- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.681
bulantı oluyordu ya ama benım rısklıydı canım ben hep yattımsenin hamilelik nasıl geçmişti canım bulantı falan oluyomuydu ayy böyle konuşunca çok heves ediyorum ama borç harç düşününce vazgeçiyorum :26:
ortalıgı y aygaraya vermek ıstemıyorumb ızım bu ay bı kacak
bı kac gun gecıken bı eglı var
ama perıyodumu 22-23 gunden dusundum belkı normale donecektır dr gıttımb ılıyorsunuz bu adet basında
yanı yaygara yapmak ıstmeıyorum ama
bı ıhtımal olabılırrr
hamilemisin yoksam kısssss
bı mousem bı ben kuru gurultuye yaygara yapıyoruz burada sıra bendeydı galıbaa :)))
senin hamilelik nasıl geçmişti canım bulantı falan oluyomuydu ayy böyle konuşunca çok heves ediyorum ama borç harç düşününce vazgeçiyorum :26:
borç harç için çocuğu geciktirmek yanlış be canım çocuk zaten rızkıyla gelir bir çok aile bilirimki çocuğu olduktan sonra rızkı açılmış feraha erişmiş :) bir tanıdığım 40 küsür yaşında çocuğu oldu emekli oldu allah öyle bi yürü ya kulum dediki yılda 20 milyon liraya para demiyor kendisi der kızım evime bereket getirdi rızkım açıldı die
yyaaaa kilo aldımm...2 gündür herkez beni hamile zannediyor...dün hocam sordu bugün asistan sorduu
yenidendoğdummm enin hamile kalman sakıncalı değilmi şu anda..malum bir çocuk kaybettin...6 ay geçmesi lazım değilmi en az..:44::44::44:
ama eğer sorun olmazsa inş hamilesindir kuzum..yeni evinle yeni bir bebek yeni bir hayat ne güzel olurrrr
bende bir yanım istiyor ama bir yanım borçlar bitmeden olmaz diyoe
yenidendoğdummm enin hamile kalman sakıncalı değilmi şu anda..malum bir çocuk kaybettin...6 ay geçmesi lazım değilmi en az..:44::44::44:
ama eğer sorun olmazsa inş hamilesindir kuzum..yeni evinle yeni bir bebek yeni bir hayat ne güzel olurrrr
bende bir yanım istiyor ama bir yanım borçlar bitmeden olmaz diyoe
isyan sen naptın hapı bıraktınmıı
yenidendoğdum olsa fena olmak egeciğe kardeşşş
bulantı oluyordu ya ama benım rısklıydı canım ben hep yattım
bır bardak bıle kaldırmadım ılk 4 ay
annem bana baktı
pet sısıyle pipetle su ıcırdı
hastalık gıbı gecmıstı :S
off bende öyle olursam çalışamam ve çalışmam lazım ablam sırf o yüzden hamile kalınca işten ayrılmıştıbı mousem bı ben kuru gurultuye yaygara yapıyoruz burada sıra bendeydı galıbaa :)))
hehehe ekşın oluyo işte oda ayrı keyifli
borç harç için çocuğu geciktirmek yanlış be canım çocuk zaten rızkıyla gelir bir çok aile bilirimki çocuğu olduktan sonra rızkı açılmış feraha erişmiş :) bir tanıdığım 40 küsür yaşında çocuğu oldu emekli oldu allah öyle bi yürü ya kulum dediki yılda 20 milyon liraya para demiyor kendisi der kızım evime bereket getirdi rızkım açıldı die
doğru söylüyosun canım ama bide evleneli çok uzun sürede olmadı önce kocişime doyuyım
bulantı oluyordu ya ama benım rısklıydı canım ben hep yattım
bır bardak bıle kaldırmadım ılk 4 ay
annem bana baktı
pet sısıyle pipetle su ıcırdı
hastalık gıbı gecmıstı :S
off bende öyle olursam çalışamam ve çalışmam lazım ablam sırf o yüzden hamile kalınca işten ayrılmıştı
hehehe ekşın oluyo işte oda ayrı keyifli
doğru söylüyosun canım ama bide evleneli çok uzun sürede olmadı önce kocişime doyuyım
o ayrı doy tabiki kocişineona sözüm olamaz
yok canim doktor ikili testte erkege benziyor dedi kesin belli olmasi icin dort hafta sonra gel dedi ikili testi 13. Haftada yaptirmistim iki ayri doktor bakti ikili testte birbirinden habersiz biri erkege benziyo dedi oburu bakar bakmaz erkek mi ne dedi simdilik bildiklerim bunlar biraz daha buyusun bakalim on gun sonra tekrar gidicem
kızlar ya bu sene bütün çizmelerimin içine su giriyor yav
Hepsi deri ve kürklü içleri ama nasıl oluyor anlamadım
dün akşam iş çıkışı babamı beklerken donuyordum girmiş hep içine
bugün başka giydim oda geçirmiş hemde yerden yüksek ama anlaamdım
yok bişi değil bebeğim olmucak sonra allah korusun
ayakarım buz gibi şu an donuyorummmmmmmmmmmmm
kızlar ya bısey sorucam
dogalgaz ıcın esım abonman olmus
650 lıra hem sobalı hem peteklı dıye
sımdı 2 taksıtte oducez ama bazıları guvence bedelı dıye bıseyden bahseıdyro oda 4 mu 6 aymı ne faturaya 100 lıra yansıyormus
dogrumu bu?
hayır guzelım dogalgaz faturasıyla ılgılı bu dedıgım :Svalla bizde hatırlamıyorum öyle bişey .ama şimdi dask diye bişey var muhtemelen o olabilir yaptırmak zorunlu.. :26:
Herkese merhaba gelin arkadaslarim.
Bir haftadir ugrasiyorum ve sonuc olumsuz.
YGS sinavina kaydimi yaptiramadim.
Üstelik ÖSYM'ye ödedigim 40TL yi de geri vermiyorlar.
Yurt disi vatandasi oldugum icin diplomami kabul etmiyorlar.
Herkes farkli bir sey söylüyor.
Herkes farkli bir yere yönlendiriyor.
Bende artik pes ettim.
Ama olacak sey degil gercekten
Dün 6inci ayimizi doldurduk
Rabbim hepimize hayirli huzurlu ask ve sevgi dolu evlilikler nasip etsin insaAllah.
Bugün o kadar moralim bozuktu ki kendime bir iyilik yapayim dedim.
Gittim 3 adet esarp aldim kendime
Hayal kirikligina ugradim...
Ama napalim vardir bunda da bir hayir.
Bende Komek ve Gesmekten kurslara yazilmayi düsünüyorum insaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?