Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
benım yemek derdim var ne yapsam akşama:44:
Ya kızlar haftaiçi akşamları neler yapıyosunuz ben hep kısır döngü...

canım sorma ben öyle aktifimki zamanım yokk hiç
işten çıkıyorum bu mağaza senin bu mağaza benim dolaşıyorum hoppp beğendiklerimi atıyorum sepete rahtlıyorum
Sonra kendime dışrda yemek ısmarlıyorum ohhh
Arkasından tatlı mı ve tabiki kahvemi
sonra eve gidiyorum sinema sisteminde filmimi izliyorum, ingilizde çalışıyoruzm ,kitap okuyorum,dizim var ise dizimi izliyorum sinema ve tiyatroyu saymıyoprum bu arada...
Arkadaşlarla toplantılarımıza gidiyorum saghil yürüyüşleri balık tutmalar yani kendime hiç vakit ayıramıyorum o kadar değişik şeyler yapiyorum ki ben bile inanamıyorum.
Gezi turlarına katılıyorum,kayak,partileronları saymadım

ayyy yazarken ben bile inanamadım kuzummmmmmmmmm

günaydın kuzum çok geçmiş olsunnn

acaba yeniden doğdum bu gün halledebilecekmi işlerini
inşallah halleder muhtara falanda gitmesi lazım....
sen ne yapıyorsun nasılsın

yaaa yenidendoğdumun canı sıkkın...daha evde hiçbirşey hazır değilmiş..öle kalmışlar ortada...canı baya sıkkın..şimdi arayacak seni onunla konuşuodumm

günaydın kuzummm

bnmde var birazz, sabah geç kalıyordum az kalsın

kuzum çok özledim seni yaaa

bunları gerçekten yapıyormusun yaaaa
ben bekarken geziyormuşum bee...şimdi ev iş ev iş

bunları gerçekten yapıyormusun yaaaa
Ben bekarken geziyormuşum bee...şimdi ev iş ev iş

canım yok ya nerdeeeeeeee
sibelim demiş ya siz neler yapiyorunuz hep kısır döngü bizde diye
bende ona itafen yazdım

Valla isyanım bu dediklerimizi yapmak için maddiyat lazım ,zaman lazım,kuvvet lazım
tamam çok geziyorum ben sinemama giderim 1 gecelik kaçamaklar yaparım ama iş olunca elin ayağın bağlı oluyor maaleseff...
Mesela biz üniversitede iken karşılıksız burs alıyordum bayada iyi para aidi aylık
o para ile arkadaşlarla öğrenci indiriminden yararlanıp maltaya gittik
şimdi valla bu yaşta yapamam öle bişi aileminde haberi sonradan oldu
4 kız arkadaş planları yaptık gittik 5 gece kaldık döndük çook güzel geçmişti
genç iken insan daha umursamaz oluyor ama şimdi dediğim gibi hayatta yapamam hemde ailemden gizli

bu arada herkese hayırlı cumalar bayanlar
istanbul çoook güzel güneşli ve aydınlıkkkkk

istanbuldayım ama burası kapalı:26::26:
maşallahh ne güzel geziyosun canımmmmm
ahhh ahhhh bende bekarken gezmediğim yer kalmadı istanbulu avucumun içi gibi bilirim
ama şimdi gezemiyorumm benim kocam ev kuşu
bende genel olarak istanbul dışına giderdim ablamlarla
konya, ankara, bursa, kartepe,sapanca, daha nereler nerelerr
kuzenlerimle sinamaya giderdim maltepe sahiline giderdik
cay kahve içmelerr
şimdi iseee gi de mi yo rumm

goodum benimkşide biraz ev kuşu tarzında ne yapçam bilmiyorum
gezmeyi pek sevmiyor evimde olayım istiyor çoğu zaman bu konuda biraz düşünüyorum:26:
Gezeriz diyor ama her zaman değil bende çook seviyorummm ama maalesefff evlenince zor maddi olarak mnevi olarak
şartlar el verse hep gezilir ama o zaman düşünüyorsun onun yerine şunu bunu alırım diye

kızlar yeniden doğdumun hepinize selamı var

sende selam söle deli kızımızaaaaaa

Canm Rabbim oruçlarını kabul etsin

[
günaydın kuzum çok geçmiş olsunnn

kuzum çok özledim seni yaaa

bende.... 2 gün önce aradım seni iş telefonumdan ama açmadınn

bu arada herkese hayırlı cumalar bayanlar
istanbul çoook güzel güneşli ve aydınlıkkkkk

hayırlı Cumalar herkese.....

