- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.261
aman hiçte özenmedim zamanında çoook alışveriş yaptım şimdi yapasım yok zaten
ay sıgaraaa
istemem yan cbime koyy hesabı yaniigururumuzdada taviz vermeyiz anacımm
yokkk sigara falannn
aynneenn öyle canımama yalanda değil bekarkenn çoook aldım ama kadın milleti işte doyumsuz
ayy bekarken keşke daha fazla alsaymışım...bugünleri görememişimmmm
ben gıdıyorummmmmmm
ıyı haftasonları yarın esım gunduz calısıyor aksam 8de gelecek
bende ıs guc vs evde vakıt gecırecegım ıste
benı aramak ısteyen arayabılır yenı numaramı mesajla bıldırırım öptyümmmmmmmm
içimden altın takı dışında hiiiiç bir şey almak gelmiyor o kadar doymuşumki ciddi anlamda bedava verseler kıyafet istemiyorum eee takıyada zaten gücüm yetmiyor :)
yeni gelinsin kuzucum tak bileziklerilerini altınlarını :)
gelen bilezikler öle takılcak şeyler değilki canım ailem adana burması taktı diğerleri hediyelik bilezikler kendime kelepçemi deniyor ne deniyorsa ondan almak istiyorum bi tanee çoooooooook beğendim 3200 tl idi
gelen bilezikler öle takılcak şeyler değilki canım ailem adana burması taktı diğerleri hediyelik bilezikler kendime kelepçemi deniyor ne deniyorsa ondan almak istiyorum bi tanee çoooooooook beğendim 3200 tl idi
ben gıdıyorummmmmmm
ıyı haftasonları yarın esım gunduz calısıyor aksam 8de gelecek
bende ıs guc vs evde vakıt gecırecegım ıste
benı aramak ısteyen arayabılır yenı numaramı mesajla bıldırırım öptyümmmmmmmm
canım bende mega bilezik almak istiyorum ama 5000-5500 civarı
Annem geçen gün düğün hediyemi aldı
özel el yapımı erzurum burması denilen 27 gr bir bilezk çook hoşşş ben almayı severim takmayı sevmem ama taktım 1-2 gün sonra çıkardım
ablamla eniştemde almışlar hediyemi 22 gr bilezik almışlar sağolsunlar
babamda alır inşaallah 25-26 gr yine onuda annemin aldığından istiyorum takım olsun diye
ben nişanda takılanlarla çeyrek yarım vs ile mega bilezik yaptım kendime ama takılacak bişi değil
korkarım onu takmayı bende attım kasaya
altınların yanına yaklaşılacak gibi değil ki
allah yardım etsin bize daha set,bilezik alıncak düğün için nasıl olçak bilmiyorum en az ne kadar tutar acaba:26::26:
megalar çok hoş ya yeni gelinlerin hepsinde var hemen hemen, evlendikten sonra arada takarsın canım düğün dernek olunca.
Ailenin aldıklarınıda güle güle kullan, nişanlında düğünde belki mega takar, ohh mis olur.
sen megayı kaç gr aldın canım ayıptır sorması ?
Bende beğeniyorum onları ama nerdeeee
canım nerde yaaa mega takamaz ki durumlar belli ama nasip o zamana kadar ne olur bilemem ki rabbim bilir artık
sağol canım tşk ederim inş iyi günlerde takarız,kullanırız hepimiz.
Ben altın takmayı hiç sevmem emitasyon seviyorum şıkıdım şıkıdım ama oda olmaz insanalr bakar yeni diye amann
canım megayı ben 110 gr 2 tane aldım ama benimde biriktiridğim paralarım vardı onuda ekledim hepsi nişandna değil
nişanlımın haberi yok ondan zaten sölemem o benim hakkım onuda attım kasaya
yani ona geri vermeyi düşünmüyorum düğünde taksın diye bende 6000-6500 koydum birazda borçalndım kuyumcuya 1000 tl borcum var yani kuyumcuya
olur canım olur inşaallah seninde
sağol canım, düğündel set takması daha makul çeyrek yarım fln olursa düğünden sonra alırsın megalardan.
Hepimiz seviyoruz güveniyoruz evleniyoruz ama insanoğlu çiğ süt emmiş neler okuyoruz buralarda söylememekde senin hakkın evlenmeden önce kendi çalışıp alıyorsun.
Rabbim huzurla mutlulukla hevesle takmayı nasip etsin
canım seti takar mı bilmiyorum malüm durumlar
ben zaten demem şunu al bunu al diye
ailemde demes artık ne takarsa kendimize
altın konusunu hiç konuşmadımm
bakalım nasip artık bu işler belli olmuyor
valla canım sölememk iyi diye düşünüyorum çünkü o kadının hakkı
güvenden ziyade dedidiğin gibi çiğ süt emmişiz güvencen olur
iyi akşamlar iyi tatiller kızlar öptüm sizlerii
hele burdaki hikayaleri okuduktan sonra allah kötü düşünenlerden korusun diyorum.
Güçleri yettiği kadar yaparlar inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?