- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.921
Seninle aynı düşüncedeyim ama çoluk çocuk gelse odam perişan olur yaniaynen kuzum boşver atlama..bırak düşünsün yapsın etsin..o sorarsa fikrini sölersinn
kuzum hatırlıyorum evini..
bence oturma odanı boş oda olarak kullan..salonda oturabilirsin..sanki eşyaları mezaramı götüreceğiz yaniibenim salon avangerde olmasaydı bembeyaz olmasaydı bende senin yaptığını yapardım şu an..oturma odam küçük..salona gidip tv'yi kurardım..misafirlerimide bir güzel ağırlardımm
Seninle aynı düşüncedeyim ama çoluk çocuk gelse odam perişan olur yani
benim yarın çalışıp çalışmayacağım belli değil
durumu benim gibi olan var mı?
onu bende düşündüm ama mümkün değil sığmaz şimdi ki aklım olsaydı herşeyi bu kadar fazla almazdımaman sanki hergün misafirmi ağırlıyoruz kuzum yaa..ben ayda 1 misafir alıyorum yanii.salonun kapısı kapalı duruyor öleyada şöle yapım..salona oturmda odasındaki yüm eşyaları taşıyın masada kaldım...oturma odasınada salon takımı ve vitrini falan götürün yine salon oldun ama oturma odan daha geniş ve oturma odanda masan olsun nasıl fikir :44::44:
ben tatilimmmama eşim çalışıyorrr
eşim tatil benim ki belli değil
neler harzırlayacan akşama
ben biraz özel olsun istiyorum bu akşam
onu bende düşündüm ama mümkün değil sığmaz şimdi ki aklım olsaydı herşeyi bu kadar fazla almazdım
sonuçta kiracıyız ama ne bilim işteee
sadece tv yi getirebiliriz olursa
2.tv yi alacak durumumuzda yok zaten
tv yi getirsem koltukların üzerine polar örtü,fazla aksesuarları toplasam sade bir oda elde etmiş olsam da olur sanki dimi isyancım..
BUNU AKŞAM KONUŞAYIM EŞİMLEbence olur kuzum neden olmasın..aman diyorum ya sanki hergün misafir geliyor..ben salona kullanmadığım çarşafları örttüm is olmasın diye skapısınıda kapattım boş yere kocaman salon takımı almışım sanki
eğer seninki gibi biraz oturalacak koltuk takımım olsa bende kullanırdım..bu arada bende oturma odamın halısının üstüne polar serdim..beyaz yerleri çabuk kirleniyor sıkıldım..kaorifer is yapıyor..ohh miss gibi her akşam poları alıp çırpıyorum balkondan
bence konuş bakalımBUNU AKŞAM KONUŞAYIM EŞİMLE
tamam derse salona taşınırız:)
topik bugün çoook sessiz yaa kimsecikler yok
tüm dileklerinie hepimiz için kocaman bir AMİNNN diyorummm :26::26::26:kızlarrr... ayyy bu topikte geçmişi okumakla geçiyo zamanım ve hiç yorum yapamadan vakit geçiyo yaa:))) unutmadan yeni yıl dileklerimi yazayım hemen;
2012 bizim yılımız oldu hayatımızdaki en güzel kararları verdik... umarım 2013 de bizler için güzel günleri getirir...sağlıklı... huzurlu...mutlu... kocişlerimizle geçirdiğimiz..az kv gürültüsü çektiğimiz.. .borçlarımızın hepsini bitirdiğimiz.. bebek haberlerimizi paylaştığımız bir 2013 olması dileğiyle....hepinizi öpüyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?