Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydın şekerler

hepinizi çok özledi m.

ne var ne yok herkes iyidir inşallah..

yeni havadisler varmı...

havada çok soğuk yaaaa

bu arada benden iki haber.

1.si ehliyet kursuna yazıldım bu gün başlıyorum.
2. si ilahiyat okumaya karar verdim, hemen araştırmalara başlıyorum

Cts ailem geldiii. Tek başıma ve 1 günde neler yapabildiğime şaşırdığım çok çok eglenceli bi gündü. Yoruldum ama aile ortamını o kalabalıgı çok özlüyorum.
O kadar çok yemek yapmışım ki o kadar insan yedi yinede kaldı. Şu ayarı bi tutturabilirsem süpper olucak.
menümü yazıyım sizee (çünkü bugünde onlar var. )
Domates çorbası -bitti
Barbunya pilaki
ıspanaklı börek - bitti
Fırında garnitürlü tavuk
Pilav
salata
Tatlı olarak ayva tatlısı yaptım fazlasıyla yapmama ragmen bi tanecik kalmadıı
Çayın yanınada cevizli kek ve baklava yufkasından tahinli rulo yaptım.

bu arada benden iki haber.

1.si ehliyet kursuna yazıldım bu gün başlıyorum.
2. si ilahiyat okumaya karar verdim, hemen araştırmalara başlıyorum

Hoşgeldin canım.
Ben de bi süredir yoktum..
Ehliyetim var ben de araba istiyorum artıkkk. İnşallah hemencik alırsın ehliyetinii. O koltuga oturdugunda kafan arabanın tavanına çarpıcak. Mükemmel bişey araba sürmek.
2.si ben de ilahiyat okumak istiyorum ama açıkögretim. Bişeyler ögrenebilirsem tabii. kurslara baktım geçen aklıma yattı inşallah zorlanmam.

ellerine sağlık canım çok güzel bir menü olmuş..

bende ilk zamanlar yemek konusunda telaş yapıyordum ama artık alıştım sayılır, bende kendimi görünce bir şeyler yaparken şaşırıyorum.

alışıyoruz galiba artık ev düzenine

ayyy bir an önce alayımda ehliyet araba alıcaz inşallah hemen.

ilahiyatı bende açıköğretim okuyacağım canım. ama direk başvurabiliyormuyum yoksa sınavamı gircem onu bilmiyorum.

Ne zaman 3 ay olmuş anlamıyorum kii
Biz de arabayı düşünüyoruz ama ben ev istiyorum öncee.
ihl mezunu musun? :44:
Benim bildiğim ihl harici sınavla alıyo. Başvuru yapıcam ben de.

Son düzenleme:
elim ayagım tıtrıyor ıs yerı buz gıbı suanda hcı bı ısıtıcı calısmıyor
suanda burda deıgl ama bnen 23 derece ev ortamından geldım - dustum suanda cok usuyorum ve yazamıyorum :S
ısınınca yazıcam

hayırlı haftalar olsun inşaallah hatunlar

işyerim buz gibi parmak uçlazrımı hissetmiyorummmm
h.sonu soğumuş resmen ofis donuyorummmmmmmmmmmm
uykum var uyumak istyorummmmmmmmmmmmm

hayırlı haftalar olsun inşaallah hatunlar

işyerim buz gibi parmak uçlazrımı hissetmiyorummmm
h.sonu soğumuş resmen ofis donuyorummmmmmmmmmmm
uykum var uyumak istyorummmmmmmmmmmmm

dikkat edin kızlar endinize, eşimi sardım sarmaladım gönderdim ben de. Allah yardımcınız olsun çok soğukk.
Sokakta kalanlara, dışarıda çalışanlara allah yardım etsin.

hemen başvurmam lazım o zaman sağolasın kardanmadam

beraber okuyalım seninle

İnşallah zorlanmayız.

Günaydınnn canlarımmmm çççooookkk hastayım...hava buz gibi ve kar yağıyorrrr
bunlardageçerimmm hıoşgeldin kuzummm...evlenen herkes sen gibi gelemiyor malesef...o yüzden topik azaldııı

canım amin ya biz sıcacık evlerde yeri geliyor üşüyoruz allahım doışarda kalanlara yardım etsin
ama hava acı bir soğuk istanbulda ellerim berbatttt

kızlar h.sonum çoook güzel geçti elhamdülillah en kötü h.sonum bu olsun inşaallah

c.tesi günü lise arkaşalrımla olan günümüz bende idi bana geldiler menümü söledim zaten size
hepsi çook beğendi hiç bişi kalmadı diyebilirim annemin ellerine sağlık canım herşeyi yaptı
bende cuma günü ablamız gelmişti yardıma yapmış ufak tefekler kalmıştı bende onları yaptım saat 9 da işim bitti akşam sonra keyif yaptım çook yorgunmdum çünkü
ctesi çok kalabalık oldu çoluk-çocuk derken güzel geçti ama hepsi beğendi mamalarımızı

pazar günüde nişanlım,ben,benim nişanımda tanışan benim lise arkadaşım ve benim eski iş yerimden abimiz (bunlar çıkıyorlar ben aracı oldum yani)
beraber caprice restauranta kahvaltıya gittik ama baya bozmuşlar tavsiye etmem hiç beğenmedim açık büfeyi
4 kişi baya güzel vakit geçirdik
ordan cevahire geçtik sinemaya gidelim dedik
pinin yaşamı diye çook güzel bir filme gittik benim sayemde ordada eğlendik baya

akşam sinema çıkşı acıktık yemek yedik tekrar sonra evlere dağıldık
grup halinde dışarı çıkmak ççok güzel olıuyormuş nişanlım allahtan konuşkandır,girişkendir ilk ortam olmasına rağmen diğer 2 ark ile baya ısındı
şimdi işe geldim ve gece hiç uyuyamadım yediğim bişi dokundu galiba afedersiniz ama wc den çıkamadım yav

kızlar gunaydın hayırlı haftalar
dun akşam sınemaya gıttık Cem yılmazn filmine. daha doğrusu stanup gösterısınden oluşuyo bu fılm ama hayatımda bu kadar gülmedim ben. salon yıkıldı kahkahalardan. tavsıye edıyorum gıdın 3 saat gulun gelın ama bel altı espri çok haberınız olsun demedi demeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…