Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

patates oturtması yappp ben çok severim ve yarın onu yapmayı düşünüyorumm

yazdan buzluğa atma şansın olsaydı keşke canımi konserveler güzel olmuyor,
ben buzluğa koyduklarımdan kullanıyorum 30 dk. pişiyor tazecik.

patates oturtması yappp ben çok severim ve yarın onu yapmayı düşünüyorumm

isyan varya sen 4*4 lük ev hanımısın maşallah
bu kadar kısa sürede iyi adapte oldun, hem hesaplısın, idareli hemde fire vermeden yemek işlerini yapıosun
Maşallah kuzuma, enişte kıymet bilio Allahtan

isyan varya sen 4*4 lük ev hanımısın maşallah
bu kadar kısa sürede iyi adapte oldun, hem hesaplısın, idareli hemde fire vermeden yemek işlerini yapıosun
Maşallah kuzuma, enişte kıymet bilio Allahtan
saol kuzum..herkez çok şaşırıyor bu halimeee..ben evli değilken birkez bile yemek yapmadım..temizlik nedir bilmezdim...
annem hep kızardı sen nasıl yapacaksın diye...ama şimdi severek ve isteyerek yapıyorum şükür..iş başa düşünce herkez yapıyor..Allah sağlık huzur versinn inşşş :26::26::26: bu topikteki tüm hatınlar çok iyi adapte oldular..hepimiz maşallah idareliyiz

şimdi tiramusu yapmak istiyorummm yarın akşam bir denemesini yapıcamm

,
isyan bende senin düşüncelerini ve hayata bakış açını çoook beğeniyorum
haklısın kendimi üzmek için bahane arıyorum sanki
olayları abartma huyumdan nefret ediyorum..

buzluktakıler bıttı cnm kaynanam sağolsun koymuştu buzluğa bişeyler ama tukettık
patates oturtma mı o nekı
owner uzulme cnm . bak herkes yazmış stres daha kotu tetıklıyo hamıle kalmayı engelleyebılıyo dıye. şimdi sen uzuntumun sebebı yok dıyosun ama sebep bu. bende gecen ay bebek olmayınca adet haftasında hep uzgun gezdım senı anlıyorum uzulmemek elde değil. butun hafta uzgundum.
ama Rabbım bılır işini napalım bızıde görcek ınş. bende çok ıstıyorum bebek ama inş benden once sen gebe kalırsın da kaç aydır çektığın sıkıntılara değer ınş cnm

yaparsın sen :) ben denemedim henüz tiramusi, sebze yemeklerinde iyi sayılırım ama :)

yaparsın sen :) ben denemedim henüz tiramusi, sebze yemeklerinde iyi sayılırım ama :)

hadi inş yaparım..yapabilirsem tarif veririm sana

kv köy sütü getirmişti
sütlaç yapmak istiyorum eşim sevmez kendime yapıcam da hiiç yapmadım daha önce tırsıyorum birazcık yapmaya

ohh bende çok severimm..ama hç yapmadım daha

patates oturtma tarifi..çok güzell

Malzemeler;
4 adet orta boy patates
200 gr kıyma
1 adet soğan
1 adet domates
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı salça
Bir tutam maydanoz
1 diş sarımsak püresi
İsteğe bağlı baharatlar, tuz
3/4 su bardağı su

Yapılışı;
Patatesleri küp küp kızartarak fırın kabına alın. Soğanı sıvı yağda kavurun, kıymayı ekleyin, kıymadan sonra salçayı ekleyip kıymaya iyice yedirin. Su ve maydanoz harici malzemeyi ekleyip karıştırmaya devam edin. Domatesler yumuşayınca maydanoz ve suyunu ekleyip, suyunu biraz çekmesini bekleyin. Patateslerin üzerine döküp, servis öncesi 180 derecede 20 - 30 dk. kadar fırınlayın.

