Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydın güzel gelinler
nerden başlasam bilmiyorum
cumartesi işe gelmedim sabah 9,30 gibi anneme geçtim kahvaltı yaptım
sonra kuzenlerimle gezmeğe gittik yemek yedik alışveriş falan
akşamda eşimi çağırdım gelmedi bende annemlerde kaldım..dün öğlen gittim eve yemek,ütü ortalığı topla pasta yap derken akşam oldu..
bu sabahta sürünerek geldim işe adeta
gelirken zincirleme trafik kazası olmuş ona rastladık
minübüs cayır cayır yanıyordu..insanlar sıkışmış arabada çok fena oldum..
netten bakıyorum haberlere çıkan bişeyde yok..

veee dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm karnım burnumda doğurmayı bekliyorum o kadar sabırsızlanıyorum ki
bebeğim dünyaya gelsin diye ama sanki gerçekten yaşıyormuşum gibiydi..kızım olacakmış bide
sabah uyandığımda az kalsın ağlayacaktım
bende durumlar böyle..

turkuaz gelmıssssssss

buarada sabah kar yagıyordu sımdı gunes actı kar topluyıor dıye dusunuyorummmmmmmm

gece ege bızle yattı kombıyı 3 getırdık ev oldu hamammmm ege benım uzerıme bacaklarını atıyor ben onurun uzerıne uzatıyorum
suan onlar evde kahvaltı hhazırlıyorlar

esım hafat sonu
evlılık tazmınatın var ıstenmı cıksan acaba
bılezıklerle sana bı ısmı kursak dedı
ben ızınlı oldugum gunlerde senı eve gonderıdım dedı
oturdugumuz evın alt katından bahsedıyor dukkandan
kafamız karıstı :S
parayı bulmamız gerek dıyoruz
öyle ıste
heryerım buz gıbı :S
ısıtıclar calısmıyor

owner adamı evde bırakıp nerede kalıyorsunnnn neden kalıyorsunnnnnnnnnnnnnn :S

yenidendoğdum,
iş yerinden tazminatını alırsan, başka yerde de çalışabilirsin. henüz kanunda bunun kontrol sistemi yok.
çalışma hakkını elinden alamazlar.
ama işyerine çalışcağını söyleme öyle bişi yaparsan
bu arada kocan ne kadar çok para para diyor yaaa yazık kıs insan stres olur yani..
ben şuna inanırım kısmetin nasibin neyse ondan öteye gidilmiyor. herşey vakti gelince oluyor

c.tesi kayınvalideye gittik..akşama kadar misafir ağırladık..misafirleri çok sevdi beni..k.valide bariz şekilde iyi dabrandı bana akşama yemeğe kaldık..eşim yemek istemedi kalan pastları yedik yanında çay ile..sonra işte ev meselesini konuştuk..ben yine hastaydın grip olmuştum..k.validemde dedi..eviniz güneş almıyor zemin kat..yatak odasında pencere yok havalandırılamıyor..oturma odanuz ise küçük olduğundan havasız kalıyor..hasta olmanız normal dedi..yaza doğru ev bakalım adam akıllı bir yere talıyalım sizi bu böle olmayacak dedi..yaza %90 taşınıyoruz artık kızlar...ev bulursak tabii

ne üzerine dükkan açıcaksınız..tutacakmı..kaldırabilecekmisiniz..ya zarar ederseniz o zaman ne olacak kuzu :44::44::44:

yatak odasında pencere yokmu kuzum ewt havasızlıktan olabilir.ev bulun hemde baya vardı kirası demi 500 mü galiba baya da fazla

yenidendoğdum ne üzerine açacaksınızzzzz dükkanı bende çıkmak istorum çıkarisem eğer 5000tazminat alıcmmm karar vermeemdimmmmmm bir türlüüüüüüü

benden haberler haftasonu sınava gttim kurtuldum ama buz kestim ordan orayaaaaaaaa dondummmmm biirkim yapmamız şart kızlar kiralar uçmuş biran evvel bi ev almak istyorumm

BABAMIN zamanında bana actıgı kırtasıyeyı babamdan para karsılıgımı alsak dıyoruz
kırtasıye ve oyuncak bırazda ip var tuhafıye vardı ipi bıtıyolar sımdı
falan fılan evın hemen altında oluyor burası
yada dıyor
ek ıs mı yapsak o dukkana pc ve yazıcı alıp
odevmı cıkarsak aksamları cocuklara dıyor

turkuaz kocam napcanı sasırdı baya sıkıstık artık tamamen darlandık 27 mılyar borclandık :26:

