- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.181
AMA mesela 300 lıralık kredıyımı erken kapamalı en yapabılırım bılmıyorumkı ?
fyancı ve kretı kartını kaopatsaydın belkı kartı ıptal ederdık
hayır yanı suanda 40 lıra paara var kredı kart lımıtı yok
bugun pazar var
onumuzde 26 gun var
ev sahıbınden ne kadar gelcıek bılmıyoruz
biz hiç biryere gitmiyoruz yada şöyle söyleyeyim gidemiyoruz
bizimde 5900 mobiya (eşimin abisi bu borcu ödeyeceğni söyledi ama hala ses seda yok!)
neyse
5900 mobilya
3400 kömür
1000 eşimin eskiden gelen bir borcu
2500 anneme borcumuz
13000 babama borcumuz
toplam 25,800
şu kış günü nereye gidilecekki zaten yaz olsa belki içim geçerdi ama kış aylarında zaten eve kapanırım bi yere gidesim olmaz :) kendi kendime bazı sitelerde kampanyalı tatillere bakarım bakarım bakarım baktığımla kalırım
abowwww
bizimde 1500 mobilya
1500 perde
1500 okul taksiti kaldı inş..
birde tabi kredi kartı var 1000 tl ama o taksit olarak ödeniyor...
katılıyorum bende kışın gezmeyı pek sevmem. ama şöyle şimdi kapalı alışveriş merkezlerını dolaşmaya bayılıyorum . ee şimdi gıtsek illakı bışeyler beğeneceğim illakı yemek yenecek en az 100 kağıtı harcayıp dönucez. yapamıyoruz tabı nadiren dışarda yıyoruz:26:
eşim her haftasonu sorar haftasonu napcaz dıye. bende eğer çok sıkılmışsam akşam yemekten sonra çıkalım derim çıkarız avm ye bakar bakar gelırızbeğendığın bırşey olursa al der ama nasıl alayım :26:aslında kırmızı kaşe istiyorum ama veremem şimdi en az 150-200
pekı esının aldıgı maastan sıze market pazar parası kaluıyomubizimde 5900 mobiya (eşimin abisi bu borcu ödeyeceğni söyledi ama hala ses seda yok!)
neyse
5900 mobilya
3400 kömür
1000 eşimin eskiden gelen bir borcu
2500 anneme borcumuz
13000 babama borcumuz
toplam 25,800
kuzum siz yine evinizi kurdunuz düğün borcu ödüyorsunuz ele ele vermiş ben ne yapayım yaasanırım burda başı
owner
yenidendogdum
mmousee
çekiyo haydeeeee
önceleri evde bişey eksik olsa hemen alırdım benpekı esının aldıgı maastan sıze market pazar parası kaluıyomu
sızınde cokmus ya
bzıımmı cok sızınmı bılemedım ama cok ıste
kuzum siz yine evinizi kurdunuz düğün borcu ödüyorsunuz ele ele vermiş ben ne yapayım yaa
aylarca neye para verdiğimi bile bilmedim
aldığımı eşime verdi oda bu kadar toparlayabilmiş
geçen gün hesapladım
evin geçimi yani kira,aidat faturalar hariç evlendiğimizden beri 54,000 lira ödeme yapılmış ama nereye kime bilen yok
eşimin çıkardığı bu borçlarla ev alırdık bizz
görümce aradı sonunda eşimin ailesi varlığını hissettirdi mobilyaya yardım edeceklermiş öderler eşimle benden çıktı artık o:44::44::44::44: bosver owner
boyle dusununce ınsanın ıcıne bısey oturuyor
Allah yardımcımız olsun 1.sırada benmı varım
dün a ksam kanal d ıntıkam adlı dızıyı ızledıgınız mı
sanırım burda başı
owner
yenidendogdum
mmousee
çekiyo haydeeeee
bızım oturdugumuz yer merkeze cok yakın degıl
oylekı banka veya carsısı bıle yok arabayla gıtmek gerek carsıya 30 dk avm 45 dk
o sebebten bu dedıklerınıde yapmıyoruz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?