim tariften 3 tepsi çıkıyor yarısını yapın
kardanmadam senın canın kuzenemı sıkkın amma buyuttun yaaa
buarada gunluk 30-40 lıra harcamıyorsundur degılmı ?
ben beğendim..tam benim tarzımda...ben topuklu klasik pek giyememdebu tarz bot çizmelere bayılıyorumm
canım eşim dün akşam rahatsızdı konuşamadım. ama üzüldüm. bu ay hiç paramız kalmadı dün bide anahtarımı evde unutmuşum yarım saat kapıda kaldım. taksi param olmadığı için kapının önünde beklemek zorunda kaldım. yksa kv çıkardım ama bizim ordan otobüs yok. neyse bu basabas gelmiş aldı beni ben buz gibi eve girdik sarıldı bana ısıttı falan dedi ki benim yüzümden ne senin yüzünden dedim benim yüzümden üşüdün benle evlenmeseydin böyle olmazdı dedi. vicdan yapmış çok üzülmüş param olmadığı için bende ses etmedim. bugün sabah gelirken sordum annenle konuştunmu dedim hayır dedi ben icralık oluncamı konuşucaksın dedim hayır konuşucam dedi bakalım
canım bildiğim kadarıyla sen ev hanımısın
eşin ne iş yapıyor
nasıl geçiniyorsnuz
yani biz çift maaşla bu kadar sıkılıyoruz
öze olan hiç bişey yapmıyoruz
size şaşırdım açıkçası
madem paranın idaresi sende o zaman dikkatli kullan kuzum
birikim yaparsınız
ev szindi herhalde değil mi kiracı değilsiniz..
aldım tarifi zamanım olursa yaparım bi daha
teşekkürler kuzum
canım ben pek beğenmedim ön kısmını falan benim tarzım değil ama ondan yani
kardanmadamın ekledıgı resımlerıde goremıyorum :S
owner sen pogcayı muhtemelen mayalı yaptın
mayalıda sert olabılıyor ve cok cabuk bayatlıyor
cıtlın verdıgı tarıften yapıyorum bende karbatma tozu veya karbonat
pogcanın ıc mal koyacagına yerede bır sıvı yaglı parmak basarsan guzel olur
benım botuma benzıyo bu. ben ona kısaca çarık diyorumçunku ben beğendiğim için değil ayağıma çok rahat olduğu ve sıcacık tuttuğu için aldım daha doğrusu almak zorunda kaldım kocaman ayaklarıma başka bulamadım
öteki haftaya kadar bekle bakalım...konuşmazsa sen tam olarak otur konuş..bu adamların annelerinden çekinceleri ne anlayamıyorum..ben olsam aileme dan diye sölerim yanii
üzüldüm kuzum dışarda kalıp üsümene kıyamam sana
bizde de bu ay para kalmadı..4-5 ayda böle gidecek durum öle görünüyor...haftada 10 tl harçlık ayırdık bu ay...ilk defa bu kadar züürt geziyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?