ısyancımm guzel gecmesıne cok sevındım
cumartesı temızlık yaptım
evı supurdum sıldım ustelık vıleda kovam kırıldı yerlerı elde sıldım 3-5 resım cektım ama hafızamda yer yoktu bugun ıdare edın sonra her gune bı odanın resmını cekıcem
kv o aksam koltuk kaplamacıya gıttık egenın odasına kolutugnu verıyorduya derılerı degıstırmıyolar :26: krem renk atmıs ortasını ve dayanagını yesıl yaptırıyorum
ben derısını degıstırtırım eve bı gelsın hele
evde hala eksıkler var
mutfak dolabı ıcın 2 kapak gelecek

tuvalet taharet muslugunu cuma yaptılar pazar bı daha bozuldu
arka balkon kapanacak
mutfakte henuz priz yok tek priz var uzatmayla calıstırıyorum
halı bugun gelecek salona falan fılannnn

neyse cumattesı aksamı bıze cagırdım kv yemege
arnavut cıgerı
patates kızartması
pilav bol salata yedık
sonrkaı gunde bızı onlara cagırdılar ısrar kıyamet
neysekı basımdan attım
onlara kalsa hep gorusucez
1 aydır annemlere yemege gıdemıyoruz esıme aıleme hıc vakıy ayırmıyoruz deıdm
hak verdı yanıı
bu aksam gıdıcezz
oyle ısteeee sıze bıraz resım eklıyeyımm

buarada esımden ayrı bı yerde kalmayı dogru bulmuyorum ustelık hadı oldu dıyelım sabahın korunde evıme gıderdım :26:

ben geldim kızlarrr
yorgunum uyusuzum ama yinede keyfim yerindee

istanbulda karr varrrr
çok severimmm izlemesini ama durduu
inşş yine yağar
pazar günü evden dışarı çıkmadımm
bütün gün evde temizlik yaptım
dolabımı düzelttim
sadece çarşaftalı örtüleri silkelemek için camdan dışarı kafamı çıkarttım
tam işim bitti dedi eşim geldii ohh kocacımla çok güzel vakit geçirdik evimizdee
cumartesi akşamı amcama gittik ablamlar felanda ordaydı çokk eğlendimm
ama sonra bi anda fenalaştımm durduk yere beynim patlıyo sandımm ne olduğunu anlamadım
dün doktora gidecektim gitmedim:26::26: sehkerim kızma sakınn:18:
bu arada dün birde tok karna şekerimi ölçtüler 92 çıktı:26: sizce normalmi:44:

bu arada ebnde eşimi bırakıp bi yerde kalamıyorum
istesemde kalamıyorum eşim git desede içim rahat etmez benimm
isyanım geçmiş olsun canımm kızlar geçmişi okuyamadım
bugün bayaaaaaa yoğun olacak
hatta topiğe giremiyebiirim 1 hafta 10 gün kadar başka birime geçiyorum
geçici olarak tabii

bugün eğitim vericem kızlar bölgeden çalışanlar geldi bugün burda olamıcam anlatıcaklarım vardı ama ya akşama yada yarın artık öptüm sizleri

ISYANCIM atlamısımm gecmıs olsunn
sızde ev ısını kafaya taktgınız yaa olur b u ıss
en kısa zamanda evın resımlerını yuklcuem

aaah ah bende eşimden ayrı yerde kalamıyordum. işteyken bile özlüyordum ki hala öyle ama şimdi boşanıyoruz. çok zor geliyor. nasıl yapıcama rtık bilemiyorum. yenidendoğdum eski rumuzumla tanırsın sen beni ama yazmak istemiyorum. o eskisini bildiği için bunu aldım. öpüyorum snei kendinde iyi bak.

yenidendoğdum kimse borcsuz artık ev kurmuyor, ev sahibi olmuyor bu devirde.
bence siz herşeyi çok üst üste yapmaya çalışarak stres oldunuz ve hata ettiniz. bir kola iki karpuz sığmaz misali.
daha evinize alışmadan yeni evin içini yaptırdınız. eee haliyle ekstra ekstra masraflar çıktı. birde benim görüdüğüm kadarı ile herşey tam olsun istiyorsunuz.
eee tam olsununda bedeli var ama. yani çok takılma bence klozet takımı yok halı yok şu yok bu eksiğe. varsın 1 sene içinde yavaş yavaş tamalansın herşey.
ayrıca ailelerinizde arkanızda ödüyemezseniz el atacak insanlar var çevrenizde. şükredin ki yalnız değilsiniz.
doğru ya doğru bence. düşüncelerim bunlar.
kib kolay gelsin herkese

hayırdır cnm neden boşanıyosunuz neden böle oldu

turkuazcım, her kelimenin altını yine onaylıyorum. Akıllı bıdık diyesim geldi sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…