- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.161
esım oyle bısey yapmaz
ha unutmusum buarada fayanscıyada 1000 lıra borclandık
:S
oda var daha
gerı kalan hersey kredı kartı ve kredı faturalar
hangısını odemeıcez kı oyle evkur gıbı bı yere borcumuz yok
ıste 25 bın lıra borc fılan var
en azından bı mega bozup o fayanscı verılse kredı kartı borcu kapansa rahatlarız dıye dusunmusutm ben ama
bırde ev sahıbınden depozitoyu ıade alıcaz
500 lıra
bı korıdoruna badana yaptırıcak bırrde 2 kapı kolu taktıracak bızım yapmamızı kabul etmedı
bakalım kac lıra kesecek yoksa 40 lıra paramız var
kredı kartında lımıt yok :S
baskada para yok
bırde 6 gun erken cıktı 6 gunluk kırada vermelımı bıze?
ben öyle dedim diye erinme lütfen bana sadece bak tonla borcun var fuzuli şeylere para verip sıkıntıya girme istedim ama kırıldığınıda hissettim ne yalan sölim o gündendir .... onun yerine o 180 tl ile bot al kendine daha zaruri bir ihtiyaç
borçlardan beynim döndü yavvv
Allahım içimizde hiç borçsuz evlenen yok mu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ÇEVREMDE BAKIYORUM HERKES BORÇLU EVLENİYOR
ESKİDEN AİLELERDE BİRŞEY YAPIP YARDIM EDERMİŞ
TOPİKTE BİR YAZI OKUDUM OĞLANIN HALASI DAMATTAN DÜĞÜNDE TAKILANLARDAN PAY İSTEMİŞ
DEMİŞKİ BANADA AYIR BİRŞEYLER GELİNDE BUNU DUYUNCA ŞOOK OLMUŞ TABİKİŞ
HALASI HEM BİŞE TAKMIYOR DURUMUM YOK DİYE HEMDE ALTINLARDAN İSTİYOR
OĞLANDA BİŞİ DİYEMEMİŞ NE MÜNASEBET BİZDE BORÇLU EVLENİYORUZ DİYE VERMİŞ
GELİNDE HAKLI OLARAK YIKMIŞ ORTALIĞI
ALLAHIM KÖTÜ KULLARLA KARŞILAŞTIRMA
TOPİKTE BİR YAZI OKUDUM OĞLANIN HALASI DAMATTAN DÜĞÜNDE TAKILANLARDAN PAY İSTEMİŞ
Buda nesı boyle ya
bızımde onbeşbın borç var kredıden 3 sene öducez:26: Kredı kartıda toplamda dörtbın vardır:26:
Ençok gezmemız en çok eğlenmemız gereken zamanda maddı sıkıntı cekmek ınsana çok koyuyo
yuuuhhh. Ben o halayı paralarıııımmm paralarııımmm paralarııııııııımm tutmayııınnn benııııııııı
bizimkide ben çalışıyorum diye öle demiş...biraz daha günler uzasın ondan sonra ona gidersiniz şimdi bana gelin demiş...ama benim gidesim yoknormalde senın eve gelmelerı lazım sen mı kayınvalıdene gıdeceksın. mesela kayınvalıdemın komşularıda demiş "hayırlı olsuna gelıne gıdelım" dıye kaynanamda demişki " gelın çalışıyo siz bana gelın" canım kaynanam benım
git benceeeee
canım karakteridir ayrı mevzu çekersin ayrı mevzu ama adamlar haklıymış gibi bir tavır var yok öyle bişey. kıskançlık bir yere kadar. seven adam kıskanır tabiki ama dozunda. düşünsene ben en az 300 adamın çalıştırğı bir yerdeyim öyle olsa eşim kafayı yemesi lazımdı yani ama diyoki düşünürsem kafayı yerim düşünmüyorum. güven var çünkü. sana güveniyorum millete güvenmiyorum tatavasına gelemiyorum ben. düşün kuzennin sevgilisi aradı eşini eşinin suçu ne yani ne için ortalığı karıştırıckasın bağırıcaksın çağırıcaksın ne hakkın var. bende yapmam yapılmasına da gelemem.canım herkesin eşinin karakteri farklı benim eşim tepki gösterir bu ayrı
haa şuda var eşimi gündüz yada akşam bir kadının aradığını farkedersem bende aynı tepkiyi veririm..
