Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
eşim yine rahatsızlanmış kızlar..kendi çalıştığı hastanede USG çektirmiş..yine apendisit demişler..öğle arasında eve gitim geldim..şimd kan sonuçlarını bekliyoruz..burada hocamıza gösterdimn..kan sonuçları çıkınca hemen getirin dediler..

selam kızlarrrr ben geldimmm
sabah iş yerinde yılbaşı yemeği düzenledik hediyelerimizi verdik çko eğlendik sonra iş yoğunluğu tabi anca gelebildim.
eşim sonunda bana galaxy s3 almış dünden beri çocuklar gibiyim çook istiyordummm
sizleride özledim bugünden sonra çarşamba iş başı yapıcammm
ctesi kvalideler yemeğe gelicek ptesi yılbaşı yemeği bende pofff nasıl altından kalkıcam acabaaa

geçmiş olsun kuzucm inş kötü bişey çıkmaz sana da cvp veremedim kusura bakma

geçmiş olsun canım. Rabbim dermansız dert vermesin

Geçmiş olsun canım haber ver bize

Güle güle kullan canım
Güzel telefon bende de var çoookkk memnunum tek sorun sarj

güle güle kullan canım, eşin çok iyi düşünmüş vallahi hep borç sıkıntı stres azcıkda keyif olsun dimi.
Yeni telinle kvdenin resimlerini çekmeyi unutma kapak olsun ona :)

aklına getirmek değil niyetimde merak ettm canım perde parasını naptı ?

Saolun kızlar..kendi hocama gösterdim ameliyat edilmesini öneririm dedi..off çok ağrı çekiyor ve iş yerinde..izin vermiyor gerizekalılarrr

Kuzum sıkma canını hemen dur bakalım.. İş yeri nasıl izin vermez yaa
o doktor dememiş mi çalışmasın filan diye iş yeri hekimi
iş yeri hekimi değil kuzum...eşimde hastanede otomasyonuna çalışıyor...bizim hastanede değil ama
uyuz herifler geçen sefer 5 gün raporlu diye bile yüzlerini astılar...şimdide muayene olucam kötüyüm deyincede yüzlerini asmışlar..kan tahlili çıksın durdurmam ben onu

isyancım eşim hala konuşmadı umrumdada değil aartık sormuyorum. bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim düşün düşün nereye kadar salladım gitti

canım çok geçmiş olsun yaaa
eşinin geçenlerdede oldu bu sorunu bence teşekküllü baktırın canım
inşaalh kötü birşey değildir.
Haber ver bizede

mause güle güle kullan canım yeni telini
güzel telefon bende beğeniyorum ama o kadar para veremeyebilirim bir tele
Eşinin sürpriz yapması çok güzel
ben daha birşey göremedim

canım çok geçmiş olsun yaaa
eşinin geçenlerdede oldu bu sorunu bence teşekküllü baktırın canım
inşaalh kötü birşey değildir.
Haber ver bizede

sonuç belli canım...tepeden aşağı kontrol ettiler zateb...sonu. apendisit...ama ameliyat etmemişlerdi..geriledi dediler..tekrarlama ihtimali az dediler..ama tekrarladı işte

eşinle sen sağlıkçımısınız canım yoksa idari işlerdemi çalşıosunuz ? bide hast. çalışıyo adama izin vermiyorlar ruhsuzmudur nedirler

eşinle sen sağlıkçımısınız canım yoksa idari işlerdemi çalşıosunuz ? bide hast. çalışıyo adama izin vermiyorlar ruhsuzmudur nedirler

ben radyoloji raporötörüm...radyoloji raporları yazıyorum..
eşim ise 5 tane hastanın yazılımına bakıyor..hastanede yazılımda yanii

ben sordum şekerim isyan değil :)
boşver haklısın onlar düşünsün birazda
pardon kuzucum hatlar karışmış aceleyle yazınca :))) aynen öyle bana bişey olsa yine eşim uğraşıcak hıh
mause güle güle kullan canım yeni telini
güzel telefon bende beğeniyorum ama o kadar para veremeyebilirim bir tele
Eşinin sürpriz yapması çok güzel
ben daha birşey göremedim

valla bende veremezdim canımda çoook istiyorum diye almış eşim sağolsunn

pardon kuzucum hatlar karışmış aceleyle yazınca :))) aynen öyle bana bişey olsa yine eşim uğraşıcak hıh

valla bende veremezdim canımda çoook istiyorum diye almış eşim sağolsunn
valla kuzu maşallah sizin hediyeler diyecek sözüm yokk sen ps3 alıbnca kocan altta kalmamış..aferimm eniştemizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…