- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.821
eşim yine rahatsızlanmış kızlar..kendi çalıştığı hastanede USG çektirmiş..yine apendisit demişler..öğle arasında eve gitim geldim..şimd kan sonuçlarını bekliyoruz..burada hocamıza gösterdimn..kan sonuçları çıkınca hemen getirin dediler..
eşim yine rahatsızlanmış kızlar..kendi çalıştığı hastanede USG çektirmiş..yine apendisit demişler..öğle arasında eve gitim geldim..şimd kan sonuçlarını bekliyoruz..burada hocamıza gösterdimn..kan sonuçları çıkınca hemen getirin dediler..
selam kızlarrrr ben geldimmm
sabah iş yerinde yılbaşı yemeği düzenledik hediyelerimizi verdik çko eğlendik sonra iş yoğunluğu tabi anca gelebildim.
eşim sonunda bana galaxy s3 almış dünden beri çocuklar gibiyim çook istiyordummm
sizleride özledim bugünden sonra çarşamba iş başı yapıcammm
ctesi kvalideler yemeğe gelicek ptesi yılbaşı yemeği bende pofff nasıl altından kalkıcam acabaaa
selam kızlarrrr ben geldimmm
sabah iş yerinde yılbaşı yemeği düzenledik hediyelerimizi verdik çko eğlendik sonra iş yoğunluğu tabi anca gelebildim.
eşim sonunda bana galaxy s3 almış dünden beri çocuklar gibiyim çook istiyordummm
sizleride özledim bugünden sonra çarşamba iş başı yapıcammm
ctesi kvalideler yemeğe gelicek ptesi yılbaşı yemeği bende pofff nasıl altından kalkıcam acabaaa
Saolun kızlar..kendi hocama gösterdim ameliyat edilmesini öneririm dedi..offçok ağrı çekiyor ve iş yerinde..izin vermiyor gerizekalılarrr
iş yeri hekimi değil kuzum...eşimde hastanede otomasyonuna çalışıyor...bizim hastanede değil amaKuzum sıkma canını hemen dur bakalım.. İş yeri nasıl izin vermez yaa
o doktor dememiş mi çalışmasın filan diye iş yeri hekimi
eşim yine rahatsızlanmış kızlar..kendi çalıştığı hastanede usg çektirmiş..yine apendisit demişler..öğle arasında eve gitim geldim..şimd kan sonuçlarını bekliyoruz..burada hocamıza gösterdimn..kan sonuçları çıkınca hemen getirin dediler..
isyancım eşim hala konuşmadı umrumdada değil aartık sormuyorum. bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim düşün düşün nereye kadar salladım gitti
canım çok geçmiş olsun yaaa
eşinin geçenlerdede oldu bu sorunu bence teşekküllü baktırın canım
inşaalh kötü birşey değildir.
Haber ver bizede
iş yeri hekimi değil kuzum...eşimde hastanede otomasyonuna çalışıyor...bizim hastanede değil ama
uyuz herifler geçen sefer 5 gün raporlu diye bile yüzlerini astılar...şimdide muayene olucam kötüyüm deyincede yüzlerini asmışlar..kan tahlili çıksın durdurmam ben onu
eşinle sen sağlıkçımısınız canım yoksa idari işlerdemi çalşıosunuz ? bide hast. çalışıyo adama izin vermiyorlar ruhsuzmudur nedirler
pardon kuzucum hatlar karışmış aceleyle yazınca :))) aynen öyle bana bişey olsa yine eşim uğraşıcak hıhben sordum şekerim isyan değil :)
boşver haklısın onlar düşünsün birazda
mause güle güle kullan canım yeni telini
güzel telefon bende beğeniyorum ama o kadar para veremeyebilirim bir tele
Eşinin sürpriz yapması çok güzel
ben daha birşey göremedim
valla kuzu maşallah sizin hediyeler diyecek sözüm yokkpardon kuzucum hatlar karışmış aceleyle yazınca :))) aynen öyle bana bişey olsa yine eşim uğraşıcak hıh
valla bende veremezdim canımda çoook istiyorum diye almış eşim sağolsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?