Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
off yaa bıktım yoğunluktan heeee geliyorlar bana yavaştannn

masatakvimi hiç gelmiyor artıkk

off yaa bıktım yoğunluktan heeee geliyorlar bana yavaştannn

masatakvimi hiç gelmiyor artıkk
Masatakvimini bende merak ediyorum
sheker oda gelmiyo
turkuaz ve moon ayağını kesti zaten burdan
gelinim ve prenseste şöyle bir uğruyor sadece
TOPİĞİN ESKİ TADI YOK!!
Önceleri yetişemezdim okuyup cevap yazmaya şimdi kimse sahip çıkmıyor topiğimize

evet kımse uğramıyo
yenıdendoğdum ah ah 57 kılo olmak benım hayalımdı. hep hayal olarak kaldı boyumda 173 cıvarı işte

owner durumlar ne bu arada. sanırım tahlıllerın normal çıkmıştı. adetın geldı dımı
benımde 8 inde . ama gunund egelmez zaten. inş hiç gelmez

ne yazıkki öle

herkez gitti..işten ayrılan eve giden topiği bıraktı

owner durumlar ne bu arada. sanırım tahlıllerın normal çıkmıştı. adetın geldı dımı
benımde 8 inde . ama gunund egelmez zaten. inş hiç gelmez
daha adet olmadım ben
18 gündür gecikiyo
adet oluncada d.k.h na başlicam işte en az 2 ay bebek yok

ne yazıkki öle

herkez gitti..işten ayrılan eve giden topiği bıraktı
bende işi bırakmayı planlıyorum ilerde ama bunuda yapmam
aşk olsun kızlara var mı bizi böyle yalnız bırakmak

ben o kadar yoğunum
bir fabrikanın muhasebesinde çalışıyorum
yeri geliyo bazen laf işitiyorum ama yinede giriyorum topiğe
hatunlar döverim sizi haaaa
herkes burda olacak o kadar

NE KADAR salca kooymam lazım
ben patateslerı cok ınce dogruyorum bıraz kalın olsunkı erımesın dımıı :)
üzerini folyo ıle kapatmama gerek varmı borcamın fırında pişerken?

ben son sıgaramı oglen ıctım daha ıcmemeyı dusunuyorum

owner nıye doğum kontrol hapına devam edıyorsun. doktora bebek ıstediğini soylemedın mı... kıst ne durumda kuçulme buyume var mı....birde özur dıleyerek bırşey soracağım. bana dr dediki bır sonrakı ayda bebek olmazsa eşinin sp....analızını yaptırın getırın dedi. siz yaptırdınız mı...
bu ayda olmazda eşimde bı göruncek... onda problem yoksa bende soğan kurune başlıcam tekrar

kuzum hala gelmedimi adeyin çok oldu yahuuu :44::44::44:

aynen herkes buaraya

kuzum hani böle küçük kaseler var yourt falan ezdiğimiz çorba kasesi falan ona yemek kaşığının yarısı ile salça koy...biraz yağ ekle diğerini su ile doldur iyice çırp sonra...borcamda değil fırının tepsininde yap kuzum istersen folyaya gerek yok

sibelcim sen çok hızlı ilerliyosun
yani eşinin sp.. örneğini alıp analiz ettirmen sonra ki aşama olmalı
bunun için daha çok erken

kistte küçülme var sanırım resmini çekip koyucam yarın önceki ve sonraki halini yani
hormonlarım normal kist küçülmüş
dr.öncelikle kistten kurtulmalısın dedi
sonra bebek düşünecekmişim((
8 ay oldu beee
daha ne kadar bekleyeyim

bekle cnm olur sabret kuzummmmm ben ne yemek yapıcm bilmyorum bugün yemkte yok yapsasım da yokkkkkkkk ne yapsammm kızartma yapım bariiiiiiiki gün sonra sınav var yemekte yapasım yokkkk yani iki gündeee hastalığımda gecmediii

bi ailee iki kişi sigara içiyoısa aylık bir kirada siğaraya gidiyor kızlarrr

anladım cnm ama benım eşim gecmışte amelıyat gecırdı dr bunu duyunca o zaman bır an once testı yaptırsın sende oyle gel dedi. ama ben zaten doktorumu değiştircem şimdilik akışına bıraktım olmazsa başka doktora gidicem
kistın kuçulduğune sevındım ınş kaybolur

bende dün akşam kızartma yaptım...birde çay demledimm ohh miss gibi dolma biber kızarttım...çok seeverimmm

sibelll niye ameliyat olmuştu eşin seninn :44::44::44:

mmouseeee kuzu özledimmm yahuuu seniii

ne güzel canım ya en azından yanında içmiyo benimki önceleri evde içmiyodu..sonra balkona. sonrada mutfağa kadar yaklaştı.içmeyen insan için gerçekten kokusu çok kötü..:.ilk çıkmaya başladığımızdan beri bırakacak güya

varıkosel amelıyatı olmuş kaç sene once ....buda tedavı edılmezse gebelığı onleyıcı bı hastalıkmış malesef

ben tepkımı çok sert koydum cnm. bırakmazsan olmaz dedim bıraktı... yada bıraktı gıbı yanımda içmiyo bensız içiyo olabılır:26:

OWNER UZME Kendını Allah hayırısıyla nasıp etsın hem belkı gebelıkte kıst zorlayıcı olabılır önce ondan kurtul o sebebten bebek olmadıgını dusunuyorum ben ama bılemeıdm sımdı doktor bısey demıyormuu

fırın tepsılerım cok buyuk cnaım ondan borcamda yapıcam

varıkosel onemlı canım bencede bıran once baktırmalısınız

bende dün akşam kızartma yaptım...birde çay demledimm ohh miss gibi dolma biber kızarttım...çok seeverimmm

sibelll niye ameliyat olmuştu eşin seninn :44::44::44:

mmouseeee kuzu özledimmm yahuuu seniii

bende öle yapıcm biber patets ohhhh öle bide çay demleriz yeter hastayım kzuu hem derse çalışıuyom bide yığılşdı kıoyafetler yıkandı ütülenecek katlanacaj odaya tıkacam pazar günü gelince yaoarımmmmmmmmm sınavı bir atlatsaydımmmmmmm

yenidendoğdum gibi yapıcm odayı bu gidişle oda doldurup koymuş çamaşırları galiba öyleydi sonra odanın kağının kolunu kırmışşş bende öle yapıcm bu gidişle yetişemşyommmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…