- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.881
kuzum bıktım artık geçen hafta görüşemedik die herkese sölemiş gelmiyo aramıyo 1 hafta sonu görüşmemişiz die tüm cocuklarını aramıs persembe günü eşime dedim gidelim cmt oda tamam dedi cumada görümcem geldi cıkşta deiki annemi ara cok sorun yapıyo yarın gelecez dedim zaten yinde aradım eşimde cmt ben gelmiycem sen git snra tlf sarj almadı kapalıydı ögleden sonra oldu cıktım sarj aleti aldım aradım dedim anne eşim gec gelecek ben yarın geleyim mi gec oldu tamam sen bilirsin dio arıyo eşimi bi ton yemek yaptım allh sana yardım etsin dio eve geldim kıyamet kotu ve kçv hayata yemek yapmaz zaten görümceler yanında onlarala yer
sende böyle kv varken işin çok zoreşim korkusundan önce beni gönderdi sonra kendi gitti giitiğimde saat 8 di ve yemek ocakta pişiyodu allahım eşime bi jestler bi hareketler bi masumluk okey kagıt oynuyoz yenilene ceza vercekler bana maymun taklidi yap diolar k.v bi gülüyo ölürüm yine yapmam nasıl gülüyo görseniz okey oynuyoz dio boşanmak cok kolay bide eşimin babsı yok tek erkek yok damımız akıyo yok nbilmem ne eşim dünden beri huzursuz kavgalı benle tüm emeklerim boşa cıktı
eşim korkusundan önce beni gönderdi sonra kendi gitti giitiğimde saat 8 di ve yemek ocakta pişiyodu allahım eşime bi jestler bi hareketler bi masumluk okey kagıt oynuyoz yenilene ceza vercekler bana maymun taklidi yap diolar k.v bi gülüyo ölürüm yine yapmam nasıl gülüyo görseniz okey oynuyoz dio boşanmak cok kolay bide eşimin babsı yok tek erkek yok damımız akıyo yok nbilmem ne eşim dünden beri huzursuz kavgalı benle tüm emeklerim boşa cıktı
hepbu eşlerinin olmadığından kaynaklanıyor..alışmışlar istedikleri gibi at koşturmaya...bizide o atlardan zannediyorlar herhaldekuzum bıktım artık geçen hafta görüşemedik die herkese sölemiş gelmiyo aramıyo 1 hafta sonu görüşmemişiz die tüm cocuklarını aramıs persembe günü eşime dedim gidelim cmt oda tamam dedi cumada görümcem geldi cıkşta deiki annemi ara cok sorun yapıyo yarın gelecez dedim zaten yinde aradım eşimde cmt ben gelmiycem sen git snra tlf sarj almadı kapalıydı ögleden sonra oldu cıktım sarj aleti aldım aradım dedim anne eşim gec gelecek ben yarın geleyim mi gec oldu tamam sen bilirsin dio arıyo eşimi bi ton yemek yaptım allh sana yardım etsin dio eve geldim kıyamet kotu ve kçv hayata yemek yapmaz zaten görümceler yanında onlarala yer
Esmersirine Allah o kadini islah etsin ins
Kocan senlekavga etti mi. Ettiyse koy tavrini bu defa fazlasiyla hakettiler. Kes kocandan ilgini alakani bakalim anasi yuzune huzur bozabiliyor mu? Bazen bazilarina gerekir madalyonun diger yuzunu gostermek.
Sikma canini kv ne mal oldugunu biliyon sen zaten.
hepbu eşlerinin olmadığından kaynaklanıyor..alışmışlar istedikleri gibi at koşturmaya...bizide o atlardan zannediyorlar herhaldeçok sinir oldum aynı benim kv..aramışın desene kızı yemek yaptım sen gel oğlumda gelince yer yabancı yermi diye iki yüzlülük yapıp neden oğluna şikayet ediosunn...Allahım bildiği gibi yapsın bu kadınlarıı
çoook sinirlendimm
bana dese yemek yaptım ben giderim hepsinede tek tek hediye aldım dediler size hediye alacaz die bumu mukafatı eline koz vermeyeyim diom bugun dısarı cıkacaktık kıyafetimi aldım hersey altüst eline ne gecek boşanınca ne olacak
eşim dukkana elaman buldu erken geliyo kokusundan eve erken gelyom diyemiyo erken de saat 8 bucuk 9 diyemiyo k.v maymun taklidi yaptırıyolar bana ark ortamında yaparsın ama bu ortam cok agır oldu ya gözlerim doldu
maymun taklidi niye yapmanı istediler orayı anlayamadım kuzumm :44::44::44:
aynı benim eşimin durumu...bazı şeyleri saklar gizler..neymiş annesi yine kızarmış..Allahtan evlendiğimizden beri bu lafı duymadım datki 2 hafta öncesine kadar...biliosun olanları..
