Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
mmouseee kocanlar konuştunmuuu :44::44::44:
citl'im nasılsınn :44::44::44:

kızlar dün patlıcanlı köfte yapptım akşam süper oldu yaaa...eşim sen 4 ayda resmen aşçı oldun dedii

napım kuzum onvere tarif veriyorummm poğaça güzel oluyo tarifte 3 tepsi çıkıyo siz yarı malzemelerini koyun malum iki kişiyizzzzz

[FONT=comic sans ms, sans-serif]mouusemm[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]evet bende soracaktım sen konustunmuuu esınleee??[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]kardanmadam senın canın kuzenemı sıkkın amma buyuttun yaaa[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada gunluk 30-40 lıra harcamıyorsundur degılmı ?[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]sıbelcımm sız ne zaman tasınacaksınızzz, [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]mutfak esyalarını gazetyelere sarmam gerekmıs ızce onlar ıcınde kolı fılan var bu hafta egeyı hıc almıcam her aksam bısey toparlıcaz bakalım nasıl olacak[/FONT]

napım kuzum onvere tarif veriyorummm poğaça güzel oluyo tarifte 3 tepsi çıkıyo siz yarı malzemelerini koyun malum iki kişiyizzzzz
bende yapmak istiyorumda haftaya falan yaparım artık inş...sen o zaman bana yine atrif yazarsın..şimdi kaydetmiyorumm

kızlar dün patlıcanlı köfte yapptım akşam süper oldu yaaa...eşim sen 4 ayda resmen aşçı oldun dedii

canım eşim dün akşam rahatsızdı konuşamadım. ama üzüldüm. bu ay hiç paramız kalmadı dün bide anahtarımı evde unutmuşum yarım saat kapıda kaldım. taksi param olmadığı için kapının önünde beklemek zorunda kaldım. yksa kv çıkardım ama bizim ordan otobüs yok. neyse bu basabas gelmiş aldı beni ben buz gibi eve girdik sarıldı bana ısıttı falan dedi ki benim yüzümden ne senin yüzünden dedim benim yüzümden üşüdün benle evlenmeseydin böyle olmazdı dedi. vicdan yapmış çok üzülmüş param olmadığı için bende ses etmedim. bugün sabah gelirken sordum annenle konuştunmu dedim hayır dedi ben icralık oluncamı konuşucaksın dedim hayır konuşucam dedi bakalım

Allah'a şükür kötü degil ama borçluyuz ötesi var mı?
Alışkanlıklarımız bunlar kuzum ya o da ben de ilk defa boç ödüyoruz. Alışamadık tabi.
canım bildiğim kadarıyla sen ev hanımısın
eşin ne iş yapıyor
nasıl geçiniyorsnuz
yani biz çift maaşla bu kadar sıkılıyoruz
öze olan hiç bişey yapmıyoruz
size şaşırdım açıkçası
madem paranın idaresi sende o zaman dikkatli kullan kuzum
birikim yaparsınız
ev szindi herhalde değil mi kiracı değilsiniz..

aldım tarifi zamanım olursa yaparım bi daha
teşekkürler kuzum

ewt camlar kırılır canım gazeteye sar

Benim eşimde şaşırıyo ama yaptıgım yemeklere değil o tarifleri nerden bulduguma. Sebzeden hiç hoşlanmaz ama ben yapınca bi şekilde yiyo ve seviyo. Gerçi her markete gittiğimizde hep ot aldık yeaaaa diye mızmızlanıyo.
Patlıcana bayılırım, ben de annemler geldiğinde yapmıştım borcamda, çok begenmişlerdi. Sonra kendimize yaptıgımda patlıcanları kızartmadım kurudu köfteler. Kızartmak lazımmış.

Ben de geçen pazar açma yaptım. Bu malzemelerden ama 1 bardak ılık süt 1 bardak ılık su, 1 bardak zeytinyagı, 1 yumurta akı, 4,5-5 bardak un, şeker tuz aynı koydum bende. Dediğin maya instant maya değil mi? Sizin ölçü iki katı mı yoksa değişiyo mu pogaca ve açma tarifleri? :26:
Ownercim mayalanmasını yeterince beklememiş olabilirsin. Akşamdan hamuru yap buzdolabına koy sabah ilk iş onu çıkar ılık bi yerde beklet sonra yap. Diğer türlü dediğin gibi oluyo.

[FONT=comic sans ms, sans-serif]ownere tavsıyem doktora gıtmesı [/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]hormon bana baktılar 4çgun ıdı [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]gıtmısken baktılar ama en makbulu sanırım 3.gunu olması ama emın degılım[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]kardanmadamın ekledıgı resımlerıde goremıyorum :S[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]owner sen pogcayı muhtemelen mayalı yaptın[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]mayalıda sert olabılıyor ve cok cabuk bayatlıyor[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]cıtlın verdıgı tarıften yapıyorum bende karbatma tozu veya karbonat[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]pogcanın ıc mal koyacagına yerede bır sıvı yaglı parmak basarsan guzel olur [/FONT]

yenıdendoğdum evet butun mutfak eşyası gazateye sarılıyo ve mutfak eşyam çok . neysekı görümcem ve kaynanam sağolsun benden çok iş yapıyolar :26: butun evı onlar toparladı desem yerı. görümcemın hakkını nasıl ödücem bılemıyorum
benım botuma benzıyo bu. ben ona kısaca çarık diyorum çunku ben beğendiğim için değil ayağıma çok rahat olduğu ve sıcacık tuttuğu için aldım daha doğrusu almak zorunda kaldım kocaman ayaklarıma başka bulamadım

