Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

4 kısıde harley varmıs ve hıcbırı su cok moda olan uzun baklavalılardan degıll ,,,
benımkı rahat ama on tarafları darmı artık kucukmu gelıyor neyse aksam olduygunda sankı tırnaklarım agrıyacak gıbı hıssedıyorum

sıze resmınıc ekıtm ama cok kıbar degıllmouusem
bıde yukarıdan cekmısım bacagım kapkalın durmus halbukı ınce benım bacakalrım daha kalın olmasını ısterdım

baklavalı dediklerin hangisi oluyor canm?

Evdeyken camasirlari makineye atiyim evi bir silip supurim diyorum ama mide bulantisindan kalkamiyorum 15 haftaya girdim gecmedi hala cok kotu yaa :S
ozlemisim sizi burdan ayrilasim da gelmiyo pek

kuzummm bilmiyorum valla kıza ne oldu...sır gibi saklanıyor kimse bilmiyor :44::44::44:

yepppaaa bacaklara bak baya baya dombili durmul kız burada

evet kıza ne oldu ısyannn?*
senınkıler baklavadır artık herhaldee
canımm

buaradaa semıks cınsıyet bellımı?

günaydın kk nın gülleri bugün konu botlar tesadüf ki bende dün kendime yarım bot aldım kar kış için :) bir ki tane vardı pek beğenmiyordum onları çok kaba geliyordular hoş buda pek kibar sayılmaz

günaydınnn kk gülüü :))
cekte gorelım

evet kıza ne oldu ısyannn?*
senınkıler baklavadır artık herhaldee
canımm

buaradaa semıks cınsıyet bellımı?

Yok canim doktor ikili testte erkege benziyor dedi kesin belli olmasi icin dort hafta sonra gel dedi ikili testi 13. Haftada yaptirmistim iki ayri doktor bakti ikili testte birbirinden habersiz biri erkege benziyo dedi oburu bakar bakmaz erkek mi ne dedi simdilik bildiklerim bunlar biraz daha buyusun bakalim on gun sonra tekrar gidicem

seninkiler güzel işte benim kışlık onların haricinde 2 kahve botum var. 1 tane kısa var tüylü hafta sonu bir tanede uzun aldım çok güzel ve sıcacık tutuyo onlar beni bu kış götürür. yukarıdan çeknce bacak tombiş gözükmüş
hadi kızlar bizde çekelim botlarımızı koyalım millet kıyafet koyar biz bot koyalım
Evdeyken camasirlari makineye atiyim evi bir silip supurim diyorum ama mide bulantisindan kalkamiyorum 15 haftaya girdim gecmedi hala cok kotu yaa :S
ozlemisim sizi burdan ayrilasim da gelmiyo pek

canım ne temizliği yaaa yat dinlen bebişle ohhhhh

orada bı betahcg degerı oluyor o kac ıdı? hatırlıyormusun
benımde ıkılıde o degerler erkek mıs gıbı cıkmıstı ama
ben zaten 11+4 gunlukken uc boyuıtluda ogrenmıstım

semıks ben boyle yazı bıle okuyamıyordum bulanıyrdum hepp :S
16 gırdıgım gıbı catttt dıye kesıldı bulantııı

mouuse hadı koyunda gorelım
kalplerarası sana ucuz pc vermısler

Bu sene kis herkese cizme aldiriyo galiba ben de haftasonu betadan aldim bir bot bir cizme benim de eskimisti topuksuz aldim duserim falan diye korkumdan topuklu giymiyorum artik okulda cocuklar ne yaptiklarini bilmiyolar carpiyolar vuruyolar...benimki de iyi fiyata geldi kampanya vardi 300 liralik alisveris yapana 50 lira indirim vardi 320 lira tuttu bir cizme bir bot elli daha dustu ikisi birden 270 e geldi zaten cizmelerde de indirim vardi hem iyi hem uygun oldu

hayırlı olsun canım ebnde istiyorum eşime söyleyecem yarım kar batu almak istediğimii
bunlar çok uzun taşıyamıyorum derim ki öyleeeeeeee
belim dizim çok ağrıyoo derimm
geçen haftalarda sordu ihtiyacım yok demiştimm tühhh

canım güzelmiş botlarınn ben harleyimi 5 sene önce aldımm
tımbırlendmi seninkii :44:

benimki dediğin gibi baklava dilimli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…