- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.641
Harley Davidson Erkek Bot Kahve Laconia 644 | Kallavist
benimde bundan var ama çook kaba ve ağır aslında dediğiniz gibi tam karlık ama giyemiyorum ayağım ağrıyo valla. alalı 4 5 sene olmuştur 4 5 kere giyemedim.
yenidendogdum seninki kibarmış keşke bende onlardan alsaymışım
4 kısıde harley varmıs ve hıcbırı su cok moda olan uzun baklavalılardan degıll ,,,
benımkı rahat ama on tarafları darmı artık kucukmu gelıyor neyse aksam olduygunda sankı tırnaklarım agrıyacak gıbı hıssedıyorum
sıze resmınıc ekıtm ama cok kıbar degıllmouusem
bıde yukarıdan cekmısım bacagım kapkalın durmus halbukı ınce benım bacakalrım daha kalın olmasını ısterdımEki Görüntüle 599727
günaydınn hanımlarrrr
çokk yorgumunnndün evime gidebilmek için 2 saat yürüdümm
benimde harleylerim varr hemdeee dizimee kadar uzunnnn kendimi zor taşıyorum zatenn
şuanda felaket ağrıyoo ayaklarımm
istanbulda trafik 2 damla kar yağsa felç oluyoo
mecbur yürüdük görümcemlee
resmen işkencee
vee harley ama kar suyunu bile çektii anlamadım bu seneye kadar hiçç başıma gelmedii
yeni botmu alsamm:44:
bu arada isyanım kıza ne olduu
4 kısıde harley varmıs ve hıcbırı su cok moda olan uzun baklavalılardan degıll ,,,
benımkı rahat ama on tarafları darmı artık kucukmu gelıyor neyse aksam olduygunda sankı tırnaklarım agrıyacak gıbı hıssedıyorum
bıde yukarıdan cekmısım bacagım kapkalın durmus halbukı ınce benım bacakalrım daha kalın olmasını ısterdımEki Görüntüle 599727
günaydınn hanımlarrrr
çokk yorgumunnndün evime gidebilmek için 2 saat yürüdümm
benimde harleylerim varr hemdeee dizimee kadar uzunnnn kendimi zor taşıyorum zatenn
şuanda felaket ağrıyoo ayaklarımm
istanbulda trafik 2 damla kar yağsa felç oluyoo
mecbur yürüdük görümcemlee
resmen işkencee
vee harley ama kar suyunu bile çektii anlamadım bu seneye kadar hiçç başıma gelmedii
yeni botmu alsamm:44:
bu arada isyanım kıza ne olduu
günaydın kk nın gülleri bugün konu botlar tesadüf ki bende dün kendime yarım bot aldım kar kış için :) bir ki tane vardı pek beğenmiyordum onları çok kaba geliyordular hoş buda pek kibar sayılmaz
günaydın kk nın gülleri bugün konu botlar tesadüf ki bende dün kendime yarım bot aldım kar kış için :) bir ki tane vardı pek beğenmiyordum onları çok kaba geliyordular hoş buda pek kibar sayılmaz
evet kıza ne oldu ısyannn?*
senınkıler baklavadır artık herhaldee
canımm
buaradaa semıks cınsıyet bellımı?
http://image5.sahibinden.com/photos/62/10/05/108621005680.jpg için Google Görsel Sonuçları
baklavlı bu
ısyan bacagım dombılı deıgl yaw sarmıyor ustu zaten dur bır daha cekeyımmm
Eki Görüntüle 599739 Eki Görüntüle 599740
seninkiler güzel işte benim kışlık onların haricinde 2 kahve botum var. 1 tane kısa var tüylü hafta sonu bir tanede uzun aldım çok güzel ve sıcacık tutuyo onlar beni bu kış götürür. yukarıdan çeknce bacak tombiş gözükmüş4 kısıde harley varmıs ve hıcbırı su cok moda olan uzun baklavalılardan degıll ,,,
Evdeyken camasirlari makineye atiyim evi bir silip supurim diyorum ama mide bulantisindan kalkamiyorum 15 haftaya girdim gecmedi hala cok kotu yaa :S
ozlemisim sizi burdan ayrilasim da gelmiyo pek
Yok canim doktor ikili testte erkege benziyor dedi kesin belli olmasi icin dort hafta sonra gel dedi ikili testi 13. Haftada yaptirmistim iki ayri doktor bakti ikili testte birbirinden habersiz biri erkege benziyo dedi oburu bakar bakmaz erkek mi ne dedi simdilik bildiklerim bunlar biraz daha buyusun bakalim on gun sonra tekrar gidicem
semıks ben boyle yazı bıle okuyamıyordum bulanıyrdum hepp :S
16 gırdıgım gıbı catttt dıye kesıldı bulantııı
mouuse hadı koyunda gorelım
kalplerarası sana ucuz pc vermısler
hayırlı olsun canım ebnde istiyorum eşime söyleyecem yarım kar batu almak istediğimiigünaydın kk nın gülleri bugün konu botlar tesadüf ki bende dün kendime yarım bot aldım kar kış için :) bir ki tane vardı pek beğenmiyordum onları çok kaba geliyordular hoş buda pek kibar sayılmaz
http://image5.sahibinden.com/photos/62/10/05/108621005680.jpg için Google Görsel Sonuçları
baklavlı bu
ısyan bacagım dombılı deıgl yaw sarmıyor ustu zaten dur bır daha cekeyımmm
Eki Görüntüle 599739 Eki Görüntüle 599740
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?