- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.361
Sehker sen çok olgun bir bayansın
sıkıntınıda içinde yaşıyorsun anlaşılan hiç bahsetmedin bize bundan
burun tıkanıklığına ne iyi gelir kızlar??
vede akşama yemekte ne var?????????
ben hastayım yaaa yemek yapasımda yok hiç
kaynamış suya mı tuz atayımsuyun içinde çok az tuz koy kuzum..burnuna çek..çok faydası oluyor ama tuzu çok az koyacaksın..
akşama yemeğim dünden kalanlar..
aynen söylemek yoktabiki söleme..sonra hep sırtını babana yaslar...bundan sonrada babalarımızdan yardım alsakta kendimize alıcaz..azıcıkta o anacıkları versinn
bu arada telefonum yokkk..evden aldım diye hatırlıyorum..ama işe geldim kabanımın cebinde yok...ama nedense kabanımın cebine koydum diye hatırlıyorum..inş evdedir yaaa..birde tel masrafı çıkmasınn
anladım canım ama sanırım sizin ki maddi sorunlar değildiçok zor süreçleri hepimiz yaşadık canım
ben bi ara çok kötü oldum toparlanmam zaman aldı
yaşadıklarımı unutmam kolay değil elbet ama ailem ve eşim yanımda oldu her zaman
çok şükür destek oldular şimdi iyiyim:26:
canım viks varsa sıcak suyu biraz koy üstüne havlu kapat buharı burnundan çek
çok iyi geliyor
benim menüm yoğun biraz ama daha hazırlık yapmadım henüz
kaynamış suya mı tuz atayım
aynen söylemek yok
ii kuzum telefonsuz duruyon hiç duramam sanki çocuğum gbi telf
anladım canım ama sanırım sizin ki maddi sorunlar değildi
neler yapacaksın yemeğe
hem geç oldu ne zamn yapacan kızz
aynen yaa..bizim burada lavobalar çok pis..abdest almak çok zor..namaz kılacak yerimiz var aslında ama abdest sorun..akşam kaza yapmakta zorrr..off bilemiyorum bunlar sadece bahane aslına
saçımı kapatmak istiyorum onada cesaret edemiyorumm
bizim kyınvalideler aynı makinadan üretilmiş gibiler..hatalı bir üretim olmuş gibi..hepsi aynı versiyonkaynanamla film çekecem vala izlenme rekorları kırar ssz ssz görümcem le konustum benden duymus olma dedi annem cok söleniyo diyoki gelmiyo die geçen hafta bizde kaldı hep ben arıyom dedim ki bi bakayım o beni nezan araycak aramıyo hiç bide arkamdan diyoki gelmiyo aramıyo
esmerşirine sen ne zaman evlenmiştin
benim eşim istiyor yada istemiyor diyemem...ama birkaç kez türbankla gördü ve çok yakıştı dedi..sanki gözleri parladı..ama bir kez bile kapansan falan demedi..bence içten istiyor ama benim hazır olup benim istememi bekliyor..sanırım kapanma olayını ben yapamıcam eşim hiç istemiyo
gariban desen bu topikte, derti desen bu topikte...nerede sorunu olan var bu topiktee...hiç doğru dürüst bir tip insan yok aramızda şöle ohh rahatımm borcum yok...eşimin ailesi çok iyi diyen...sanırım bu bir mucize
arasan bulamazsın bu gurubu haaa
valla şaka bi yana nasıl bir devir yaa eskiden böylemiymiş
şimdi erkek aileleri sırtını dönüyo hemen
tabi canımm neden dönmesinler
gelin damat çalışıyo ödesinler anasını satayım işleri ne dimi ama..
yolda gelirken babam eşine söyle verdiğim borç para vardı yaa onu istemiyorum dedi
baba ben çok mahçubum üzgünüm dedim
saçmalama kızım olur mu öyle şey dedi
ama eşime söylemicem bunu
söylemek yok canım aramızdayok kuzum bizde
vardır ama bu topiğe uğramaz zaten onlar başka topikte sanırsam buraya elini veren kolunu kapturıyor nerden geldim aranıza bşlmem ki
bileydim daha iç açıcı bir topiğe girerdim
şaka bir tarafa zor bu zamanda genelde böyle durumlar var hep görüyoruz duyuoruz
ama ailesi destek olupta evlenenleri görnce özenmiyorum desem yalan olacak
birde tamamen şans anacım bu işler nasip kısmet işi
canım skaın hee sakın söleme sonra valla yaslanır hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?