Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kızlar gunaydın. canım ben yemek anlamında sormuştum

çalıştığın halde hafta içi nasıl misafir aldın kuzu...iş yerinden izin alabilecekmisin ne diyeceksinn :44::44::44:

kuzumm sen çalışan birisin hafta içi misafirmi olurmu hiçç
allah yardımcın olsun canım şimdidenn

annem işte onun sohbet arkadaşları var cuma günü sohbeti gelmek istemişler bi defa tek beni görmüşler annem söyledi anne dedim cumartesi gelsinler konuşmuş cumartesi kimse uygun değilmiş annemde cumaya tamam dedimş cinlerim tepeme kalktı ama bi defa tamam demişti gelmesinler diemedim şuan yorgunluktan ölüyorum eve gidecem 10 kişi misafir napim allah sağlık sıhhat versin ya bişi uydurup izin aldım ama çokta utandım izin alırken öğle arasında çıkacam hoş misafir benden önce gitmiş olacak annem ilgilenir napim onlar düşüncesizse yahu ben çalışıyorum bunu hiçmi düşünemiyorlar...

canım bir yolunu bulur gelmeye çalışırım sen taaa buralara geliyorsun allah bir mani vermezse tabiki...

kızlar gunaydın. canım ben yemek anlamında sormuştum
günaydın canımmm

sinir olurum böyle düşüncesiz insanlaraaaa
ama artık yapacak bişi yok belki utanırlar sen onlardan sonra gidesen
ayıp bu kız çalışyo yaa be insaff yaniii

ben haftaiçi misafir istemem ya.. sinir olurum. ama tabı nasıl gelme diceksin. ben ne yapıyorum boyle laf arasında "aman haftaıçı kımse gelmesın zaten saat kaçta evdeyım hazırlanamam kı ama haftasonu başım ustune" diye soyluyorum. şimdiye kadar hiç emrıvakı yapan olmadı.

isyan sende az değilmişsin heee ...ama çook güzel ve heycanlı oluyor dimi
Ailelerden habersiz tamam kötü ama sölesek izin vermesler
seninki birde özelmiş hani biz kız kıza gittik valla

kızlar gunaydın. Canım ben yemek anlamında sormuştum

canımm ne biliyim ben başka anladım demek

günaydın canımmm

sinir olurum böyle düşüncesiz insanlaraaaa
ama artık yapacak bişi yok belki utanırlar sen onlardan sonra gidesen
ayıp bu kız çalışyo yaa be insaff yaniii

dün eve vardığımda 8 olmak üzereydi mesaim 6 da bitiyor ama ev iş mesafesi 44 km inan eve gidiyorum yarım saat kendşme gelemiyorum çalkalanmaktan o halde gittim işe koyuldum anneme laf söledim falan arada ben gittiğimde annem 2 komşuyu çağırmış sarma sarıyordu ...kadınlara diomki gelemezsem kusuruma bakmayın siz size oturursunuz

kızlar yarın akşam ankaraya gidiyoruz annemlerin yanına

süper bir haber bu kuzu

kuzum biz kızlarla izmire, manisaya, kütahya, çanakkaleye gittik hepsinden ailemin haberi var..eşime o zamanlar yaptığımız gezdiğimiz şeylerden haberleri yoktu ama şidi var...

aynennn

kuzjm böle düşüncesiz insanlar beni deli ediyor...hiçmi düşünemiyorlar bu kız nasıl izin alacak diye

kalplerarası benımde işim eve baya uzak 3 araç değştiriyorum 1 saatı gecıyo eve varmam
bu arada kızlar çoooooooooook şükür bugun son. çarşamba işbası pazartesı gelmıyomuşuz ohh

kızlar yarın akşam ankaraya gidiyoruz annemlerin yanına

oooo çoook güzel bir haber gözün aydın o zaman canım
hasret giderirsiniz ne güzel

kalplerarası benımde işim eve baya uzak 3 araç değştiriyorum 1 saatı gecıyo eve varmam
Bu arada kızlar çoooooooooook şükür bugun son. çarşamba işbası Pazartesı gelmıyomuşuz ohh

3 vesait m,canım çok zor olmalı allah yardım etsin vallahi
ohh p.tesi biz gelicez mecbur seninki çook iyi imiş
keşke bizde gelmesek

bu arada kızlar çoooooooooook şükür bugun son. çarşamba işbası pazartesı gelmıyomuşuz ohh

3 vasıtamııı kız ne kadar maaş alıosun sen...yol parası ne kadar tutuyorr :44::44:
ohh pazartesi tatilmii keyifff biz geliyoruz
bizde geliyoruzz yaa

bir saat ne ki canım 2 saat 15 dk da vardım ben 3 vesaitle
bu arada mooncum sana bi mesaj yolladım

Son düzenleme:
ben genelde 1 saat 15 dakıkada varıyorum. yol paramı yemeğimide veriyo patronlar. bu arada kaç araç değiştirisen değiştir 1,5 içerisinde ilk bınışten sonrakı bınışler ucretsiz İzmir de cnm

Evet cnm süper ama ne saat gecyo ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…