İstanbul da bu mevsimde güneş var ilginç

burası hep öyle

15 Ocak'da tarih değişmezse eğer Ankara'da eğitimim var 3 gün, ordan İst. geçicem inş. kar yağar ozaman İstanbul ve Ankara'ya

Şubat ayında da Abant'a gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla nasip olursa inş.

aynen kuzum yaa bende üniv.'tede iken deli gibi gezdim..izmir, kütahya, manisa, çanakkale, alanya...
alanya gezisi özeldi ama
yurttan 5-6 çift birde birkaç kız arkadaş.. benimde eşim o zaman sevgilimdi tabii...o da takıldı bize..alanya kaçamağı yapmıştık 4 gün.. hatta öle komiktiki..otobüs konyadan geçiyormuş şansa bak..yarım saat garda mola verdi..bir baktım ileride dayımm..kuzenimi otobüse bindiriyor..amanin ben hemen koltuk altına kapaklandım..yarım saat koltık altında bekledim düşünün artık korkuyu...ailemden gizli yaptığım şeylerden biri...çok heyecanlı ve çok güzeldi.. tabi kızlar erkekler ayrı oda da kaldık..şimdi annem biliyor alanya gezisini..çeyizlerim eşyalarım toplanırken fotolar çıktı ortaya anlatmak zorunda kaldımm paparayıda yedim tabee

ya bende deli gibi gezerdim kuzum...ama şükür benim eşim yine gezdiriyor yaa hakkını yiyemem

kızlar yeniden doğdumun hepinize selamı var

hepinizi öpüyor kızlarr

gùnaydn cnlarım herkse hayrlı cumalar :)
günaydın kuzum hayırlı cumalarr

Canm Rabbim oruçlarını kabul etsin

[

bende.... 2 gün önce aradım seni iş telefonumdan ama açmadınn

hayırlı Cumalar herkese.....

İstanbul da bu mevsimde güneş var ilginç

burası hep öyle

görmedim kuzum ne zaman aradınn yahuu :44::44::44:

uleennn döverim seniii...gezme yahuuu..ohh konser monser falannn

canım benim eşim zaten hep böyleydi
biliyordum inan bana değişmiyolar aynı kalıyoo
maddi olarak sıtıntımız yok şükür ama pek sevmez arada beni
avm felan götürüyo yemek yiyoruz ama ben istiyorumki görmediğim yerler olsunn
allah razı olsun canımm cümlemizden inşş

yaa benide götüryo istesem gidiyoruz ama ben farklı yerler görmek istiyorumm

amannn allah şifa versin canım bende dün niyetliydim anam bu kısa günde bile nevrim döndü baş ağrım hiç geçmedi...birde bugün misafirim geliyor hemde öğleden sonra eve gittim o halde bütün evi temizledim tatlı yaptım her yeri toparla toz aol oldumu gece 1 o saatte yatağa girdim ağrıdan yatamadım şimdide zombi gibiyim öğlende izin alıp çıkacam misafir ağırla ...yarında başka misafirim var üfffffffffffffffff imdat biri beni kurtarsın :'(

ben bekarken bu söylediklerinin hepsi olmasada büyük çoğunluğunu yapardım

amaninnnnnnn ankarayaaaa mooncan görüşmeden gidersen walla çok kırılırım ona göre

çalıştığın halde hafta içi nasıl misafir aldın kuzu...iş yerinden izin alabilecekmisin ne diyeceksinn :44::44::44:

kuzumm sen çalışan birisin hafta içi misafirmi olurmu hiçç
allah yardımcın olsun canım şimdidenn

görmedim kuzum ne zaman aradınn yahuu :44::44::44:

uleennn döverim seniii...gezme yahuuu..ohh konser monser falannn

p.ertesi yada salıydı sanırım...

gezeyim cnm ya güzel oluyor

ah ah Cem Adrian o gün yanımda geçti baka kaldım ya ben adamın sahneye çıkmasını karşıdan beklerden çekilin çekilin die bir ses geldi arkamı bir döndüm Cemcim'le göz göz geldik hemende sahiplendim adamı

ha bu arada Cem Adrian ile ortak bir yönümüz var : YAĞMUR.

dinleyenler bilir adamın her şarkısında yağmur cümlesi geçiyor yaaa, yağmurlu bir hava vardı dışarda da

canm Allah yardımcın olsun, yardıma geleyim sana bu aralar tek yaptığım yiyip içip yatmak

bende görüşmek çok isterim ama Sincan'da eğitim, kaldığımız otel değişmezse tabi Maltepe'de eğer olursa fırsatım otele yakın bir yerlerde görüşelim cnm tabi

sana tüm cem adrianlar kurban olsun kuzumm
ayy ankaraya kadar gelmişken konyayada uğra kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…