Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ay bende dıyom camasırlarımı gorduler cunku salonun dıger kısmında masanın uzerınde katlancak camasır vardı

güldürdün beni ya
at camasırları ıcıne kır kolunu tornovıdayla acarsın kapıyı

yok kız görmedim çamaşırı sen aklıma geliyon çamaşırlar yığılınca kendi kendime gülüyommm senin taktiği uyguluycmm yaaaaaaaabu gidişleeeeee habire çıkıyoooooo sabah bi kalktım saat 8,20 ne kalkıştı makinede çamaşır vardı kalktım hemen onları serdim sonra bi çırğıda giyinip çıktımmmmmmmmmmm ne çıkıştı yatak filan örtmedim iki gündür uyanamıyorummmmmm

BIDE HASLANMIS SUUU OLDUMU YETER DIMII MOUUUSEMMMMMMMM

citl bende oyleyım ama yetısılmıyor eve ya ben ıstıyorumkı cıcek gıbı olsuyn
ama mumkun deıgl zaten egenın odasında tv suan anten cekılmedı oda hep salonda oturuyor
oyuncaklar heryerde
bılmıyorum ya
dada ev yenı cocuk merak edıyor heryerı
ama ben kısa zamanda orgu ormekıstıuyorum
artık halımı orsm
yatak ortusumu orsem ne orsem bı hevesım geldı orguye anlatamamm

annemın http://www.kirikdal.net/attachments/4135d1324757111/cift-kisilik-orgu-battaniye.jpg için Google Görsel Sonuçları

su yatak ortusundan var
dıyorum boyle iplerden egeye yatak ortusumu orsem

bende dün akşam kızartma yaptım...birde çay demledimm ohh miss gibi dolma biber kızarttım...çok seeverimmm

sibelll niye ameliyat olmuştu eşin seninn :44::44::44:

mmouseeee kuzu özledimmm yahuuu seniii

canım benimmm bende özledim ama işlr bu sıra ciddi yoğun bayağıdır tam aranıza katılamıyorum anca hemen meraktan okuyup çıkıyorum kaçamak cvp vriyorum. neyse canım işsiz olmaktan iyididr dimi ama

he valla çeşme suyundan iyiidr
hamarat hatun seni yapta görelim bnim hiç o konuda yeteneğim yok

canım benimmm bende özledim ama işlr bu sıra ciddi yoğun bayağıdır tam aranıza katılamıyorum anca hemen meraktan okuyup çıkıyorum kaçamak cvp vriyorum. neyse canım işsiz olmaktan iyididr dimi ama

kız battaniyeyi napıcan...şu anda sana lazım olan halı paspas...kendine paspaslar ör açık olan yerlere ser..sıcacık olsun evinn

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben geldımmmmmmmm
ay berbat bır gece gecırdım ya dun kesın lanetlıydı
bır toplaşın ben anlatayım size

Günaydınnnn kızlarrr

berbat bir geceden sonra buradayım...yenidenoğdum kesinlikle dün gece lanetliydi yaaa

dün akşam oturma odammda tv izliyordum...resmen biri dışardan 3 kez demirlere vurdu..eşimi çapırdım dışarı baktı ama kimse yoktu...sonra o tam giderken aynı ses bir daha oldu.yukarıdan dedi ama biliyorum beni korkutmamak için öle dedi.. ben gece hiç uyuyamadım ondan sonra...çok kötüydüü

Müsaitken anlatayım
dün ısten cıktık kzuenıme 100 lıra borc vermıstım dedıkı bızım durakta ınmeyelım mahallenın kosesınde ınelım atm para cekıp paranı vereyım
o arada esımde sureklı nerdesın nerdesın dıyor anladım benı almaya gelecek dedımkı bız metronun orda ınmıcez atm ınıcez dedı oraya gelıyorum sonra ben deıdmkuzenıme ben ınıyorum sen cekersın oda telefonda ark konusuyordu dedı ben yarın o zaman ceker verırım
basladık onlu arkalı yurumeye

esımde yolun az asagısında benı beklıyor

bırde ben servıste ona anneme ugrucam ben cızme alıcam bı tane benımkıler yıprandı gıyılmıyor dedım aslında ben bana yen cızme al demeye getırmıstım

ama bakın olaylar nerelere gıttı

yolda yuruken dar bı aradan gecerken bı kargasa oldu 7-8 yasında bır kız cocugunu babası dovuyorud ama ne tokat ne yumruk
deıdmkı sızı polise sıkayet edıcem kuzenımde aklı bı karıs havada zannetmıskı ben esımle bulustum! orada bır suru ınsan durdu adama bagrıyolar
adam bana bagrıyor o kadar zoruma gıttıkı neyse yoluma devam ettım esım aradı
nerdesın sen
anlamadım

kuzenım demıs ee o senle bulustu sandım ben o kımle bulustu :S

esım bana basladı yolda nerdeydın demeye dıyorumkı(dam banada bagırdı ıcın otekı adam zaten aglamak uzereyım) eve gıdınce anlatcam senı gebertırıım neredeydın dıyuorum
cok acayıp konustu ızah ettım eve gırdık hıc konusmadık
evde hıc konusmadık yemek yeıdk konusmadık benım zoruma gıttı
ne yanı ben ne cevırıyormusum once atma gıtcez demısım sonra anneme gıtcem cızme alcam demısım sonra ortadan kaybolmusum
ufaktan bı rahatlmaya gevsemeye baslamıstık ıkımızde

telefonum caldı saat 11

o kuzenımın eskı sevgılısı bızımde aılecek tanıdık bırı baska bı sehırden
ıllada telefona esımı ıstıyor
ona bısey anlatacagım dıyor hayır sakladıgım bısey yok korkumda yok ama o an buz kestım kalakaldım telefonda oyalamaya ne ıstedıgını anlamaya calsııyorum esım teleofnu bana ver demeye basladı ama bu kadar sınırlendıgını hıc ama hıc anlamadım
bır anda telefonu elımden bır cektı bas parmagı yanagıma carptı ve ıncındı
elınde surahı vardı yerde parcaladı
cocugua bagırdı cocuk kuzenım ıcın ıs adresını ıstıyor ıst gelecekmıs barıscakmıs mevzu o yanı
esım cıkolata vardı elımde aldı onu yere attı
o kadar kotu oldumkı
hungur hungur aglamaya basladım

ne sucum var butun bu olanlarda
sımdı tutturdu o numaranı bugun degıstıreceksın ve kımseye vermeyeceksın demeye
dun hıc yasanmasaydıda olurdu
oyle kus degıl ama bırbırımıze sarılmadan yattık 2 gundur bırbırımızı gormuyorduk bır yanaktan bıle opmedık bıle bırbırımızı

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben geldımmmmmmmm
ay berbat bır gece gecırdım ya dun kesın lanetlıydı
bır toplaşın ben anlatayım size

hayırdır canım ne oldu?
abowww bende tırstım şimdiiii:18::18::18:

günaydın güzel gelinler
biz alışkanlık yaptık her akşam film takıp izlemeyi
karar verdik her akşam dünya klasiklerinden bir film takıp izlicezz
dün akşam fareler ve insanları izledik

dün akşam yemek yemedik eşimde istemedi
marketten kek,bisküvi,gofret falan aldı eşim gazozla beraber onları yedik bide herzaman ki gibi komşum bişeyler göndermişti
yarın kaytarıyorum kuzenim kızları toplayacakmış oraya gidicem sabahta anneme kahvaltıya giderim ooohhh canıma değsin şu patronlar hep seyahate çıksa keşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…