Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Canim tatil gunu yapmazsam okula gittigim gunler hic yapamiyorum yorgunluktan o yuzden aradan ciksin dedim
orada bı betahcg degerı oluyor o kac ıdı? hatırlıyormusun
benımde ıkılıde o degerler erkek mıs gıbı cıkmıstı ama
ben zaten 11+4 gunlukken uc boyuıtluda ogrenmıstım

Bilmiyorum ki her defasinda erkege benziyo diyo ama kesin bisey soylemiyo bilerek mi yapiyo bilmiyorum betahcg 49 du canim ben anlamam ama o degerlerden ne belli oluyo dogruluk payi da var mi bilmiyorum yani

ohh masallahhhh pahalı geldııı banaaaa

benımkılerde harley canım benımm
boyleıhtıyaclarını kendınmı alıyorsun esınmı?

kalplerarası beklıyorumm

mouusem botun guzelmıss canımm seneye ınsallah bende guzel modern seyler alabılcem

ankarada kar yağışı yok ama olsa daha iyi olur öyle bir ayaz varki soğuğu insanın yüzünü kesiyor yaw ...
semiksçiğim rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat verir cinsiyet önemli değil doğumda sürpris yaşayan çok kişi var

50 altı olunca erkek ustu olunca kız dıyorlar ne kadr dogru bılınmez ama
ısım dusundunuzmu?
kız olursa erkek olursa vs

biz eşimle sen ben yapyoruz canım eşimin maaşını biriktiriyoruz benim maaşımı kullanıyoruz ortak yanii
ben sadece ihtiyaçyalarımı söylüyorum hopp gidip alıyoruz

bencee çok güzellerrr bende beğendimm

ama ben yarım istiyorumm

su ucgen kemerlı olanları cok sevıyorumm
ucluu yanıı
harıkaymıs gule gule kullansın kısaymıs ama oradan kar gırmesın ıcıne :)
yatak ortusude guzelmıs
sağol canım uzun 2 tane çizmem var pantolonla çok kullanışlı olmuyor canım onları hep etekle falan giyiniyorum bunu pantolonlarımla giycem kauçuk taban uyguna aldım yoksa bot alacak halde değildim hatta bedava diim geçen yıl bi kışlık bot almıştım sorunlu çıktı onu iade etmiştim çek vermişlerdi onunla aldım :) yoksa seneye kalırdı bot alma işi...

Son düzenleme:
Ay tatlim biz o kadar sakiniz ki ben hamile oldugumu bile unutuyorum bazen hic dusunmedim isim bisey de almadim bildigin guzel isimler varsa soyle:))

ortalıgı y aygaraya vermek ıstemıyorumb ızım bu ay bı kacak
bı kac gun gecıken bı eglı var
ama perıyodumu 22-23 gunden dusundum belkı normale donecektır dr gıttımb ılıyorsunuz bu adet basında
yanı yaygara yapmak ıstmeıyorum ama
bı ıhtımal olabılırrr

bısey sorcamm hersey normal devam edıyormu? neredeyse 4 aylık olacaksın

bencede sıcacık olur içi onun ohhh :) geçen gün karda dans şovumdan sonra ayakkabıcıya ilk sorduğum kayarmı karda buzda sorusuydu geri kalan hiç bişiyi sormadım hahahahahahh

oohh sıcacık tuttugu besbellıı canımmmm
:))))
bence guzelll canımm

kalplerarası bedava gelmıs ya en guzelıde odur benceeeeee

sıgara ıcmıyorum malum
gıdıpmutfakda ıkı sohbet edeyım 20 dk cay molasına cıkıyorum

Ben temizlige baslayayim yavas yavas kizlar hepinizin cizmeleri hayirli olsun gule gule giyinin. Temizlik biterse gelirim ben tekrar:):3

Hangi yonden rahat mi canim??? Cinsel hayati kastediyosan bulantilarim yuzunden baya sekteye ugradi kocama yazik oldu onun disinda bebek saglikli tek sorunum asiri derecede bulanti kusma olmasi

eneee benim hafta sonu aldığım botlara benziyo canım benimki kahve

oyy ne güzell..adaş adaş gezelim ortalarda

Ben temizlige baslayayim yavas yavas kizlar hepinizin cizmeleri hayirli olsun gule gule giyinin. Temizlik biterse gelirim ben tekrar:):3

kolay gelsin kuzu

maşallah 20 dk çay molası süperr

bencede sıcacık olur içi onun ohhh :) geçen gün karda dans şovumdan sonra ayakkabıcıya ilk sorduğum kayarmı karda buzda sorusuydu geri kalan hiç bişiyi sormadım hahahahahahh

aynenn bende öle sordumm

Hangi yonden rahat mi canim??? Cinsel hayati kastediyosan bulantilarim yuzunden baya sekteye ugradi kocama yazik oldu onun disinda bebek saglikli tek sorunum asiri derecede bulanti kusma olmasi

cınsel hayatı soruyorum canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…