- 13 Haziran 2011
- 12.770
- 7.953
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.781
canım sorma ben öyle aktifimki zamanım yokk hiç
işten çıkıyorum bu mağaza senin bu mağaza benim dolaşıyorum hoppp beğendiklerimi atıyorum sepete rahtlıyorum
Sonra kendime dışrda yemek ısmarlıyorum ohhh
Arkasından tatlı mı ve tabiki kahvemi
sonra eve gidiyorum sinema sisteminde filmimi izliyorum, ingilizde çalışıyoruzm ,kitap okuyorum,dizim var ise dizimi izliyorum sinema ve tiyatroyu saymıyoprum bu arada...
Arkadaşlarla toplantılarımıza gidiyorum saghil yürüyüşleri balık tutmalar yani kendime hiç vakit ayıramıyorum o kadar değişik şeyler yapiyorum ki ben bile inanamıyorum.
Gezi turlarına katılıyorum,kayak,partileronları saymadım
ayyy yazarken ben bile inanamadım kuzummmmmmmmmm
çalıştığın halde hafta içi nasıl misafir aldın kuzu...iş yerinden izin alabilecekmisin ne diyeceksinn :44::44::44:
kuzumm sen çalışan birisin hafta içi misafirmi olurmu hiçç
allah yardımcın olsun canım şimdidenn
p.ertesi yada salıydı sanırım...
gezeyim cnm ya güzel oluyor
ah ah Cem Adrian o gün yanımda geçti baka kaldım yaben adamın sahneye çıkmasını karşıdan beklerden çekilin çekilin die bir ses geldi arkamı bir döndüm Cemcim'le göz göz geldik hemende sahiplendim adamı
ha bu arada Cem Adrian ile ortak bir yönümüz var : YAĞMUR.
dinleyenler bilir adamın her şarkısında yağmur cümlesi geçiyor yaaa, yağmurlu bir hava vardı dışarda da
canm Allah yardımcın olsun, yardıma geleyim sana bu aralar tek yaptığım yiyip içip yatmak
bende görüşmek çok isterim ama Sincan'da eğitim, kaldığımız otel değişmezse tabi Maltepe'de eğer olursa fırsatım otele yakın bir yerlerde görüşelim cnm tabi
günaydın canımmmkızlar gunaydın. canım ben yemek anlamında sormuştum
annem işte onun sohbet arkadaşları var cuma günü sohbeti gelmek istemişler bi defa tek beni görmüşler annem söyledi anne dedim cumartesi gelsinler konuşmuş cumartesi kimse uygun değilmiş annemde cumaya tamam dedimş cinlerim tepeme kalktı ama bi defa tamam demişti gelmesinler diemedim şuan yorgunluktan ölüyorum eve gidecem 10 kişi misafirnapim allah sağlık sıhhat versin ya bişi uydurup izin aldım ama çokta utandım izin alırken öğle arasında çıkacam hoş misafir benden önce gitmiş olacak annem ilgilenir napim onlar düşüncesizse yahu ben çalışıyorum bunu hiçmi düşünemiyorlar...
canım bir yolunu bulur gelmeye çalışırım sen taaa buralara geliyorsun allah bir mani vermezse tabiki...
aynen kuzum yaa bende üniv.'tede iken deli gibi gezdim..izmir, kütahya, manisa, çanakkale, alanya...
