- 13 Haziran 2011
- 12.770
- 7.953
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.041
valla canım eşimde rejimde ailecenek dobik olduk mecbur tutucam boğazımı
egenın odası
sımdılık halıyı yatak onune kadar cekıyorumkı yatagın dıbıne oturursa yer eroturmasın dıye
ama nasıl bı care bulucam bılemıyorum
oda bos kaldı halıyle
su yan tarafa masanın oldugu tarafa koltuk gelecektı kayınvalıdemde esım alma dıyor yenısını alırız dıyor ama bılıyorumkı alamayacagız
neyse cadırın altınada dıger evdekı halısını attımkı usumesın dıye ama bu cadırı bırazdan ekleyecegım karenın kosesıne alırsam kapıdan dıge rkarsıda boyle ıkı halı gorunmemıs olur goze carpmaz
buda tv unıtesı :)
daha cercevesı var dıger yanınada yapıcamm :)
buda salonun bır kısmıı
aslında cok resım vardıda sılmısımmm :S
egenın odası
sımdılık halıyı yatak onune kadar cekıyorumkı yatagın dıbıne oturursa yer eroturmasın dıye
ama nasıl bı care bulucam bılemıyorum
oda bos kaldı halıyle
su yan tarafa masanın oldugu tarafa koltuk gelecektı kayınvalıdemde esım alma dıyor yenısını alırız dıyor ama bılıyorumkı alamayacagız
neyse cadırın altınada dıger evdekı halısını attımkı usumesın dıye ama bu cadırı bırazdan ekleyecegım karenın kosesıne alırsam kapıdan dıge rkarsıda boyle ıkı halı gorunmemıs olur goze carpmaz
buda tv unıtesı :)
daha cercevesı var dıger yanınada yapıcamm :)
buda salonun bır kısmıı
aslında cok resım vardıda sılmısımmm :S
herkes şişmanlamış anlaşılandüğüne yakın vermiştim baya kılo. hepsını gerı aldım hepsını
ben düğüne yakın 2-3 kilo koşturmaktan vermiştim sadece pek vermemiştim ama düğün sonrası iş değişimi mahvetti beni eski,i işimde sahaya çıkardım hareketliydim masa başına hapsoldum ve bu benim bitişim oldu en az 4-5 kilo almışımdır bak yine sinirlerim bozuldu walla
bende düğünden sonra aldım canım takribi 5 kilo falan kendime bakamıyorum sinirim bozuluyo hala kıyafetlerim oluyo ama dapdar oluyohırs yaptık eşimle zayıflıcaz
bu aksam fırında köfte patates yapıcam
ıc harcını normal kofte gıbı yapıcam dımııı , bırde kaynak suya salcamı koyuluyor nasıl oluyor?
yanınada princ pilavı ayran fılan yeterlı herhalde
canımk salçayı ben az koyuyorum ve iyice çırpıyorum saşça tadı kalmıyorki...sadece biraz sulandırıyor..kftenin üzerine her yere döküyoum mükemmel oluyor..salça-yağ-su üçünü karıştıyorum bir kaptabu arada kızlar yılbaşı yemeklerim çok beğenıldı. hakketen aşmışım kendımı yemek konusunda
fırında patates super oluyo ben yaparken yağ sulandırılmış az salça ve az karabıber içine atıp harmanlayıp fırına verıyorum. fırında köfte hıç yapmadım. köfteye o salçalı harç değerse tadı guzel olmazkı... sadece patatese değcek dımı o harç
acıkcası kac kılo ıle evlendım bılmıyoruma ma suanda 57 kıloyum boyumda 171
esım kılo almıstı gerı verdı sımdı hepsını sınamekı cayımı ne ıctı 1 hafta
erıttı onu
ev ıcınde tesekkurler daha duzgun oldugunda reısm eklerım yenıden
perdeyıde benden baska sorun eden olmadı kendımı kotu hıssettım :)))
buarada bende ısgarayı bırakmayı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?