Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Esmersirine Allah o kadini islah etsin ins

Kocan senlekavga etti mi. Ettiyse koy tavrini bu defa fazlasiyla hakettiler. Kes kocandan ilgini alakani bakalim anasi yuzune huzur bozabiliyor mu? Bazen bazilarina gerekir madalyonun diger yuzunu gostermek.
Sikma canini kv ne mal oldugunu biliyon sen zaten.

sende böyle kv varken işin çok zor
Allah yardımcın olsun ne diyim

hepbu eşlerinin olmadığından kaynaklanıyor..alışmışlar istedikleri gibi at koşturmaya...bizide o atlardan zannediyorlar herhalde çok sinir oldum aynı benim kv..aramışın desene kızı yemek yaptım sen gel oğlumda gelince yer yabancı yermi diye iki yüzlülük yapıp neden oğluna şikayet ediosunn...Allahım bildiği gibi yapsın bu kadınlarıı

çoook sinirlendimm

aynen katılıyorumm...bazen iyilik yerine kötülük yapmak gerekiyor...kes ilgini kocandan..gitsin anasının evine bakalım huzur varmı orada yarama tuz bastın esmerşirineee kader arkadaşımm benimm

bana dese yemek yaptım ben giderim hepsinede tek tek hediye aldım dediler size hediye alacaz die bumu mukafatı eline koz vermeyeyim diom bugun dısarı cıkacaktık kıyafetimi aldım hersey altüst eline ne gecek boşanınca ne olacak

eşim dukkana elaman buldu erken geliyo kokusundan eve erken gelyom diyemiyo erken de saat 8 bucuk 9 diyemiyo k.v maymun taklidi yaptırıyolar bana ark ortamında yaparsın ama bu ortam cok agır oldu ya gözlerim doldu

Kis aklima geldi madem hazirlandin aksama ara kocani aksama hazirlaniyorum Ona gore de. Eglenceye git sinrada ordan kv ara yeni yilini kutla :))))) kalbine iner belii
Haaa kocan goturmuyorsada hic umursama al kuruyemis ye evde tekmis gibi sonrada kocana tribini yap. Kesmen gereken hersey kes bakalim gitsin anasi ona versin herseyi. Cok sinirlendim anasinin sozunden cikmayan evlenmesin kardesim
Esmersirine bana kizma ama maymun taklidi olayina koptum burda :)) ozur dilerim ama

eşim dukkana elaman buldu erken geliyo kokusundan eve erken gelyom diyemiyo erken de saat 8 bucuk 9 diyemiyo k.v maymun taklidi yaptırıyolar bana ark ortamında yaparsın ama bu ortam cok agır oldu ya gözlerim doldu

maymun taklidi niye yapmanı istediler orayı anlayamadım kuzumm :44::44::44:

aynı benim eşimin durumu...bazı şeyleri saklar gizler..neymiş annesi yine kızarmış..Allahtan evlendiğimizden beri bu lafı duymadım datki 2 hafta öncesine kadar...biliosun olanları..
biraz ters davranmak gerekiyormuş ben bunu anladım...şimdi bozuğum kv ile..cuma akşamı çıkışta kv'ye yemepe gittik...eşim gidelimmi dedi tamam dedim..çıkışta kv beni aramış araba ile geldim beraber gidelim diye...bende gerek yok önce ben eve uğrucam eşim beni alır hazır olunca geliriz dedim..fena bozuldu..evimiz yakın araba ile 5 dk mesafede normalde beni hergün götürebilir..ama arkadaşlarını alıyor yanına..ben binermiyim o arabaya bana işi düştüğüne tavrını koy kuzum sende..
eşim dedi niye annemle araba ile gelmedin diye..bende dedim olanları unutmadımm..hem hergün araba ile gelir beni almaz..bugünmü aklına geldi..binmem dedim bişi diyemedi

günaydın arkadaşlar,

2013 yılı hepimize huzur sağlık mutluluk ve bereket dolu gelsin.
Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Kısacık zamanda tanıdım sizleri ama hepinize sempati duyuyorum, seviyorum kuzular.
Güzel sohbet ve fikirlerinizi için teşekkürler :)
Yeni yılda da birlikte olmak dileğiyle, sevgiyle öpüyorum.

kv denin aracımı var canım ? kendine müslüman baya sanırım :)

bu akşama neler yapıosunuzz bakalımmm :44::44::44:

biz evdeyiz..cips-kek-kola-kuruyemiş ve tv'miz ile başbaşayızz

sallaa

kalplerasi cuma naptımm misafirlerini ağırlandınmıı...bugün tatil değilsin değilmi sende :44::44:

cuma günü en fazla 10 kişi beklerken 23 kişi ağırladım anam ağladı bittim yittim akşamıda eşimin sivastan çok sevdiği bi arkadaşı ankaraya gelmiş eve davet ettik gelmedi mecburen bu defa çıktık onunla yemek yedim bir yerlerde oturduk eve gidişimiz 11 i geçiyordu cumarteside benim arkadaşlarım misafirliğe geldi ...tabi cuma gününden ev duman olmuştu çoluk çocuk sil baştan temizlik pasta börek üffff kendime nazarım değdi kimse gelmiyor dedim o deyiş o gündendir evimde hiçö oturmadım pazarda yeğenlerimin doğum günüydü abimlere gittik şuan yorgunluktan ölüyorum akşama yemeğim yok hatta sabah alarmım çalmadı uykuda kaldım servise yetişim die alelacele bişiler giydim yatağım dağınık pijamalar ortaya saçılı imdattttttttttttttttttttttttt üf

Bende eve gidince çok güzel yemekler hazirlicam sonra vi toparlar biraz süpürürüm
sonrada tv ve abur cubur keyfi

bizde evdeyiz ilaç içtim kafam bi milyon grip oldum

isyan kaynanan resmen kendini düşünen bencil kaıdnnn
esmerşirie o kdına ders vermek gerek iyi olmak maraz doğuruyo resmennn

çok hastayımmmmmmmmmm

abowwww 23 kişimiiii iyi bari halletmişin kuzu..maşallah yoğun dopdolu bir hafta sonu olmuş seninnn
bizde evdeyiz ilaç içtim kafam bi milyon grip oldum

isyan kaynanan resmen kendini düşünen bencil kaıdnnn
esmerşirie o kdına ders vermek gerek iyi olmak maraz doğuruyo resmennn

çok hastayımmmmmmmmmm

geçmiş olsun kuzum...
kayınvalide hakkında hiçbişi düşünüp canımı sıkmak istemiyormm

hasta olmasam ben gelirdim yardıma benm evde öleydi doğum günümdü cumatesi günü eşim süpriz yaptıı ailemle birlite onlar geldi evi dağınıkyı pazar günü 2,30 temizlik yaptım

ama bugün ölüyorum rüzgarda kalmışım balkonun kapısı açıkyı hava alsın die dustan yeni çıkmıştım çarptı sanırsammmmm çok hastayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…