Alanya gezisi özeldi ama
Yurttan 5-6 çift birde birkaç kız arkadaş.. Benimde eşim o zaman sevgilimdi tabii...o da takıldı bize..alanya kaçamağı yapmıştık 4 gün..Hatta öle komiktiki..otobüs konyadan geçiyormuş şansa bak..yarım saat garda mola verdi..bir baktım ileride dayımm..kuzenimi otobüse bindiriyor..amanin ben hemen koltuk altına kapaklandım..yarım saat koltık altında bekledim düşünün artık korkuyu...ailemden gizli yaptığım şeylerden biri...çok heyecanlı ve çok güzeldi.. Tabi kızlar erkekler ayrı oda da kaldık..şimdi annem biliyor alanya gezisini..çeyizlerim eşyalarım toplanırken fotolar çıktı ortaya anlatmak zorunda kaldımm Paparayıda yedim tabee
Ya bende deli gibi gezerdim kuzum...ama şükür benim eşim yine gezdiriyor yaa hakkını yiyemem
Hepinizi öpüyor kızlarr
Günaydın kuzum hayırlı cumalarr
kızlar gunaydın. Canım ben yemek anlamında sormuştum
günaydın canımmm
sinir olurum böyle düşüncesiz insanlaraaaa
ama artık yapacak bişi yok belki utanırlar sen onlardan sonra gidesen
ayıp bu kız çalışyo yaa be insaff yaniii
kızlar yarın akşam ankaraya gidiyoruz annemlerin yanına
isyan sende az değilmişsin heee ...ama çook güzel ve heycanlı oluyor dimi
Ailelerden habersiz tamam kötü ama sölesek izin vermesler
seninki birde özelmiş hani biz kız kıza gittik valla
canımm ne biliyim ben başka anladım demek
ben haftaiçi misafir istemem ya.. sinir olurum. ama tabı nasıl gelme diceksin. ben ne yapıyorum boyle laf arasında "aman haftaıçı kımse gelmesın zaten saat kaçta evdeyım hazırlanamam kı ama haftasonu başım ustune" diye soyluyorum. şimdiye kadar hiç emrıvakı yapan olmadı.
annem işte onun sohbet arkadaşları var cuma günü sohbeti gelmek istemişler bi defa tek beni görmüşler annem söyledi anne dedim cumartesi gelsinler konuşmuş cumartesi kimse uygun değilmiş annemde cumaya tamam dedimş cinlerim tepeme kalktı ama bi defa tamam demişti gelmesinler diemedim şuan yorgunluktan ölüyorum eve gidecem 10 kişi misafirnapim allah sağlık sıhhat versin ya bişi uydurup izin aldım ama çokta utandım izin alırken öğle arasında çıkacam hoş misafir benden önce gitmiş olacak annem ilgilenir napim onlar düşüncesizse yahu ben çalışıyorum bunu hiçmi düşünemiyorlar...
canım bir yolunu bulur gelmeye çalışırım sen taaa buralara geliyorsun allah bir mani vermezse tabiki...
kızlar yarın akşam ankaraya gidiyoruz annemlerin yanına
kalplerarası benımde işim eve baya uzak 3 araç değştiriyorum 1 saatı gecıyo eve varmam
Bu arada kızlar çoooooooooook şükür bugun son. çarşamba işbasıPazartesı gelmıyomuşuz ohh
kalplerarası benımde işim eve baya uzak 3 araç değştiriyorum 1 saatı gecıyo eve varmam
bu arada kızlar çoooooooooook şükür bugun son. çarşamba işbasıpazartesı gelmıyomuşuz ohh
oooo çoook güzel bir haber gözün aydın o zaman canım
hasret giderirsiniz ne güzel
3 vesait m,canım çok zor olmalı allah yardım etsin vallahi
ohh p.tesi biz gelicez mecbur seninki çook iyi imiş
keşke bizde gelmesek
bu arada kızlar çoooooooooook şükür bugun son. çarşamba işbasıpazartesı gelmıyomuşuz ohh
sana tüm cem adrianlar kurban olsun kuzumm
ayy ankaraya kadar gelmişken konyayada uğra kuzu
bir saat ne ki canım 2 saat 15 dk da vardım ben 3 vesaitle
bu arada mooncum sana bi mesaj yolladım
Evet cnm süper ama ne saat gecyo ne zamansüper bir haber bu kuzu
kuzum biz kızlarla izmire, manisaya, kütahya, çanakkaleye gittik hepsinden ailemin haberi var..eşime o zamanlar yaptığımız gezdiğimiz şeylerden haberleri yoktu ama şidi var...
aynennn
kuzjm böle düşüncesiz insanlar beni deli ediyor...hiçmi düşünemiyorlar bu kız nasıl izin alacak diye
ben genelde 1 saat 15 dakıkada varıyorum. yol paramı yemeğimide veriyo patronlar. bu arada kaç araç değiştirisen değiştir 1,5 içerisinde ilk bınışten sonrakı bınışler ucretsiz İzmir de cnm
tşk cnm bnm bıde yarın aksam olsa çok gzel olck daha cok var yaoooo çoook güzel bir haber gözün aydın o zaman canım
hasret giderirsiniz ne güzel
3 vesait m,canım çok zor olmalı allah yardım etsin vallahi
ohh p.tesi biz gelicez mecbur seninki çook iyi imiş
keşke bizde gelmesek
işin nerede canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?