- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.301
Ara sıra ayrı kalmakta lazım kuzumowner adamı evde bırakıp nerede kalıyorsunnnn neden kalıyorsunnnnnnnnnnnnnn :S
ne üzerine dükkan açıcaksınız..tutacakmı..kaldırabilecekmisiniz..ya zarar ederseniz o zaman ne olacak kuzu :44::44::44:turkuaz gelmıssssssss
buarada sabah kar yagıyordu sımdı gunes actı kar topluyıor dıye dusunuyorummmmmmmm
gece ege bızle yattı kombıyı 3 getırdık ev oldu hamammmm ege benım uzerıme bacaklarını atıyor ben onurun uzerıne uzatıyorum
suan onlar evde kahvaltı hhazırlıyorlar
esım hafat sonu
evlılık tazmınatın var ıstenmı cıksan acaba
bılezıklerle sana bı ısmı kursak dedı
ben ızınlı oldugum gunlerde senı eve gonderıdım dedı
oturdugumuz evın alt katından bahsedıyor dukkandan
kafamız karıstı :S
parayı bulmamız gerek dıyoruz
öyle ıste
heryerım buz gıbı :S
ısıtıclar calısmıyor
c.tesi kayınvalideye gittik..akşama kadar misafir ağırladık..misafirleri çok sevdi beni..k.valide bariz şekilde iyi dabrandı banaakşama yemeğe kaldık..eşim yemek istemedi kalan pastları yedik yanında çay ile..sonra işte ev meselesini konuştuk..ben yine hastaydın grip olmuştum..k.validemde dedi..eviniz güneş almıyor zemin kat..yatak odasında pencere yok havalandırılamıyor..oturma odanuz ise küçük olduğundan havasız kalıyor..hasta olmanız normal dedi..yaza doğru ev bakalım adam akıllı bir yere talıyalım sizi bu böle olmayacak dedi..yaza %90 taşınıyoruz artık kızlar...ev bulursak tabii
aaah ah bende eşimden ayrı yerde kalamıyordum. işteyken bile özlüyordum ki hala öyle ama şimdi boşanıyoruz. çok zor geliyor. nasıl yapıcama rtık bilemiyorum. yenidendoğdum eski rumuzumla tanırsın sen beni ama yazmak istemiyorum. o eskisini bildiği için bunu aldım. öpüyorum snei kendinde iyi bak.
yenidendoğdum kimse borcsuz artık ev kurmuyor, ev sahibi olmuyor bu devirde.
bence siz herşeyi çok üst üste yapmaya çalışarak stres oldunuz ve hata ettiniz. bir kola iki karpuz sığmaz misali.
daha evinize alışmadan yeni evin içini yaptırdınız. eee haliyle ekstra ekstra masraflar çıktı. birde benim görüdüğüm kadarı ile herşey tam olsun istiyorsunuz.
eee tam olsununda bedeli var ama. yani çok takılma bence klozet takımı yok halı yok şu yok bu eksiğe. varsın 1 sene içinde yavaş yavaş tamalansın herşey.
ayrıca ailelerinizde arkanızda ödüyemezseniz el atacak insanlar var çevrenizde. şükredin ki yalnız değilsiniz.
doğru ya doğru bence. düşüncelerim bunlar.
kib kolay gelsin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?