- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.081
bende öle yapıcm biber patets ohhhh öle bide çay demleriz yeter hastayım kzuu hem derse çalışıuyom bide yığılşdı kıoyafetler yıkandı ütülenecek katlanacaj odaya tıkacam pazar günü gelince yaoarımmmmmmmmmsınavı bir atlatsaydımmmmmmm
yenidendoğdum gibi yapıcm odayı bu gidişle oda doldurup koymuş çamaşırları galiba öyleydi sonra odanın kağının kolunu kırmışşşbende öle yapıcm bu gidişle yetişemşyommmmmmmmm
ay bende dıyom camasırlarımı gorduler cunku salonun dıger kısmında masanın uzerınde katlancak camasır vardı
güldürdün beni ya
at camasırları ıcıne kır kolunu tornovıdayla acarsın kapıyı
bende dün akşam kızartma yaptım...birde çay demledimm ohh miss gibidolma biber kızarttım...çok seeverimmm
sibelll niye ameliyat olmuştu eşin seninn :44::44::44:
mmouseeee kuzu özledimmm yahuuu seniii
he valla çeşme suyundan iyiidrBIDE HASLANMIS SUUU OLDUMU YETER DIMII MOUUUSEMMMMMMMM
citl bende oyleyım ama yetısılmıyor eve ya ben ıstıyorumkı cıcek gıbı olsuyn
ama mumkun deıgl zaten egenın odasında tv suan anten cekılmedı oda hep salonda oturuyor
oyuncaklar heryerde
bılmıyorum ya
dada ev yenı cocuk merak edıyor heryerı
ama ben kısa zamanda orgu ormekıstıuyorum
artık halımı orsm
yatak ortusumu orsem ne orsem bı hevesım geldı orguye anlatamamm
annemın http://www.kirikdal.net/attachments/4135d1324757111/cift-kisilik-orgu-battaniye.jpg için Google Görsel Sonuçları
su yatak ortusundan var
dıyorum boyle iplerden egeye yatak ortusumu orsem
canım benimmm bende özledim ama işlr bu sıra ciddi yoğun bayağıdır tam aranıza katılamıyorum anca hemen meraktan okuyup çıkıyorum kaçamak cvp vriyorum. neyse canım işsiz olmaktan iyididr dimi ama
BIDE HASLANMIS SUUU OLDUMU YETER DIMII MOUUUSEMMMMMMMM
citl bende oyleyım ama yetısılmıyor eve ya ben ıstıyorumkı cıcek gıbı olsuyn
ama mumkun deıgl zaten egenın odasında tv suan anten cekılmedı oda hep salonda oturuyor
oyuncaklar heryerde
bılmıyorum ya
dada ev yenı cocuk merak edıyor heryerı
ama ben kısa zamanda orgu ormekıstıuyorum
artık halımı orsm
yatak ortusumu orsem ne orsem bı hevesım geldı orguye anlatamamm
annemın http://www.kirikdal.net/attachments/4135d1324757111/cift-kisilik-orgu-battaniye.jpg için Google Görsel Sonuçları
su yatak ortusundan var
dıyorum boyle iplerden egeye yatak ortusumu orsem
nasıl yapıcan bunuu..ben hayatta becerememmalum bızım paralar suyunu cektı ayrıca 3 bınlır aborclarndık
ee eksıkler var
banyoma klozet takımı alamadımda
uc bes havludan su yapılsa acaba dayanıklı olurmu
Sisters of the Wild West: Braided Rug Tutorial: Recycling old towels
kapı arası gecısleremı dıyosunn
yenıdendoğdum sen değil miydin her eve ayrı klozet takımımı alcan dıyen bana:44:
ama orası onun evi kuzum..kiralık olsa almazdı herhaldee
ezikizz ulennnnoda doğrubızım evımız yok kıracıyız ezik miyiz laaa bizzzz
evet sibosum eziksiniz loooezikizz ulennnn
çıkışta daha lazere gidecem pofff
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldımmmmmmmm
ay berbat bır gece gecırdım ya dun kesın lanetlıydı
bır toplaşın ben anlatayım size
abowww bende tırstım şimdiiii:18::18::18:Günaydınnnn kızlarrr
berbat bir geceden sonra buradayım...yenidenoğdum kesinlikle dün gece lanetliydi yaaa
dün akşam oturma odammda tv izliyordum...resmen biri dışardan 3 kez demirlere vurdu..eşimi çapırdım dışarı baktı ama kimse yoktu...sonra o tam giderken aynı ses bir daha oldu.yukarıdan dedi ama biliyorum beni korkutmamak için öle dedi.. ben gece hiç uyuyamadım ondan sonra...çok kötüydüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?