- 24 Ağustos 2011
- 738
- 203
- 323
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.661
Canim tatil gunu yapmazsam okula gittigim gunler hic yapamiyorum yorgunluktan o yuzden aradan ciksin dedimseninkiler güzel işte benim kışlık onların haricinde 2 kahve botum var. 1 tane kısa var tüylü hafta sonu bir tanede uzun aldım çok güzel ve sıcacık tutuyo onlar beni bu kış götürür. yukarıdan çeknce bacak tombiş gözükmüş
hadi kızlar bizde çekelim botlarımızı koyalım millet kıyafet koyar biz bot koyalım
canım ne temizliği yaaa yat dinlen bebişle ohhhhh
orada bı betahcg degerı oluyor o kac ıdı? hatırlıyormusun
benımde ıkılıde o degerler erkek mıs gıbı cıkmıstı ama
ben zaten 11+4 gunlukken uc boyuıtluda ogrenmıstım
ohh masallahhhh pahalı geldııı banaaaaBu sene kis herkese cizme aldiriyo galiba ben de haftasonu betadan aldim bir bot bir cizme benim de eskimisti topuksuz aldim duserim falan diye korkumdan topuklu giymiyorum artik okulda cocuklar ne yaptiklarini bilmiyolar carpiyolar vuruyolar...benimki de iyi fiyata geldi kampanya vardi 300 liralik alisveris yapana 50 lira indirim vardi 320 lira tuttu bir cizme bir bot elli daha dustu ikisi birden 270 e geldi zaten cizmelerde de indirim vardi hem iyi hem uygun oldu
hayırlı olsun canım ebnde istiyorum eşime söyleyecem yarım kar batu almak istediğimii
bunlar çok uzun taşıyamıyorum derim ki öyleeeeeeee
belim dizim çok ağrıyoo derimm
geçen haftalarda sordu ihtiyacım yok demiştimm tühhh
canım güzelmiş botlarınn ben harleyimi 5 sene önce aldımm
tımbırlendmi seninkii :44:
benimki dediğin gibi baklava dilimli
Canim tatil gunu yapmazsam okula gittigim gunler hic yapamiyorum yorgunluktan o yuzden aradan ciksin dedim
Bilmiyorum ki her defasinda erkege benziyo diyo ama kesin bisey soylemiyo bilerek mi yapiyo bilmiyorum betahcg 49 du canim ben anlamam ama o degerlerden ne belli oluyo dogruluk payi da var mi bilmiyorum yani
biz eşimle sen ben yapyoruz canım eşimin maaşını biriktiriyoruz benim maaşımı kullanıyoruz ortak yaniiohh masallahhhh pahalı geldııı banaaaa
benımkılerde harley canım benımm
boyleıhtıyaclarını kendınmı alıyorsun esınmı?
kalplerarası beklıyorumm
mouusem botun guzelmıss canımm seneye ınsallah bende guzel modern seyler alabılcem
sağol canımsu ucgen kemerlı olanları cok sevıyorumm
ucluu yanıı
harıkaymıs gule gule kullansın kısaymıs ama oradan kar gırmesın ıcıne :)
yatak ortusude guzelmıs
50 altı olunca erkek ustu olunca kız dıyorlar ne kadr dogru bılınmez ama
ısım dusundunuzmu?
kız olursa erkek olursa vs
Ay tatlim biz o kadar sakiniz ki ben hamile oldugumu bile unutuyorum bazen hic dusunmedim isim bisey de almadim bildigin guzel isimler varsa soyle:))
ben çok beğendimmm
benimde bugün giydiklerim bunlar...sıcacık tutuyor..aslında pek tarzım değil...ama bu havalarda iyi oluyor
Eki Görüntüle 599807 Eki Görüntüle 599808 Eki Görüntüle 599809
aynı modeldden çantasıda var...şimdi odamda değilim gidince çeker koyarım
oohh sıcacık tuttugu besbellıı canımmmmben çok beğendimmm
benimde bugün giydiklerim bunlar...sıcacık tutuyor..aslında pek tarzım değil...ama bu havalarda iyi oluyor
ben çok beğendimmm
ortalıgı y aygaraya vermek ıstemıyorumb ızım bu ay bı kacak
bı kac gun gecıken bı eglı var
ama perıyodumu 22-23 gunden dusundum belkı normale donecektır dr gıttımb ılıyorsunuz bu adet basında
yanı yaygara yapmak ıstmeıyorum ama
bı ıhtımal olabılırrr
bısey sorcamm hersey normal devam edıyormu? neredeyse 4 aylık olacaksın
eneee benim hafta sonu aldığım botlara benziyo canım benimki kahve
Ben temizlige baslayayim yavas yavas kizlar hepinizin cizmeleri hayirli olsun gule gule giyinin. Temizlik biterse gelirim ben tekrar:):3
oohh sıcacık tuttugu besbellıı canımmmm
:))))
bence guzelll canımm
kalplerarası bedava gelmıs ya en guzelıde odur benceeeeee
sıgara ıcmıyorum malum
gıdıpmutfakda ıkı sohbet edeyım 20 dk cay molasına cıkıyorum
bencede sıcacık olur içi onun ohhh :) geçen gün karda dans şovumdan sonra ayakkabıcıya ilk sorduğum kayarmı karda buzda sorusuydugeri kalan hiç bişiyi sormadım hahahahahahh
Hangi yonden rahat mi canim??? Cinsel hayati kastediyosan bulantilarim yuzunden baya sekteye ugradi kocama yazik olduonun disinda bebek saglikli tek sorunum asiri derecede bulanti kusma olmasi
cınsel hayatı soruyorum canım?
ortalıgı y aygaraya vermek ıstemıyorumb ızım bu ay bı kacak
bı kac gun gecıken bı eglı var
ama perıyodumu 22-23 gunden dusundum belkı normale donecektır dr gıttımb ılıyorsunuz bu adet basında
yanı yaygara yapmak ıstmeıyorum ama
bı ıhtımal olabılırrr
hamilemisin yoksam kısssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?