Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Günaydın güzel gelinler
2011 yılı bittiğinde dedim ki' bu sene benim için kötü geçti umarım 2012 çok güzel geçer ve benim senem olur'
2012 de evlendim,mezun oldum ama farkettim ki hayatım boyunca beni en çok hırpalayan en çok üzüldüğüm senede oldu ayrıca..
bu yaşıma kadar zorluk yada sıkıntı görmememden kaynklandı belkide..
ben zaten takıntılıyım!!! küçük aksilikleri bile büyütüp kendimi huzursuz,mutsuz etme potansiyeline sahip biriyim..
Eşimle uyumsuzluklarımız oldu çoğu kez
mükemmel bir adam istedim hep burda da hatalı davrandım...çünkü kimse mükemmel değildir..
yılın bu son gününde yeni bşlangıçlar yapıcam ben

sabır göstermek mükafatların en büyüğünü haketmek demektir...Ben sabırsız biriyim
Bu sene sabretmeyi öğreticem kendime
daha sakin daha ılımlı bir insan olucam inşallah
kendim için bunları istiyor ve diliyorum..
2013 herkese sağlık,huzur,mutluluk,aşk ve para getirsin inşallah..
hep güzel şeyleri paylaşalım burda..
Hayat o kadar kısa ki kendimizi basit şeyler için üzmeye değmez..
(2012kapanış konuşmasıydı bu)

ne güzel yazmışın kuzummm

benim içinse 2012 en çok mutlu olduğum ve en çok üzüldüğüm seneydi...iki duyguyuda en ağır şekillerde yaşadım..
nişanlılık dönemimde hayatımın en kötü günlerini yaşadım, düğünüm ise en güzel en mutlu günümde..iki duyguyuda dipte yaşadımm
Ama en önemlisi sağlığım yerinde ve sevdiğim yanımdaydı..Rabbim bu ikisini bir ömür eksik etmesin..Rabbim sevdiklerimi yanımdan ayırmasın yeter..
herşey olur geçerrrr..
ben bu sene sorunlara çok fazla kafa takmamam gerektiğini öğrendim..biraz hayatı umursamam gerektiğini olacak şeyin elbet olacağını öğrendim..
2013 bize sağlık, huzur, para ve mutluluk getirsin inşşş :26::26::26:

valahi duygulandım kuzum çok haklısın benim içinde öle oldu

günaydın kızlar
Herkese iyi haftalar

günaydın cnaım
sanada hayırlı haftalar yoksun eskisi gibi yav

günaydınnn hanımlarrr

günaydın canım benim

canım ne güzel yazmışsın ve açıklamışsın
kendini eleşitrimişsin ne güzel
aslında derler ya sabırla dut yaprağı atlas olur diye ama maalesef nefsimiz izin vermiyor
bende çook aceleciyim hiç sabırlı değilim
bu huyumu bende törpülemek istiyorum ama yapamıyorum
daha relax olmak istiyorum ama olamıyorum
nişalımda diyor sen çok takıyorsun ,detaylara çok takılıyorsun
ama işte zamanla öğrenicez inşaallah

2013 inşaallah hepimize diğer kötü yılları unutturacak kadar güzel bir yıl olsun
hayırlısı ile gelsin ve hayırlısı ile gitsin inşaallah

Günaydın dıstığım...yeni yıl sana bol şans getirsin...düğün zamanı baya ihtiycın olacak buna..huzurun hiç bozulmasın inşş :26::26:
Günaydın kızlar canım cok sıkkın yeni yıla ii gireyim dua edin ne olur hzurumuz yok bugun aksam güzel geçsin 31:

kuzum ne oldu...özel değilse anlat :44::44:

ben duaların gücüne çok inanırım..
yani sene boyuncada yaşadığım sıkıntıların sebebinide dualarımı eksik tutmaya bağlıyorum..
Bu sene çook daha farklı daha güzel unutulmaz bir sene olsun herkes için..

cumartesi iş çıkışı eltimdeydim
dünde köye gittik kv kp bırakmak için işte gece 00:30 da döndük
gergin bir ortam oldu dün akşam bayaa..
eşimin abileri acıcık kulağını çektilerde
evim çok tozlu iyi bir temizlik lazım
geçen hafta hiç yemek yapmadım
bugün adam akıllı bişeyler hzırlicam temizlik yapıcam
inşallah ptron bey yarın için izin verir

aferimm eşinin abilerine iyi yapmışlar eşinee

dün bizde beyşehir gölüne gittik...akşam göle karşı dağın tepesinde bir lokantada yemek yedik..5 kişiydik baya güzel oldu ama çok yoruldum...git gel zaten direk 2,5 saat sürdü

Ohh Çok iyi yapmışsınız canım
bizde dün eşimle tatil planları yaptık
sonunda en azından bunu başarabildik

o kadar yazdım sistem gidiyo haftasonu k.v gittik huzurumuz bozuldu lanet olsun herseyi düzelmiştim.ne biçim kadın ya ne biçimmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]

günaydınnn bayanlarrrrrr
bugün nedense hiçç çalışasım yokkk ama bii okadardaa iş varrrrr
dün 1e kadar çalıştım
ama çok güzel bi haberde aldımmmm
kocacım bana ıphone alacak inşşşşşş
bugün son taksitimi ödüyorum
geriye sadece bi yer kalıyoo 800 civarında
şubatta bitirmeyi planlıyorum inşş
geçmişi okluyamadım canlarr kusuruma bakmayın ne olur:26:
çoookk yoğunnnnnn:111::111::111::111::84:

yenidendoğumun hepinize slmı var kızlar...taşınmış yerleşmiş sayılır..halıları gelcekmiş bugün yıkamadan..hrşey yolundaymış şükürr herkeze iyi yıllar dilediğini iletti

Herkese 2013 ins hayirli ve ugurlu gelir. Guzel bir yil olsun ins

Esmersirinem seni cok merak ediyodum bakimdedim yazdigini gordum ne oldu (
Owner ins 2013 hayirlisiyla anne olursun.
Ama minciklama hakkim var dime var

kuzum bıktım artık geçen hafta görüşemedik die herkese sölemiş gelmiyo aramıyo 1 hafta sonu görüşmemişiz die tüm cocuklarını aramıs persembe günü eşime dedim gidelim cmt oda tamam dedi cumada görümcem geldi cıkşta deiki annemi ara cok sorun yapıyo yarın gelecez dedim zaten yinde aradım eşimde cmt ben gelmiycem sen git snra tlf sarj almadı kapalıydı ögleden sonra oldu cıktım sarj aleti aldım aradım dedim anne eşim gec gelecek ben yarın geleyim mi gec oldu tamam sen bilirsin dio arıyo eşimi bi ton yemek yaptım allh sana yardım etsin dio eve geldim kıyamet kotu ve kçv hayata yemek yapmaz zaten görümceler yanında onlarala yer

eşim korkusundan önce beni gönderdi sonra kendi gitti giitiğimde saat 8 di ve yemek ocakta pişiyodu allahım eşime bi jestler bi hareketler bi masumluk okey kagıt oynuyoz yenilene ceza vercekler bana maymun taklidi yap diolar k.v bi gülüyo ölürüm yine yapmam nasıl gülüyo görseniz okey oynuyoz dio boşanmak cok kolay bide eşimin babsı yok tek erkek yok damımız akıyo yok nbilmem ne eşim dünden beri huzursuz kavgalı benle tüm emeklerim boşa cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…