dert etmeyin arkadaşlar borç ne ki allah sağlık sıhhat versin göz açıp kapayana kadar bitecek hepsi ....Kendinizi borçlarla boğmayın çok lüks yere gidemesenizde eşinizle çıkın arada bir kendinizden o kadar kısmayın ama tasarruflu olun 1 liraya alabileceğiniz şeyi 10 liraya almayın...Gerisi Allahtan bugünleri düşünüp wah ne aptalmışım onca dert edip kendimi üzmüşüm borç borç diye diye keşke öyle yapmasaydım diyecez ilerde üzülmeyin amannn verende allah alanda :)
yenidendoğdum canım bilzeik bozdur ama borc kapat. kart kapattıma gitme çünkü kartı kapatıcaksın bu sefer rahatlayıp yine harcıcaksın o borç yine aynı kalıcak. ama birikmiş bir yeri kapatırsan bu sana bir daha borç olarak dönmez. ben borç için altın bozdurmaya karşı değilim helede bu şekilde sıkışmış bir haldeyken
canım karakteridir ayrı mevzu çekersin ayrı mevzu ama adamlar haklıymış gibi bir tavır var yok öyle bişey. kıskançlık bir yere kadar. seven adam kıskanır tabiki ama dozunda. düşünsene ben en az 300 adamın çalıştırğı bir yerdeyim öyle olsa eşim kafayı yemesi lazımdı yani ama diyoki düşünürsem kafayı yerim düşünmüyorum. güven var çünkü. sana güveniyorum millete güvenmiyorum tatavasına gelemiyorum ben. düşün kuzennin sevgilisi aradı eşini eşinin suçu ne yani ne için ortalığı karıştırıckasın bağırıcaksın çağırıcaksın ne hakkın var. bende yapmam yapılmasına da gelemem.
hee mesela mini etek giymem eşim istemez ve kıskanır bunu anlarım ve saygı gösteririm. ama sizin normal gördüğünüz şey apayrı bir boyut ve haksız huzursuzluk
aynen öyle canım haklısın. çok bunaltmamak lazım kendimizi valla biz artık yavaştan harcıyoruz her borcu ödüyoruz bunuda öderiz dedik en azından psikolojimiz bozulmaz
öyle canım walla bende ilk 2 ay takıyordum hayatım boyunca ben taksitli bir şey almış değildim sevmiyorum borcu taksidi evlendim borcun taksidin içine girdim ilk başta çok zoruma gitti şikayet ettim ama baktım borç bi dert bile değil allah sağlık sıhhat versin hepimiz çalışıyoruz eşlerimiz şükür çalışıyor zamanla öderiz biter sonra evimizide arabamızıda alırız sağlığımız olursa gerisi boşşeyler yardım almadık kimseden evet ama rızkımız buymuş ötesi yok giden gitti ben kafamı bir yerlere vvursamda birilerinden nefret etsemne değişecek hiçbirşey ben bugüne bakıyorum yarın olurmuyum olmazmıyım allah bilir sizde öyle yapın yazık ediyorsunuz kendinize farkında olmadan sağlığımızdan oluyoruz stresten uyku bozukluğu mide baş ağrısı ilerde acısı fena çıkar...
yenidendoğdum canım bilzeik bozdur ama borc kapat. kart kapattıma gitme çünkü kartı kapatıcaksın bu sefer rahatlayıp yine harcıcaksın o borç yine aynı kalıcak. ama birikmiş bir yeri kapatırsan bu sana bir daha borç olarak dönmez. ben borç için altın bozdurmaya karşı değilim helede bu şekilde sıkışmış bir haldeyken
canım karakteridir ayrı mevzu çekersin ayrı mevzu ama adamlar haklıymış gibi bir tavır var yok öyle bişey. kıskançlık bir yere kadar. seven adam kıskanır tabiki ama dozunda. düşünsene ben en az 300 adamın çalıştırğı bir yerdeyim öyle olsa eşim kafayı yemesi lazımdı yani ama diyoki düşünürsem kafayı yerim düşünmüyorum. güven var çünkü. sana güveniyorum millete güvenmiyorum tatavasına gelemiyorum ben. düşün kuzennin sevgilisi aradı eşini eşinin suçu ne yani ne için ortalığı karıştırıckasın bağırıcaksın çağırıcaksın ne hakkın var. bende yapmam yapılmasına da gelemem.
hee mesela mini etek giymem eşim istemez ve kıskanır bunu anlarım ve saygı gösteririm. ama sizin normal gördüğünüz şey apayrı bir boyut ve haksız huzursuzluk
aynen öyle canım haklısın. çok bunaltmamak lazım kendimizi valla biz artık yavaştan harcıyoruz her borcu ödüyoruz bunuda öderiz dedik en azından psikolojimiz bozulmaz
aynen oyle sıbel
biz hiç biryere gitmiyoruz yada şöyle söyleyeyim gidemiyoruzoofff borç demeyin yahuu içim daralıyorvalla evleneli 4 ay olmuş...borçlar bir şekilde ödeniyor gidiyor yaa..Allahım bize ödeme gücü versin...sağlık huzur versin..
biz haftada bir dışarı çıkyoruz valla..tmm borç harç ama bu günlerde bir daha gelmez yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?