Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ıkı tane arabanızmı vardı owner ınanamıyorum resmen nereden nereye gerılemıssınız :S

cıtl tekrarınıda ızledık benım anlamadıgım bı yer kalmadı
ama beren saatın yuzu cok eskımıs yanı o kadar bılındıkkı

ufak bir farkla birinciliği göğüslüyorsun canım
TEBRİKLER

Evet canım fluence i nişanlıyken aldı 3 aylık evliyken altından kalkamayacağımızı anlayınca sattı
56,000 liraya alınmıştı 2012 modeldi..
böyle işte
çok kazanmak önemli değilmiş
kazandığını doğru yerde kullanmak önemliymiş onu anladım..
şimdi duyanlar diyor işte evinize 3,500 maaş giriyor..evinizin masrafı 1,500 olsa bile ki olmaz yani size yinede 2,000 kalıyor..
ama gelde bize sor birde

Geçinmek çok zorr arkadaşım ya bizde marketten alışveriş yapıyoruz ama daha çok gdiyor sanki:44:

Allah yardımcın olsun Canım , hayat çok pahalı ben sizi tanıyourm azcok ebnde bi ara burda sizlerle tanışmıştım. Benim nişanlımla otuurduğum evde şükür bir borcumuz yok, herşeyi peşin aldık ama bizde aylık gider çok hayat okadar pahalanmışki, meyve alıyorum 2 dmt muz 10 tl 1 kılo mandalın 3 tl.. Ki izmri burası

Bizim aylık faturalarımız , kiramız , aylık yiyecek + masraflar 4 bin tl'yi buluyor.

Son düzenleme:

nereden bılsınler guzelım ne oldugunu
senın kuzenlerın vs bılıyolarmı
benımkıler bu kadar zor durumda oldugumu bılmıyorlar
sureklı toplu halde bıse eglenmeye gelmek ısıtyorlar arkadaslarını getırmek ıstıyorlar
benı devat edıyorlar
ve ben her seferınde basımdan atıyorum cunkuhepsını ıste goruyorum zaten ayrıca cıkıp para harcıcak bıseyde yok
olmayınca reddedıyorum
ayrıca gerek duymuyorum cokta anlasabıldıgım kısıler degıl zorladıgı kısıler
neyse ısın ozu dalga konusu oluyorum :S

gecende yılbasına gıttıgımız zaman 3000 lıra ıle kıraya cıkılmaz
kımısı 3500 ıle kredıyle ev alınır dedı
ortaya baya bı konustuk bı yere varamadık
bak kedı en 3000 dıyosun
bana fatura ve market ıcın 1000 lıra yeter aslında :S

2012 model 56000 ev parası peşinatııı onverim yaaaa
şükür borc bitti
iizm 250 kredi kartına kaldııı

owner cnm o arabayı sattınız ona rağmen borcunuz mu var kuzum naptınız kı siz....para dengelerını elıne al bıraz. eşine bırakma. neye gıttı o arabanın parası:26:

4bin annem 2.500kiramız

550 tl faturalar ,

150tl elektirik,

30tl su

dijitürk 2 tane dsmart ttnet süper online , Toplam 550 yapıyor, ee mutfak için her hafta 100 tl aylık 400 tl bazen 500 tl

+ masraflarda 4000 tl yapıyor ev sahibi olmak zor , ama napcaz parayı bir evin olsun yeter yeterki bir evin olsun

hepımız fakırız hepımız :26:
bazen dıyorum ıs arasam bulsam
evlılıkten dolayı tazmınatı alsam
baska bı ıse gecsem
olabılırmı ıs bulabılırmıyım 1350 lıra maas alıyorum

Birde üstüne kredi çektiniz.
Hayat ne pahalı arkadaşlar yaa

hepımız fakırız hepımız :26:
bazen dıyorum ıs arasam bulsam
evlılıkten dolayı tazmınatı alsam
baska bı ıse gecsem
olabılırmı ıs bulabılırmıyım 1350 lıra maas alıyorum

ya bulamazsan kuzum...hem tazminat alabilmen için seni çıkarmaları lazım..evlilik nedeni ile dersende tekrar hemen işe girersen ceza falan alabilirsin mazallah.. mantıklı değil kuzum

evet kızlar hep birlikte simge dansı yapıyoruz şimdi...
mağdurum, mağdurum, çok mağdurum mağdurum..
mağdurumda, mağdurumm
:79::79::79::80::80::80:

10000 yeni çektik babama olan borcu kapamak için
eşimin var 4000 kalmıştır
benim var 4000 kalmıştır
bu kredilerde 2 sene 10000 olan 3 sene.
500 falanda dışarı evkur falan kaldı desek
bizimde 18500 borcumuz varmış.
sanırım ben sizden sonra 3. sıradayım
ama sonsuz şükürler olsun ya ödeyemeseydik çok çok şükürler olsun mis gibi evim eşyalarım var hiç şikayet etmiyorum.
bizde geçen kaba bi hesap yaptık sözden itibaren evlenene kadar 55000 tl kadar masraf yapmışız ve bundan sadece 18000 kalmışş şükretmiyimde napimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…