,
isyan bende senin düşüncelerini ve hayata bakış açını çoook beğeniyorum
haklısın kendimi üzmek için bahane arıyorum sanki
olayları abartma huyumdan nefret ediyorum..

kuzum bende senin olgunluğunu ve böle birşey sölendiğinde dinlemeni uygulamanı çok seviyorum..bende inatlık vardır...bildiğimdem vazgeçmem ama sen yapabiliyorsun çok güzel birşey bu
bundan sonra böle olayları abartmak kafanda büyütmek yok okii

Allah razı olsun canım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
1 hafta sonra 8 aylık evli olucam
6 aydır da uğraşıyorum bebek için ama nasip işte olmadı
benden sonra evlenen herkes hamile
kıskanmıyorum asla

Rabbim bağışlasın yavrularını ama çok istediğimden dolayı böyle düşündükçede fena oluyorum..
en iyisi isyanın dediği gibi aklıma getirmemeye çalışmalıyım
yıllarca bebek isteyen sabreden çiftler var daha benim ki ne ki..
İnşallah topiğimizde ki bebek isteyen arkadaşların hepsi birer birer hamiş kalır..

aminnn...ayy hadi bakalım inş..bizde eşimle konuştuk dün akşam...şubattan sonra ilacı bırakıyorum...doktorumada danışarak tabii sonra bakıcaz...eğer olursada bebek üzülmücez sevineceğiz..biz evlendik ve bu aile taçlandırılmalı..Rabbim uygun gördüğü zaman taçlandıracaktır yuvamızız :26::26::26::26:

İNŞALLAH CANIM.
eşin askerliğini yapmıstı dimi ?
borçlar bi şekilde ödeniyo bebiş kısmetyle gelir hem :)

İNŞALLAH CANIM.
eşin askerliğini yapmıstı dimi ?
borçlar bi şekilde ödeniyo bebiş kısmetyle gelir hem :)

askerliğini yapmadı kuzum...daha yüksek lisans falan düşünüyor..o yüzden 2-3 senemiz var onun için..ama ben bebek için o kadar zaman düşünmüyorum...ailem burada olduğu için bebeğim olsada çok sıkıntı olmaz inşş... :26::26::26: Allah bir yoluna koymuştur herşeyii

bebişle birlikte beklersiniz babacığı :)
Ailen destek sana canım Rabbimde yardım eder, yoluna girer herşsey

ahh ısyannnnnnnnn
esını nasıl askere gonderecekksınnnn?
nasıl ayrı kalabılır ınsan yaaa :S
ısyan bebek kararı aldınızmı

bebişle birlikte beklersiniz babacığı :)
Ailen destek sana canım Rabbimde yardım eder, yoluna girer herşsey
aman olur gider herşey...sağlık huzur versin rabbimde gerisi olur benim gözümde öle oturup kara kara düşünmeyi bırakalı çok oldu..nişanlı iken vazgeçtim o huyumdan..baktım hayat bana zindan oluyor saalla dedim..düşünsende olacak oluyor engel olamıosun isyan dedim..o gündür bugündür böleyimm

ahh ısyannnnnnnnn
esını nasıl askere gonderecekksınnnn?
nasıl ayrı kalabılır ınsan yaaa :S
ısyan bebek kararı aldınızmı
şubat sonubnda hapı bırakıcam kuzum...normal yolla korunacağız...eğer kısmetimizde varsa gelir bebek diyeceğiz..böle bir karar aldık
valla bilmiyorum dayanıcam..zor olucak ama dayanıcam..şimdi bunu düşünmek moralimi bozmak istemiyorum

ne yemegııı anam ekmek arası yıyoruz bı haftadırrrrrr

bu aksam esımle evdekı son gecemız
ben ne gıtmeye ne kalmaya gelemıyorum
sonucta o eve gelın oldum sımdı oradan cıkıyorum
cok huzunluyum :26:

ne yemegııı anam ekmek arası yıyoruz bı haftadırrrrrr

bu aksam esımle evdekı son gecemız
ben ne gıtmeye ne kalmaya gelemıyorum
sonucta o eve gelın oldum sımdı oradan cıkıyorum
cok huzunluyum :26:
ahhh kıyamam ben kuzumaaa..hak veriyorum sana...ama ne güzel kendi evin, eşinle yepyeni bir yaşam..hüzne değil kendini heyecam ve mutluluağa boğ kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…