öteki haftaya kadar bekle bakalım...konuşmazsa sen tam olarak otur konuş..bu adamların annelerinden çekinceleri ne anlayamıyorum..ben olsam aileme dan diye sölerim yanii
üzüldüm kuzum dışarda kalıp üsümene kıyamam sana
bizde de bu ay para kalmadı..4-5 ayda böle gidecek durum öle görünüyor... haftada 10 tl harçlık ayırdık bu ay...ilk defa bu kadar züürt geziyorumm

kafam allak bullak oldu isyan 2 defa gitmem şart mı doktora
annem adetin gelmesini beleme diyo
diğer arkadaşlar adet olunca git diyor
mabulü nedir bunun?

ben artık para işlerine borçlara falan karışmıyorum eşimede hiiiç sormuyorum..
çünkü bu zamana kadar sordum bi cevap alamadım
aldığım cevaplarda tatmin etmedi
mobilya borcunun ufak bir kısmını kaynım ödeyecek
eşimede dedim artık zorun az kaldı
benden bu kadar

instat maya kabartmma tozugibi paketlerde olanlardan bir paket koydum tatlım benm verdiğim tariften 3 tepsi çıkıyor yarısını yapın

instat maya kabartmma tozugibi paketlerde olanlardan bir paket koydum tatlım benm verdiğim tariften 3 tepsi çıkıyor yarısını yapın
ben maya koymamıştım hiç
k.tozuyla yaptım niye lastik gibi olu peki..

sibel ve yeniden doğdum ikinizinde Allah yardımcısı olsun taşınmak zordur herhalde
evlenirken ev kurmak dışında hiç taşınmadım bilmiyorum nasıl bişey olduğunu
bizde taşınıcaz ama nisan mayıs gibi
eşim tayin isterse şehirdışına istemezseyibne antepte başka bir semte taşınıcaz
ama ikimizde antep dışına taşınmak istiyoruz
konya,kayseri veya samsun düşünüyoruz

kardanmadam senın canın kuzenemı sıkkın amma buyuttun yaaa
buarada gunluk 30-40 lıra harcamıyorsundur degılmı ?

Yok canım o bunun yanında bişey değil, bunu dışarıya çok vurmak istemiyorum çünkü korktum. :26:
Hayır ben biriktiriyorum, ihtiyacım olursa yanımda olsun diye veriyo hani çalışmıyorum, para lazım olurda isteyemem diye. Kredi kartım var onu kullanıyorum onu ödüyorum zaten.
Yenidendogdum için son 2 gün.

ben beğendim..tam benim tarzımda...ben topuklu klasik pek giyememde bu tarz bot çizmelere bayılıyorumm

Bi an önce almak istiyorum çünkü topukluyla çok zorlanırım kar yagınca. Bak bak bulamadım. Begendiğiniz varsa seçenek istiyoruuum.

Ben senin konunu bilmiyorum canım ya ne icrası? Allah korusun.

Eşim kendi işini yapıyo canım, aslında bi işte çalışmıyo biraz karışık.
Birini kendi yürütüyo diğerinde çalışan var. Bizim geçimimize ancak yetiyo ama borçlar bitince birikim yapabiliriz.
Ev eşimin üzerine ama eşimin değil babasının. En çokta bu yüzden hemen ev almak istiyorum. :26: Dikkatli kullanmaya çalışıyorum ilk aylara göre özellikle.

canım ben pek beğenmedim ön kısmını falan benim tarzım değil ama ondan yani

Bende önüne takıldım, sanırım topuklu giyenlere kaba geliyo. Topukluların burunları çok daha kibar çünkü.

Neden göremiyosun ki? :44:
Ben de ellerimi yağlayıp yapıyorum. İçi dışı yaglanıyo zaten ama sade yapıcaksam içine ufak parça tereyag koyuyorum.

Banada kaba geliyo ama diğerlerine göre kötünün iyisi bu.
Benim huyumdur güzel olsun rahat olmasada olur.

bu ay çokmu ödeme yaptınız kuzum bizde tel aldık ettik para az kaldı nese bu hafta sabredelim esim maas alcak işte pztesi oda kredi kartı ödencek paraay güç yetnyoı

ownercım hormon testı en ıyı adetın uçuncu gunu belirlenır. gecmış yıllarda çok gıttım bılıyorum.ama senın adetın gelmıyorsa bence bekleme gıt. ultarasonla bakarlar.
hatta bı anımı anlatayım. 4-5 yıl kadar once gene adet duzensızlığı ıçın gıttım.doktor bana ılaç verdi yasmındı galıba. adet gelınce başlayacaksın dedi. benım bı turlu adetım gelmedı. tekrar gıttım doktora adetın gelmesı ıçın ılaç yazdı. o ılacı eczaneden almak ıçın eczaneye 15 tl mı ne odedım. hatta eczanedekıler bana dediki ilaç 2 tl mış normalde. güldüler felan neyse dedım yapcak bışey yok. ılacı aldım eve gıttım ılacı içmeden adet geldı ıyımı hayır eczaneye verdığım parayamı yanayım tekrar doktora görunmek ıçın verdiğim parayamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…