Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

çok zor süreçleri hepimiz yaşadık canım
ben bi ara çok kötü oldum toparlanmam zaman aldı
yaşadıklarımı unutmam kolay değil elbet ama ailem ve eşim yanımda oldu her zaman
çok şükür destek oldular şimdi iyiyim:26:
canım viks varsa sıcak suyu biraz koy üstüne havlu kapat buharı burnundan çek
çok iyi geliyor
benim menüm yoğun biraz ama daha hazırlık yapmadım henüz

suyun içinde çok az tuz koy kuzum..burnuna çek..çok faydası oluyor ama tuzu çok az koyacaksın..

akşama yemeğim dünden kalanlar..
kaynamış suya mı tuz atayım

tabiki söleme..sonra hep sırtını babana yaslar...bundan sonrada babalarımızdan yardım alsakta kendimize alıcaz..azıcıkta o anacıkları versinn
aynen söylemek yok

anladım canım ama sanırım sizin ki maddi sorunlar değildi
neler yapacaksın yemeğe
hem geç oldu ne zamn yapacan kızz

kaynamış suya mı tuz atayım

aynen söylemek yok

yok kuzum normal suya at..çar bardağına az su koy..çok azda tuz..intermetten bak görürsün zaten tarifini..
akşamada kolay olsun patatesli yumurta yap yanınada çat demle tamamdır..
sölemek yok kuzumm..

ii kuzum telefonsuz duruyon hiç duramam sanki çocuğum gbi telf

aynen yaa kendimi eksik hissediyorumm

anladım canım ama sanırım sizin ki maddi sorunlar değildi
neler yapacaksın yemeğe
hem geç oldu ne zamn yapacan kızz

maddi sorunumuz yok canım
eşim ve ailem maddi konuda hiç çekinmediler
düğünde eşimin ailesi 1 lira harcamadı herşeyi eşim ve ailem yaptı
önce balık dediler ben hasta olunca et yapalım dediler
bonfile patates kızartması börek bi kaç meze yapıcam pilav yapıcam bide

kaynanamla film çekecem vala izlenme rekorları kırar ssz ssz görümcem le konustum benden duymus olma dedi annem cok söleniyo diyoki gelmiyo die geçen hafta bizde kaldı hep ben arıyom dedim ki bi bakayım o beni nezan araycak aramıyo hiç bide arkamdan diyoki gelmiyo aramıyo

eşim kuzenimin telini aradı..eve gidince üzerimi değiştirmicekmişim çarşıda işimi varmış..acaba işimiz bitince birde bana yemek ısmarlarmı...çok acıktımm

sanırım kapanma olayını ben yapamıcam eşim hiç istemiyo

bizim kyınvalideler aynı makinadan üretilmiş gibiler..hatalı bir üretim olmuş gibi..hepsi aynı versiyon

sanırım kapanma olayını ben yapamıcam eşim hiç istemiyo
benim eşim istiyor yada istemiyor diyemem...ama birkaç kez türbankla gördü ve çok yakıştı dedi..sanki gözleri parladı..ama bir kez bile kapansan falan demedi..bence içten istiyor ama benim hazır olup benim istememi bekliyor.. annem hep diyor kızım artık günahın kocana..ona öteki dünyada o azabı çektirmeye kıyabilecekmisin diye.. :18::18::18:

yok kuzum bizde
vardır ama bu topiğe uğramaz zaten onlar başka topikte sanırsam buraya elini veren kolunu kapturıyor nerden geldim aranıza bşlmem ki
bileydim daha iç açıcı bir topiğe girerdim
şaka bir tarafa zor bu zamanda genelde böyle durumlar var hep görüyoruz duyuoruz
ama ailesi destek olupta evlenenleri görnce özenmiyorum desem yalan olacak
birde tamamen şans anacım bu işler nasip kısmet işi

canım skaın hee sakın söleme sonra valla yaslanır hep

çeki listesi hazırlayıp mail atıp geliyorum inşaallah
yav ben ne konuştum bugün
işlerimide yaptım bravo bana
seviyorum kendimi valla
Patron diyoki saf kızım bir aklın nette bir aklın işte

söylemek yok canım aramızda

Ya off hala seminerdeyimmm kafayi yicem yorgunluktan sabah 6 aksam 6 disardayim midem de kotu yazdiklarinizi okuyorum elimde telefon hoca da ters ters bakiyo arada ne yapim ama catlicam ama yaaa kostebek yuvasi gibi yerde tiktilar bizi... Bir selam verim bari kizlara en azindan dedim telefonla cok zor oluyo ama... Kocamla da kavga ettim dun cok canim sikiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…