Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
benımde nışanlığım simliydi baya
bızde aldık başımızı gıdıyoz dur demek lazım 4 ayda baya kılo aldık ya:26:

canım huzurla mutlulukla otur evinde her şey çok güzel olmuş...perdeye takılma hiç fark edilmiyo bile..egenin odası zaten harika olmuş...

allah huzurla oturmayı nasip etsin çok beğendim :) perde boyuda gayet normal emin olabilirsin dert etme.
goodcum telefonun hayırlı olsun güzel sürpriz olmuş...
bizde kocamla çooook kilo aldık ve ben hala dur diyemiyorum bu gidişata hiçbirşeyim üzerime gelmiyor

yenidendoğdum kuzummm perden bence normalll..benimkiler birazcık daha uzun..ama biz normal standartta olsun her eve uysun dedik..seninkide uymuş bence sıkıntı yok...sadece halıda sıkıntı var..onuda yakın zamanda halledersiniz inş..egenin odasın tv'i bile var...ohh ne güzell

goodcum telin hayırlı olsun..güle güle kullan..hep en güzel habeleri al inşş

Son düzenleme:
herkes şişmanlamış anlaşılan düğüne yakın vermiştim baya kılo. hepsını gerı aldım hepsını

ben düğüne yakın 2-3 kilo koşturmaktan vermiştim sadece pek vermemiştim ama düğün sonrası iş değişimi mahvetti beni eski,i işimde sahaya çıkardım hareketliydim masa başına hapsoldum ve bu benim bitişim oldu en az 4-5 kilo almışımdır bak yine sinirlerim bozuldu walla

bende düğünden sonra aldım canım takribi 5 kilo falan kendime bakamıyorum sinirim bozuluyo hala kıyafetlerim oluyo ama dapdar oluyo hırs yaptık eşimle zayıflıcaz

acıkcası kac kılo ıle evlendım bılmıyoruma ma suanda 57 kıloyum boyumda 171
esım kılo almıstı gerı verdı sımdı hepsını sınamekı cayımı ne ıctı 1 hafta
erıttı onu
ev ıcınde tesekkurler daha duzgun oldugunda reısm eklerım yenıden
perdeyıde benden baska sorun eden olmadı kendımı kotu hıssettım :)))

buarada bende ısgarayı bırakmayı dusunuyorum

off kılo demeyın bana moralım çok bozuluyo. yuruyuş yapmam lazım zayıflamam ıçın. nasıl yapayım zaten erken çıkıyorum evde. ee akşam desen zaten yedıcuçuk gıbı evde oluyorum

bırak tabı cnm ya sigara çok pıs bır ıllet. hele bayanlara hıç yakışmıyo. o pıs kokuyu içmeyen bırı anında hıssedıyo. ıyy ığrenç hakkaten

ılk sıgaramı 11.30 gıbı ıcıyorum o zamana kadar ıcen bayan arkdaslar ofıse donduklerınde gercekten cekılmez bı koku oldugunu anlıyorum

ben eşime nişanlıyken şart koştum sıgarayı bıraktırdım.
amaaa
ben yokken işyerınde içtığını tahmın ediyorum. sadece benden korkusuna kesınlıkle bıraktığını soyluyo. napayım yanımda içmesinde. inanmış gıbı yapıyorum. asla musade etmem yanımda içmesine oda bılır bunu

bu aksam fırında köfte patates yapıcam
ıc harcını normal kofte gıbı yapıcam dımııı , bırde kaynak suya salcamı koyuluyor nasıl oluyor?
yanınada princ pilavı ayran fılan yeterlı herhalde

bu aksam fırında köfte patates yapıcam
ıc harcını normal kofte gıbı yapıcam dımııı , bırde kaynak suya salcamı koyuluyor nasıl oluyor?
yanınada princ pilavı ayran fılan yeterlı herhalde

canım patatesleri kızartma şeklinde dilimle..biraz sıcak suda haşla..
köfteyi normal köfte harcı ile yapıcaksın..
patatesleri ve köfteti tepsiye diz..üzerine normal su, saşça ve yağ karışımını dök..fırında 20-30 dk arasında 170 derecede pişir..

patatesleri sıcak suda haşlaki kolay pişsin..yoksa pişmaz köfteler yanar

bu arada kızlar yılbaşı yemeklerim çok beğenıldı. hakketen aşmışım kendımı yemek konusunda
fırında patates super oluyo ben yaparken yağ sulandırılmış az salça ve az karabıber içine atıp harmanlayıp fırına verıyorum. fırında köfte hıç yapmadım. köfteye o salçalı harç değerse tadı guzel olmazkı... sadece patatese değcek dımı o harç

canımk salçayı ben az koyuyorum ve iyice çırpıyorum saşça tadı kalmıyorki...sadece biraz sulandırıyor..kftenin üzerine her yere döküyoum mükemmel oluyor..salça-yağ-su üçünü karıştıyorum bir kapta

ben çok uyuzum yemek konusunda canım oyle yaptımmı yemem o kofteyı ama patatesde o harç çok lezzet katıyo.. ayy canımı çektirdiniz ya haftasonu yapsam mı ne

pofff bende bırakmak istiyorum eskisi kadar keyif almıyorum zaten ama alışkanlık işte kafada tam bitirmem lazım. bide kilo sorunu var tabi bırakınca illa kilo alınıyo e bide zam geldi daha ne olsun dimi ama şu anda bırakamıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…