biraz ters davranmak gerekiyormuş ben bunu anladım...şimdi bozuğum kv ile..cuma akşamı çıkışta kv'ye yemepe gittik...eşim gidelimmi dedi tamam dedim..çıkışta kv beni aramış araba ile geldim beraber gidelim diye...bende gerek yok önce ben eve uğrucam eşim beni alır hazır olunca geliriz dedim..fena bozuldu..evimiz yakın araba ile 5 dk mesafede normalde beni hergün götürebilir..ama arkadaşlarını alıyor yanına..ben binermiyim o arabaya bana işi düştüğünetavrını koy kuzum sende..
eşim dedi niye annemle araba ile gelmedin diye..bende dedim olanları unutmadımm..hem hergün araba ile gelir beni almaz..bugünmü aklına geldi..binmem dedim bişi diyemedi
var canımm..düğüne 8-9 ay kala 15 bin kredi çekti araba aldı..sonra kredi borcum var düğünü kendiniz yapın dedi...artık nasıl yorumlarsan iştekv denin aracımı var canım ? kendine müslüman baya sanırım :)
var canımm..düğüne 8-9 ay kala 15 bin kredi çekti araba aldı..sonra kredi borcum var düğünü kendiniz yapın dedi...artık nasıl yorumlarsan işte
sallaaTaktik yapmış resmen anneye yakışıyormu, Rabbim hidayet versin yorumlayacak cümle bulamıyorum.
bu akşama neler yapıosunuzz bakalımmm :44::44::44:
biz evdeyiz..cips-kek-kola-kuruyemiş ve tv'miz ile başbaşayızz
sallaa
kalplerasi cuma naptımm misafirlerini ağırlandınmıı...bugün tatil değilsin değilmi sende :44::44:
Bende eve gidince çok güzel yemekler hazirlicam sonra vi toparlar biraz süpürürüm
sonrada tv ve abur cubur keyfi
Bende eve gidince çok güzel yemekler hazirlicam sonra vi toparlar biraz süpürürüm
sonrada tv ve abur cubur keyfi
cuma günü en fazla 10 kişi beklerken 23 kişi ağırladım anam ağladı bittim yittim akşamıda eşimin sivastan çok sevdiği bi arkadaşı ankaraya gelmiş eve davet ettik gelmedi mecburen bu defa çıktık onunla yemek yedim bir yerlerde oturduk eve gidişimiz 11 i geçiyordu cumarteside benim arkadaşlarım misafirliğe geldi ...tabi cuma gününden ev duman olmuştu çoluk çocuk sil baştan temizlik pasta börek üffff kendime nazarım değdi kimse gelmiyor dedim o deyiş o gündendir evimde hiçö oturmadım pazarda yeğenlerimin doğum günüydü abimlere gittik şuan yorgunluktan ölüyorum akşama yemeğim yok hatta sabah alarmım çalmadı uykuda kaldım servise yetişim die alelacele bişiler giydim yatağım dağınık pijamalar ortaya saçılı imdattttttttttttttttttttttttt üf
bizde evdeyiz ilaç içtim kafam bi milyon grip oldum
isyan kaynanan resmen kendini düşünen bencil kaıdnnn
esmerşirie o kdına ders vermek gerek iyi olmak maraz doğuruyo resmennn
çok hastayımmmmmmmmmm
cuma günü en fazla 10 kişi beklerken 23 kişi ağırladım anam ağladı bittim yittim akşamıda eşimin sivastan çok sevdiği bi arkadaşı ankaraya gelmiş eve davet ettik gelmedi mecburen bu defa çıktık onunla yemek yedim bir yerlerde oturduk eve gidişimiz 11 i geçiyordu cumarteside benim arkadaşlarım misafirliğe geldi ...tabi cuma gününden ev duman olmuştu çoluk çocuk sil baştan temizlik pasta börek üffff kendime nazarım değdi kimse gelmiyor dedim o deyiş o gündendir evimde hiçö oturmadım pazarda yeğenlerimin doğum günüydü abimlere gittik şuan yorgunluktan ölüyorum akşama yemeğim yok hatta sabah alarmım çalmadı uykuda kaldım servise yetişim die alelacele bişiler giydim yatağım dağınık pijamalar ortaya saçılı imdattttttttttttttttttttttttt üf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?